redfin Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Βοήθεια κάποιος,κανείς,κανένας; Δοκίμασε με επιλεγμενο ΜΟΝΟ τον Autodrive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Πως επιλεγεις χαρτη, μεσα απο τα μενου του garmin, οταν μιλαμε για τον χαρτη 5 σε 1? Εγω απο το μενου tools, about, εκει που βλεπω χαρτες, δεν εχω δυνατοτητα επιλογης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Πως επιλεγεις χαρτη, μεσα απο τα μενου του garmin, οταν μιλαμε για τον χαρτη 5 σε 1? Εγω απο το μενου tools, about, εκει που βλεπω χαρτες, δεν εχω δυνατοτητα επιλογης. Εργαλεία/Διαχείριση δεδομένων/Σύνολα χαρτών/Mapsource;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Εγω δεν καταλαβαινω, πως γινεται, να εχουμε ιδιο προγραμμα εγκατεστημενο, και αλλος να εχει αυτη την επιλογη και αλλος να μην την εχει. Εγω στο garmin, ΔΕΝ εχω τετοια επιλογη. Βασικα δεν υπαρχει Διαχειριση δεδομενων. Πως το εξηγειτε? Τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Παιδιά έβαλα στο Garmin PC τον Χάρτη με τα Ελληνικά και την Ελληνική φωνή (που έλειπαν από το πρωτοτυπο setup) και δουλεύουν μια χαρα! Όμως παρότι υπάρχει τέλεια συνεργασία με τα Ελληνικά, δεν μπορείς να γράψεις με Ελληνικούς χαρακτήρες στα πεδία αναζήτησης. Καμμιά ιδέα; Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 να δουμε ποτε θα βγαλουν Multi interface. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Εγω δεν καταλαβαινω, πως γινεται, να εχουμε ιδιο προγραμμα εγκατεστημενο, και αλλος να εχει αυτη την επιλογη και αλλος να μην την εχει. Εγω στο garmin, ΔΕΝ εχω τετοια επιλογη. Βασικα δεν υπαρχει Διαχειριση δεδομενων. Πως το εξηγειτε? Τι να κανω? Τι γλώσσα επιλογής έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Αγγλικα εχω, το γυρισα ομως και σε ελληνικα, παλι δεν υπαρχει επιλογη. Αγγλικα ξερω, θα το εβρισκα αν υπηρχε. Το γυρισα ομως και ελληνικα, και φυσικα δεν υπαρχει. Ειναι λογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Στα αγγλικά αν πατήσεις "tools" πόσες επιλογές σου βγάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Παιδιά έβαλα στο Garmin PC τον Χάρτη με τα Ελληνικά και την Ελληνική φωνή (που έλειπαν από το πρωτοτυπο setup) και δουλεύουν μια χαρα! Όμως παρότι υπάρχει τέλεια συνεργασία με τα Ελληνικά, δεν μπορείς να γράψεις με Ελληνικούς χαρακτήρες στα πεδία αναζήτησης. Καμμιά ιδέα; Στο κινητό έχεις την ελληνική γλώσσα? Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babouros Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Δοκίμασε με επιλεγμενο ΜΟΝΟ τον Autodrive. Δοκίμασα όλους τους συνδιασμούς με τους χάρτες αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.Δεν δέχεται αριθμό στην αναζήτηση διεύθυνσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Bαλε μονο τον Autodrive.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babouros Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Τον έβαλα μόνο του αλλά τίποτα... Μήπως εννοείς να διαγράψω τα αρχεία των άλλων χαρτών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Nομισα οτι ειχες το χαρτη 3 σε 1 η καποιον αλλο και σου ειπα να δοκιμασεις μονο με το χαρτη της Aναβασης.. Δυστυχος δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Στο κινητό έχεις την ελληνική γλώσσα? Ναι. Στο κινητό όλα κανονικά. Το πρόβλημα είναι στο laptop όπου όταν γυρίσεις το πληκτρολόγιο στα Ελληνικά, δεν γράφει τίποτα (δεν προχωράει ο κέρσορας). Δοκίμασα αν γίνεται τίποτα με copy/ paste κάποια ελληνικής διέυθυνσης αλλά το ctrl+V δεν υποστηρίζεται από το πρόγραμμα. Όποιος έχει κάποια άλλη ιδέα ας με βοηθήσει και μένα την κακομοίρα! Πάντως έχω συνδυάσει τον (με ελληνικά γράμματα) ελληνικό χάρτη και τον χάρτη της ευρώπης και απλώς βάζεις την διεύθυνση στα αγγλικά π.χ. Kifisias και σου δίνει τις οδηγίες στα ελληνικά Στρίψε αριστερά στην Κηφισίας. Υ.Γ. Δοκίμασα να τροποποιήσω και το αρχείο με την γλώσσα, που έχει μέσα τις κωδικοσελίδες σε iso και σε windows (1252 σε 1253 και 8859-1 σε -7, για όσους κατέχουν τι λέω) αλλά το πρόγραμμα κρεμάει κατά την εκκίνηση. Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Επιπλέον πρέπει να ξέρεις και το map ID του χάρτη από τον οποίο πεοέρχονται (αν είναι extractions από κάποιον μεγάλο χάρτη) ή αν έχουν δικό τους map ID. Συνήθως το .zip ή το .rar που κατεβάζεις, εκτός από το .img, περιέχει και ένα .txt με το map ID του χάρτη. Εννοείται ξεκλείδωμα κανονικά με τον γνωστό τρόπο. ;) Ωραιο πελαγωμα! Ρε παιδια, βρηκα χαρτες ονομαζομενους 'topo'. Κανω unzip και μου δινουν καμια 300αρια αρχεια img το καθενα, αναλογα τη χωρα! Τι να τα κανω τοσα πολλα και μικρα? Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το ηλιθιο το mapsource στο pc, δεν μου δουλευει οπως πρεπει. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορω να βρω standalone χαρτες μεγαλους και ολοκληρωμενους, οπως μας προσφερε ο αρης. Ενα img 100+mb και τελος. Τι να τα κανω τα topo με τοσα αρχειακια? Πως θα βαλω επιτελους χαρτες ευρωπης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 που μπορώ να βρω να κατεβάσω χάρτες για το garmin? και πως μπορώ να τους βάλω? μέσω ποιου προγράμματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 που μπορώ να βρω να κατεβάσω χάρτες για το garmin? και πως μπορώ να τους βάλω? μέσω ποιου προγράμματος? Μπορεις να τους κατεβασεις απο εδω και για να τους περασεις διαβαζεις αυτο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Ωραιο πελαγωμα! Ρε παιδια, βρηκα χαρτες ονομαζομενους 'topo'. Κανω unzip και μου δινουν καμια 300αρια αρχεια img το καθενα, αναλογα τη χωρα! Τι να τα κανω τοσα πολλα και μικρα? Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το ηλιθιο το mapsource στο pc, δεν μου δουλευει οπως πρεπει. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορω να βρω standalone χαρτες μεγαλους και ολοκληρωμενους, οπως μας προσφερε ο αρης. Ενα img 100+mb και τελος. Τι να τα κανω τα topo με τοσα αρχειακια? Πως θα βαλω επιτελους χαρτες ευρωπης? αυτοι οι topo χαρτες, ειναι παντελως αχρηστοι για το garmin στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 δοκιμαστε ξανα.. sss ;-) Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 thanks again! add description and more content if you can. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa147 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 να'σαι καλα!!!! :D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 thanks again! add description and more content if you can. πλακα κανεις .θες να γινουν τα ιδια? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 πλακα κανεις .θες να γινουν τα ιδια? ολοι παρομοιο υλικο ανεβαζουν, το δικο σου τους πειραξε? λες και οι αλλοι ειναι καθολα ενταξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 ολοι παρομοιο υλικο ανεβαζουν, το δικο σου τους πειραξε? λες και οι αλλοι ειναι καθολα ενταξει... Απο την στιγμη που δεν δουλευει σωστα το MapSource στο PC σου με το χαρτη City Navigator Europe NT 2008 καλυτερα βρες και κατεβασε τα ξανα απο αλλου.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts