stellio40 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Τελικά η έκδοση 5 διορθώθηκε; δουλεύει σωστά; Γιατί δεν βλέπω τώρα τελευταία παράπονα για τυχόν δυσλειτουργία της. Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Mια χαρα δουλευει εγω που την εχω μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 αξιζει κανεις να την βαλει???Εννοω προσφερει κατι παραπανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Tιποτα ειναι ιδια με την 4.20.20 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Το περιβάλλον όμως στην 5 είναι πολύ πιο γραφικό και όμορφα τακτοποιημένο. προσωπικά, μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 To περιβαλλον σιγουρα ειναι καλυτερο.. Την πρωτη φορα που το ανοιξα νομισα πως πηγε κατι στραβα λογο της αλλαγης της αρχικης εικονας :O Οποιος εχει βαλει την 5.00.00 να προσεξει το παρακατω Bug: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2513070#post2513070 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 παιδια περασα και εγω την ν5.00 σε ενα 6220 αλλα μου παρουσιαζει το προβλημα που ειχα διαβασει σε προηγουμενη σελιδα.Μου σβεινει την οθονη και δεν την αναβει παρα μονο απο το ιδιο το προγραμμα.Εχω ρυθμιδει να ειναι παντα αναμμενη.Ακομη συχνα με πεταει εκτος ληψης δορυφορων και κανει αναζητηση στοιχειων δορυφορων.Καποια λυση εχει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Εμένα στο Ν78, το οποίο έιναι fp2 σαν το 6220, μου παρουσίαζε αυτά τα προβλήματα στην 4.20.20 ενώ στην 5 εξαφανίστηκαν. Ευτυχώς δηλαδή γιατί αυτό με την οθόνη είναι σπαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicket Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 καλησπερα, πως μπορω να επιλεξω τι χαρτη θα χρησιμοποιεί το πραογραμμα??? εχω τον basemap της garmin και περασα και τον 3-1. Αλλα εχει συνεχεια επιλεγμενο τον base. πως το αλλαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Εργαλεία- Διαχείριση δεδομένων- Χάρτες- Mapsource. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicket Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Εργαλεία- Διαχείριση δεδομένων- Χάρτες- Mapsource. ναι φθανω εκει, βλεπω και τους δυο χαρτες αλλα δεν μπορω να τον επιλεξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 ναι φθανω εκει, βλεπω και τους δυο χαρτες αλλα δεν μπορω να τον επιλεξω. Στα τετραγωνακια,κανε τσεκαρισμα,μην ειναι αδειανα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicket Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 δεν βλεπω ρε παιδια τετραγωνακια.... εχω τρελλαθει!! γραφει: 1 worldwide roads basemap e:\garmin\ 2 λεπτομερεις χαρτες e:\garmin\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Όταν ανοίγεις το πρόγραμμ ακαι μπαίνεις χάρτης, δεν σου δείχνει τίποτα όταν κάνεις ζουμ πχ στην Αθήνα; Αν όντως στο κάνει αυτό δεν είναι σωστό. Με το που βάζεις τον 3 σε 1 πρέπει με τον που ανοίγεις να σου δείχνει τις λεπτομέριες του autodrive. Κάτι δεν πάει καλά ή με το πρόγραμμα ή με το αρχείο img του 3 σε 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicket Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Δεν μπαινει καθολου στον χαρτη 3-1 αν ειναι λαθος.... μπορει καποιος να μου πει με pm απο που να τον κατεβασω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 δεν βλεπω ρε παιδια τετραγωνακια.... εχω τρελλαθει!! γραφει: 1 worldwide roads basemap e:\garmin\ 2 λεπτομερεις χαρτες e:\garmin\ ξαναπατα κατω αριστερα που ξαναλεει mapsource! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicket Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 ξαναπατα κατω αριστερα που ξαναλεει mapsource! κατω αριστερα δεν γραφει τιποτε δεξια γραφει "πισω" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 κατω αριστερα δεν γραφει τιποτε δεξια γραφει "πισω" Ποια εκδοση εχεις?στην 5.00.00 βλεπουμε,εργαλεια,διαχ/ση δεδομενων,σετ χαρτων,MapSource κατω αριστερα οπως σου λεμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Πάντως, ακόμα και στην έκδοση 5, το garmin δεν έχει ακρίβεια. Εννοώ πως το έχω σε ζουμ 80 μέτρων, γιατί αν το βάλω στα 30 μέτρα, με δείχνει αλλού για αλλού. Και δεν φταίει (πιστεύω) το κινητό μου. Απλά η συνεργασία του με τους χάρτες, δεν έχει ακρίβεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 το γραφικο περιβαλλον της 5.00, ειναι πολυ καλυτερο απο της 4.20. περιμενω να βγαλουν καποιο διορθωτικο της 5.00 παντως. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicket Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Εχω την 4.10.80 ... υπάρχει 5.00.00 για το Ν95 που θα την βρω ??? παρακαλω pm me ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Καλημέρα.. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να περάσουμε τα Pois στην συσκευή γιατί με το Poi Loader δεν γίνεται??? Ανοίγει το πρόγραμμα και όταν πάει να τα περάσει στο τηλέφωνο κολλάει και δεν κάνει τίποτα.. Προσπάθησα πόσες φορες και με άλλον υπολογιστή αλλά δεν γίνεται. Τα νεύρα μου:angry::rocket: Ξέρεται τι μπορεί να φταίει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Αν είναι αρκετά MB το αρχείο δώστου λίγο χρόνο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Εχω την 4.10.80 ... υπάρχει 5.00.00 για το Ν95 που θα την βρω ??? παρακαλω pm me ευχαριστω Η 5 παίζει μια χαρά σε όλες τις συσκευές. Θα την βρείς στο xxxxxxxxxxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Επειδή βλέπω ότι λέτε ότι η 5 παίζει τώρα παντού καλά.. Τι έγινε?Έβγαλαν ξανά την 5.00 αλλά αυτή τη φορά δουλεύει? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts