aimilios Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Χωρίς να ξέρω καλά τον Anavasis, ρωτάω (μην γελάσετε): Έχει ο Anavasis διευθύνσεις ή έχει μόνο τα γεωγραφικά δεδομένα των δρόμων; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Εκτος απο τον καινουργιο AutoDrive hellas 1.90 δεν εχει κυκλοφορησει ακομα καινουργιος 3 σε 1 σωστα? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix22 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την εγκατάσταση Garmin έχω το nokia η79 και πάω να περάσω τους φακέλους που λέει στο αρχικό root τις μνήμης και δεν με αφήνει λέει μνήμης πλήρης η δεν επιτρέπει κάτι τέτοια, παρότι έχω 3 gb ελευθερα ακόμα μια λύση πάνω σε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Εκτος απο τον καινουργιο AutoDrive hellas 1.90 δεν εχει κυκλοφορησει ακομα καινουργιος 3 σε 1 σωστα? Ακομη δεν εχει ακουστει κατι! παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την εγκατάσταση Garmin έχω το nokia η79 και πάω να περάσω τους φακέλους που λέει στο αρχικό root τις μνήμης και δεν με αφήνει λέει μνήμης πλήρης η δεν επιτρέπει κάτι τέτοια, παρότι έχω 3 gb ελευθερα ακόμα μια λύση πάνω σε αυτό? Πως προσπαθεις να τα περασεις? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix22 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Ακομη δεν εχει ακουστει κατι! Πως προσπαθεις να τα περασεις? όπως λέει στην πρώτη σελίδα μέσο cable σύνδεσης κινητού με υπολογιστή αντιγραφή επικόλληση στο αρχικό root τις μνήμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 όπως λέει στην πρώτη σελίδα μέσο cable σύνδεσης κινητού με υπολογιστή αντιγραφή επικόλληση στο αρχικό root τις μνήμης Αστείο αυτό που θα πω, αλλά... προσπαθείς στο αρχικό root τις κάρτας μνήμης έτσι;; κι όχι στο root της μνήμης απλά, που παραθέτει στη μνήμη της συσκευής... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix22 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Ε είπαμε έχω nokia 7 χρονια και έχω μάθει να ξεχωρίζω το c με το e.Και μου φαίνεται πολύ περίεργο γιατί με 3gb δεν με αφήνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 και εγω το ιδιο προβλιμα εχω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Εκτος απο τον καινουργιο AutoDrive hellas 1.90 δεν εχει κυκλοφορησει ακομα καινουργιος 3 σε 1 σωστα? κυκλοφορησε 3σε1-4σε1-5σε1-6σε1 σε γνωστο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 :lol: Έχω φτάσει μέχρι 4 σε 1. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν καν μέχρι 6 σε 1... :D ΥΓ: Επειδή μάλλον δεν ψάχνω σωστά, ο 6 σε 1 τι περιέχει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 φανταζομαι lag που θα εχουν οι 5 σε 1 και 6 σε 1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Χωρίς να ξέρω καλά τον Anavasis, ρωτάω (μην γελάσετε): Έχει ο Anavasis διευθύνσεις ή έχει μόνο τα γεωγραφικά δεδομένα των δρόμων; Ναι έχει διευθύνσεις, αλλά με αγγλικούς χαρακτήρες (Greeklish). φανταζομαι lag που θα εχουν οι 5 σε 1 και 6 σε 1... Εγώ πάλι είχα μείνει στο 3 σε 1, μιας και πλέον έχω μόνο...1, τον Autodrive. Ο 4 σε 1 ποιον παραπάνω έχει εκτός από autodrive, anavasis και blue... κάτι ? Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix22 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 κανεις που να ξέρει η να έχει το ίδιο πρόβλημα και να το elise όπως λέω επάνω υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix22 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 ακομα και οταν να το εγκαταστήσω αλλιώς με το setup μου βγάζει αυτό το μήνυμα, όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω Garmin στo Nokia μου N79 που συνδέεται με το lap-top μου με cable και PC http://img710.imageshack.us/img710/1888/garmin.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 :lol: Έχω φτάσει μέχρι 4 σε 1. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν καν μέχρι 6 σε 1... :D ΥΓ: Επειδή μάλλον δεν ψάχνω σωστά, ο 6 σε 1 τι περιέχει; 6in1 Autodrive 1.90el-NT2010.2GR-Anav4.28-GeoQ5el- Bluechart 2008.5 GR-CY Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ο Χριστός και η Μανούλα Του! Πάντως και εγώ γύρισα στον Autodrive σκέτο και μετά πέταξα και ξεχωριστά και τον Anavasi. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Εγώ έχω το εξής πρόβλημα..δεν βλέπει δορυφόρους!!! Ψάχνει πόση ώρα και τπτ. Δοκίμασα τις εξής ρυθμίσεις (στο μενού του Garmin στο εργαλεία -> ρυθμίσεις-> σύστημα -> απομακρυσμένο GPS και επιλέξτε να ενεργοποιήσετε το Ενσωματωμένο GPS. Αν εξακολουθείτε να έχετε πρόβλημα πηγαίνετε στο μενού του κινητού Ρυθμίσεις\ Γενικες\ Εντοπ. θεσης\ Μεθοδοι εντοπ. θεσης\ και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει τικ στην επιλογή Ενσωματωμένο GPS) αλλά και πάλι τπτ. Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 να υποθέσουμε ότι το αφηνεις κάνα δεκάλεπτο σε εξωτερικό χώρο χωρίς εμπόδια προς τον ουρανό, έτσι; Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ναι έξω το αφήνω χωρίς κανένα εμπόδιο... Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ναι έξω το αφήνω χωρίς κανένα εμπόδιο... Δοκίμασες να ανοίξεις το Υποβοηθούμενο GPS? Σε χρεώνει αλλά πιθανότατα να κάνει δουλειά. Διαφορετικά θύμαμαι που το έγραφαν τα παιδιά εδώ οτι κάτι παρόποιο το έλυσαν με hard format.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 κανεις που να ξέρει η να έχει το ίδιο πρόβλημα και να το elise όπως λέω επάνω υπάρχει? τιποτα ακομα γιατι να σιμβενει αυτο?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Ενω μπορώ να δώ το χάρτη μου στο Επιλογές -> Διαχείριση Δεδομένων -> Σετ Χαρτών, όταν παω να κάνω αναζήτηση δεν υπάρχει τιποτα, και στο χάρτη γράφει no map. Καμιά ιδέα? Ακυρο. Δεν είχα βάλει μέσα τον αρχικό χάρτη του Garmin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix22 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 τιποτα ακομα γιατι να σιμβενει αυτο?;) το βρήκα μονος μου ok:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 το βρήκα μονος μου ok:shifty: Να μας ελεγες πως το ελυσες;Μπορει να βοηθησει και καποιον αλλο που εχει το ιδιο προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix22 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Να μας ελεγες πως το ελυσες;Μπορει να βοηθησει και καποιον αλλο που εχει το ιδιο προβλημα! απλά αυτός έλεγε να περάσουμε τους φακέλους στην μνήμη κάτι που δεν γίνετε βεβαια γιατί δεν μπορείς να περάσεις φακέλους με name private, resource ,και τέτοια στην nokia τουλάχιστον για αλλου δεν ξέρω. Aφού έχεις όλους τους φακέλους τους περνάς πρώτα στο garmin φάκελο και μετά περνάς το garmin στο αρχικό root τις κάρτας μνήμης και όχι ένα ένα στo αρχικό root τις μνήμη γιατί πολύ απλά δεν σε αφήνει αυτό ήτανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts