Jump to content

[S60 3rd Edition] Sygic GPS Navigator Mobile

ibiza2003
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κάτι? Μπορεί να μη έχω καταλάβει και καλά βέβαια. Οταν λέει στην άρχη οτι θέλουν ενεργοποίηση οι χάρτες τι εννοεί? εγώ έβαλα τον χάρτη και μου τον έβγαλε κατευθείαν. Μηπως δεν έχω καταλάβει κατι καλα?
The Sailor Man! ;-P

Τhnks φιλε για τον χρόνο σου.......

Ο κωδικός σου είναι 3DC7C0CF4Y05

Να ρωτήσω κάτι? Μπορεί να μη έχω καταλάβει και καλά βέβαια. Οταν λέει στην άρχη οτι θέλουν ενεργοποίηση οι χάρτες τι εννοεί? εγώ έβαλα τον χάρτη και μου τον έβγαλε κατευθείαν. Μηπως δεν έχω καταλάβει κατι καλα?

Ποιά διαδικασία ακολούθησες για να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα; Γιατί στο πρώτο ποστ ανφέρω καθαρά οτι ο ένας απο τους 2 τρόπους δεν χρειάζεται ενεργοποίηση καθώς είναι πλήρης. Προφανώς θα έκανες την εγκατάσταση 1.

Χμμ μαλλον εχεις δικιο και δεν καταλαβα καλα. Νομιζα οτι το προγραμμα μονο ειναι οκ και οτι παρολαυτα οι χάρτες θελανε unlock.
The Sailor Man! ;-P

Μπορείτε να με βοηθήσετε απαντώντας στο συγκεκριμένο θέμα??

http://www.myphone.gr/forum/showthre...28&page=23#451

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

Μια βοήθεια παρακαλώ,εγκατέστησα την version 99,αφού απεγκατέστησα την 89.Στο φάκελλο "περί sygic mobile" δείχνει να είναι εγκατεστημένη η 89.Αυτή τη δουλειά την έκανα δυό φορες και έχω το ίδιο αποτέλεσμα.

Μια βοήθεια παρακαλώ,εγκατέστησα την version 99,αφού απεγκατέστησα την 89.Στο φάκελλο "περί sygic mobile" δείχνει να είναι εγκατεστημένη η 89.Αυτή τη δουλειά την έκανα δυό φορες και έχω το ίδιο αποτέλεσμα.

epidi einai to idio,na eksigiso kati,i ekdosi einai afti pou blepeis sta peri,omos to 799 einai i sira tou programatos,to proto pou eixa anebasi i opia eixe problimata aposyndeseis gps eitan i sira 791,ara mhn anysixis ola einai ok.

CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN-

WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO,

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg

epidi einai to idio,na eksigiso kati,i ekdosi einai afti pou blepeis sta peri,omos to 799 einai i sira tou programatos,to proto pou eixa anebasi i opia eixe problimata aposyndeseis gps eitan i sira 791,ara mhn anysixis ola einai ok.

ΟΚ.Δουλεύει αψογα.Ευχαριστώ

Μπορείτε να με βοηθήσετε απαντώντας στο συγκεκριμένο θέμα??

http://www.myphone.gr/forum/showthre...28&page=23#451

Το λίνκ που μας δίνεις δε λειτουργεί. Διόρθωσέ το.

παιδες θα δουλευει με νοκια ν82???

Επείσης τον Νομό πιερίας τον υποστυρίζει κάποιος χάρτης???

Ευχαριστώ:)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

παιδες θα δουλευει με νοκια ν82???

Επείσης τον Νομό πιερίας τον υποστυρίζει κάποιος χάρτης???

Ευχαριστώ:)

Φυσικά. Δουλεύει άψογα με το Ν82.

Απο Πιερία έχει ελάχιστα πράγματα. Μόνο τα χωριά και τους κεντρικούς δρόμους που πηγαίνουν σ'αυτά.

Παιδια ειμαι ανιδεος και γι'αυτό θα ήθελα τα φώτα σας. Λοιπόν ακολουθώ τα βήματα εγκατάστασης 2 και περιμένω τον Ρώσο.

Όταν πατάω "Κατασταση GPS" με βγαζει σε μια οθόνη στην οποία κάτω λέει την ώρα, πιο πανω εχει αρκετές μπάρες από τις οποίες γεμίζουν 3 και γύρω γύρω εχει παντου μηδενικα. Για την ακρίβεια " N 0'0,0000

Δ 0'0,0000, ταχύτητα 0, υψόμετρο 0 ακριβεια 0".

Είναι φυσιολογικό αυτό και μόλις ενεργοποιηθούν οι χαρτες θα δουλεψουν κανονικά ή υπαρχει κάποιο προβλημα και τα μηδενικα δεν επρεπε να ειναι μηδενικα?

ps. Εχω το Ν95 8gb

Παιδια ειμαι ανιδεος και γι'αυτό θα ήθελα τα φώτα σας. Λοιπόν ακολουθώ τα βήματα εγκατάστασης 2 και περιμένω τον Ρώσο.

Όταν πατάω "Κατασταση GPS" με βγαζει σε μια οθόνη στην οποία κάτω λέει την ώρα, πιο πανω εχει αρκετές μπάρες από τις οποίες γεμίζουν 3 και γύρω γύρω εχει παντου μηδενικα. Για την ακρίβεια " N 0'0,0000

Δ 0'0,0000, ταχύτητα 0, υψόμετρο 0 ακριβεια 0".

Είναι φυσιολογικό αυτό και μόλις ενεργοποιηθούν οι χαρτες θα δουλεψουν κανονικά ή υπαρχει κάποιο προβλημα και τα μηδενικα δεν επρεπε να ειναι μηδενικα?

ps. Εχω το Ν95 8gb

Η κατάσταση GPS θα αλλάξει μόλις το εσωτερικό GPS της συσκευής σου κλειδώσει δορυφόρους.

Τότε κάποιες από τις 11 μπάρες θα ανάψουν με πράσινο χρώμα (όσο περισσότερες τόσο πιο καλό και ακριβές στίγμα) και επίσης θα έχεις πράσινα τετραγωνάκια στο σχήμα με τους ομόκεντρους κύκλους και τα 4 σημεία του ορίζοντα πάνω δεξιά. Τότε θα έχεις ενδείξεις στο υψόμετρο, στην ταχύτητα, στις συντεταγμένες και στην ακρίβεια.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Το οποίο συμβαινει αμέσως ή μετα απο 5-10 λεπτά?

Συνήθως το δικό σου κινητό αργεί την πρώτη φορά λίγο, περίπου όσο λες.

Απλά για να κλειδώσει το GPS σου πιο γρήγορα δορυφόρους, κοίταξε να είσαι σε ανοικτό χώρο, μείνε για λίγο ακίνητος, φρόντισε να μην υπάρχουν εμπόδια πάνω σου (ώστε ο δέκτης GPS του κινητού σου να "βλέπει" ουρανό), και να έχεις ανοικτό το slide.

Άπαξ και κλειδώσεις σήμα δορυφόρου, ακόμα και να κλείσεις το πρόγραμμα, αν το ξαναανοίξεις, θα κλειδώσει πολύ πιο γρήγορα. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Σε ευχαριστώ παρα πολυ φίλε μου. Το αφησα για ενα πενταλεπτο ακρη ακρη στο μπαλκονι και όλα οκ. Να' σαι καλα.

Οκ, καλή επιτυχία με το Sygic.

Είναι πολύ καλή εφαρμογή για GPS Navigation (μαζί με το Garmin, τα δύο καλύτερα για Symbian :) ).

To λινκ που είχα ανεβάσει πιο πριν αλλα δεν δούλευε... Ενώ πριν δούλευε κανονικα.. Δεν ξέρω τι έγινε

Βοηθήστε με εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84928&page=23#451

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

To λινκ που είχα ανεβάσει πιο πριν αλλα δεν δούλευε... Ενώ πριν δούλευε κανονικα.. Δεν ξέρω τι έγινε

Βοηθήστε με εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84928&page=23#451

Σου έχω ήδη απαντήσει φίλε μου εδώ.

παιδια το προγραμματακι ειναι καλο εκτος αθηνας....???

να το δοκιμασω με αλλα λογια..?:)

παιδια το προγραμματακι ειναι καλο εκτος αθηνας....???

να το δοκιμασω με αλλα λογια..?:)

Το πρόγραμμα κατά την άποψή μου είναι οτι καλύτερο υπάρχει για symbian 9. ΔΟκίμασέ το. Δε χάνεις τίποτα. Άλλωστε η εγκατάστασή του είναι ρκετά πιο εύκολη απο αυτή του Garmin.

H κάλυψη είναι αρκετή καλή και περιλαμβάνει αρκετές πόλλεις της Ελλάδας (άλλες με φοβερή κάλυψη και άλλες με τις κύριες αρτηρίες μόνο).

ok φιλε thanks....θα το δοκιμάσω απο αυριο......

ελπιζω να τα καταφερω....αν και με την δικια σας βοήθεια εδω αυτο ειναι σιγουρο...:)

Αν ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες απο το πρώτο ποστ, δε θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Αν κιόλας, έχεις έτοιμο πιστοποιητικό για να υπογράφεις εφαρμογές, ακολουθείς την εγκατάσταση 1 και είσαι έτοιμος το πολύ σε 10 λεπτά.

Κατέβασε τον μεγάλο χάρτη των 51ΜΒ. Είναι πιο πλήρης.

ibiza2003 ευχαριστω παρα πολυ για το προγραμμα θα το δοκιμασω και θα σου πω την γνωμη μου.παντως μεχρι τωρα το route 66 δε με εντυπωσιασε καθολου.