aristotelhs2060 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Αυτο εννοουσα...το Link του rapidshare δεν δουλευει... οκ διορθωθηκε και αυτο. ξανατσεκαρε.αν βρισκετε κατι που δε δουλευει λετε. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Γνωρίζει κανείς στα δικά μας POI στην έκδοση 7.70 πως τους βάζουμε εικονίδιο;; Βάζω το εικονίδιο στο φάκελο icons ίδια ονομασία με το POI μου βγάζει σφάλμα όμως συνέχεια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 ενεργοποιησα εγω τα ποι που εχει μεσα το προγραμμα, με τις καμερες . 2 ερωτησεις μονο καμερες ασφαλειας ειναι ή ρανταρ η και μπλοκα? δεν διευκρινιζεται ποθενα αυτο... επισης μπορω καπως να με ενημερωνει οταν πλησιαζω εκει? αλλα μονο για τις καμερες? και οχι πχ για υπερβολικη ταχυτητα κτλ που ειναι σπαστικο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humaxman Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 thanks............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 παιδια sos εχω βαλει το mcguider 7.70 και δεν μπορω να βαλω τον χαρτη.... εχω κατεβασει τον McG2k9_grc, εχω βαλει το αρχειο grc.pak στον φακελο maps εχω ενεργοποιησει τον κωδικο κανονικα και μου βγαζει δεν φορτωθηκε χαρτης...... τι κανω λαθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 παιδια sos εχω βαλει το mcguider 7.70 και δεν μπορω να βαλω τον χαρτη.... εχω κατεβασει τον McG2k9_grc, εχω βαλει το αρχειο grc.pak στον φακελο maps εχω ενεργοποιησει τον κωδικο κανονικα και μου βγαζει δεν φορτωθηκε χαρτης...... τι κανω λαθος??? Εβαλες στον φάκελλο MAPS το αρχείο *.mlm ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 ο φακελος maps ειχε μεσα ενα αρχειο McGuider 2009.mlm και το αρχειο grc.pak που του προσθεσα εγω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 ο φακελος maps ειχε μεσα ενα αρχειο McGuider 2009.mlm και το αρχειο grc.pak που του προσθεσα εγω.... Το οποίο αρχείο pak το βάζεις στο φάκελλο maps αλλά μέσα σε φάκελλο grc(όχι χύμα στo maps).Αν τα έκανες έτσι περίεργο που δεν σου βρίσκει το χάρτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 thanks!!!! ηθελε τον φακελο τελικα αλλο παλι και αυτο πως γινεται να τα λεει ολα στα ελληνικα και στα ονοματα των οδων να μην γραφει ελληνικα?????? καπου διαβασα οτι διορθωνετε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 thanks!!!! ηθελε τον φακελο τελικα αλλο παλι και αυτο πως γινεται να τα λεει ολα στα ελληνικα και στα ονοματα των οδων να μην γραφει ελληνικα?????? καπου διαβασα οτι διορθωνετε αυτο Έχει βγει και έκδοση που ψάχνει στα ελληνικά και όλα τα ονόματα οδών είναι στα ελληνιικά.Ψαξε στα γνωστά μέρη.Θα τη βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngr71 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Καλημερα σε ολους. Εβαλα την εκδοση 7.199 στο Ν78 μου για να δοκιμασω τον 2009.Q1.Οντως πολυ καλος χαρτης, ειδικα στην περιοχη μου "σκοτωνει". Η εκδοση ομως εχει δυο δυσλειτουργιες. 1)Οι φωνες κατα την πλοηγηση τελειωνουν αποτομα(πχ στριψτε δεξ αντι δεξια). 2)Στην αναζητηση στο χαρτη ενω παταω το 9 για το μεγιστο ζουμ, δε γινεται μεγιστο ζουμ και η μπαρα δεξια στην οθονη μου δειχνει οτι μπορει να γινει ζουμ 2 ή 3 φορες ακομα,με αποτελεσμα οι οδοι να φαινονται πολυ μικρες και να σε δυσκολευουν στην ευρεση. Ειχε αλλος φιλος παρομοια προβληματα και αν ναι υπαρχει τροπος να διορθωθουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Καλημερα σε ολους. Εβαλα την εκδοση 7.199 στο Ν78 μου για να δοκιμασω τον 2009.Q1.Οντως πολυ καλος χαρτης, ειδικα στην περιοχη μου "σκοτωνει". Η εκδοση ομως εχει δυο δυσλειτουργιες. 1)Οι φωνες κατα την πλοηγηση τελειωνουν αποτομα(πχ στριψτε δεξ αντι δεξια). 2)Στην αναζητηση στο χαρτη ενω παταω το 9 για το μεγιστο ζουμ, δε γινεται μεγιστο ζουμ και η μπαρα δεξια στην οθονη μου δειχνει οτι μπορει να γινει ζουμ 2 ή 3 φορες ακομα,με αποτελεσμα οι οδοι να φαινονται πολυ μικρες και να σε δυσκολευουν στην ευρεση. Ειχε αλλος φιλος παρομοια προβληματα και αν ναι υπαρχει τροπος να διορθωθουν; 1) Και στο Ν85 όπως και στο Ν78,Ν79 η φωνή κόβεται απότομα,δεν διορθώνεται. 2) Ετσι είναι δυστυχώς,δεν αλλάζει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Σε 6290 που το έχω με εξωτερικό gps δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 οκ διορθωθηκε και αυτο. ξανατσεκαρε.αν βρισκετε κατι που δε δουλευει λετε. Αψογος! ευχαριστουμε πολυ! Δουλευει μια χαρα!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngr71 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 1) Και στο Ν85 όπως και στο Ν78,Ν79 η φωνή κόβεται απότομα,δεν διορθώνεται. 2) Ετσι είναι δυστυχώς,δεν αλλάζει αυτό. Ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 pou mporw na vrw to programma!?exw n73...8 xreiazete na plhrwnw gia n to xrhsimopoiw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Στο [xxxxxxxxxxxx κανείς αναζήτηση για Sygic και βρίσκεις αυτό που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Στο xxxxxxxxxxxx κανείς αναζήτηση για Sygic και βρίσκεις αυτό που ζητάς. mporei n m dwsei odhgies kapoios gia n to pws n to fortwsw k pws n to leitourghsw???eimai kapws asxetos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Καταρχας θα ξερεις οτι με το Ν73 ΔΕΝ θα εχεις πλοηγηση καθως δεν εχει δεκτη GPS εκτος και αν αγορασεις καποιον εξωτερικο δεκτη. Τωρα αν πας στο xxxxxxxxxxxxx που σου ειπαν πριν και μπεις στο θεμα Best greek map for Sygic θα βρεις τα 2 πρωτα Link που ειναι το προγραμμα και ο χαρτης. Αφου τα κατεβασεις, θα βρεις μεσα οδηγειες πως να κανεις εγκατασταση. Ξεκινα με αυτα και αν εχεις αποριες ρωτα! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babispaplarisa Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.εχω στο Ν78 το garmin και λεω να βαλω και το sygic,τι λετε?αν ναι ποια εκδοση και ποιους χαρτες?μονο η ελλαδα με ενδιαφερει ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.εχω στο Ν78 το garmin και λεω να βαλω και το sygic,τι λετε?αν ναι ποια εκδοση και ποιους χαρτες?μονο η ελλαδα με ενδιαφερει ευχαριστω προκαταβολικα Για τον τελευταιο και πιο αναλυτικο χαρτη(2009,Q1) κανει μονο η 7,199...προσωπικα αυτη εχω λογω χαρτη..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Και εγώ για αρκετούς μήνες την 7.199 χρησιμοποιούσα στο Ν78 και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Οπότε, αυτή σου προτείνω να βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Χαίρετε. Μ'ήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Θέλω να ενεργοποιήσω τους χάρτες του sygic αλλά δεν ξέρω από πού θα πάρω τον κωδικό. Υπήρχε μια ιστοσελίδα που έδινε, αλλά καταργήθηκε. Μήπως υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Θα μπεις στο xxxxxxxxxxxxxxx, θα κάνεις αναζήτηση για sygic και στην πρώτη σελίδα της έκδοσης 7.70 θα βρεις το κιτζεν για να ενεργοποιήσεις τους χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenace Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 καλησπερα!!εχω εγκαταστησει το προγραμμα κ τουσ χαρτεσ!!ολα καλα!!!αλλα δεν μπορω να κανω δρομολογηση!!:/...ξερετε τι ακριβως πρεπει να κανω??? εχω το ν82:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts