mylw_4 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Παιδια εχει παρατηρηση κανεις διαφορα στην ταχυτητα που αναγραφει το gps με το κοντερ του αυτοκονητου? εμενα παντα μου βγαζει γυρω στα 5χλμ λιγοτερα το gps.ποιο απο τα 2 χανει ή ποιο κλεβει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Παιδια εχει παρατηρηση κανεις διαφορα στην ταχυτητα που αναγραφει το gps με το κοντερ του αυτοκονητου? εμενα παντα μου βγαζει γυρω στα 5χλμ λιγοτερα το gps.ποιο απο τα 2 χανει ή ποιο κλεβει? Ναι και στο δικο μου κλεβει περιπου 8...(Fabia) αληθεια κλεβει το κοντερ,γιατι σε Golf εδειχνε ακριβως την ιδια ταχυτητα, με το Gps. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Το κοντέρ. Επίτηδες. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 επιτηδες? τι ενοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Παιδια εχει παρατηρηση κανεις διαφορα στην ταχυτητα που αναγραφει το gps με το κοντερ του αυτοκονητου? εμενα παντα μου βγαζει γυρω στα 5χλμ λιγοτερα το gps.ποιο απο τα 2 χανει ή ποιο κλεβει? Πάντοτε, όλα τα κοντέρ, ψηφιακά και αναλογικά, έχουν μια μικρή απόκλιση. Το gps, θεωρητικά, δείχνει την αληθινή ταχύτητα ενώ το κοντέρ λίγο παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 επιτηδες? τι ενοεις? Είχε αναφερθεί στο θέμα του Golf, ότι με ένα κόλπο η οθόνη πολλαπλών λειτουργιών του αυτοκινητου δείχνει την κανονική ταχύτητα. Δεν είναι δύσκολο για τους κατασκευαστές να φτιάξουν σωστά κοντέρ. Προφανώς για ψυχολογικούς λόγους τα κάνουν λίγο πιο αισιόδοξα. Άλλωστε όλοι το πατάμε λίγο παραπάνω από το όριο... Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Ειναι και κάποια "κρυφή" υπόθεση μεταξυ των κατασκευαστών και αν δειτε ειναι μια κατάσταση κοντα στα 7~10 χλμ στα 100 σε όλα τα αυτοκίνητα. Και όχι, το υπεραυτοκίνητο δεν ξεφευγει από αυτή τη λογική Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Προχθές αγόρασα το garmin nuvi 215w για κάποιον φίλο μου και του περάσαμε τις αναβαθμίσεις καθώς και τον 3-1. Από λειτουργία μπορώ να πω δούλευε φανταστικά! Ομαλή ροή εικόνας και κίνησης με στίγμα ακριβείας! Αυτά τα ρημάδια τα κινητά που έχω (N95 & HTC HD) τι σπάσιμο εικόνας στην κίνηση που έχουν και καρέ-καρέ κατά την πλοήγηση... Υπόψιν στο htc hd όλα τα άλλα λογισμικά που έχω (destinator,igo,n-drive,sygic) δουλεύουν με στρωτή ροή εικόνας και στίγμα χωρίς καθυστέρηση. Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Παιδια εχει παρατηρηση κανεις διαφορα στην ταχυτητα που αναγραφει το gps με το κοντερ του αυτοκονητου? εμενα παντα μου βγαζει γυρω στα 5χλμ λιγοτερα το gps.ποιο απο τα 2 χανει ή ποιο κλεβει? το gps δειχνει σωστα.τα κοντερ εχουν αποκλιση και το λενε και στα τεστ πχ 96 πραγματικα χλμ οταν το κοντερ δειχνει 100χλμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Και είναι λάθος να θεωρούμε ότι ΟΛΑ τα αμάξια έχουν την ίδια απόκλιση στο κοντέρ. Πάντως και εγώ θεωρώ το GPS ότι έχει καλύτερη ακρίβεια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Προχθές αγόρασα το garmin nuvi 215w για κάποιον φίλο μου και του περάσαμε τις αναβαθμίσεις καθώς και τον 3-1. Από λειτουργία μπορώ να πω δούλευε φανταστικά! Ομαλή ροή εικόνας και κίνησης με στίγμα ακριβείας! Αυτά τα ρημάδια τα κινητά που έχω (N95 & HTC HD) τι σπάσιμο εικόνας στην κίνηση που έχουν και καρέ-καρέ κατά την πλοήγηση... Υπόψιν στο htc hd όλα τα άλλα λογισμικά που έχω (destinator,igo,n-drive,sygic) δουλεύουν με στρωτή ροή εικόνας και στίγμα χωρίς καθυστέρηση. πως περασες αλλον χαρτη εκτος απο τον μαμισιο μεσα στο nuvi?εβαλα εγω πχ τον αναβασις αλλα δεν τον "βλεπει" το nuvi:( παντως το dest δεν εχει την ομαλη ροη εικονας που εχει το igo8!το igo8 εχει την ομαλοτερη ροη εικονας απο ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 πως περασες αλλον χαρτη εκτος απο τον μαμισιο μεσα στο nuvi?εβαλα εγω πχ τον αναβασις αλλα δεν τον "βλεπει" το nuvi:( παντως το dest δεν εχει την ομαλη ροη εικονας που εχει το igo8!το igo8 εχει την ομαλοτερη ροη εικονας απο ολα! Βγάζεις τον μαμίσιο και περνάς τον 3-1 με σύγχρονη αλλαγή του κωδικού τής autodrive-anavasis. Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Καλησπερα παιδια. Εκανα χθες αναβαθμιση το Garmin. Μεσα στο προγραμμα τα εικονιδια ειναι κανονικα αλλα τα κειμενακια απο κατω ειναι xxxxxxx. Για παραδειγμα στην αρχικη οθονη του προγραμματος, κατω απο τον μεγεθυντικο φακο γραφει "Στειλατε σε αυτ..", κατω απο το χαρτη εχει "Καλως ορισατε". Αν μπεις στο μενου Προορισμος, εκει που σου εχει το σπιτι μου λεει "Αναζητηση διασταυρωσης" και παει λεγοντας. Ποιο αρχειο πειραχτηκε και πρεπει να το ξαναπερασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Πως εκανες την αναβαθμιση? δοκιμασε να κανεις πληρη απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Με σκοτωνεις τωρα.. Απλα περασα το sis του 5.00.50 στην καρτα και το εκανα εγκατασταση, αντικαθιστωντας την 5.00.40.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Θα πρεπει να αντικαταστησεις και τους φακελους της .40 με τους φακελους της .50 που εγκατεστησες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Οντως αυτο το παρελλειψα.. Θα το κανω και βλεπουμε. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergyma Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 επειδη πολλες φορες εχει αναφερθει το ζητημα οχι δεν χρειαζεται να σβησεις την προηγουμενη εκδοση κατεβαζεις απο http://www8.garmin.com/support/agree.jsp?id=3939 το GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50050.exe με Universal Extractor το αποσυμπιεζεις και αντιγραφεις το GarminMobileXT.sis που δημιουργειται στο φακελο Garmin του κινητου και κανεις εγκατασταση απο διαχειριση αρχειων και εισαι ετοιμος επισης για τον τελευταιο Auto Drive Hellas κατεβαζεις απο http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html το Auto_Drive_Hellas_v1.70_el.exe με Universal Extractor το αποσυμπιεζεις και το gmapprom.img το ονομαζεις οπως ειχες το προηγουμενο χαρτη και το αντιγραφεις στο φακελο Garmin του κινητου δεν χρειαζεται να αλαξεις τιποτα στους φακελους του Garmin εγω εφτασα απο το 4 στο 5.00.50 σιγουρεψου οτι εχεις το σωστο sis και ολοκληρωθηκε σωστα η εγκατασταση Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Βγάζεις τον μαμίσιο και περνάς τον 3-1 με σύγχρονη αλλαγή του κωδικού τής autodrive-anavasis. κατσε δηλαδη εαν θελω τον μαμισιο και να βαλω και τον αναβασις δηλαδη 2 χαρτες μπορω?η εσυ λες να βαλω τον 3-1 αρα παιρνει μονο εναν? οταν λες κωδικους περναω στο nuvi και τα unl αρχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Στο BlueChart Greece V.2008 ξέρει κανείς πώς διορθώνεται το font σε κάποια ελληνικά? Κάποια τα εμφανίζει greeklish (ok) , κάποια ελληνικά (ok) και κάποια ελληνικά δεν εμφανίζονται σωστά (πχ. μπλα μπλα + μπλα μπλα GR413 (A). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 δεν χρειαζεται να αλαξεις τιποτα στους φακελους του Garmin εγω εφτασα απο το 4 στο 5.00.50 σιγουρεψου οτι εχεις το σωστο sis και ολοκληρωθηκε σωστα η εγκατασταση Κι ομως, αλλαξα τους φακελους και εμφανιζει κανονικα τα μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 κατσε δηλαδη εαν θελω τον μαμισιο και να βαλω και τον αναβασις δηλαδη 2 χαρτες μπορω?η εσυ λες να βαλω τον 3-1 αρα παιρνει μονο εναν? οταν λες κωδικους περναω στο nuvi και τα unl αρχεια? Στο nuvi κάτι μπερδεύεται και δεν αναγνωρίζει 2 χάρτες διότι προσπάθησα να περάσω και αυτόν της Βουλγαρίας. Μόνον όμως της Βουλγαρίας η μόνον το 3 σε 1 τα διαβάζει..και τα 2 όχι. Πιθανότατα κάτι παίζει με τις ονομασίες. Ο φίλος μου με το nuvi φεύγει διακοπές και θα το ψάξω παραπέρα όταν θα έρθει. Εσύ θα βγάλεις αυτόν που έχει μέσα και θα περάσεις τον 3σε1 τελευταία έκδοση από το "γνωστό μαγαζάκι" Κωδικό νέο στο unl αρχείο αφού δεις πρώτα το 10ψήφιο αναγνωριστικό μονάδας λογισμικού στο garmin - ρυθμίσεις-εικονίδιο"πληροφορίες" Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Κωδικό νέο στο unl αρχείο αφού δεις πρώτα το 10ψήφιο αναγνωριστικό μονάδας λογισμικού στο garmin - ρυθμίσεις-εικονίδιο"πληροφορίες" Βασικα εμενα στο nuvi 200 που εχω τον αριθμο τον εχει στο πισω μερος της συσκευης αλλα δεν ξερω αν ειναι το ιδιο στο 250. Εγω πριν ενα χρονο δεν ηξερα απο garmin και μου περασε ενα παλικαρι το χαρτη της ευρωπης αλλα χωρις unl και δεν τον βρησκω να τον ρωτησω πως. Δηλαδη εγω για να τον βαλω τον καινουριο θα πρεπει να κανω unl οπως στο κινητο και να τα βαλω και τα δυο στην καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Υπαρχουν ξεκλειδωτοι χαρτες που δεν χρειαζονται .unl για να τρεξουν στις συσκευες μας αλλα εχει αναφερθει οτι εχουν διαφορα προβληματα π.χ. δεν λειτουργει σωστα η αναζητηση. Σχετικα με το nuvi 200 προσεξτε για μην βγουμε εκτος θεματος. :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finder4 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Παιδια εχω το E66 που ειναι S60, μπορω να βαλω το 5.00.30 και αν ναι θα ειναι ολα καλα? Και πειτε μου αν γινεται, απο που μπορω να αγορασω το προγραμμα και τους χαρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts