mirrorofsorrow Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 ΣΒήσε τον χάρτη που έχεις και βάλε τους ξεχωριστούς ανάβαση 3.7.5 και autodrive 1.50. Φτιάξε νέο αρχείο unl για τον autodrive και θα σου δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arghles Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Το παράξενο θα ήταν αν σου δούλευε, φίλε μου! Το Garmin θέλει συγκεκριμένους χάρτες και όχι όποιον χάρτη θέλεις εσύ! και ποιο χαρτη πρεπει να βαλω για ιταλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 ΣΒήσε τον χάρτη που έχεις και βάλε τους ξεχωριστούς ανάβαση 3.7.5 και autodrive 1.50. Φτιάξε νέο αρχείο unl για τον autodrive και θα σου δουλέψει. o anavasi 3.7.5 τι id εχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 δεν εχει id ο anavasi. ειναι ξεκλειδωτος. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indian_ Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 ΣΒήσε τον χάρτη που έχεις και βάλε τους ξεχωριστούς ανάβαση 3.7.5 και autodrive 1.50. Φτιάξε νέο αρχείο unl για τον autodrive και θα σου δουλέψει. που θα τα βρω αυτα?(εννος να τα κατεβασω?) λοιπον σβηνω τα 2 αρχεια που εχω μα χαρτες και αντικαθιστω με τα νεα,ειναι αλλο αρχειο ο autodrive? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Πήγαινε ρυθμίσεις- οθόνη και στην ανάλογη ρύθμιση, επέλεξε πάντα ανοιχτό. δεν εχει ξεχωριστες ρυθμισεις οθονης. βλεπω ρυθμισεις-γενικες-προσ. ρυθμισεις-προβολη και μετα εχει για αισθητηρα φωτος κλπ μηπως κατι δεν κανω σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 που θα τα βρω αυτα? λοιπον σβηνω τα 2 αρχεια που εχω μα χαρτες και αντικαθιστω με τα νεα,ειναι αλλο αρχειο ο autodrive? Αν βάλεις ξεχωριστά autodrive και ανάβαση, τότε θα έχεις 2 αρχεία img και ένα αρχείο unl για τον autodrive. δεν εχει ξεχωριστες ρυθμισεις οθονης. βλεπω ρυθμισεις-γενικες-προσ. ρυθμισεις-προβολη και μετα εχει για αισθητηρα φωτος κλπ μηπως κατι δεν κανω σωστα? Όχι στις ρυθμίσεις του κινητού. Μέσα στο garmin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Όχι στις ρυθμίσεις του κινητού. Μέσα στο garmin. και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι, υποψην εχω την 4.20.20. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Στην 4.20.20 είναι λίγο διαφορετικές οι ονομασίες Στην 5 είναι Εργαλεία- ρυθμίσεις- οθόνη- παράκαμψη φωτισμού- πάντα ενεργό και δεν σβήνει ποτέ η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Στην 4.20.20 είναι λίγο διαφορετικές οι ονομασίες Στην 5 είναι Εργαλεία- ρυθμίσεις- οθόνη- παράκαμψη φωτισμού- πάντα ενεργό και δεν σβήνει ποτέ η οθόνη. οκ το βρηκα. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indian_ Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Αν βάλεις ξεχωριστά autodrive και ανάβαση, τότε θα έχεις 2 αρχεία img και ένα αρχείο unl για τον autodrive. loipon exo mesa gmapbmap.img,gmapprom.img+unl gmapsup.img gmapsp2.img+unl συνολικα 6 αρχεια τωρα τι κανω? εχω κατεβασει στονη/υ το autodrive 1.5 sorry για το πρηξιμο...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 loipon exo mesa gmapbmap.img,gmapprom.img+unl gmapsup.img gmapsp2.img+unl συνολικα 6 αρχεια τωρα τι κανω? εχω κατεβασει στονη/υ το autodrive 1.5 sorry για το πρηξιμο...:worry: Λοιπόν ο 1.50 που κατέβασες λογικά έχει ονομασία gmapprom.img αυτό το αρχείο αντικαθιστάς και είσαι οκ Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 loipon exo mesa gmapbmap.img,gmapprom.img+unl gmapsup.img gmapsp2.img+unl συνολικα 6 αρχεια τωρα τι κανω? εχω κατεβασει στονη/υ το autodrive 1.5 Έχεις πάρα πολλά αρχεία και δεν είναι σωστό. Απ'ότι κατάλαβα gmapbmap.img είναι ο root χάρτης, άρα δεν το πειράζεις. Ο gmapprom.img είναι ο autodrive και το unl αν είναι σωστό είσαι ΟΚ. Οι άλλοι τι είναι; Είναι λάθος τα ονόματα. Ο ανάβασης ονομάζεται gmapsupp.img Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 ρε παιδια εχω 2 ερωτησεις να κανω πως σωνουμε τα σειμεια που εχουμε αποθηκευση κ 2) μπορουμε να (γραψουμε) δρομους που δεν υπαρχουν στον χαρτη καπως????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 οι ονομασίες που θα πρέπει να έχεις είναι: gmapbmap.img gmapprom.img gmapsupp.img gmapsup2.img και 2 αρχεία unl αντοίστοιχα με το τι ονομασίες έχεις δώσει στους χάρτες που θέλουν ξεκλείδωμα συν 1 αρχείο sw.unl για να ξεκλειδώσεις το εσωτερικό gps της συσκευής σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indian_ Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Λοιπόν ο 1.50 που κατέβασες λογικά έχει ονομασία gmapprom.img αυτό το αρχείο αντικαθιστάς και είσαι οκ ειναι εκτελεσιμο αρχειο...το παταω και μου λεει οτι δεν εχω προηγουμενη εκδοση να το κανω επικοληση στο φακελο του κινητου αφου αφαιρεσω το προηγουμενο??? το ετρεξα παντως χωρις να αφαιρεσω κατι, απο το κινητο!!! Έχεις πάρα πολλά αρχεία και δεν είναι σωστό. Απ'ότι κατάλαβα gmapbmap.img είναι ο root χάρτης, άρα δεν το πειράζεις. Ο gmapprom.img είναι ο autodrive και το unl αν είναι σωστό είσαι ΟΚ. Οι άλλοι τι είναι; Είναι λάθος τα ονόματα. Ο ανάβασης ονομάζεται gmapsupp.img τα ονοματα ειναι σωστα ειναι .img ειναι αλλo to .unl σε αυτα που εχω + εννοω οτι υπαρχει και με τη μια και με την αλλη επεκταση μηπως πρεπει μονο να αλλαξω το αρχειο με τον autodrive? οι ονομασίες που θα πρέπει να έχεις είναι: gmapbmap.img gmapprom.img gmapsupp.img gmapsup2.img και 2 αρχεία unl αντοίστοιχα με το τι ονομασίες έχεις δώσει στους χάρτες που θέλουν ξεκλείδωμα συν 1 αρχείο sw.unl για να ξεκλειδώσεις το εσωτερικό gps της συσκευής σου. etsi einai + gmapprom.unl,gmapsup2.unl συν 1 αρχείο sw.unl η συσκευη δουλευει μια χαρα μονο οι χαρτες ειναι παλιοι τωρα τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 ειναι εκτελεσιμο αρχειο...το παταω και μου λεει οτι δεν εχω προηγουμενη εκδοση να το κανω επικοληση στο φακελο του κινητου αφου αφαιρεσω το προηγουμενο??? το ετρεξα παντως χωρις να αφαιρεσω κατι, απο το κινητο!!! Κατέβασε από το xxxxxxxxxxxxxxxxxx τον χάρτη σε αρχείο img που απλά να τον κάνεις επικόλληση στο κινητό και να αντικαταστήσεις τον προηγούμενο Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 ειναι εκτελεσιμο αρχειο...το παταω και μου λεει οτι δεν εχω προηγουμενη εκδοση να το κανω επικοληση στο φακελο του κινητου αφου αφαιρεσω το προηγουμενο??? το ετρεξα παντως χωρις να αφαιρεσω κατι, απο το κινητο!!! Λάθος αρχείο κατέβασες. Κατέβασε τον χάρτη σε μορφή img και όχι exe. Δεν κάνεις εγκατάσταση κάτι. τα ονοματα ειναι σωστα ειναι .img ειναι αλλo to .unl σε αυτα που εχω + εννοω οτι υπαρχει και με τη μια και με την αλλη επεκταση μηπως πρεπει μονο να αλλαξω το αρχειο με τον autodrive? Τα αρχεία των χαρτών πρέπει να έχουν μια συγκερκιμένη ονομασία και είναι αυτές ΑΚΡΙΒΩΣ που σου έγραψε ο φίλος vassar. Δεν έχει σημασία αν είναι img κατάληξη. Αν δεν είναι ο=σωστό όλο το όνομα δεν θα δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indian_ Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Κατέβασε από το xxxxxxxxxx τον χάρτη σε αρχείο img που απλά να τον κάνεις επικόλληση στο κινητό και να αντικαταστήσεις τον προηγούμενο[/QUO πως το ψαχνω με τι ονομα? δεν εχει πουθενα ευρεση αυτο θα κανω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Είδα στο γνωστό μαγαζάκι κατι για 5.10 τι παίζει με αυτό? Υπάρχει update? Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Όχι, δεν έχει βγει έκδοση 5.10. Σε ποιό μαγαζάκι το είδες; Τι αναφέρεται στο συγκερκιμένο θέμα; Δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Garmin Roads of Russia federation version 5.10 Εδώ ψάρωσα... Έχεις δίκαιο. Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Πάντως η ρύθμιση "υποβοηθούμενο gps" δεν βλέπω να βοηθάει και πολύ στο Ν95. (Να βγώ λίγο εκτός θέματος Garmin Maps Mobile™ XT) -Στο ΝΟΚΙΑ MAPS τώρα που μπήκε o αναβαθμισμένος χάρτης της Ελλάδος μου άρεσε πολύ η ενημέρωση. Το βλέπω κάποια στιγμή να κοντράρει στα ίσα το garmin. Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 -Στο ΝΟΚΙΑ MAPS τώρα που μπήκε o αναβαθμισμένος χάρτης της Ελλάδος μου άρεσε πολύ η ενημέρωση. Το βλέπω κάποια στιγμή να κοντράρει στα ίσα το garmin. Indeed! Αν είσαι λάτρης της αγγλικής γλώσσας και γράφεις greeklish σε φόρουμ, το ΜΑΠΣ είναι το ιδανικό. Για όλους εμάς που γράφουμε ελληνικά το ΜΑΠΣ είμαι μάπα και σίγουρα είμαστε φαν του γκάρμιν, παρόλο που το σοβαρότατο πρόβλημα (από τη μέρα που βγήκε) είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. (Οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε το ζουμ στο 80m, γιατί σε μεγαλύτερο ζουμ φαίνεται η ατέλεια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 [...] το σοβαρότατο πρόβλημα (από τη μέρα που βγήκε) είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. (Οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε το ζουμ στο 80m, γιατί σε μεγαλύτερο ζουμ φαίνεται η ατέλεια) [...] Ναι, όντως υπάρχει αυτό το θέμα με την ακρίβεια. Πιστεύω θα διορθωθεί σε προσεχή αναβάθμιση της έκδοσης 5.00. Μέχρι τότε είναι προτιμότερη η έκδοση 4.20.20. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts