Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο σημερα ειμαι κατοχος ενος innov. αν εχω δει σωστα η εκδοση 5.00.10 παιζει σωστα στο μοντελο αυτο?

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λογικα θα τρεχει. Καλυτερα να μην ρωτατε εδω για το εαν τρεχει το garmin η οχι στην συσκευη σας αλλα στο επισημο θεμα της συσκευης σας. Οι περισσοτεροι απο εδω εχουμε χρονια Νokia οποιος εχει Samsung διαβαζει και τα δικα σας θεματα. Εαν τελικα τρεχει και δεν μπορειτε να βρειτε κατι ρωτηστε εδω και θα σας βοηθησουμε.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Τελικα δεν μπορω να καταφερω τιποτα. Οταν παω μεσα απο gαrmin να ενεργοποιησω το gps μου λεει πρωτα να ενεργοποιησω το blυetοοth, μετα κανει εσωτερικη αναζητηση gps αλλα παλι δεν το βρισκει

Ποια συσκευη εχεις?

Y.Γ.

Καλο θα ειναι να ενημερωσεις το Avatar σου για να ξερουμε ποια συσκευη εχεις ειναι αρκετα χρησιμο σε ολους εμας που προσπαθουμε να σε βοηθησουμε.

Ενημερωσε το Avatar σου σιγουρα θα ξαναχρειαστει.

Το link που σου εδωσα στο post 8676 το διαβασες?

Εχεις δημιουργησει το αρχειο sw.unl ?

Μπορει να μην εχει δημιουργηθει σωστα το αρχειο sw.unl

Βαλε τον κωδικο σου σε αυτο που σου ανεβασα για να δουμε τι θα γινει!

http://www.speedyshare.com/213467751.html

τίποτα δυστυχώς , ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον πάντως. ίσως ξεκινήσω την διαδικασία από την αρχή. ίσως να μην δουλεύει σωστά το 5.00.20 με το Ν78, δεν ξέρω τι άλλο..

Απο οσο γνωριζω η 5.00.20 λειτουργει κανονικα στο Ν78

Μεσα στο κιτζεν δοκιμασε να γραψεις το imei σου και οχι το ESN

To κιτζεν πως το τρεχεις μεσα στο mac? Aπο το crossοver (off topic) ? :O

Επειδή κι εγώ το n78 έχω, και μόλις σήμερα πέρασα το garmin πρόσεξε. Μην περάσεις το imei όπως σου το δίνει η nokia αλλά όπως σου το εμφανίζει το garmin στο τηλέφωνο όταν πάς στο "Πληροφορίες". Είναι ίδια τα τελευταία νούμερα, αλλά στην αρχή το garmin έχει κάτι άλλα ψηφία.

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το

O diagnovet[/member] απο οτι εχω καταλαβει γραφει τον αριθμο που λες για αυτο του ειπα να βαλει το imei. Εχει τρεξει σε πολλες συσκευες το imei οταν δεν γινοταν τιποτα με τον αριθμο που υπαρχει στις πληροφοριες :)

τελικά μάλλον αυτό ήταν το λάθος μου. εγω εβαζα το αναγνωριστικό κάρτας και έπαιρνα τον κωδικό αλλά μάλλον ήθελε το ΙΜΕΙ. χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια

paidia εγω εχω το Ν78 εχω το 5.00.0 version που μπορω να βρω ακριβως το καινουργιο version?γιατι πιο πισω διαβασα πωςειναι δυο τα version 5.0020poio ακτιβως να δω?

βρηκα στα γνωστο μαγαζακι επισεις αυτο New 3 in 1 (Autodrive 1.60 GR, Bluechart 2008, Anavasis 3.9.0)αυτο ειναι το καινουργιο?αν μπορειτε να με βοηθησετε pls!!η αν μπορει κανεις να μου στειλε σε πμ το rapidshare url του πιο καινουργιου τελος παντων χαρτων και program

Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!

HAVE FUN AND ENJOY LIFE

Δοκιμασε να το ανοιξεις χωρις τους χαρτες. Εαν ανοιξει μετα θα βρουμε την ακρη!

Δοκιμασα και χωρις τους χαρτες αλλα τιποτα,εβαλα και διαφορες εκδοσεις αλλα τιποτα δεν ανοιγει παει να το φορτοσωσει και με πεταει εξω. Μηπως φταιει και η καρτα μνημης?

Ξέρετε αν μπορώ να βάλω ναυτικό χάρτη για την Ελλάδα στο Έ65 μου και αν ναι που μπορώ να τον βρώ?

Επισής "λίγω ασχετο με το θέμα" ξέρετε που μπορώ να βρώ ναυτικούς χάρτες free για gps hummibird?

Τελικα με τα παρακατω

α)3 to 1 AUTODRIVE 1.60 +ANAVASIS 3.9.0+ ATLANTIC

β)new pois (32.598) pois by jeronimo

εχουμε οτι καινουργιο κυκλοφορει ?

Aπο χαρτες Ναι με τα poi δεν ασχολουμαι αλλα δεν πρεπει να υπαρχουν νεωτερα.

paidia εγω εχω το Ν78 εχω το 5.00.0 version που μπορω να βρω ακριβως το καινουργιο version?γιατι πιο πισω διαβασα πωςειναι δυο τα version 5.0020poio ακτιβως να δω?

βρηκα στα γνωστο μαγαζακι επισεις αυτο New 3 in 1 (Autodrive 1.60 GR, Bluechart 2008, Anavasis 3.9.0)αυτο ειναι το καινουργιο?αν μπορειτε να με βοηθησετε pls!!η αν μπορει κανεις να μου στειλε σε πμ το rapidshare url του πιο καινουργιου τελος παντων χαρτων και program

Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!

Την 5.00.20 μπορεις να την κατεβασεις απο τα γνωστα μαγαζακια.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253365#post2253365

Ναι εχεις τον καινουριο χαρτη.

Οπως ειναι γνωστο απαγορευεται η αναζητηση πειρατικου υλικου στις σελιδες του myphone.gr

Δοκιμασα και χωρις τους χαρτες αλλα τιποτα,εβαλα και διαφορες εκδοσεις αλλα τιποτα δεν ανοιγει παει να το φορτοσωσει και με πεταει εξω. Μηπως φταιει και η καρτα μνημης?

Ποια συσκευη εχεις? Ποια εκδοση του Garmin δοκιμασες να κανεις εγκατασταση? Καλυτερα κανε πληρη απεγκατασταση και δοκιμασε να περασεις το Garmin απο την αρχη αφου διαβασεις προσεκτικα το 1 ποστ του παροντος.

Ξέρετε αν μπορώ να βάλω ναυτικό χάρτη για την Ελλάδα στο Έ65 μου και αν ναι που μπορώ να τον βρώ?

Επισής "λίγω ασχετο με το θέμα" ξέρετε που μπορώ να βρώ ναυτικούς χάρτες free για gps hummibird?

Εχω περασει το ναυτικο χαρτη στο Ε65 με την εκδοση 4.10.80 τοτε δεν υπηρχε νεωτερη Αφου δουλευε στην 4.10.80 λογικα δεν θα εχεις προβλημα και με τις νεωτερες εκδοσεις. Πιο επανω απαντησα απο που μπορεις να κατεβασεις το Garmin και τους χαρτες.

Χωριά βρίσκει το Garmin?Προσπαθώ να βρώ κάποια με την λέξη "Αγιος" μπροστά και δεν βρίσκει τίποτε.

paidia τι ειναι το mapid ακριβως δηλαδη τι κανει?και πως μπορει να με βοηθησει? kaι το dim roads τι ειναι?

Επισεις βαζω μια διαδρομη Πτολεμαιδα Χαλκιδα και με παει απο ολα τα "κορφοβουνια" με βγαζει στην εθνικη μονο μετα το Κασπενιση.αλλαξα την προτιμηση πορειας σε ταχυτερος χρονος η συντ.αποσταση αλλα παλι απο εκει παει.ξερει κανεις πως γινεται να το βαζω να με πηγαινει απο εθνικη οδο κ οχι απο χωρια?μηπως φταιει η εκδοση 5.00.10 γιατι με την 5.00.0 δεν ειχα τετοιο προβλημα

HAVE FUN AND ENJOY LIFE

Χωριά βρίσκει το Garmin?Προσπαθώ να βρώ κάποια με την λέξη "Αγιος" μπροστά και δεν βρίσκει τίποτε.

Έχει πολύ πράγμα ο autodrive.

Εγώ βρίσκω το χωριό μου στη Λακωνία, που είναι και πάρα πολύ μικρό.

Υποθέτω ότι ο Anavasis θα έχει πιο πολύ λεπτομέρεια αφού καλύπτει πολύ εκτός πόλεων.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχει πολύ πράγμα ο autodrive.

Εγώ βρίσκω το χωριό μου στη Λακωνία, που είναι και πάρα πολύ μικρό.

Υποθέτω ότι ο Anavasis θα έχει πιο πολύ λεπτομέρεια αφού καλύπτει πολύ εκτός πόλεων.

Προσπαθώ να βρώ τα χωριά Αγιος Σπυρίδωνας και Αγιος Παντελεήμων Πιερίας.Δοκίμασε αν θέλεις μήπως και κάνω κάτι λάθος εγώ.

Προσπαθώ να βρώ τα χωριά Αγιος Σπυρίδωνας και Αγιος Παντελεήμων Πιερίας.Δοκίμασε αν θέλεις μήπως και κάνω κάτι λάθος εγώ.

στο "για που" ψαξε μεσω του μενου "πολεις" .τον αγιο σπυριδωνα τον εχει.τον αγιο παντελεημωνα δεν τον εχει

στο "για που" ψαξε μεσω του μενου "πολεις" .τον αγιο σπυριδωνα τον εχει.τον αγιο παντελεημωνα δεν τον εχει

Μεσα απ τις πολεις βαλε αναζητηση πχ. Παντελεημων(και περιμενεις και λιγο αργει)...τους εχει ολους.Παλιο, Νεο ,Αγιο κτλ

Jason the Greek

Μεσα απ τις πολεις βαλε αναζητηση πχ. Παντελεημων(και περιμενεις και λιγο αργει)...τους εχει ολους.Παλιο, Νεο ,Αγιο κτλ

εμενα μου βγαζει 2 παντελεημωνες.εναν στο κιλκις και εναν στην πιερια.(χρησιμοποιωντας autodrive και βρισκομαι αθηνα)

για να βρει σπυριδωνες πρεπει να γραψω αγιος σπυριδ... και μονο τοτε τους βρισκει ολους!δεν τους βρισκει με το αγιος εμπρος.

ενω τον παντελεημωνα πιεριας δεν τον βρισκει με το "αγιος" μπροστα.

αλα αντι αλλων !γιατι το ενα χωριο το εχει με αγιο και το αλλο χωρις?εκτος και εαν ο παντελεημων πιεριας το χωριο δεν εχει...αγιο μπροστα!

EDIT και νομιζω δεν εχει αγιο γιατι υπαρχει και ο νεος.οποτε ειναι παλιος-νεος.ο φιλος παραπανω μαλλον το εγραψε λαθος?