verve77 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Και εμένα με Ν78, η 5.00.10 λειτουργεί αψεγάδιαστα και πάει σφαίρα. Κλειδώνει σε 10-15 δευτερόλεπτα, ενώ μέχρι και μέσα σε κτίριο διατηρεί την σύνδεση. Ακριβέστατο και πλήρες (να ευχαριστούμε τους χάρτες δλδ για αυτό γιατί χωρίς αυτούς δεν θα κάναμε δουλειά), σε σχέση δε με το Nokia Maps είναι έτη φωτός μπροστά. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Θελω να εγκαταστησω το garmin στο Ε90 που εχω.Το προβλημα ειναι οτι η καρτα μου εχει ηδη ενα φακελλο με την ονομασια private και δεν μπορω να κανω την εγκατασταση αφου δεν μπορω να σβησω τον ηδη υπαρχοντα φακελλο private.Εαν περασω τα αρχεια στην κυρια μνημη θα γινει η εγκατασταση κανονικα; Να βάλεις τον φάκελο garmin στην εσωτερική μνήμη είναι λάθος. Βαλε τον στην κάρτα μνήμης χωρίς να σβήσεις τον φάκελο private (δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο άλλωστε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Και εμένα με Ν78, η 5.00.10 λειτουργεί αψεγάδιαστα και πάει σφαίρα. Κλειδώνει σε 10-15 δευτερόλεπτα, ενώ μέχρι και μέσα σε κτίριο διατηρεί την σύνδεση. Ακριβέστατο και πλήρες (να ευχαριστούμε τους χάρτες δλδ για αυτό γιατί χωρίς αυτούς δεν θα κάναμε δουλειά), σε σχέση δε με το Nokia Maps είναι έτη φωτός μπροστά. Το ακριβέστατο ισχύει και για το στίγμα σου σε κίνηση/πλοήγηση με αυτοκίνητο; Δεν σε βγάζει πιο πίσω; Τσέκαρε την στιγμή ακριβώς που περνάς μια κάθετο και πόσα δευτερόλεπτα σε δείχνει το Garmin ότι την περνάς. Αν μας πεις "ταυτόχρονα" τότε έχεις δίκιο. Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappao Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Καλημερα σε ολους Θα ηθελα να μαθω ποιοι χαρτες κυκλοφορουν απο αλλες χώρες της Ευρωπης (οχι ο ολοκληρος της Ευρωπης) με αναλογη λεπτομερεια οπως της Ελλαδας, γιατι αν και εψαξα στο xxxxxxxx δεν μπορεσα να βγαλω ακρη μιας και αρκετοι ειναι για εγκατασταση σε pc. Ευχαριστω προκαταβολικα ;) Παράθεση pappao Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Το ακριβέστατο ισχύει και για το στίγμα σου σε κίνηση/πλοήγηση με αυτοκίνητο; Δεν σε βγάζει πιο πίσω; Τσέκαρε την στιγμή ακριβώς που περνάς μια κάθετο και πόσα δευτερόλεπτα σε δείχνει το Garmin ότι την περνάς. Αν μας πεις "ταυτόχρονα" τότε έχεις δίκιο. Χθές το έλιωσα στην πλοήγηση. Το τέσταρα σε 4 διαδρομές. Σε όλα σε έδειχνε ακριβώς εκεί που ήσουνα. Πολύ καλή ακρίβεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Bλέπω διάφορα προβλήματα με την εγκατασταση του garmin αλλά εγώ έχω ένα ποιο σοβαρό.Εβαλα τον φακελο garmin στην κάρτα μνήμης όπου περιέχει και άλλους φακέλους όπως "conduit,palm ,wm,wm_files,gmobilecard.Mέσα στο gmobilecard βρήκα το sis και το έκανα εγκατάσταση αλλά όταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή,ανοίγει η πρώτη οθόνη που λέι garmin και μετα το πρόγραμμα κλείνει.Τι φταίει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Εγώ πήρα το Garmin την Περασμένη εβδομάδα για το Ε66 και το αναβάθμησα στην έκδοση 5 και τους νέους χάρτες. Μέχρι τώρα δεν παρουσίασε κανένα κόλλημα, υπολογίζει γρήγορα την αλλαγή πορείας και βρίσκει τους δορυφόρους πολύ γρήγορα. Ποιό γρήγορα από κάποια pna που είχα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Bλέπω διάφορα προβλήματα με την εγκατασταση του garmin αλλά εγώ έχω ένα ποιο σοβαρό.Εβαλα τον φακελο garmin στην κάρτα μνήμης όπου περιέχει και άλλους φακέλους όπως "conduit,palm ,wm,wm_files,gmobilecard.Mέσα στο gmobilecard βρήκα το sis και το έκανα εγκατάσταση αλλά όταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή,ανοίγει η πρώτη οθόνη που λέι garmin και μετα το πρόγραμμα κλείνει.Τι φταίει?? Καταρχην δοκιμασε να το ανοιξεις χωρις τους χαρτες και πες μας εαν ανοιγει.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 καλησπερα παιδια.μια ερωτηση.στις οδηγιες εγκαταστασης γραφει ...Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Πληροφορίες και αντιγράφουμε τον αριθμό Ξεκλείδωμα ESN που μας εμφανίζει δεν μου εμφανιζει κατι τετοιο. γραφει : imei,imsi, και αναγνωριστικο καρτας με κατι αριθμους... το esn? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Βαλε το imei της συσκευης σου.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 thnx gianpithio αν και για το 6220 τουλαχιστον που δοκιμαζω θελει το <<αναγνωριστικό κάρτας>>. Τα έκανα όλα by the manual αλλά εκεί που λέει <<......Αν δεν το έχει αναγνωρίσει αυτόματα πάμε Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Σύστημα, επιλέγουμε Χρήση προσαρτημένου/ενσωματωμένου GPS και πατάμε Ενεργοποίηση και μετά Ολοκλήρωση....>> δεν μου βγάζει καμμία επιλογή παρά μόνο Εργαλεία-->Ρυθμίσεις-->Σύστημα-->Απομακρυσμένο gps και αν το πατήσω βγάζει μύνημα "Σύνδεση επιτρεπτή μόνο για την συσκευή Garmin Gps ...και τίποτα άλλο...γιατί?τί κάνω λάθος? OK το βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 @Matia2007 Με το Ν82 μου η πλοήγηση δεν καθυστερεί. Πρακτικά είμαι εκεί που με δείχνει το Garmin, αρκεί να έχει καλό σήμα (σε στενό δρόμο ανάμεσα σε δύο πολυκατοικίες πχ μπορεί για λίγο να μπερδευτεί) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 ποια έκδοση έχεις βάλει φίλε μου???? @Matia2007 Με το Ν82 μου η πλοήγηση δεν καθυστερεί. Πρακτικά είμαι εκεί που με δείχνει το Garmin, αρκεί να έχει καλό σήμα (σε στενό δρόμο ανάμεσα σε δύο πολυκατοικίες πχ μπορεί για λίγο να μπερδευτεί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Oχι μόνο την εφαρμογή κατέβασα χωρίς χάρτες αλλά δεν ανοίγει ούτε η εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 @nlack1 καταρχην κανε πληρη απεγκατασταση του προγραμματος. Μετα εγραφη στο xxxxxxxx (Σε περιπτωση που δεν εχεις κανει ακομη) πηγαινε στο θεμα: xxxxxxxxxx και κατεβασε το αρχειο που εχει ανεβασει ο aristotelhs2060[/member] Βαλε τα αρχεια στην καρτα μνημης (εαν σε ρωτησει για αντικατασταση επελεξε ΝΑΙ) μετα κανε εγκατασταση το αρχειο .sis Δοκιμασε να ανοιξεις την εφαρμογη και εαν πανε ολα καλα ακολουθησε τις οδηγιες που υπαρχουν στο 1 ποστ του παροντος.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Υπάρχει περίπτωση να φταίει το οτι εχώ και το nokia maps εγκατεστιμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Απ'ότι κατάλαβα είχες κατεβάσει λάθος αρχεία. Κατέβασε αυτό που σου προτείνει ο gianpithio. Πριν το περάσεις όμως, κάνε απεγκατάσταση την εφαρμογή και διέγραψε όλο τον φάκελο garmin που έχεις τώρα. Το οτι έχεις και Nokia Maps δεν επιρρεάζει. Και γω έχω περασμένα 5 προγράμματα πλοήγησης και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Με ποιο τρόπο σώζουμε τα αποθηκευμένα σημεία μετά από κάθε αναβάθμιση? Υπάρχει κάποιος κατάλογος-αρχείο που πρέπει να αντιγράφουμε ή δε χρειάζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Δες xxxxxxx πως τα σώζεις. Διάβασε εκέι που λέει Installation Instructions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 γεια σας παιδες, τα χριστουγεννα εχω προγραμματισει ταξιδακι γαλλια αλλα με αυτοκινητο. οπως καταλαβαινεται πρεπει να διασχισουμε ολες τις πρωην γιουγκοσλαβικες χωρες υστερα ιταλια ελβετια και μετα γαλλια. το θεμα ειναι οτι το garmin δεχεται τρεις χαρτες.εμεις θα διασχισουμε 6 χωρες για να παμε γαλλια. τι πρεπει να κανω ωστε το gps να μου δειχνει μια ενιαια διαδρομη απο θεσσαλονικη μεχρι και γαλλια Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 γεια σας παιδες, τα χριστουγεννα εχω προγραμματισει ταξιδακι γαλλια αλλα με αυτοκινητο. οπως καταλαβαινεται πρεπει να διασχισουμε ολες τις πρωην γιουγκοσλαβικες χωρες υστερα ιταλια ελβετια και μετα γαλλια. το θεμα ειναι οτι το garmin δεχεται τρεις χαρτες.εμεις θα διασχισουμε 6 χωρες για να παμε γαλλια. τι πρεπει να κανω ωστε το gps να μου δειχνει μια ενιαια διαδρομη απο θεσσαλονικη μεχρι και γαλλια http://imageshack.gr/files/226i9z66fob6lzrmvpys_thumb.jpg Πάρε μια 8άρα κάρτα και μετά αναζήτησε το Garmin City Navigator 2009 στο γνωστό μαγαζί;) Σε καλύπτει απόλυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Ισχύει, στο εξωτερικό οι χάρτες του Garmin είναι πάρα πολύ καλοί. Στην Ελλάδα τους λείπουν κάποια πράγματα μόνο. Στην Αγγλία που ξέρω για παράδειγμα είναι πλήρης ο χάρτης. Το ίδιο φαντάζομαι και για Γαλλία.. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friqules Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Καλησπερα σε ολους. Εχω μια απορια οσον αφορα το garmin σε Νοκια Ε66. Το δοκιμασα στιν πολη μου και δεν μπορω να πω οτι δουλεψε σωστα. Το πηρα στιν αθηνα και το δοκιμασα και διαπιστωσα οτι ειναι παρα πολυ αργο. Ημουνα σε ταξι και εβλεπα απο το κινητο την διαδρομη που πηγαιναμε και το κινητο ητανε 2 τετραγωνα πισω.Μονο στα φαναρια που σταματουσαμε μας εφτανε. Γιατι? Ετσι ειναι σε ολους σας η μηπως επειδη ειναι φορτομενο με πολλα Pois αργει ο επεξεργαστης? Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Εμένα πλέον η ακρίβεια είναι σαφώς βελτιωμένη με την έκδοση 5.00.10. Δεν έχω προσθέσει τίποτα από POIs, μόνο αυτά που είχε στο πακέτο. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 friqules, έχεις προσθέσει πολλά ΡΟΙ; Την έκδοση 5.00.10 έχεις περάσει ή κάποια παλιότερη; Πάντως το garmin, γενικά, έχει πρόβλημα ακρίβειας. Σε άλλες συσκευές λειτουργεί πολύ καλά (Ν78) και σε άλλες όχι (Ν82). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts