gianpithio Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Δωσε στον Autodrive και στο .unl μια απο τις αλλες 2 ονομασιες και ξαναδοκιμασε.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 το 822 βάζω, έχουν και το ίδιο όνομα. Σιγουρα δεν κανεις κατι λαθος στην δημιουργια του unl; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis33 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 εκεί που "βρήκα" τον autodrive 1.60 έλεγε id 822. Αυτό βάζω στο κι τζενερειτορ(3 διαφορετικά δοκίμασα) για να τον ξεκλειδώσω, στο unl, αλλά εξακολουθεί να μου λέει ότι ο χάρτης είναι κλειδωμένος. κάτι άλλο? ID 822,295 ΣΥΝΟΛΟ 52 ΑΡΙΘΜΟΙ. ΣΤΟΝ ANAVASIS 390+ΑΝΑΦΕΡΕΙ GMAPPROM;H GMAPSUPP; ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ UNL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 ID 822,295 ΣΥΝΟΛΟ 52 ΑΡΙΘΜΟΙ. ΣΤΟΝ ANAVASIS 390+ΑΝΑΦΕΡΕΙ GMAPPROM;H GMAPSUPP; ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ UNL. Καταρχας μην φωναζεις και μην μπερδευεις τον κοσμο.Οι χαρτες που θελει να βαλει ειναι ο autodrive και ο anavasis ο οποιος δεν εχει map id και μπαινει χωρις unl. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisakis Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 τελικά άλλαξα την ονομασία του χάρτη και του unl και τον ξεκλείδωσε, τι να πει κανείς... κάτι ακόμα, Στο MapSource γιατί εμφανίζει 2 φορές τον Ανάβαση? 1. ANAVASI Base & Detail Map 2. ANAVASI Base & Detail Map 3. Auto Drive (Hellas) ευχαριστώ για την βοήθεια :) Παράθεση Join The Life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Στο MapSource γιατί εμφανίζει 2 φορές τον Ανάβαση? Μην σε ανησυχει.Ετσι κανει σε ολους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 To ενα ειναι τα poi που εχει ο Αναβασης Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babispaplarisa Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 ο anavasis και atlantic που εχω στο κινητο κανει και για garmin nuvi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Τον Ανάβασις τον έβαλα χωρις κανενα πρόβλημα σε ένα GArmin Nuvi 205 και δούλευε μια χαρα.Φαντάζομαι δεν θα έχεις προβλημα και με τον Atlantic.Απλά να προσέξεις την ονομασία που θα δώσεις σε κάθε χάρτη Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 ο anavasis και atlantic που εχω στο κινητο κανει και για garmin nuvi? Δοκιμασμένο ο anavasis..Δουλευει μια χαρα...σε 2 nuvi που έχω δοκιμάσει...Για τον atlantic δεν ξερω τι γίνεται με το κλειδι.... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 ο anavasis και atlantic που εχω στο κινητο κανει και για garmin nuvi? σε Nüvi 250 Europa δουλεύει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beniamin Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Να ρωτήσω κατι.. με linux πώς μπορώ να βάλω pois?? ο poi loader που τρέχει με wine μου βγάζει συνεχώς για όλα error κι ας είναι .gpx η κατάληξη.. :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Τον Ανάβασις τον έβαλα χωρις κανενα πρόβλημα σε ένα GArmin Nuvi 205 και δούλευε μια χαρα.Φαντάζομαι δεν θα έχεις προβλημα και με τον Atlantic.Απλά να προσέξεις την ονομασία που θα δώσεις σε κάθε χάρτη εγω τον εβαλα στο nuvi μου αλλα δεν τον εδειχνε στην λιστα με τους χαρτες:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 εγω τον εβαλα στο nuvi μου αλλα δεν τον εδειχνε στην λιστα με τους χαρτες:wacko:Πρεπει να δοκιμασεις διαφορετικες ονομασίες gmapprom.img gmapsupp.img gmapsup2.img .Εγώ αναγκάστηκα να αλλάξω την default ονομασία του Autodrive για να πετυχω συνδυασμό να βλέπει και τους 2 χαρτες.Παίξε λιγο με τις ονομασιες και θα το καταφέρεις Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Πρεπει να δοκιμασεις διαφορετικες ονομασίες gmapprom.img gmapsupp.img gmapsup2.img .Εγώ αναγκάστηκα να αλλάξω την default ονομασία του Autodrive για να πετυχω συνδυασμό να βλέπει και τους 2 χαρτες.Παίξε λιγο με τις ονομασιες και θα το καταφέρειςοκ θα το δοκιμασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Aς μην ξεφευγουμε αοπο το θεμα στο παρον θεμα γραφουμε μονο για τα nokia. Πιο επανω ενα αλλο μελος ρωτησε κατι για το Samsung GT-M8800 Pixon και το διεγραψα για να ρωτησει στην σωστη ενοτητα. Μετα θα εχει δικιο εαν κανει παραπονα. Ευχαριστω :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis_tan Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 εγκατεστισα το γαρμιν σε νοκια ε66 κ δεν μθ ανοιγει καν το εικονιδιο στο κινιτο...καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 εγκατεστισα το γαρμιν σε νοκια ε66 κ δεν μθ ανοιγει καν το εικονιδιο στο κινιτο...καμια λυση? Τον οδηγο της πρωτης σελιδας τον διαβασες;Ποια τα βηματα που εκανες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis_tan Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 το διαβασα τον οδιγο εκγατεσστισα το garmin mobile xt 4.10.60_sis αλλα δεν ανοιγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 το διαβασα τον οδιγο εκγατεσστισα το garmin mobile xt 4.10.60_sis αλλα δεν ανοιγει Μια και εισαι καινουργιος,καλωσηρθες,ενημερωσε το avatar σου για να ξερουμε τι συσκευη εχεις.Η εκδοση που προσπαθεις να βαλεις ειναι πολυ παλια.Ψαξε για την τελευταια 5.00.40.Επισης αν δεν πεις τα βηματα που κανεις βοηθεια δεν θα μπορεσεις να εχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Eαν δεν κανω λαθος η 4.10.60 δεν λειτουργει καθολου στο Ε66. Διεγραψε την και ακολουθησε αυτα που σου ειπε ο impreza_sti[/member] Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Με Autodrive τείνει να με στέλνει συστηματικά ανάποδα σε μονόδρομους...ποιός είναι ο καλύτερο χάρτης για την Αθήνα; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Δοκιμασε τον Αναβασης μπορει να σε βολεψει περισσοτερο εχει περισσοτερες μονοδρομησεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakamono Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Να ρωτήσω κατι.. με linux πώς μπορώ να βάλω pois?? ο poi loader που τρέχει με wine μου βγάζει συνεχώς για όλα error κι ας είναι .gpx η κατάληξη.. :(:(:( Με Cross Over σε εμένα δουλεύει. Δοκίμασε το με αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisakis Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Γεια χαρά κάτι σχετικό με τα pois θα 'θελα να ρωτήσω. Έκανα φακέλους με τις κατηγορίες που ήθελα, έβαλα μέσα τα αρχεία gpx και bmp με ίδια ονομασία, καθώς και αντίστοιχο wav αρχείο. Κατά την εγκατάστασή τους με το poiloader μου έβγαλε ένα μνμ σφάλματος, ότι δεν υπάρχει στη συσκευή το sox.exe και δεν μπορεί να εγκατασταθεί το wav αρχείο. Δεν είναι συμβατά τα pois στο garmin των συσκευών μας με wav αρχεία ή κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Join The Life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts