Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτο στο κανει παντα η συγκεκριμενα σε αυτην την διαδρομη αυτο φανταζομαι ρωταει.Για δοκιμασε να βαλεις μια αλλη διαδρομη απο το σπιτι σου δηλαδη σε μια Χ οδο!γιατι εμενα δεν τα εχει βγαλει ποτε ετσι! ποια εκδοση 5 εχεις ??? βαλε την 0.30 αν δεν την εχεις βαλει ακομα!!!

ρε παιδια μιλαμε για ΟΛΕΣ τις 5αρες εκδοσεις οι οποιες ΔΕΝ δειχνουν τον επομενο ΚΑΘΕΤΟ δρομο αλλα τον δρομο που κινουμαστε ΟΧΙ ΣΕ ΠΛΟΗΓΗΣΗ στον απλο χαρτη με το στιγμα.και ΞΑΦΝΙΚΑ μου βγαζει ολες τις επομενες καθετους με απολυτη ακριβεια!και μαλιστα οταν ημουν στην λεωφορο λαμπρακη μου εδειχνε ΕΝΑΛΛΑΞ την λαμπρακη και την επομενη καθετο!το ιδανικο δηλαδη!δεν καταλαβαινω γιατι τοσο καιρο δεν εδειχνε τις καθετους και ξαφνικα τις εδειξε!

ρε παιδια μιλαμε για ΟΛΕΣ τις 5αρες εκδοσεις οι οποιες ΔΕΝ δειχνουν τον επομενο ΚΑΘΕΤΟ δρομο αλλα τον δρομο που κινουμαστε ΟΧΙ ΣΕ ΠΛΟΗΓΗΣΗ στον απλο χαρτη με το στιγμα.και ΞΑΦΝΙΚΑ μου βγαζει ολες τις επομενες καθετους με απολυτη ακριβεια!και μαλιστα οταν ημουν στην λεωφορο λαμπρακη μου εδειχνε ΕΝΑΛΛΑΞ την λαμπρακη και την επομενη καθετο!το ιδανικο δηλαδη!δεν καταλαβαινω γιατι τοσο καιρο δεν εδειχνε τις καθετους και ξαφνικα τις εδειξε!

θαύμα;! :blink:

Ηρθες στα μερη μας, πηρε αλλο αερα λιμανισιο, ρουφηξε αλμυρα

και εγινε αλανιαρικο!!! :D

ποια εκδοση εχεις ακριβως?

Πηγαινε,εργαλεία,διαχείρηση δεδομένων,σετ χαρτών,λεπτομερείς χάρες!

γραφει:

Anavasi360;

Anavasi360;

BlueChart Greece v2

Gmaptool All

E:/Garmin

157.9MB

Samsung S21 Ultra

Μα τι λες τωρα εσυ ρυθμιζεις απο τι αποσταση θα βλεπεις το που προχωρας.μπορεις να εισαι σε μια οδο και να βλεπεις μονο την οδο μπορεις και να ξεζουμαρεις και να βλεπεις ολη την περιοχη με το επομενο γυρω 10 20 30 στενα...

για δοκιμασε στον χαρτη σου τα κουμπακια 1 - 3 ZOom in zoom out

Μα τι λες τωρα εσυ ρυθμιζεις απο τι αποσταση θα βλεπεις το που προχωρας.μπορεις να εισαι σε μια οδο και να βλεπεις μονο την οδο μπορεις και να ξεζουμαρεις και να βλεπεις ολη την περιοχη με το επομενο γυρω 10 20 30 στενα...

για δοκιμασε στον χαρτη σου τα κουμπακια 1 - 3 ZOom in zoom out

μαλλον δεν γνωριζεις....εδω κοντευουμε να γινουμε μετοχοι στην garmin lol...ο χαρτης ΔΕΝ δειχνει ΟΛΑ τα καθετα στενα κατα την διαδρομη.σε μερικες -σπανια-περιοχες ναι δεινχνει και συνεχομενα 4-5 στενα ετσι νομισα και εγω καποια στιγμη.και ειναι πιο βολικα στην πανω μπαρα να σου πεταει με μεγαλα γραμματα την επομενη καθετο για να ξερεις που θα στριψεις.(αλλο στην πλοηγηση βεβαια,εκει πανω σου δειχνει την επομενει οδο που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙΣ βαση του δρομολογιου)

Έβαλα το garmin 5.30 και το δοκίμασα έτσι για διαδρομές κοντά στο σπίτι μου. Με τρέλανε στον κύκλο, μιλάμε απίστευτο πράγμα, με πάει στο σημείο που πρέπει αλλά μπορεί να χρειαστεί να γυρίσω τη μισή Αθήνα... γιατί συμβαίνει αυτο;
Sent neither from iphone nor android phone

Έβαλα το garmin 5.30 και το δοκίμασα έτσι για διαδρομές κοντά στο σπίτι μου. Με τρέλανε στον κύκλο, μιλάμε απίστευτο πράγμα, με πάει στο σημείο που πρέπει αλλά μπορεί να χρειαστεί να γυρίσω τη μισή Αθήνα... γιατί συμβαίνει αυτο;

το gps το χρησιμοποιουμε για διαδρομες που δεν ξερουμε.για αυτες που ξερουμε ,ακριβως επειδη ξερουμε δημιουργει μπερδεμα.απο κει και περα υπαρχουν καποιες ρυθμισεις αποφυγης η το ειδος της διαδρομης που θα περιορισει τους κυκλους που λες .αλλα δεν θα σε παει και οπως γνωριζεις εσυ την διαδρομη που ξερεις ηδη!

παιδια εμενα δεν τρεχειμε τιποτα το γκαρμιν...φορτωνω τα αρχεια τρεχω το sys και μετα οταν το ανοιγω με πεταει...τι κανω λαθος?

παιδια εμενα δεν τρεχειμε τιποτα το γκαρμιν...φορτωνω τα αρχεια τρεχω το sys και μετα οταν το ανοιγω με πεταει...τι κανω λαθος?

Και που να ξερουμε τι εχεις κανει λαθος;Εχει ειπωθει τοσες φορες που γινεται κουραστικο και ενοχλητικο.Πιο απλες και πιο αναλυτικες οδηγιες απο αυτες που υπαρχουν στην πρωτη σελιδα δεν γινεται.Ριξε μια προσεκτικη ματια για να δεις που ειναι το λαθος σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Διαβασε απο την 624 σελιδα μεχρι σημερα και λογικα θα βρεις την λυση του προβληματος.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

τα εχω χυμα ετσι οπως λενε τα παιδια....μπορει να σε κουραζει εσενα, αλλα αν σε ενοχλει μην μπαινεις στον κοπο να απαντησεις.....ειναι ευκολο οταν δεν αντιμετωπιζεις προβλημα και ξερεις πως γινεται, να κανεις πνευμα στους αλλους

Καλο θα ειναι να ενημερωσεις το avatar σου για να ξερουμε ποια συσκευη εχεις. Επισης εαν πιστευεις οτι τα εχεις κανει ολα σωστα δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.

Δοκιμασες να το ανοιξεις χωρις τους χαρτες?

Με ποιο τροπο μετεφερες τους φακελους στην καρτα μνημης?

Έχεις περάσει λάθος τους φακέλους στη κάρτα μνήμης

πρέπει να περάσεις τους φακέλους Garmin, private, sys κτλ χύμα στη κάρτα μνήμης

edit

Τώρα είδα πως έχετε απαντήσει :O:O

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

τα εχω χυμα ετσι οπως λενε τα παιδια....μπορει να σε κουραζει εσενα, αλλα αν σε ενοχλει μην μπαινεις στον κοπο να απαντησεις.....ειναι ευκολο οταν δεν αντιμετωπιζεις προβλημα και ξερεις πως γινεται, να κανεις πνευμα στους αλλους

Ωπα,χαλαρωσε.Κανενας μας δεν γεννηθηκε με την γνωση μεσα του.Ολοι μας στην αρχη παιδευτηκαμε λιγο για πολλα θεματα που αφορουν αυτη την πλατφορμα.Το θεμα δεν ειναι αν ενοχλεις και αν εχει καποιος ορεξη να απαντησει η οχι.Το θεμα ειναι οτι γεμιζουνε σελιδες και σελιδες χωρις λογο απο ατομα που στην ουσια τα περιμενουν ολα στο πιατο πετωντας ενα αοριστο δεν μου δουλευει,γιατι;Αφου ετσι και αλλιως σε αυτο το αοριστο ερωτημα που κανει καποιος η απαντηση που θα παρει θα ερθει απο το περιεχομενο των οδηγιων που υπαρχουν στην πρωτη σελιδα τοσο δυσκολο ειναι να διαβαστουν προσεκτικα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ολοι απο εδω διαβασαμε τις οδηγιες και το εγκαταστησαμε.Εγω εκτος απο τις πρωτες σελιδες που εχει τις οδηγιες διαβασα και απο την σελιδα 450 και μετα για τα οποια πιθανα προβληματα μπορει να αντιμετωπισω,τελικα κανενα προβλημα δεν προεκυψε.

Ειδικα στις τελευταιες σελιδες ολοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα και κανενας δεν εχει κοιταξει πιο πισω που εχει γραφτει η λυση.Το πιο πιθανο ειναι να εχεις κανει λαθος στην μεταφορα των αρχειων ή να μην τα μην τα εχεις περασει ολα σωστα.Αντιγραφεις με την μεταφορα δεδομενων,αφου ξεζιπαρεις το αρχειο στο pc ,τους 4 φακελους(garmin,private,sys,resource) στο root της καρτας μνημης (οπου σου λεει οτι υπαρχουν οι φακελοι θα πατησεις αντικατασταση) και το αρχειο garminmobilext.Αποσυνδεεις το καλωδιο usb και πας στο αρχειο garminmobilext της καρτας ,μνημης και κανεις εγκατασταση στην καρτα μνημης.Φυσιολογικα θα πρεπει να εισαι ενταξει .

Σου ζηταω συγνωμη...απλα τοσο καιρο προσπαθω και δεν ξερω τι κανω λαθος εγω και ολοι οι αλλοι τα καταφερατε.......κανω την διαδικασια απο την αρχη........εκει που ανχωνομαι ειναι μετα με τους χαρτες!!!

Γνωμη μου ειναι να στειλετε pm ο ενας στο αλλο και να τα βρειτε. :bow:

Στο θεμα μας τωρα :)

Δοκιμασες να το ανοιξεις χωρις τους χαρτες ανοιγει?

ως τώρα δεν έχω παρατηρήσει να έχει διαφορά μεταξύ κεφαλαίων και μικρών γραμμάτων στην αναζητηση. Πάντα τα ίδια βρίσκει

Σε εμένα αν τα γράψω όλα κεφαλαία δε βρίσκει τίποτα... παράξενο. Επίσης παίζει ρόλο αν το πρώτο είναι κεφαλαίο κλπ.
Sent neither from iphone nor android phone

Αν τα γραψεις με κεφαλαια ολα παντως σε εμενα δεν εχει προβλημα κανει αναζητηση κανονικα!και σε πολεις του εξωτερικου το ιδιο παλι.:)

Σε εμένα αν τα γράψω όλα κεφαλαία δε βρίσκει τίποτα... παράξενο. Επίσης παίζει ρόλο αν το πρώτο είναι κεφαλαίο κλπ.

ποια συσκευη εχεις? στο Ε71 αποσο ξερω ρμφανιζεται αυτο το προβλημα...

ποιους χαρτες χρησιμοποιεις?