Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να ρωτήσω κάτι....?

θα αλλάξω κινητό ....και σκέφτομαι να βάλω την κάρτα από το παλιό στο νέο.......

τον κωδικό τον δημιούργησα από από το νούμερο της κάρτας....θα παίξει η πρέπει να κάνω νέο κωδικό???

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φυσιολογικα δεν θα εχεις προβλημα,οσον αφορα τα unl φυσικα.Κρατας τα ιδια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις. Αλλα και να μην λειτουργει αν το χεις κανει μια φορα τι ειναι να το ξανακανεις?

Μαλλον δεν θα λειτουργησει.. Εαν οταν ξεκλειδωσες το garmin στο κιτζεν εβαλες τον αριθμο ESN ισως υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλησπέρα παιδια να κανω και γω μια ερωτηση αν γνωριζετε..εγω εχω προβλημα με τους χαρτες του Garmin στην προσπαθεια μου να το κανω εγκατασταση σημερα..

θελω να περασω τον χαρτη του auto drive hellas και η μοναδικη εκδοση που βρισκω ειναι η τελευταια,η 1.80...την οποια ομως δεν μπορω να κανω εγκατασταση αν δεν εχω μια προηγουμενη εκδοση..καπου διαβασα οτι πρεπει να εχω μια αρχικη εκδοση εγκατεστημενη και ετσι θα μπορω να περασω και την αναβαθμισμενη version 1.80..

αλλα ολα τα links που βρισκω απο προηγουμενες εκδοσεις ειναι νεκρα..αν μπορει καποιος να με βοηθησει για να ξεκινησω κι εγω να το δουλευω..ευχαριστω

Καλησπέρα παιδια να κανω και γω μια ερωτηση αν γνωριζετε..εγω εχω προβλημα με τους χαρτες του Garmin στην προσπαθεια μου να το κανω εγκατασταση σημερα..

θελω να περασω τον χαρτη του auto drive hellas και η μοναδικη εκδοση που βρισκω ειναι η τελευταια,η 1.80...την οποια ομως δεν μπορω να κανω εγκατασταση αν δεν εχω μια προηγουμενη εκδοση..καπου διαβασα οτι πρεπει να εχω μια αρχικη εκδοση εγκατεστημενη και ετσι θα μπορω να περασω και την αναβαθμισμενη version 1.80..

αλλα ολα τα links που βρισκω απο προηγουμενες εκδοσεις ειναι νεκρα..αν μπορει καποιος να με βοηθησει για να ξεκινησω κι εγω να το δουλευω..ευχαριστω

Φίλε μου ψάξε να βρεις τον χάρτη σε μορφή (κατάληξη) img ώστε να τον αντιγράψεις απλά στη κάρτα μνήμης, έτσι δε χρειάζεται ούτε παλιότερη έκδοση ούτε τίποτα

Χρειάζεται μόνο να φτιάξεις το αντίστοιχο αρχείο unl για να τον ξεκλειδώσεις και είσαι έτοιμος

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

παιδιά πέρασα στο Ε66 την έκδοση 5.00.60 με τον νέο 3 σε1 και αργεί πάρα πολύ να δείξει σωστά την θέση του αυτοκινήτου σε σχέση με το δρόμο κατά την δρομολόγηση. συμβαίνει και σε κανέναν άλλον? με την έκδοση 5.00.40 δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημά. έχει κάνεις καμία ιδέα?

Δεν μπορεις να κανεις και πολλα.. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι πληρη απεγκατασταση του garmin και ξανα εγκατασταση.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Φίλε μου ψάξε να βρεις τον χάρτη σε μορφή (κατάληξη) img ώστε να τον αντιγράψεις απλά στη κάρτα μνήμης, έτσι δε χρειάζεται ούτε παλιότερη έκδοση ούτε τίποτα

Χρειάζεται μόνο να φτιάξεις το αντίστοιχο αρχείο unl για να τον ξεκλειδώσεις και είσαι έτοιμος

σε ευχαριστω πολυ το βρηκα..και για το προγραμμα το ιδιο ισχυει?μπορω δηλαδη να περασω κατευθειαν την εκδοση Garmin 5.00.40?γιατι καπου διαβασα οτι πρεπει να εχω προεγκατεστημενη την εκδοση 4.ισχυει?

σε ευχαριστω πολυ το βρηκα..και για το προγραμμα το ιδιο ισχυει?μπορω δηλαδη να περασω κατευθειαν την εκδοση Garmin 5.00.40?γιατι καπου διαβασα οτι πρεπει να εχω προεγκατεστημενη την εκδοση 4.ισχυει?

Βρες και πέρασε κατευθείαν την 5.00.60 μόνο πρόσεξε να είναι η standalone έκδοση

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Γεια ενας φιλος εχει παρει το Ε55 και με το πληκτρολογιο αυτο το Garmin ειναι λιγο χαλια να το δουλεψει κανεις.Δεν μπορει να κανει ζουμ γενικα οπως κανουμε στα γνωστα Νοκια με το 1 και το 3 πληκτρο και επισης οταν πας να βαλεις οδο δεν μπορεις να βαλεις αρι8μο παρα μονο γραμματα.Τελικα παιζει κανενα αλλο κολπο γιατι τα εχουμε δοκιμασει σχεδον ολα η το Garmin με τo QWERTY δεν ειναι συμβατο???

Βρες και πέρασε κατευθείαν την 5.00.60 μόνο πρόσεξε να είναι η standalone έκδοση

σε ευχαριστω πολυ και παλι,τα εβαλα ολα και λειτουργει κανονικα...

Γεια σας παιδια,

ειμαι νεο μελος και μολις εγκατεστησα το GMX5.00.40 σε ενα Nokia N95 8G με Ovi maps (τα οποια λειτουργουν οκ) και μολις παω στο μενου Απομακρυσμενο GPS μου λεει "Συνδεση επιτρεπτη μονο για τη συσκευη Garmin GPS"

Απ οτι διαβαζω εδω εχει να κανει με το αρχειο sw.unl αλλα δεν μπορω να βρω ακρη..

Το εκανα ξανα εγκατασταση δοκιμαζοντασ διαφορους κωδικους απο το Garmin Unlock Generator v1.5 αλλα τιποτα..

Εχει κανεις καμμια ιδεα?

Δύο λύσεις.

1. Το αφήνεις στο αγγλικό μενού (ΠΡΟΣΟΧΗ. Αν το γυρίσεις στα ελληνικά, ίσως να μην σου δείξει το τελευταίο ψηφίο από το Card-ID).

2. Το στρίβεις οριζόντια και έτσι σου δείχνει όλο το νούμερο της κάρτας σου (Card-ID).

Το Card-ID το βρίσκεις στο κεντρικό μενού, αφού πατήσεις το κουμπί με τα εργαλεία (δείχνει ένα γαλλικό κλειδί), μετά πατήσεις το "ρυθμίσεις/settings" και πας τέρμα κάτω εκεί που λέει "πληροφορίες" (και έχει το εικονίδιο του Garmin).

'Εχω εγκαταστήσει το Garmin 5.00.60 στο Nokia E66 που έχω και έχω περάσει και τις επαφές. Δηλαδή επιλέγω "για που" και βάζω το όνομα της επαφής που θέλω.

Το Garmin που έχω για το multimedia ραδιόφωνο (φοράει windws ce 5.0) αναφέρει στο ίδιο σημείο την επιλογή "επαφές" που είναι κενή φυσικά (αφού δεν είναι τηλέφωνο).

Ξέρει κανείς πως μπορώ να μεταφέρω τις επαφές (τα σημεία που μένει η κάθε επαφή μου) από το Garmin που έχει το κινητό μου, στο Garmin του αυτοκινήτου μου;

ΥΓ= Το παρόν θέμα το έχω αναρτήσει και στην ενότητα Πλοήγηση Windows Mobile μήπως και κάποιος φίλος από εκεί γνωρίζει τη λύση. ('Αλλοστε όλοι μας διαβάζουμε τις ενότητες που μας ενδιαφέρουν και όχι όλα τα θέματα του φόρουμ).

Ευχαριστω radiodj 105 αλλα μαλλον το προβλημα ειναι στο αρχειο sw.unl ..

To εκανα copy στην επιφανεια εργασιας , του εβαλα τον κωδικο , το αποθηκευσα, το εκανα copy παλι στην καρτα μνημης και σιγουρευτηκα οτι ειναι αρχειο unl .. Καπου κανω κατι λάθος?

Ευχαριστω radiodj 105 αλλα μαλλον το προβλημα ειναι στο αρχειο sw.unl ..

To εκανα copy στην επιφανεια εργασιας , του εβαλα τον κωδικο , το αποθηκευσα, το εκανα copy παλι στην καρτα μνημης και σιγουρευτηκα οτι ειναι αρχειο unl .. Καπου κανω κατι λάθος?

Από όσο περιγράφεις, δείχνει ότι δεν κάνεις κάτι λάθος. 'Ομως δεν μπορεί να μην σου παίζει.

Μήπως το αρχείο είναι sw.unl.txt και όχι σκέτο sw.unl ;

'Εγραψες βέβαια ότι είναι αρχείο UNL αλλά ίσως να συμβαίνει το παραπάνω.

Οπότε και το τηλέφωνό σου δεν μπορεί να το διαβάσει όπως πρέπει.

Για να βλέπεις τις καταλήξεις αρχείων, σε windows xp πας στο "Εργαλεία" => "Επιλογές Φακέλων" => "Προβολή" και ξετικάρεις το "αποκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων.

@gregy123 οταν μπηκες στο προγραμμα αμεσως μετα αφου εβαλες το sw.unl στο κινητο υπηρχαν οι μπαρες τους σηματος? Τωρα οταν μπαινει στις εμφανιζει?

Αν οχι εκει ειναι το προβλημα σου.

@stefanw595 τωρα οταν μπαινω τις βλεπω τις μπαρες του σηματος και διπλα το σηματακι του gps ειναι κιτρινο..

@radiodj 105 ειναι σιγουρο αρχειο .unl

Μαλλον φταιει το pcsuite γιατι δεν με αφηνει να κανω μεταφορα δεδομενων οταν συνδεομαι στο pc και αναγκαστικα τα κανω ολα απο το pcsuite..

Από την ομάδα Διαχείρισης:

Οταν θελεις να προσθεσεις κατι στο μηνυμα σου ,

χρησιμοποιησε την http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif

Απο την στιγμη που υπαρχουν οι μπαρες σημαινει οτι εχει ξεκλειδωθει ο εσωτερικος δεκτης.

Εξηγησε λιγο καλυτερα ποιο ειναι το προβλημα σου?

Απο την στιγμη που υπαρχουν οι μπαρες σημαινει οτι εχει ξεκλειδωθει ο εσωτερικος δεκτης.

Εξηγησε λιγο καλυτερα ποιο ειναι το προβλημα σου?

oops λαθος ... μπαρες σηματος gps δεν υπαρχουν...εβλεπα τισ μπαρες της κεραιασ του κινητου...

Αρα το προβλημα σου ειναι στο unl.

Ξανακαντο απο την αρχη και πανε σε ενα αλλο Pc και περασε το με μεσω μαζικη αποθηκευσης.

ειδα και αποειδα και εγω με το gps, μεχρι να κλειδωσει δορυφορο δηλαδη,τι να κανω που μενω στο κεντρο της θεσσαλονικης και παντου διπλα μου εχω 5οροφοες οικοδομες, λεω ας δοκιμασω με το a-gps ανοιχτο να δω και ποσο χρεωνει και αν εχει διαφορα στη χρηση. ε λοιπον η διαφορα ειναι τεραστια κλειδωνει δορυφορο σε ελαχιστα δευτερολεπτα και οχι σε 5-10 λεπτα που εκανε πολυ καλυτερο σημα το οποιο δυσκολα χανει.ερχετε και ο λογαριασμος αντε λεω να δω ποσο χρεωνει και τι βλεπω?4 στις 5 φορες 0 ευρω (wirless internet γραφει) και την 5η πλοηγηση wap 0,03 και 5 Kb ογκο. το περιεργο ομως ειναι οτι δεν εχω wifi Κινητο!