BLuEArMy Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Για να ανβαθμίσω από την έκδοση 4.10.60 στιν 5.00.60 πρέπει να διαγράψω τα πάντα και να τα κάνω όλα από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Μπορεις να κρατησεις τα .unl και τους χαρτες. Απλα διαγραφεις τα παλια και περνας τα καινουργια αρχεια με ενα απλο c/p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BLuEArMy Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Δηλαδή απλά κατεβάζω την καινούρια έκδοση (αυτή της αναβάθμισης) και με ένα απλό copy paste είμαι έτοιμος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Δηλαδή απλά κατεβάζω την καινούρια έκδοση (αυτή της αναβάθμισης) και με ένα απλό copy paste είμαι έτοιμος; Πρεπει να τρεξεις και το καινουριο sis αρχειο και τοτε εισαι οκ. Αρκει βεβαια να ειναι η εκδοση η standalone και οχι ενα exe αρχειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BLuEArMy Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Τρέχω να το δοκιμάσω.. ελπίζω να μη καταφέρω να καταστρέψω την προηγούμενη εγκατάσταση....:O Τελικά την κατάστρεψα.. Αντικατάστησα το φάκελο, έτρεξα το πρόγραμμα κατι τώρα μου συμβαίνει ότι και στον Πάνο! :@ Έχω ξανακάνει από την αρχή την εγκατάσταση του 5.00.40 και λειτουργεί μια χαρά! Έχω μια ακόμα απορία για τα POIs! Λοιπόν οι χάρτες 3 σε 1 που έχω έχουν αρκετά POI! Έχω βρει ένα άλλο πακέτο με πολλά POIs και εικόνες κ συγκεκριμένες (πχ καρφουρ εικονα κλπ)! Αν τα εγκαταστήσω με τον POI LOADER θα φαίνονται διπλά; Δηλαδή και το ενσωματωμένο POI του χάρτη και ξανά αυτά που εγκαθιστώ!; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Σήμερα εγκατέστησα το 5.00.60 στο Ν78 μ κ δουλεύει μια χαρά.Αλλά αυτο που παρατήρησα είναι πως κάθε φορά που ανοίγει στέλνει δεδομένα κ με χρεώνει στο mobile internet.Δεν του έχω βάλει επιλογή Α-GPS,απομακρυσμένο GPS το έχω.Καμιά ιδέα κανείς??? Λύθηκε! Επειδή σήμερα το έκανα φορματ,δεν είχα αλλάξει μεσα από τις ρυθμίσεις του κινητού πως να δουλεύει το GPS κ αυτό είχε ενεργοποιημένα τα πάντα!!! Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Eγω δεν εβαλα ακομα την νεα εκδοση στο 5800.. Τα κολλήματα που κανει ψαχνωντας τον χάρτη, ειναι συνήθης φαινόμενο η κάτι δεν πάει καλά με μένα. Αλλά πάλι, ένας φίλος μου που έχει το HD πάλι τα ίδια παθαίνει Καμια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 γεια σας παιδια... χρησιμοποιω πλεον το garmin 5.00.50 με χαρτες anavassis και autoroute εδω και 1 μηνα και δουλευει αψογα (σε Ν82)... ηθελα να ρωτησω το εξης: αν θελω να αποφυγω τον δακτυλιο (κεντρο αθηνας) τι ρυθμιση πρεπει να κανω? με μια αναζητηση στο παρον θεμα ειδα καπου οτι πρεπει να ενεργοποιησω το "αποφυγη κινησης".. αλλα μετα καπου διαβασα κατι για "μη ασφαλτομενο δρομο"... τι ισχυει για την τρεχουσα εκδοση αν θελεις να αποφυγεις τον δακτυλιο? Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Ολα οκ με την εκδοση 5.0.60 ??? (Παντα αφου βγει μια ενημερωση περιμενω λιγες μερες να δω μην βγει καμια πατατα και τρεχουν ολοι να ξαναβαλουν τις παλιες.):lol: Και στο γνωστο μαγαζακι βασικα εχει την standalone εκδοση .... τα update files να υποθεσω ειναι τα Extra multifiles που υπαρχουν στο συγκεκριμενο ποστ εκει???? η πρεπει απο την 5.0.50 να περασουμε την standalone 5.0.60 ???για δωστε λιγο τα φωτα σας Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Οποια εκδοση κιαν εχεις αναβαθμισε το μεσω της standalone. Για την ακριβεια κατεβασε απο το μαγαζακι απο το δευτερο ποστ την εκδοση απο τ πρωτο λινκ. Οσο για το αν εχει προβληματα ολα φυσιολογικα μεχρι τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Τι είναι ακριβώς τα extra multi files; Η standalone έκδοση 5.00.50 ήταν 80 mb ενώ η 5.00.60 είναι μόλις 23 mb. Με τη standalone των 23 Μb μπορώ να κάνω καθαρή εγκατάσταση ή νέα εγκατάσταση σε άλλο κινητό, όπως έκανα με την προηγούμενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Οποια εκδοση κιαν εχεις αναβαθμισε το μεσω της standalone. Για την ακριβεια κατεβασε απο το μαγαζακι απο το δευτερο ποστ την εκδοση απο τ πρωτο λινκ. Οσο για το αν εχει προβληματα ολα φυσιολογικα μεχρι τωρα! Ολα οκ την κατεβασα την εκδοση την standalone ..η επομενη ερωτηση εχει να κανει με το αν χρειαζονται τα multifiles!!! πρεπει να τα προσθεσω πριν η μετα την εγκατασταση η απλα κανω οτι εκανα παντα με την αναβαθμιση του Garmin ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Να σου πω τα multifiles ουτε που τα κοιταξα. Εγω απλα εβαλα την 60 την δοκιμασα και ολα οκ. Δεν ξερω ποτε μπαινουν. Ποια η χρησιμοτητα τους? Για τον φιλο που ρωτα γιατι ειναι μονο 23μβ μαλλον γιατι ειναι η μονταρισμενη εκδοση που εχει γλωσσες ελληνικα και αγγλικα μονο. Εσυ θα χεις και αλλες γλωσσες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Εκανα την αναβαθμιση οπως παντα ... μου ανοιγει το λογοτυπο της Garmin και μετα εξαφανιζονται ολα το προγραμμα δεν τρεχει.. τι να κανω τωρα ??? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Για τον φιλο που ρωτα γιατι ειναι μονο 23μβ μαλλον γιατι ειναι η μονταρισμενη εκδοση που εχει γλωσσες ελληνικα και αγγλικα μονο. Εσυ θα χεις και αλλες γλωσσες! Ναι για αυτο ειναι τοο μικρη περιεχει μονο τα πακετα γλωσσων που αναφερθηκαν.. Εκανα την αναβαθμιση οπως παντα ... μου ανοιγει το λογοτυπο της Garmin και μετα εξαφανιζονται ολα το προγραμμα δεν τρεχει.. τι να κανω τωρα ??? Δοκιμασες πληρη απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση? Επειδη βλεπω να συνεχιζουν μερικα παλια μελη να κανουν τα ιδια και γνωριζουν καλα οτι ειναι λαθος θα το γραψω για ακομη μια φορα: :!: :!: :!: Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με οποιονδήποτε χρήστη, ώστε να λάβετε διευκρινήσεις σχετικά με κάποιο μήνυμά τους ή να ζητήσετε πληροφορίες για οτιδήποτε, μπορείτε να το κάνετε απευθείας χρησιμοποιώντας τα προσωπικά μηνύματα. Δεν πρέπει να κοινοποιείτε δημόσια την πρόθεσή σας για προσωπική επικοινωνία, ούτε όμως και οι αποδέκτες των προσωπικών μηνυμάτων αυτών δεν θα πρέπει να κοινοποιούν στους υπόλοιπους για το γεγονός ότι δέχθηκαν / έστειλαν / προώθησαν PM. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. FAQ: Πληροφορίες για τα Προσωπικά Μηνύματα (PM) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Ναι για αυτο ειναι τοο μικρη περιεχει μονο τα πακετα γλωσσων που αναφερθηκαν.. Δοκιμασες πληρη απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση? Οχι αυτο κανω αμεσως τωρα ...απλα να κανω απεγκατασταση και να διαγραψω και ολα τα αρχεια του Garmin απο την καρτα χειροκινητα η μονο απεγατασταση το προγραμμα και ξανα εγκατασταση ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Και τα αρχεια απο την καρτα. Εαν θελεις τα .unl μπορεις να τα κρατησεις! Tην πρωτη φορα δοκιμασε να ανοιξεις το garmin χωρις τους χαρτες και τα .unl :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Εκανα την αναβαθμιση οπως παντα ... μου ανοιγει το λογοτυπο της Garmin και μετα εξαφανιζονται ολα το προγραμμα δεν τρεχει.. τι να κανω τωρα ??? Σβησε το αρχειο gmsup.ini απο τον φακελο Garmin\Apps όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενο post. Εγώ ακόμη δεν τη δοκίμασα. Στο μαγαζάκι γράφει ότι είναι για S60 3d edition. Πότε θα βγει Garmin για την 5th edition??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Οχι αυτο κανω αμεσως τωρα ...απλα να κανω απεγκατασταση και να διαγραψω και ολα τα αρχεια του Garmin απο την καρτα χειροκινητα η μονο απεγατασταση το προγραμμα και ξανα εγκατασταση ? Δες λιγο αυτο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2901106#post2901106 Υπαρχει σε σενα αυτο? Αν ναι αυτο σου κανει την ζημια. Εdit:Γιαννη με προλαβε ο φιλος διεγραψε το δικο μου ποστ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Στο μαγαζάκι γράφει ότι είναι για S60 3d edition. Πότε θα βγει Garmin για την 5th edition??? Το συγκεκριμενο αρχειο τρεχει και στα 5th edition. Περισσοτερα μπορεις να ρωτησεις στο σχετικο θεμα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 μισο δοκιμαζω και τον δικο σας τροπο αντιγραφοντας ξανα μονο τον φακελο Garmin και σβηνοντας το αρχειο που μου ειπατε Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Οχι μην βιαζεσαι να κανεις φορματ και τραβιεσαι! Μπορεις πχ να ξαναβαλεις την παλια αν και θα μπει και η καινουρια απλα γινεται κατι λαθος! Αυτο που σου προτειναμε πιο πανω να διαγραψεις ενα αρχειο το δοκιμασες? Γιατι αν υπαρχει εκεινο σου κανει ζημια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Ειχατε απολυτο δικιο το αρχειο μολις το διεγραψα ανοιξε κανονικα... τωρα σεταρω παλι τις ρυθμισεις γλωσσες κτλ κτλ και λογικα μετα πρεπει να ξαναπερασω χαρτες να ξεκλειδωσω παλι τα παντα ετσι? Ουφ μαλλον γλυτωσα φτηνα ... να ειστε καλα!:D ΥΓ μου βγαζει αφου μπαινω μεσα Αγορα & εναρξη Δωρεαν δοκιμη κτλ κτλ τα γνωστα σπαστικα... λογικα περνει σειρα το key gen σωστα? 1)Σπαμε το Garmin + GPS 2)Βαζουμε χαρτες - σπαμε χαρτες.. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Mπορεις να χρησιμοποιησεις τους παλιους χαρτες και τα .unl απλα θα τα κανεις αντιγραφη - επικολληση στο καινουριο φακελο.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Mπορεις να χρησιμοποιησεις τους παλιους χαρτες και τα .unl απλα θα τα κανεις αντιγραφη - επικολληση στο καινουριο φακελο.. Εκανα την απολυτη ΒΛΑΚΕΙΑ να διαγραψω τον φακελο Garmin και χαθηκαν και οι χαρτες και τα UNL και τωρα πρεπει να βρω ενα unl για να τα κανω παλι ολα edit απο την αρχη!!!ελεος δεν προλαβα το χρησιμο ποστ σας και τα εκανα σαλατα!:O Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts