karib Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Εχω χαθει στις εκδοσεις. Πχ βρισκω Garmin City Navigator Europe 2008 non-NT Garmin MapSource City Navigator Europe v2008 NT Garmin Mapsource City Navigator Europe v9 Update DVD τι με ενδιαφερει? Ασυμβατοτητες μεταξυ εκδοσεων υπαρχουν? Τα nt με τα μη nt, παιζουν καποιο ρολο ή ολα μου κανουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Απλα ψαξε στο xxxxxxxxxx για τον χαρτη City Navigator Europe NT 2008 και κατεβασε τον. Η θα ειναι μονος του σε .img η θα συνοδευεται και απο το Mapsource. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 aristotelhs2060, στα -sss- ποιός είναι ο χάρτης της Ευρώπης; - τους ελληνικούς τους έχω περάσει - (ή μήπως δεν υπάρχει...). Σόρρυ που ρωτάω, αλλά δεν το πολυξέρω το πρόγραμμα ακόμα, και δεν τα έχω καταλάβει καλά... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 δεν υπαρχει.υπηρχαν τα παντα αλλα διαγραφηκαν.θα δουμε ειναι η απαντηση σε ολους οσους εχουν ιδιες αποριες.και λιγο διακριτικοτητα δε βλαπτει.αν ξαναρχισει η ιστορια μην ξαναπεριμενετε. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 στο κινητο μου ενω εχω ορισει σαν γλωσσα ελληνικη στο προγραμμα οι χαρτες αναφερουν τα ονοματα οδων πολεων με ελληνικα οταν παω να κανω αναζητηση η να βαλω για που βγαζει ολα τα ονοματα με λατινικους χαρακτηρες.υπαρχει τροπος να το διορθωσω αυτο? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannhs Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Για ακομη μια φορα το κατεβασα και για ακομη μια φορα οταν παω να το κανω εγκατασταση μου γραφει κατεστραμενο αρχειο Βοηθεια!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 εχει προβλημα ο υπολογιστης σου?δοκιμασε να κανεις extract χυμα στο c σκληρο σου μηπως και φταιει η διαδρομη δισκου που εχει πολλους χαρακτηρες.και μενα το κανει σε αρχεια με μαγαλα ονοματα και πρεπει να το κανω ετσι.αμα φταιει αυτο. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 στο κινητο μου ενω εχω ορισει σαν γλωσσα ελληνικη στο προγραμμα οι χαρτες αναφερουν τα ονοματα οδων πολεων με ελληνικα οταν παω να κανω αναζητηση η να βαλω για που βγαζει ολα τα ονοματα με λατινικους χαρακτηρες.υπαρχει τροπος να το διορθωσω αυτο? thanks Μήπως έχεις βάλει την αγγλική έκδοση του GARMIN? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Μήπως έχεις βάλει την αγγλική έκδοση του GARMIN? GarminMobileXT_4.10.80_S60_MultiLanguage_By_DeFconX οπότε δεν δικαιολογειτε νομίζω.έχω ελληνικά παντού.στο μενου στους χαρτες απλα οταν παω να κανω αναζητηση η για που πρεπει να τα εισαγω με λατινικους χαρακτηρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Αν έχεις τον χάρτη 5 σε 1, τότε νομίζω οτι το κάνει αυτό. Η αναζήτηση γίνεται με λατινικούς χαρακτήρες. Είναι πρόβλημα του χάρτη, απο οτι έχω διαβάσει παραπάνω. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 εχω το nt 2008 ton 1.5giga και τον autodrive 1.30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Προσπαθώ να περάσω το πρόγραμμα. Έγινε η εγκατάσταση. Μου αναγνώρισε και το εσωτερικό GPS. Δουλεύει κανονικά. Μετά δοκιμάζω να περάσω χάρτη. Όταν βάζω το .img και το .unl αρχείο στον φάκελο του garmin, κ μετά δοκιμάζω να ανοίξω το πρόγραμμα μου βγάζει για μερικά δευτερόλεπτα την οθόνη που βγάζει στην αρχή που λέει garmin και μετά κλείνει το πρόγραμμα. :wacko: Καμία ιδέα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 αλλαξε την καταληξη απο το .img και το .unl σε .img1 ανοιξε το garmin και με ενα διαχ. αρχειων και ενω εχεις το garmin ανοικτο διορθωσε την καταληξη.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannhs Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 πως να το κανω χυμα extract τι εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Κανεις δεξι κλικ επανω στο αρχειο και επιλεγεις αποσυμπιεση εδω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Προσπαθώ να περάσω το πρόγραμμα. Έγινε η εγκατάσταση. Μου αναγνώρισε και το εσωτερικό GPS. Δουλεύει κανονικά. Μετά δοκιμάζω να περάσω χάρτη. Όταν βάζω το .img και το .unl αρχείο στον φάκελο του garmin, κ μετά δοκιμάζω να ανοίξω το πρόγραμμα μου βγάζει για μερικά δευτερόλεπτα την οθόνη που βγάζει στην αρχή που λέει garmin και μετά κλείνει το πρόγραμμα. :wacko: Καμία ιδέα? Αυτό μου το έκανε και εμένα, και το έλυσα κάνοντας εγατάσταση του προγράμματος απο πάνω (με ρώτησε να σβήσει το παλιό, είπα ναι, αλλά κράτησε τα αρχεία που είχα τροποποιήσει σύμφωνα με τις οδηγίες), και με την δεύτερη προσπάθεια δούλεψε, και μέχρι τώρα είναι οκ.! Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannhs Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Μα ετσι το κανω αλλα οταν περναω τα αρχεια στην μνημη και παω να κανω εγκατασταση μου γραφει κατεστραμενο αρχειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Μα ετσι το κανω αλλα οταν περναω τα αρχεια στην μνημη και παω να κανω εγκατασταση μου γραφει κατεστραμενο αρχειο. Αν θέλεις, στείλε μου με pm το email σου να σου στείλω τα δικά μου αρχεία. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 αλλαξε την καταληξη απο το .img και το .unl σε .img1 ανοιξε το garmin και με ενα διαχ. αρχειων και ενω εχεις το garmin ανοικτο διορθωσε την καταληξη.. Δεν ανοίγει το πρόγραμμα όταν έχω στον φάκελο του garmin τα αρχεία του νέου χάρτη. Δοκίμασα να αλλάξω τις καταλήξεις του νέου χάρτη όπως είπες και μετά άνοιξα το πρόγραμμα. Άνοιξε κανονικά αλλά έβλεπε μόνο τον χάρτη τον γενικό που έχει το garmin από την εγκατάσταση.Πήγα και στην διαχείριση δεδομένων->σύνολα χαρτών αλλά έβλεπε μόνο τον default χάρτη. Αυτόν που είχα μετονομάσει σε img1 δεν τον έβλεπε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Δες τι σου γραφει ποιο επανω ο keras[/member] :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2347762#post2347762 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannhs Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 keras ευχαριστω πολυ αλλα παλι τα ιδια μου κανει θα το σπασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 1. Κατεβασε ξανα τα αρχεια μπορει να μην κατεβηκαν σωστα. 2. Δοκιμασε να κανεις αποσυμπιεση τα αρχεια με το 7-zip Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa147 Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Η εγκατασταση εγινε μια χαρα , το προγραμμα ξε******θηκε , μια βοηθεια ομως χρειαζομαι ρε παιδια.....στην Προβολη Χαρτη μου βγαζει ενα χαρτη της ευρωπης με ενα αμαξακι.Παω με τον κερσορα και επιλεγω την Ελλαδα , παταω μεσα στο κουτι μεταβαση και μετα συνεχεια μου λεει ''σε αναμονη καλυτερης ακριβειας gps''.To αφησα 2-3 λεπτα με ανοικτο πληκτρολογιο και προς τον ουρανο και το μεγιστο σημα που βρηκε ητανε μια γραμμη απο τις πεντε.Το δοκιμασα σημερα στο Ελληνικο που ειναι αρκετα ''ανοιχτη'' σαν περιοχη, και με καθαρο ουρανο.....Πρεπει να το αφησω περισσοτερη ωρα μηπως, κανω κατι αλλο λαθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Υπαρχει μηπως η δυνατοτητα, με καποιο τροπο, να κανουμε edit ενα αρχειο .img και να αφαιρεσουμε καποια χωρα που δεν μας ενδιαφερει? εχω ενα χαρτη gmapprom.img. επειδη εχω μπερδευτει με τοσα που ασχοληθηκα με τα του garmin, μου θυμιζει καποιος, θελει κι αυτο κανονικα unl αρχειο με τον αντιστοιχο 25ψηφιο κωδικο και το ιδιο ονομα με το χαρτη? Το gmapprom ειναι 'εγκυρο' ονομα, θα το αναγνωρισει κανονικα το garmin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Δεν μπορουμε! Μπορουμε μονο να αφαιρεσουμε οποια χωρα θελουμε απο το MapSource πριν στειλουμε στο κινητο το χαρτη. Εαν περασεις το χαρτη στο κινητο σου μεσα και ανοιξεις το garmin εαν θα σου ζητηση κωδικο τοτε θελει ξεκλειδωμα αλλιως οχι. Εαν διαβασεις το 1 ποστ του παροντος γραφει πως μπορεις να βρεις το mapid ενως κλειδωμενου χαρτη. Στο garmin αναγνωριζει ενα απο τα 3 ονοματα: GMAPPROM GMAPSUPP GMAPSUP2 Eαν θελεις να φορτωσεις και τεταρτο χαρτη τοτε θα πρεπει να διαγραψεις το χαρτη που εχει ενσωματομενο το προγραμμα και στην θεση του να βαλεις καποιον αλλο. Το ονομα αυτου του χαρτη ειναι GMAPBMAP :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts