Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλησπέρα παιδιά!Εχω δοκιμάσει να βάλω τους χάρτες σε δύο Ν95,Vodafοne Live και τα δύο,και όταν πάω να το ανοίξω,μετά απο λίγα δευτερόλεπτα κλείνει,χωρίς να με αφήσει να μπώ στο μενού του Garmin.Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει στα Vοdafοne κινητά;

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kαλησπέρα παιδιά!Εχω δοκιμάσει να βάλω τους χάρτες σε δύο Ν95,Vodafοne Live και τα δύο,και όταν πάω να το ανοίξω,μετά απο λίγα δευτερόλεπτα κλείνει,χωρίς να με αφήσει να μπώ στο μενού του Garmin.Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει στα Vοdafοne κινητά;

στην καρτα υπαρχει φακελος με το ονομα garmin και καποια αρχεια μεσα;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

καλησπερα απο που θα κτεβασω το garmin και πως θα το κανω εγκατασταση ;;;; sos τη τριτη εχω ταξιδι

καλησπερα απο που θα κτεβασω το garmin και πως θα το κανω εγκατασταση ;;;; sos τη τριτη εχω ταξιδι

Καλησπερα

Εχει ειπωθει .....οο.... φορες απο που το βρισκουμε,εκει που τα βρισκουμε ολοι μας :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361

Γιατι sos? ,εχεις σκοπο να χαθεις ? :p

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Μπαίνω στη διαχείριση δεδομένων->Σύνολα Χαρτών.

Εμφανίζεται ο χαρτης με όλες τις λεπτομέρειες αλλα δεν μπορώ να τον επιλέξω.

Η μόνη επιλογή είναι το κουμπί "πίσω".

Έχω ΝΟΚΙΑ Ε90.

Μαλλόν δεν έχεις ξεκλείδώσει τον χάρτη γιατί και εμένα αυτό ήταν το πρόβλημα μου!

Έβαζα για κώδικο στους χάρτες τον κώδικο απ το generator αλλά πατούσα τον generate όχι για τα mapids αλλά για το GPS(:O)

Ρε παίδια ξέρεται που μπορούμε να βρούμε POI's γιατι το link στο xxxxxxxxx δεν λειτουργεί!!

Αυτά τα τοποθετούμε χύμα μέσα στο φάκελο POI???

ολα τα ελληνικα Pois εδω

http://rapidshare.com/files/129568632/all_pois__gpx_.zip 

υπενθυμιζω τα περνατε με το poiloader (ψαξτε στο google)

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

ολα τα ελληνικα Pois εδω

http://rapidshare.com/files/129568632/all_pois__gpx_.zip 

υπενθυμιζω τα περνατε με το poiloader (ψαξτε στο google)

μηπως ξερεις τις φωνητικες ειδοποιησεις πως τις περναμε;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Μαλλόν δεν έχεις ξεκλείδώσει τον χάρτη γιατί και εμένα αυτό ήταν το πρόβλημα μου!

Έβαζα για κώδικο στους χάρτες τον κώδικο απ το generator αλλά πατούσα τον generate όχι για τα mapids αλλά για το GPS(:O)

Το έλεγξα και αυτό που μου λες αλλά σίγουρα βάζω το σωστό κλειδί.

Το κάτω κλειδί τελος πάντων.:cry:

NULix

ρε παιδιά έβαλα το garmin στο ε90 μου και στην αρχή μου έπιανε πολύ γρήγορα σήμα αλλά απ ότι είδα με χρέωνε. Γίνεται κάπως να σταματήσει να με χρεώνει ; θέλει κάποια ρύθμιση το gps του ε90 ;

ρε παιδιά έβαλα το garmin στο ε90 μου και στην αρχή μου έπιανε πολύ γρήγορα σήμα αλλά απ ότι είδα με χρέωνε. Γίνεται κάπως να σταματήσει να με χρεώνει ; θέλει κάποια ρύθμιση το gps του ε90 ;

θα πας ρυθμισεις-γενικες-εντοπισμος θεσης-μεθοδοι εντοπισμου και θα ξετικαρεις το υποβοηθουμενο gps και το βαση δικτυου :)

γεια σας,

θα μπορούσε κάποιος να μου πει σε pm όλα τα σχετικά link για το τελευταίο πρόγραμμα και τους τελευταίους ελληνικούς χάρτες? (το πακέτο)

διότι στο γνωστό μαγαζάκι έχω χαθεί μέσα στα άπειρα post.

και θέλω για n95 nokia 8gb. δεν ξέρω αν κάνει διαφορά!

ευχαριστώ πολύ!

Στο γνωστό μαγαζάκι θα κάνεις ένα search με το ονομα GarminMobileXT_4.20.00_S60_MultiLanguage_Official_By_DeFconX και θα το εντοπίσεις
iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

περασα τα poi με το poiloder επιλεγοντας την χειροκινητη λειτουργια.η φωτογραφια ομως του καθε poi δεν εμφανιζονται στο χαρτη.πως μπορω να εμφανισω τις φωτογραφιες στο χαρτη.

My History:

Πώς μπορούμε να σβήσουμε τα POI που έχουμε περάσει;;;

Ίσως και να είναι ανόητη η ερώτηση αλλά ας το σιγουρέψουμε απο κάποιον που το έχει κάνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πώς μπορούμε να σβήσουμε τα POI που έχουμε περάσει;;;

Ίσως και να είναι ανόητη η ερώτηση αλλά ας το σιγουρέψουμε απο κάποιον που το έχει κάνει.

μεσω του poiloader μπορεις να τα σβησεις.αν δε θελεις παντως να εμφανιζονται υπαρχει σχετικη επιλογη στο μενου του προγραμματος στο κινητο

My History:

1---ρε παιδια ακομα δεν εχω βρει πως απενεργοποειται ο ηχος σε καποιους κεντρικους δρομους που βγαζει πανω-πανω μια κοκκινη μπαρα και λεει κατι για οριο ταχυτητας 4 χλμ/ωρα!απο τα σημεια εγγυτητας εχω βαλει "μονη ηχητικη ειδοποιηση" αλλα και παλι κανει ντιιιιν καθε λιγο στην βασιλισσης σοφιας στην μεσογειων,σπαστικο!καμμια λυση?

2---επισης στα σημεια εγγυτητας εχω απενργοποιησει την επιλογη προσαρμοσμενα POI αλλα και παλι φαινονται στην οθονη!γιατι?

1---ρε παιδια ακομα δεν εχω βρει πως απενεργοποειται ο ηχος σε καποιους κεντρικους δρομους που βγαζει πανω-πανω μια κοκκινη μπαρα και λεει κατι για οριο ταχυτητας 4 χλμ/ωρα!απο τα σημεια εγγυτητας εχω βαλει "μονη ηχητικη ειδοποιηση" αλλα και παλι κανει ντιιιιν καθε λιγο στην βασιλισσης σοφιας στην μεσογειων,σπαστικο!καμμια λυση?

2---επισης στα σημεια εγγυτητας εχω απενργοποιησει την επιλογη προσαρμοσμενα POI αλλα και παλι φαινονται στην οθονη!γιατι?

για δοκιμασε μεσω του poiloader >προσαρμοσμενος φακελος>χειροκινητη λειτουργια και σε καθε αρχειο κανε παραβλεψη.με αυτο τον τροπο μαλλον θα λυθει

My History:

Μπα, δεν κάθεται με τίποτα κάτι κάνω λάθος...

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά... Όταν λέτε ότι πετάμε στο Ν95 8gb χύμα τους φακέλους στη μνήμη flash εννοείτε τους φακέλους Garmin-Private-Resources-Sys-System ?

(Αν ναι, τι γίνεται με το φάκελλο system που ήδη υπάρχει στη μνήμη flash?)

Μπας και βάλω σειρά δηλαδή... :wacko::wacko:

Μπα, δεν κάθεται με τίποτα κάτι κάνω λάθος...

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά... Όταν λέτε ότι πετάμε στο Ν95 8gb χύμα τους φακέλους στη μνήμη flash εννοείτε τους φακέλους Garmin-Private-Resources-Sys-System ?

(Αν ναι, τι γίνεται με το φάκελλο system που ήδη υπάρχει στη μνήμη flash?)

Μπας και βάλω σειρά δηλαδή... :wacko::wacko:

Οι φάκελοι που αντιγράφεις χύμα στην κάρτα συγχωνεύονται με τους φακέλους που υπάρχουν ήδη (αν έχεις εγκαταστήσει ήδη άλλες εφαρμογές), δηλαδή Private-Resources-System-Sys. Δεν καταστρέφεται τίποτα από τα ήδη υπάρχοντα περιεχόμενα των φακέλων αυτών, εκτός και αν πας να αντιγράψεις αρχεία/φακέλους με ίδιο όνομα, που και πάλι θα αφορούν την εφαρμογή Garmin. Δεν πρόκειται να σου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα με άλλες εφαρμογές.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

καλησπερα εκανα εγκατασταση πρην απο λιγο το garmin και τιποτα οταν ξεκιναει μου βγαζει μηνυμα (για την χρηση της συγκεκριμενης λειτουργιας απετουνται λεπτομερειακοι χαρτες. επισκεφθειτετην τοποθεσια μπλα μπλα) sos τι κανω ;

οταν ξεκιναω μου γραφει πρωτα δεν ειναι δ και μετα τα παραπανω

καλησπερα εκανα εγκατασταση πρην απο λιγο το garmin και τιποτα οταν ξεκιναει μου βγαζει μηνυμα (για την χρηση της συγκεκριμενης λειτουργιας απετουνται λεπτομερειακοι χαρτες. επισκεφθειτετην τοποθεσια μπλα μπλα) sos τι κανω ;

απο αυτο καταλαβαινω οτι δεν εχεις εγκαταστησει χαρτες,υπαρχρει μονο ο βασικος 10ΜΒ.πρεπει να περασεις καποιο χαρτη

οταν ξεκιναω μου γραφει πρωτα δεν ειναι δ και μετα τα παραπανω

απο αυτο φαινεται οτι περασες χαρτη αλλα δεν τον εχεις ξεκλειδωσει.το εσωτερικο gps το εχεις ξεκλειδωσει;

σε ποια φαση βρισκεσαι;τι εχεις κανει μεχρι στιγμης;

My History:

@gabroulis1970 την επομενη φορα που θα θελησεις να προσθεσεις κατι που ξεχασες χρησιμοποιησε την http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif

Τι να το κανεις το mail πες μας εδω το διαβαζουμε περισσοτερα ατομα και θα σε βοηθησουμε ποιο ευκολα.. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr