xios21 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Τhnks φιλε για τον χρόνο σου....... Ζήτησα εγώ τον κωδικό σου. Μόλις μου απαντήσει, θα σε ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popeye Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Να ρωτήσω κάτι? Μπορεί να μη έχω καταλάβει και καλά βέβαια. Οταν λέει στην άρχη οτι θέλουν ενεργοποίηση οι χάρτες τι εννοεί? εγώ έβαλα τον χάρτη και μου τον έβγαλε κατευθείαν. Μηπως δεν έχω καταλάβει κατι καλα? Παράθεση The Sailor Man! ;-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Τhnks φιλε για τον χρόνο σου....... Ο κωδικός σου είναι 3DC7C0CF4Y05 Να ρωτήσω κάτι? Μπορεί να μη έχω καταλάβει και καλά βέβαια. Οταν λέει στην άρχη οτι θέλουν ενεργοποίηση οι χάρτες τι εννοεί? εγώ έβαλα τον χάρτη και μου τον έβγαλε κατευθείαν. Μηπως δεν έχω καταλάβει κατι καλα? Ποιά διαδικασία ακολούθησες για να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα; Γιατί στο πρώτο ποστ ανφέρω καθαρά οτι ο ένας απο τους 2 τρόπους δεν χρειάζεται ενεργοποίηση καθώς είναι πλήρης. Προφανώς θα έκανες την εγκατάσταση 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popeye Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Χμμ μαλλον εχεις δικιο και δεν καταλαβα καλα. Νομιζα οτι το προγραμμα μονο ειναι οκ και οτι παρολαυτα οι χάρτες θελανε unlock. Παράθεση The Sailor Man! ;-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Μπορείτε να με βοηθήσετε απαντώντας στο συγκεκριμένο θέμα?? http://www.myphone.gr/forum/showthre...28&page=23#451 Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosin Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Μια βοήθεια παρακαλώ,εγκατέστησα την version 99,αφού απεγκατέστησα την 89.Στο φάκελλο "περί sygic mobile" δείχνει να είναι εγκατεστημένη η 89.Αυτή τη δουλειά την έκανα δυό φορες και έχω το ίδιο αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. January 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Μια βοήθεια παρακαλώ,εγκατέστησα την version 99,αφού απεγκατέστησα την 89.Στο φάκελλο "περί sygic mobile" δείχνει να είναι εγκατεστημένη η 89.Αυτή τη δουλειά την έκανα δυό φορες και έχω το ίδιο αποτέλεσμα. epidi einai to idio,na eksigiso kati,i ekdosi einai afti pou blepeis sta peri,omos to 799 einai i sira tou programatos,to proto pou eixa anebasi i opia eixe problimata aposyndeseis gps eitan i sira 791,ara mhn anysixis ola einai ok. Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosin Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 epidi einai to idio,na eksigiso kati,i ekdosi einai afti pou blepeis sta peri,omos to 799 einai i sira tou programatos,to proto pou eixa anebasi i opia eixe problimata aposyndeseis gps eitan i sira 791,ara mhn anysixis ola einai ok. ΟΚ.Δουλεύει αψογα.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Μπορείτε να με βοηθήσετε απαντώντας στο συγκεκριμένο θέμα?? http://www.myphone.gr/forum/showthre...28&page=23#451 Το λίνκ που μας δίνεις δε λειτουργεί. Διόρθωσέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 παιδες θα δουλευει με νοκια ν82??? Επείσης τον Νομό πιερίας τον υποστυρίζει κάποιος χάρτης??? Ευχαριστώ:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 παιδες θα δουλευει με νοκια ν82??? Επείσης τον Νομό πιερίας τον υποστυρίζει κάποιος χάρτης??? Ευχαριστώ:) Φυσικά. Δουλεύει άψογα με το Ν82. Απο Πιερία έχει ελάχιστα πράγματα. Μόνο τα χωριά και τους κεντρικούς δρόμους που πηγαίνουν σ'αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Παιδια ειμαι ανιδεος και γι'αυτό θα ήθελα τα φώτα σας. Λοιπόν ακολουθώ τα βήματα εγκατάστασης 2 και περιμένω τον Ρώσο. Όταν πατάω "Κατασταση GPS" με βγαζει σε μια οθόνη στην οποία κάτω λέει την ώρα, πιο πανω εχει αρκετές μπάρες από τις οποίες γεμίζουν 3 και γύρω γύρω εχει παντου μηδενικα. Για την ακρίβεια " N 0'0,0000 Δ 0'0,0000, ταχύτητα 0, υψόμετρο 0 ακριβεια 0". Είναι φυσιολογικό αυτό και μόλις ενεργοποιηθούν οι χαρτες θα δουλεψουν κανονικά ή υπαρχει κάποιο προβλημα και τα μηδενικα δεν επρεπε να ειναι μηδενικα? ps. Εχω το Ν95 8gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Παιδια ειμαι ανιδεος και γι'αυτό θα ήθελα τα φώτα σας. Λοιπόν ακολουθώ τα βήματα εγκατάστασης 2 και περιμένω τον Ρώσο. Όταν πατάω "Κατασταση GPS" με βγαζει σε μια οθόνη στην οποία κάτω λέει την ώρα, πιο πανω εχει αρκετές μπάρες από τις οποίες γεμίζουν 3 και γύρω γύρω εχει παντου μηδενικα. Για την ακρίβεια " N 0'0,0000 Δ 0'0,0000, ταχύτητα 0, υψόμετρο 0 ακριβεια 0". Είναι φυσιολογικό αυτό και μόλις ενεργοποιηθούν οι χαρτες θα δουλεψουν κανονικά ή υπαρχει κάποιο προβλημα και τα μηδενικα δεν επρεπε να ειναι μηδενικα? ps. Εχω το Ν95 8gb Η κατάσταση GPS θα αλλάξει μόλις το εσωτερικό GPS της συσκευής σου κλειδώσει δορυφόρους. Τότε κάποιες από τις 11 μπάρες θα ανάψουν με πράσινο χρώμα (όσο περισσότερες τόσο πιο καλό και ακριβές στίγμα) και επίσης θα έχεις πράσινα τετραγωνάκια στο σχήμα με τους ομόκεντρους κύκλους και τα 4 σημεία του ορίζοντα πάνω δεξιά. Τότε θα έχεις ενδείξεις στο υψόμετρο, στην ταχύτητα, στις συντεταγμένες και στην ακρίβεια. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Το οποίο συμβαινει αμέσως ή μετα απο 5-10 λεπτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Το οποίο συμβαινει αμέσως ή μετα απο 5-10 λεπτά? Συνήθως το δικό σου κινητό αργεί την πρώτη φορά λίγο, περίπου όσο λες. Απλά για να κλειδώσει το GPS σου πιο γρήγορα δορυφόρους, κοίταξε να είσαι σε ανοικτό χώρο, μείνε για λίγο ακίνητος, φρόντισε να μην υπάρχουν εμπόδια πάνω σου (ώστε ο δέκτης GPS του κινητού σου να "βλέπει" ουρανό), και να έχεις ανοικτό το slide. Άπαξ και κλειδώσεις σήμα δορυφόρου, ακόμα και να κλείσεις το πρόγραμμα, αν το ξαναανοίξεις, θα κλειδώσει πολύ πιο γρήγορα. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Σε ευχαριστώ παρα πολυ φίλε μου. Το αφησα για ενα πενταλεπτο ακρη ακρη στο μπαλκονι και όλα οκ. Να' σαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Σε ευχαριστώ παρα πολυ φίλε μου. Το αφησα για ενα πενταλεπτο ακρη ακρη στο μπαλκονι και όλα οκ. Να' σαι καλα. Οκ, καλή επιτυχία με το Sygic. Είναι πολύ καλή εφαρμογή για GPS Navigation (μαζί με το Garmin, τα δύο καλύτερα για Symbian :) ). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 To λινκ που είχα ανεβάσει πιο πριν αλλα δεν δούλευε... Ενώ πριν δούλευε κανονικα.. Δεν ξέρω τι έγινε Βοηθήστε με εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84928&page=23#451 Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 To λινκ που είχα ανεβάσει πιο πριν αλλα δεν δούλευε... Ενώ πριν δούλευε κανονικα.. Δεν ξέρω τι έγινε Βοηθήστε με εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84928&page=23#451 Σου έχω ήδη απαντήσει φίλε μου εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 παιδια το προγραμματακι ειναι καλο εκτος αθηνας....??? να το δοκιμασω με αλλα λογια..?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 παιδια το προγραμματακι ειναι καλο εκτος αθηνας....??? να το δοκιμασω με αλλα λογια..?:) Το πρόγραμμα κατά την άποψή μου είναι οτι καλύτερο υπάρχει για symbian 9. ΔΟκίμασέ το. Δε χάνεις τίποτα. Άλλωστε η εγκατάστασή του είναι ρκετά πιο εύκολη απο αυτή του Garmin. H κάλυψη είναι αρκετή καλή και περιλαμβάνει αρκετές πόλλεις της Ελλάδας (άλλες με φοβερή κάλυψη και άλλες με τις κύριες αρτηρίες μόνο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 ok φιλε thanks....θα το δοκιμάσω απο αυριο...... ελπιζω να τα καταφερω....αν και με την δικια σας βοήθεια εδω αυτο ειναι σιγουρο...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Αν ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες απο το πρώτο ποστ, δε θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Αν κιόλας, έχεις έτοιμο πιστοποιητικό για να υπογράφεις εφαρμογές, ακολουθείς την εγκατάσταση 1 και είσαι έτοιμος το πολύ σε 10 λεπτά. Κατέβασε τον μεγάλο χάρτη των 51ΜΒ. Είναι πιο πλήρης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ProSymbian Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Παιδιά από Κύπρο τι υπάρχει, ξέρει κανείς; Παράθεση Είμαι και γω ένας Freemuser... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 ibiza2003 ευχαριστω παρα πολυ για το προγραμμα θα το δοκιμασω και θα σου πω την γνωμη μου.παντως μεχρι τωρα το route 66 δε με εντυπωσιασε καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts