tapeino Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Εγκατέστησα το Garmin στην μνήμη του ΝΟΚΙΑ Ν95 8GB το τρέχω, βγάζει τη μαύρη οθόνη με το σήμα Garmin αλλά μετά με πετάει έξω στο Nokia menu. Τι μπορεί να έκανα λάθος? Πρέπει μήπως να κάνω τη διαδικασία με το hello για να κάνω hack τη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Εγκατέστησα το Garmin στην μνήμη του ΝΟΚΙΑ Ν95 8GB το τρέχω, βγάζει τη μαύρη οθόνη με το σήμα Garmin αλλά μετά με πετάει έξω στο Nokia menu. Τι μπορεί να έκανα λάθος? Πρέπει μήπως να κάνω τη διαδικασία με το hello για να κάνω hack τη συσκευή? Εχεις μεταφερει τους 4 φακελους χυμα στην καρτα μνημης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapeino Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Ποιοι είναι οι 4 φάκελοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Ποιοι είναι οι 4 φάκελοι? :confused: garmin ,private,resource ,sys.Τους μεταφερεις στην καρτα μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapeino Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Μάλλον κάτι δεν κάνω καλά, είμαι σε πολύ αρχάριο στάδιο. Μήπως μπορεί κάποιος μέσω pm ή να μου δώσει ένα messenger να μου εξηγήσει λίγο τη διαδικασία? Έχω κατεβάσει το Garmin zip, αλλά μέσα σε αυτό το zip υπήρχε μόνο ένας φάκελος Garmin και το αρχείο sis...Οι άλλοι τρεις φάκελοι που αναφέρετε δεν γνωρίζω από που προέρχονται...Μια βοήθεια please... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Διαβασε το 1 ποστ του παροντος. Υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες εγκαταστασης.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Μάλλον κάτι δεν κάνω καλά, είμαι σε πολύ αρχάριο στάδιο. Μήπως μπορεί κάποιος μέσω pm ή να μου δώσει ένα messenger να μου εξηγήσει λίγο τη διαδικασία? Έχω κατεβάσει το Garmin zip, αλλά μέσα σε αυτό το zip υπήρχε μόνο ένας φάκελος Garmin και το αρχείο sis...Οι άλλοι τρεις φάκελοι που αναφέρετε δεν γνωρίζω από που προέρχονται...Μια βοήθεια please... δεν εχεις την σωστη εκδοση........ Αν θελεις να σου στειλω μεσω messenger οτι θες. Μπορει να μου στειλει καποιος το λινκ για το jkbam task man? Μετα το τρεχω απο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 εχω την τελευταια εκδοση του garmin αυτην που ανεβασε ο αριστος στο μαγαζακι ενω λειτουργουσε αψογα για μια βδομαδα ,τωρα οταν παω να την ανοιξω μετα απο 10 δευ.. με πεταει εξω ,ξερετε γιατι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Μήπως έχεις αφήσει ανοιχτή καποια διαδρομή; Αν στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής υπαρχει επιλογή Διακοπή, επέλεξε την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beniamin Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Καλη..μέρα.. καταλάθος έβαλα λάθος διεύθυνση κατοικίας,πώς το αλλαζω;;; :S solved Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Μήπως έχεις αφήσει ανοιχτή καποια διαδρομή; Αν στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής υπαρχει επιλογή Διακοπή, επέλεξε την. μα δεν ανοιγει καθολου να μπει στο μενου, το διεγραψα και το εβαλα ξανα αλλα τα ιδια παλι... τι να κανω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Δοκιμασε να το ανοιξεις χωρις τους χαρτες και τα .unl Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Δοκιμασε να το ανοιξεις χωρις τους χαρτες και τα .unl Δοκιμασα να το ανοιξω χωρις τους χαρτες και τα .unl ,ουτε αυτο το κολπο πιανει τζιφος ,κατι αλλο plz.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Δοκιμασα να το ανοιξω χωρις τους χαρτες και τα .unl ,ουτε αυτο το κολπο πιανει τζιφος ,κατι αλλο plz.. Εχεις την εργοστασιακη καρτα μνημης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Εισαι σιγουρος οτι προσπαθεις να περασεις το σωστο αρχειο? Την μεταφορα των φακελων στην συσκευη σου με ποιο τροπο την κανεις? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Σας έχει τύχει να είναι ακίνητο το κινητό και στο garmin να φαίνεται ότι κινήστε με 3-6km/h? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Εχεις την εργοστασιακη καρτα μνημης; εχω kingston 4gb Εισαι σιγουρος οτι προσπαθεις να περασεις το σωστο αρχειο? Την μεταφορα των φακελων στην συσκευη σου με ποιο τροπο την κανεις? το προγραμα ανοιγε για μια βδομαδα κανονικoτατα , εχω garmin ακομη απο την 4,10,60 που χρησιμοποιω κατι ξερω βοηθηστε πιο επιστημονικα thx . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Σας έχει τύχει να είναι ακίνητο το κινητό και στο garmin να φαίνεται ότι κινήστε με 3-6km/h?Δεν ειναι προβλημα αυτό και σε μένα εχει τύχει και με διαφορετικά κινητά.Πανω κατω παντα υπαρχει καποια αποκλιση Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisakis Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Καλησπέρα, να ρωτήσω και γω κάτι, γιατί μόλις εγκατέστησα το προγραμματάκι, έκδοση 5.0.40. Αναγνώρισε οκ το gps της συσκευής. Έβαλα και 2 χάρτες, Anavasis3.9.0 και Autodrive 1.6.0 με τα unl τους στον φάκελο garmin. Όταν ανοίγω το πρόγραμμα μου βγάζει ένα μνμ : " Δεν είναι δ ". Έτσι ακριβώς. Πατάω οκ και μετά έχει μνμ ότι έχω φορτώσει έναν κλειδωμένο χάρτη κτλ κτλ. Μέσα στο προγ-->εργαλεία-->διαχ. δεδομ-->σετ χαρτών εμφανίζει 1. worldwide autoroute basemap 2. *λεπτομερείς χάρτες, ενσωματωμένοι χάρτες 3. λεπτομερείς χάρτες E:\GARMIN\ Στο MapSource εμφανίζει 1. ANAVASI Base & Detail Map ..... 2. το ίδιο τι μπορεί να συμβαίνει ? Παράθεση Join The Life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 τι μπορεί να συμβαίνει ? Τα unl δεν ειναι σωστα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisakis Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Τα unl δεν ειναι σωστα. και για τους 2 χάρτες? Παράθεση Join The Life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 το προγραμα ανοιγε για μια βδομαδα κανονικoτατα , εχω garmin ακομη απο την 4,10,60 που χρησιμοποιω κατι ξερω βοηθηστε πιο επιστημονικα thx . Περασε ξανα τα αρχεια απο επανω και ξανα εγκατασταση το .sis δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο. Στην θεση σου θα εκανα hard format και format στην καρτα και θα περνουσα το garmin απο την αρχη. Ειναι πολυ πιθανο να εχει χαλασει καποιο αρχειο και να μην αφηνει το garmin να ανοιξει ακομη και οταν τα κανεις ολα σωστα! και για τους 2 χάρτες? O Αναβαση δεν χρειαζεται .unl διεγραψε το και βαλε νεο κωδικο στο .unl που ξεκλειδωνει τον Autodrive. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisakis Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Ο Αναβαση δεν χρειαζεται .unl διεγραψε το και βαλε νεο κωδικο στο .unl που ξεκλειδωνει τον Autodrive. εκεί που "βρήκα" τον autodrive 1.60 έλεγε id 822. Αυτό βάζω στο κι τζενερειτορ(3 διαφορετικά δοκίμασα) για να τον ξεκλειδώσω, στο unl, αλλά εξακολουθεί να μου λέει ότι ο χάρτης είναι κλειδωμένος. κάτι άλλο? Παράθεση Join The Life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Ποιον αριθμο βαζεις στο κιτζεν? Επισης ο χαρτης και το .unl πρεπει να εχουν το ιδιο ονομα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisakis Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Ποιον αριθμο βαζεις στο κιτζεν? Επισης ο χαρτης και το .unl πρεπει να εχουν το ιδιο ονομα. το 822 βάζω, έχουν και το ίδιο όνομα. Παράθεση Join The Life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts