Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια ακολουθησα τις οδηγιες οπως ακριβως τις εχει στο πρωτο ποστ. Οποτε ναι εχω βαλει τον φακελο και οχι δεν εχω βαλει ακομα τους χαρτες μονο το αρχικο folder.

Τα ίδια κάνει και στις εκδώσεις 4.XX.XX ή μόνο στις εκδώσεις 5.XX.XX?

Μόνο στις εκδόσεις 5 παρατήρησα την μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας,έτσι κι΄αλλιώς τις εκδόσεις 4 και να΄θελα δεν μπορώ να τις δοκιμάσω στο Ν85 γιατί δεν ξεκινάνε καν.

Για να γινω λιγο πιο αναλυτικος το zip που κατεβασα περιειχε οταν το εκανα unzip ενα αρχειο Sis το οποιο και εκανα install και μεσω pc suite αλλα και μεσα απο το τηλεφωνο χωρις συνδεση, και ενα folder με ονομα copy to mmc το οποιο και μετονομασα σε garmin και εκανα copy στην καρτα. Μεσα σε αυτο το folder εχει 4 folders ονοματι garmin, private, resource & sys. Μηπως επρεπε να κανω copy το subfolder garmin και οχι το αρχικο μετονομασμενο σε garmin?

Για να γινω λιγο πιο αναλυτικος το zip που κατεβασα περιειχε οταν το εκανα unzip ενα αρχειο Sis το οποιο και εκανα install και μεσω pc suite αλλα και μεσα απο το τηλεφωνο χωρις συνδεση, και ενα folder με ονομα copy to mmc το οποιο και μετονομασα σε garmin και εκανα copy στην καρτα. Μεσα σε αυτο το folder εχει 4 folders ονοματι garmin, private, resource & sys. Μηπως επρεπε να κανω copy το subfolder garmin και οχι το αρχικο μετονομασμενο σε garmin?

Ακριβώς φίλε μου, πέρνα τον φάκελο garmin στη κάρτα, γι αυτό δε σου δουλεύει

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Στην καρτα βαζεις τους φακελους που ειναι μεσα στον φακελο.Πρωτα κανεις αυτο και μετα κανεις εγκατασταση το αρχειο του προγραμματος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Χρόνια πολλά σε όλους!!! :happy:

Τελείωσε το πείραμα!

Σε Ν82 με firmware v30 και το Garmin 5.00.20 το οποίο αντικατέστησε το 5.00.10 μετά από φορμάρισμα της κάρτας κατέληξα στα εξής συμπεράσματα.

1) Το στίγμα του Garmin δεν κολλάει, πλην των περιπτώσεων όπου μπαίνεις σε τούνελ ή σε στενούς δρόμους με εμπόδια στην κάλυψη.

2) Η συγκεκριμένη έκδοση είναι η ταχύτερη που έχω δοκιμάσει καθώς ανοίγει σε 13''.

3) Το λοκάρισμα των δορυφόρων είναι μεν ταχύτερο από την 5.00.10 αλλά όχι πάντα. Άλλωτε πιάνει δορυφόρο σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και άλλωτε θέλει μερικά λεπτά. Άγνωστη η αιτία που το προκαλεί

4) Η αυτονομία είναι πολύ καλή και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που περιγράφονται από άλλα μέλη. Συγκεκριμένα, το κινητό άντεξε 69 ώρες (~3 μέρες) με χρήση ~56λεπτών GPS και όλα τα εορταστικά τηλεφωνήματα.

Ας κάνει κάποιος τη δοκιμή με το συγκεκριμένο firmware και ας μας πει τα αποτελέσματα.

Πάντως από προχθές που απεγκατέστησα το Garmin 5.00.20 είδα τεράστια διαφορά στην αυτονομία,απλά δεν κατέβηκε ούτε μια γραμμή από προχθές στο Ν85 παρόλη τη συνήθη χρήση που του κάνω.

Συμπερασματικά το Garmin πρέπει να ρουφάει την ενέργεια σαν βρυκόλακας:D:D με τις background διενέξεις που δημιουργεί η εγκατάσταση του,μέχρι να βελτιωθεί(και αναφερθεί και στο chagelog μιας νέας έκδοσης όταν βγει) νομίζω δεν αξίζει να την έχω εγκατεστημένη,το Sygic είναι μια χαρά και το Maps 3.0 επίσης;)

Φανταζομαι οτι δεν εχεις κανει αυτα που περιγραφω σε προηγουμενες σελιδες.

Μπορεις να μου πεις ποσο σου κραταγε η μπαταρια ενω ειχες εγκατεστημενο το garmin αλλα δεν το χρησιμοποιουσες?

Και ποσο σου κραταει τωρα που το εβγαλες?

Λοιπον τωρα που εβαλα το garmin folder στο root της καρτας ανοιγει. Ακολουθωντας τις οδηγιες παω να βρω το ξεκλειδωμα ESN αλλα εκει που λενε οι οδηγιες δεν υπαρχει κατι τετοιο. Παρεπιμπτοντως τα 3 υπολοιπα folders sys, resource & private δε με αφηνει να τα κανω copy στο root. Ως απαντηση παιρνω το: "The file sys could not be copied. It may not exist or cannot be transfered."

Μηπως το ξεκλειδωμα ESN που λεει στις οδηγιες ειναι το Αναγνωριστικο καρτας που μου λεει στις πληροφοριες? Τα 2 αλλα που αναφερει ειναι ΙΜΕΙ και IMSI που δεν νομιζω οτι ειναι αυτα που ψαχνει. Το Αναγνωριστικο καρτας ειναι ενας 10ψηφιος αριθμος.

Φανταζομαι οτι δεν εχεις κανει αυτα που περιγραφω σε προηγουμενες σελιδες.

Μπορεις να μου πεις ποσο σου κραταγε η μπαταρια ενω ειχες εγκατεστημενο το garmin αλλα δεν το χρησιμοποιουσες?

Και ποσο σου κραταει τωρα που το εβγαλες?

Τα έχω κάνει αυτά αλλά τα θεωρώ λίγο μαϊμουδοδουλειά για να τα κάνω κάθε τρεις και λίγο και να΄χω το νου μου και.....:wacko::wacko:,εγώ ξέρω σήμερα είμαι ακριβώς στο δεύτερο 24ώρο (είχα φορτίσει επι τούτου για να δω από full πόση διαφορά θα έχω) και δεν έχει κατέβει μια γραμμή κάνοντας την ίδια περίπου χρήση που έκανα και πριν,η διαφορά είναι τεράστια...να πα να *@μ***ι...στη τελική το Garmin.

Εχε υπόψη σου πως και το άνοιξε/κλείσε του κινητού κάθε φορά καταναλώνει αρκετή ενέργεια,και δεν κολλάει και καθόλου κάθε φορά που θα άνοιγα το Garmin μετά θα έπρεπε να κλείσω το κινητό κλπ.,kill app.....:wacko:,άσε καλύτερα-το Sygic με καλύπτει καλύτερα μαζί με το Nokia Maps 3;)

και εγω τωρα θα βαλω τιν 5.20 να δω... τι frimware εχεις?

την 5.20 εχω οντως λοκαρει αστραπειεα!!! αλλα δεν μπορω ν α βαλω καινουργιες εκδοσεις χαρτες δεν της σηκονει κ κολαει μαλλον επεηδη ειναι πολλα μβ

Λοιπον latest news. Αυτο πρεπει να ηταν ο κωδικος ξεκλειδωματος ESN μιας και περασε. Εβαλα τους χαρτες και ακολουθησα και τη διαδικασια με το ξεκλειδωμα. Παω να ανοιξω το προγραμμα και βλεπω το εξης μηνυμα: "Δεν ειναι δ" κι απο κατω ναι-οχι. Τι στο καλο ειναι αυτο? Αν πατησω ναι περιμενει καποιον κωδικο. Αν πατησω οχι απλα χανει το GPS που πριν λιγο εβρισκε ...

Λοιπον latest news. Αυτο πρεπει να ηταν ο κωδικος ξεκλειδωματος ESN μιας και περασε. Εβαλα τους χαρτες και ακολουθησα και τη διαδικασια με το ξεκλειδωμα. Παω να ανοιξω το προγραμμα και βλεπω το εξης μηνυμα: "Δεν ειναι δ" κι απο κατω ναι-οχι. Τι στο καλο ειναι αυτο? Αν πατησω ναι περιμενει καποιον κωδικο. Αν πατησω οχι απλα χανει το GPS που πριν λιγο εβρισκε ...

Το unl που δημιουργησες δεν πρεπει να ειναι σωστο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Το σκεφτηκα. το ψαχνω. Αλλα δε βλεπω τι μπορει να εκανα λαθος. Πηρα τα map id's απο το σημειο που κατεβασα τα maps (τα 2 εχουν το 3ο δεν εχει) εφτιαξα ενα αρχειο <ονομα χαρτη>.unl και εκανα copy τους 2 25ψηφιους κωδικους τον εναν μετα τον αλλο χωρις κενα που εβγαλα απο το ****** (που ειχα κατεβασει απο το ιδιο σημειο με τους χαρτες). θα παω βεβαια να το ξαναφτιαξω να δω τι μπορει να φταιει.

Το ξαναεφτιαξα και παλι τα ιδια. Τι στο καλο κανω λαθος?

Καθε φορα που παταω το generate μου βγαζει διαφορετικο κωδικο και καθε εναν απο τους 2 χαρτες.

Εχω κατεβασει τον εξης χαρτη. Λετε να φταιει αυτος? The New 3 to 1 map anavasis 3.80(free) autodrive hellas 1.50 (ID:822 and atlanic (ID:254)

καλα εσας δεν σας κανει κοληματα με τους καινουργιους χαρτες που ειναι τοσα μβ?? εμενα γιατι μου κανει που εχω θεωριτικα κ ενα απο τα καλυτερα κινητα το ε90?? εσεις τι κινιτα εχεται?

ποια ειναι η τελευταια εκδοση για windows mobile;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Νεο συμπτωμα. Τωρα δεν αναγνωριζει το ενσωματομενο GPS. Εκανα uninstall την εφαρμογη, την ξαναπερασα απο την αρχη, εσβησα και το χαρτη τον εξτρα και τα unl files και ξαναετρεξα το ****** ξαναεδωσα τον κωδικο ξεκλειδωματος, μου εβγαλε αλλο String το περασα σε καινουριο sw.unl file το οποιο το ξαναεκανα copy στην καρτα και ξαναδοκιμασα να μπω και ειχε παλι ενεργοποιησει το bluetooth gps και ξαναπηγα στο ρυθμισεις-->συστημα και του ειπα ξανα να παει μεσω του ενσωματομενου GPS και εχει μεινει στην αναζητηση. Δεν το βρισκει. Τι στο καλο ρε γμτ? Γιατι με παιδευει?

Πάντως στο Ν96 βάζοντας την 5.00.10 η αυτονομία ειναι 18ώρες...

Μιλάμε για απίστευτη κατανάλωση.

Εκανα μετονομασία του cardrunner.dll και μεχρι στιγμης τρέχω 14 ώρες χωρίς να πέσει η μπάρα της μπαταρίας.Η 5.00.20 ειναι καλύτερη σαν εκδοση;

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Τ

Εχω κατεβασει τον εξης χαρτη. Λετε να φταιει αυτος? The New 3 to 1 map anavasis 3.80(free) autodrive hellas 1.50 (ID:822 and atlanic (ID:254)

Δοκιμασε με Map ID : 822 and 295

ποια ειναι η τελευταια εκδοση για windows mobile;

Εχεις καταλαβει οτι βρισκεσαι εκτος θεματος ? :ninja:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Thnx φιλε μου. Λεω να δοκιμασω να βαλω μονο τον Autodrive. Αλλα το προβλημα οπως ειπα και πριν λιγο αυτη τη στιγμη ειναι οτι δεν αναγνωριζει το ενσωματομενο GPS. Θα σβησω ολο το folder garmin και θα το ξαναπερασω να δω τι θα γινει... Αντε να δουμε.

Thnx φιλε μου. Λεω να δοκιμασω να βαλω μονο τον Autodrive. Αλλα το προβλημα οπως ειπα και πριν λιγο αυτη τη στιγμη ειναι οτι δεν αναγνωριζει το ενσωματομενο GPS. Θα σβησω ολο το folder garmin και θα το ξαναπερασω να δω τι θα γινει... Αντε να δουμε.

Να'σαι καλα :)

Σβησε ολον το φακελο και ξεκινησε απο την αρχη.

Δημιουργησε το sw.unl αρχικα μονο με τον default χαρτη

και κανε ενεργοποιηση του gps .

Στην συνεχεια περασε τους αλλους.

Για το 3 σε 1 ,δοκιμασε τα id's που εγραψα . Για τον ιδιο λογω

παιδευομουν εγω χτες . Αφου δουλεψε ο 3/1 ,τελικα περασα μονο

τον autodrive στο Ν79.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αυτο ακριβως παλευω να κανω εδω και ωρα και ενω ειναι connected με το καλωδιο το κινητο με το pc την ωρα που περναει τα αρχεια ειτε μου βγαζει μηνυμα οτι το Ν78 ειναι busy και μενει στο ιδιο αρχειο ατερμονα ειτε βγαζει error οτι δεν μπορει να συνεχισει γιατι η συσκευη εχει αποσυνδεθει ή το αρχειο δεν υπαρχει πλεον. Τπτ απο τα 2 φυσικα δεν ισχυει. Μαλλον φταιει το κλειδωμα της συσκευης το οποιο ομως δεν εχω καταφερει να το απενεργοποιησω. Εχουν σπασει τα νευρα μου.

Thnx πολυ για τη βοηθεια φιλε μου. Χρονια πολλα κιολας παντα με υγεια και χαρα.

παιδια εχω μια απορια.. εχω n95 frim 30. garmin 5 .20 . εσεις για να κλιδοσει δορυφορους μπενετε στο αυτοκινιτο ανιγετε garming και περιμενετε να κλιδοσει? ι πατε θεση gps περιμενετε να βρει δορυφορους και μετα ανιγετε το garming ? γιατι σημερα , ξεκινισα απο πατισια εφτασα συνταγμα και ακομα δεν ειχε βρει....