dmarccos Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 εισαι σιγουρος οτι αντικατεστησες ολα τα αρχεια ? Ναι, έκανα απεγκατάσταση, έσβησα όλα τα αρχεία και μετά πέρασα τα καινούρια από την αρχή Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 δες στο resource/apps/ το splash.mbm αν ειναι 2.85mb και μετα πες μου. δε μπορει να ξεκιναει με το παλιο ενω εχει αλλα αρχεια... Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Άρη σε αυτό που έχεις ανεβάσει στο xxxxxx δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο, μόνο ένα splash.mbm 136KB Λάθος δικό μου 2,85 είναι, έχεις δίκιο αλλά με όνομα splash.mbm Όλα λειτουργούν όπως πρέπει τώρα, ευχαριστώ Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Άρη σε αυτό που έχεις ανεβάσει στο xxxxxxx δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο, μόνο ένα splash.mbm 136KB kai σε εμενα το ιδιο.δεν δειχνει την νεα εικονα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Και εσυ κατεβασες λαθος αρχειο. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 θα πρεπει να αλλαξω μονο αυτο η ισως και καποιο αλλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 aristotelis2006 αν περασω τα μονο τα upgrade files λύνεται το προβλημα της μπαταρίας με την μετάβαση στην εκδοση 5.00.30 ή να εγκαταστησω απο την αρχη την πληρη εκδοση (απεγκατασταση της παλιας και εκγκατασταση της νεας με διατηρηση του sw.unl μεσα στο φακελο garmin κατα την εγκατασταση αν καταλαβα καλά). πως περνιούνται μόνο τα upgrade files;; Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 λυνεται και με τα original upgrade files αρκει να κανεις αυτο που προτεινω Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Να εγκαταστησω μονο το sis αρχείο που έχει μέσα το upgrade files ή να αλλάξω τους υπάρχοντες στην καρτα μνήμης φακέλους με τους αντιστοιχους που έχει το αρχείο που έχεις;; Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Θα σας παρακαλεσω να μην αναφερεστε σε αριθμους απο ποστ που οδηγουν σε παρανομο υλικο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Όσοι το κάνουν εγκατάσταση για πρώτη φορά, χωρίς να έχουν ήδη μέσα στο φάκελο Garmin φτιαγμένο το sw.unl από προηγούμενες εκδόσεις, θα τους βγάλει μια εισαγωγική οθόνη με διάφορες επιλογές για ενεργοποίηση του Garmin. Επιλέξτε Σύνδεση σε GPS Garmin θα σας βγάλει ότι το Bluetooth ειναι απενεργοποιημένο, αλλά μετά θα μπορείτε να πάτε κανονικά μέσα στο μενού και να βρείτε το αναγνωριστικό κάρτας και να προχωρήσετε κανονικά τη διαδικασία σύμφωνα με τις οδηγίες και να φτιάξετε τα απαιτούμενα αρχεία... Όταν τα φτιάξετε μετά θα πρέπει να ενεργοποιείσετε το ενσωματωμένο GPS σύμφωνα με τη γνωστή διαδικασία ( εργαλεια -> ρυθμισεις -> συστημα -> απομακρυσμενο GPS) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthii Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 παιδια βοηθεια παρακαλω αλλαξα καρτα μνημης περναω τον γκαρμιν και το αρχειο ςις και μου βγαζει και μενα αναζητηση συσκευης gps ενω πριν στην παλια καρτα μνημης δουλευε κανονικα τι μπορει να φταιει? Παράθεση [sIGPIC][sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 παιδια βοηθεια παρακαλω αλλαξα καρτα μνημης περναω τον γκαρμιν και το αρχειο ςις και μου βγαζει και μενα αναζητηση συσκευης gps ενω πριν στην παλια καρτα μνημης δουλευε κανονικα τι μπορει να φταιει? Διέγραψε όλα τα αρχεία unl και δημιούργησε τα από την αρχή όπως ακριβώς τα είχες φτιάξει την πρώτη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthii Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Διέγραψε όλα τα αρχεία unl και δημιούργησε τα από την αρχή όπως ακριβώς τα είχες φτιάξει την πρώτη φορά. ελα ομως που δεν τα δημιουργησα ο ιδιος φιλε μου τα ειχε βαλει καποιος τα ειχα ετοιμα ειναι δυσκολη διαδικασια? Παράθεση [sIGPIC][sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Καθόλου δύσκολη. Διάβασε προσεκτικά το πρώτο ποστ του παρόντος θέματος. Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για το πως θα δημιουργήσεις τα αρχεία, τι θα περιέχουν και τι θα κανείς για να ενεργοποιήσεις τον εσωτερικό δέκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 ελα ομως που δεν τα δημιουργησα ο ιδιος φιλε μου τα ειχε βαλει καποιος τα ειχα ετοιμα ειναι δυσκολη διαδικασια? Δές για οδηγίες στο πρώτο post του θέματος αυτού. Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kal_1138 Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Ερώτηση...Είχα βάλει την προηγούμενη έκδοση, αλλά είχα πρόβλημα με τους χάρτες κ την έβγαλα μέχρι να βγει η καινούργια με υποστήριξη για το 5800. Έκανα εγκατάσταση αλλά όταν επιλέξω γλώσσα προγράμματος κτλ, δε με βγάζει στο μενού όπως η προηγούμενη έκδοση. Με βγάζει σε μια οθόνη που έχει επιλογές για αγορά κ έναρξη, δωρεάν δοκιμή, εισ. κλειδ. προϊόντος κ σύνδεση σε GPS Garmin. Οπότε δεν μπορώ να βρω ποιόν αριθμό να βάλω στο ******. Ευχαριστώ για όποια βοήθεια. ** Το βρήκα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 ** Το βρήκα. :p Γραψε τι έκανες τελικά στο άλλο θέμα ώστε να γνωρίζουν τι να κάνουν όσοι επιχειρήσουν να το βάλουν στο 5800. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Ξεκινας απο εκει που λεει συνδεση σε GPS Garmin, ανοιγει το προγραμμα και απο κει και περα την γνωστη διαδικασια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Όσοι το κάνουν εγκατάσταση για πρώτη φορά, χωρίς να έχουν ήδη μέσα στο φάκελο Garmin φτιαγμένο το sw.unl από προηγούμενες εκδόσεις, θα τους βγάλει μια εισαγωγική οθόνη με διάφορες επιλογές για ενεργοποίηση του Garmin. Επιλέξτε Σύνδεση σε GPS Garmin θα σας βγάλει ότι το Bluetooth ειναι απενεργοποιημένο, αλλά μετά θα μπορείτε να πάτε κανονικά μέσα στο μενού και να βρείτε το αναγνωριστικό κάρτας και να προχωρήσετε κανονικά τη διαδικασία σύμφωνα με τις οδηγίες και να φτιάξετε τα απαιτούμενα αρχεία... Όταν τα φτιάξετε μετά θα πρέπει να ενεργοποιείσετε το ενσωματωμένο GPS σύμφωνα με τη γνωστή διαδικασία ( εργαλεια -> ρυθμισεις -> συστημα -> απομακρυσμενο GPS) Ενώ τα κάνω όλα αυτά μου βγάζει και φτιάχνω και το αρχείο sw.unl μου δε μου βρίσκει το εσωτερικό GPS και μου λέει να ενεργοποιήσω το bluetooth. Τι μπορεί να συμβαίνει;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Ενώ τα κάνω όλα αυτά μου βγάζει και φτιάχνω και το αρχείο sw.unl μου δε μου βρίσκει το εσωτερικό GPS και μου λέει να ενεργοποιήσω το bluetooth. Τι μπορεί να συμβαίνει;; Το unl που εχεις κανει ειναι σιγουρα ενταξει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Ενώ τα κάνω όλα αυτά μου βγάζει και φτιάχνω και το αρχείο sw.unl μου δε μου βρίσκει το εσωτερικό GPS και μου λέει να ενεργοποιήσω το bluetooth. Τι μπορεί να συμβαίνει;; Μαλλον εχεις κανεις καποιο λαθος στο sw.unl αν το φτιαξεις σωστα το βαλεις μεσα στο φακελο garmin και ανοιξεις παλι το γκαρμιν και πας στο μενου που λεω θα μπορεις πλεον να ενεργοποιησεις το ενσωματωμενο gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Καλησπερα, αμα ηδη εχουμε βαλει το 5.0.30 τι πρεπει να κανουμε για να βαλουμε αυτα του 37ου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in_VINCE_ble Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 εχω το Nokia 6220c με ενσωματωμενο δεκτη gps και σε λιγο καιρο θα ταξιδεψω στο εξωτερικο(Γερμανια-Τσεχια συγκεκριμενα) και θελω να βαλω τους αντιστοιχους χαρτες δεν ξερω ομως αν θα βρισκει σημα εχει χρησιμοποιησει κανενας στο εξωτερικο gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthii Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 χαρτη της τουρκιας που μπορω να βρω παιδια τα εχω κανει ανω κατω αλλα τπτ... Παράθεση [sIGPIC][sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts