Jump to content

[S60 3rd Edition] Sygic GPS Navigator Mobile

ibiza2003
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο εννοουσα...το Link του rapidshare δεν δουλευει...

οκ διορθωθηκε και αυτο. ξανατσεκαρε.αν βρισκετε κατι που δε δουλευει λετε.

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γνωρίζει κανείς στα δικά μας POI στην έκδοση 7.70 πως τους βάζουμε εικονίδιο;;

Βάζω το εικονίδιο στο φάκελο icons ίδια ονομασία με το POI μου βγάζει σφάλμα όμως συνέχεια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ενεργοποιησα εγω τα ποι που εχει μεσα το προγραμμα, με τις καμερες .

2 ερωτησεις

μονο καμερες ασφαλειας ειναι ή ρανταρ η και μπλοκα?

δεν διευκρινιζεται ποθενα αυτο...

επισης μπορω καπως να με ενημερωνει οταν πλησιαζω εκει?

αλλα μονο για τις καμερες? και οχι πχ για υπερβολικη ταχυτητα κτλ που ειναι σπαστικο....

παιδια sos εχω βαλει το mcguider 7.70 και δεν μπορω να βαλω τον χαρτη.... εχω κατεβασει τον McG2k9_grc, εχω βαλει το αρχειο grc.pak στον φακελο maps εχω ενεργοποιησει τον κωδικο κανονικα και μου βγαζει δεν φορτωθηκε χαρτης...... τι κανω λαθος???

παιδια sos εχω βαλει το mcguider 7.70 και δεν μπορω να βαλω τον χαρτη.... εχω κατεβασει τον McG2k9_grc, εχω βαλει το αρχειο grc.pak στον φακελο maps εχω ενεργοποιησει τον κωδικο κανονικα και μου βγαζει δεν φορτωθηκε χαρτης...... τι κανω λαθος???

Εβαλες στον φάκελλο MAPS το αρχείο *.mlm ?

ο φακελος maps ειχε μεσα ενα αρχειο McGuider 2009.mlm και το αρχειο grc.pak που του προσθεσα εγω....

Το οποίο αρχείο pak το βάζεις στο φάκελλο maps αλλά μέσα σε φάκελλο grc(όχι χύμα στo maps).Αν τα έκανες έτσι περίεργο που δεν σου βρίσκει το χάρτη

thanks!!!! ηθελε τον φακελο τελικα

αλλο παλι και αυτο πως γινεται να τα λεει ολα στα ελληνικα και στα ονοματα των οδων να μην γραφει ελληνικα?????? καπου διαβασα οτι διορθωνετε αυτο

thanks!!!! ηθελε τον φακελο τελικα

αλλο παλι και αυτο πως γινεται να τα λεει ολα στα ελληνικα και στα ονοματα των οδων να μην γραφει ελληνικα?????? καπου διαβασα οτι διορθωνετε αυτο

Έχει βγει και έκδοση που ψάχνει στα ελληνικά και όλα τα ονόματα οδών είναι στα ελληνιικά.Ψαξε στα γνωστά μέρη.Θα τη βρεις.

Καλημερα σε ολους.

Εβαλα την εκδοση 7.199 στο Ν78 μου για να δοκιμασω τον 2009.Q1.Οντως πολυ καλος χαρτης, ειδικα στην περιοχη μου "σκοτωνει".

Η εκδοση ομως εχει δυο δυσλειτουργιες.

1)Οι φωνες κατα την πλοηγηση τελειωνουν αποτομα(πχ στριψτε δεξ αντι δεξια).

2)Στην αναζητηση στο χαρτη ενω παταω το 9 για το μεγιστο ζουμ, δε γινεται μεγιστο ζουμ και η μπαρα δεξια στην οθονη μου δειχνει οτι μπορει να γινει ζουμ 2 ή 3 φορες ακομα,με αποτελεσμα οι οδοι να φαινονται πολυ μικρες και να σε δυσκολευουν στην ευρεση.

Ειχε αλλος φιλος παρομοια προβληματα και αν ναι υπαρχει τροπος να διορθωθουν;

Καλημερα σε ολους.

Εβαλα την εκδοση 7.199 στο Ν78 μου για να δοκιμασω τον 2009.Q1.Οντως πολυ καλος χαρτης, ειδικα στην περιοχη μου "σκοτωνει".

Η εκδοση ομως εχει δυο δυσλειτουργιες.

1)Οι φωνες κατα την πλοηγηση τελειωνουν αποτομα(πχ στριψτε δεξ αντι δεξια).

2)Στην αναζητηση στο χαρτη ενω παταω το 9 για το μεγιστο ζουμ, δε γινεται μεγιστο ζουμ και η μπαρα δεξια στην οθονη μου δειχνει οτι μπορει να γινει ζουμ 2 ή 3 φορες ακομα,με αποτελεσμα οι οδοι να φαινονται πολυ μικρες και να σε δυσκολευουν στην ευρεση.

Ειχε αλλος φιλος παρομοια προβληματα και αν ναι υπαρχει τροπος να διορθωθουν;

1) Και στο Ν85 όπως και στο Ν78,Ν79 η φωνή κόβεται απότομα,δεν διορθώνεται.

2) Ετσι είναι δυστυχώς,δεν αλλάζει αυτό.

οκ διορθωθηκε και αυτο. ξανατσεκαρε.αν βρισκετε κατι που δε δουλευει λετε.

Αψογος! ευχαριστουμε πολυ! Δουλευει μια χαρα!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

1) Και στο Ν85 όπως και στο Ν78,Ν79 η φωνή κόβεται απότομα,δεν διορθώνεται.

2) Ετσι είναι δυστυχώς,δεν αλλάζει αυτό.

Ευχαριστω πολυ!!!

Στο xxxxxxxxxxxx κανείς αναζήτηση για Sygic και βρίσκεις αυτό που ζητάς.

mporei n m dwsei odhgies kapoios gia n to pws n to fortwsw k pws n to leitourghsw???eimai kapws asxetos!

Καταρχας θα ξερεις οτι με το Ν73 ΔΕΝ θα εχεις πλοηγηση καθως δεν εχει δεκτη GPS εκτος και αν αγορασεις καποιον εξωτερικο δεκτη.

Τωρα αν πας στο xxxxxxxxxxxxx που σου ειπαν πριν και μπεις στο θεμα Best greek map for Sygic θα βρεις τα 2 πρωτα Link που ειναι το προγραμμα και ο χαρτης.

Αφου τα κατεβασεις, θα βρεις μεσα οδηγειες πως να κανεις εγκατασταση.

Ξεκινα με αυτα και αν εχεις αποριες ρωτα!

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.εχω στο Ν78 το garmin και λεω να βαλω και το sygic,τι λετε?αν ναι ποια εκδοση και ποιους χαρτες?μονο η ελλαδα με ενδιαφερει

ευχαριστω προκαταβολικα

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.εχω στο Ν78 το garmin και λεω να βαλω και το sygic,τι λετε?αν ναι ποια εκδοση και ποιους χαρτες?μονο η ελλαδα με ενδιαφερει

ευχαριστω προκαταβολικα

Για τον τελευταιο και πιο αναλυτικο χαρτη(2009,Q1) κανει μονο η 7,199...προσωπικα αυτη εχω λογω χαρτη..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Και εγώ για αρκετούς μήνες την 7.199 χρησιμοποιούσα στο Ν78 και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Οπότε, αυτή σου προτείνω να βάλεις.

Χαίρετε. Μ'ήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Θέλω να ενεργοποιήσω τους χάρτες του sygic αλλά δεν ξέρω από πού θα πάρω τον κωδικό. Υπήρχε μια ιστοσελίδα που έδινε, αλλά καταργήθηκε. Μήπως υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ.

Θα μπεις στο xxxxxxxxxxxxxxx, θα κάνεις αναζήτηση για sygic και στην πρώτη σελίδα της έκδοσης 7.70 θα βρεις το κιτζεν για να ενεργοποιήσεις τους χάρτες.

καλησπερα!!εχω εγκαταστησει το προγραμμα κ τουσ χαρτεσ!!ολα καλα!!!αλλα δεν μπορω να κανω δρομολογηση!!:/...ξερετε τι ακριβως πρεπει να κανω???

εχω το ν82:)