aristotelhs2060 Δημ. August 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 εφοσον καποιος βαζει για πρωτη φορα το garminxtmobile σε κινητο μπορει κατευθειαν αν βαλει την τελευταια εκδοση.αυτο το trick χρειαζεται αν εχετε ηδη χρησιμοποιησει καποια εκδοση και θελετε να βαλετε μεταγενεστερη για να συνεχισουν να ανοιγουν οι χαρτες και να μην σας πεταει. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Αριστοτέλη, η 4.20.20 δεν είναι ολοκληρωμένη έκδοση αλλά update της 4.20.00. Έτσι κάποιος που δεν έχει καθόλου στο κινητό του πριν την εφαρμογή, καλό είναι να ακολουθήσει την συμβουλή του Πάνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 αφου εχει ολα τα αρχεια μεσα στην επισημη εκδοση.εγω νομιζω καθε εκδοση ειναι αυτοτελης.δηλαδη αν καποιος κατεβασει την τελευταια εκδοση απο το official site πρεπει να βρει με καποιο τροπο και την προηγουμενη? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Εγώ πάντως έβαλα την νέα έκδοση κατευθείαν. Δεν είναι τύπου upgrade αλλά κανονική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Έχεις περάσει χάρτες που τους βλέπει κανονικά? Οταν παω με ζοομ στην αθηνα ή καπου αλλου βλεπω ολες τις λεπτομεριες .. αρα περασμενοι δεν ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Οταν παω με ζοομ στην αθηνα ή καπου αλλου βλεπω ολες τις λεπτομεριες .. αρα περασμενοι δεν ειναι ? Ναι αφού βγάζει τις λεπτομέρειες... Ποιό χάρτη έχεις βάλει? Εχεις κάνει όλη την διαδικασία εγκατάστασης όπως περιγράφεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Ναι οπως ακριβως διαβασα, εκει που υποπτευομαι οτι εχω κανει την πατατια ειναι στο extract του mmc, αυτα τα εκανα εξτρακτ σε φακελο mmc στην καρτα μνημης που δημιουργησα εγω και μετα πηρα το garmin απο εκει και το εβγαλα εξω στην καρτα. Το θεμα ειναι τα αλλα που εχει μεσα πχ το system και αυτα τι τα κανω , αμα τα βγαλω εξω δεν θα διαγραψει τα ηδη υπαρχοντα system και τα σχετικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Τόσο η έκδοση 4.20.00 όσο και η 4.20.20 έχουν μόνο τον φάκελο Garmin και μέσα σε αυτόν βρίσκονται όλα τα απαράιτητα αρχεία και φάκελοι. Άρα, το μόνο που πρέπει να κάνεις έιναι να αντιγράψεις ολόκληρο τον φάκελο Garmin στην κάρτα μνήμης. Χύμα μέσα σε αυτήν και όχι σε κάποιον υποφάκελο. Μετά ανοίγεις το αρχείο sis και κάνεις εγκατάσταση. Αν έχεις κάνει κάτι διαφορετικό τότε πολύ πιθανό να μη σου δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosssk Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Επειδή έψαξα αλλά βρήκα μόνο ερωτήσεις και όχι απαντήσεις αναφέρω ότι για να γίνεται δρομολόγηση και εντός δακτυλίου εγώ ξετικάρω την επιλογή "Μη ασφαλτοστρωμένοι ..." στις ρυθμίσεις αποφυγής. Εάν υπάρχει καλύτερος τρόπος, παρακαλώ "ξεθολώστε" με :wacko:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Τόσο η έκδοση 4.20.00 όσο και η 4.20.20 έχουν μόνο τον φάκελο Garmin και μέσα σε αυτόν βρίσκονται όλα τα απαράιτητα αρχεία και φάκελοι. Άρα, το μόνο που πρέπει να κάνεις έιναι να αντιγράψεις ολόκληρο τον φάκελο Garmin στην κάρτα μνήμης. Χύμα μέσα σε αυτήν και όχι σε κάποιον υποφάκελο. Μετά ανοίγεις το αρχείο sis και κάνεις εγκατάσταση. Αν έχεις κάνει κάτι διαφορετικό τότε πολύ πιθανό να μη σου δουλέψει. Oκ θα το δοκιμασω και θα σας πω. Ευχαριστω! Κατι αλλο... Χρειαζεται να βαλω τον 1.40 ? ή και ο 1.30 ειναι καλος? ρωταω επειδη ο 1.30 δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Σίγουρα δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα ο 1.30; Τον 1.40 βάλε. Η διαδικασία είναι απλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Ναι απο το ipm@rt στη πρωτη σελιδα του γνωστου thread , εκει που εχει τους χαρτες λεει "1.30 χωρις να διαδικασιες ξεκλειδωματος -unlocked) . αλλα το αλλο unlock για το ενσωματωμενο gps χρειαζεται και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Σωστά, ξεκλειδώνεις την συσκευή δημιουργώντας το SW.UNL και προχωράς ξεκλειδώνοντας και τον 1.40 βάζοντας το map ID του που είναι το 822. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Κατά την πλοήγηση δε μου εμφανίζει στους γύρω δρόμους τα ονόματά τους.. Υπάρχει κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasN80 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Γιατι καθε φορα που παταω "για που?" μου βγαζει μηνυμα οτι χρειαζομαι πιο λεπτομερεις χαρτες και οτι πρεπει να επισκευθω τη σελιδα της γκαρμιν? γνωριζει κανενας?:wacko: Τουλάχιστον το δικό σου μήνυμα έχει λογική. Εγώ όταν του πατάω "Για που;", "Διευθύνσεις", μου ζητάει Εγγραφή πολιτείας (όπως λέμε πολιτεία Καλιφόρνια;). Έχω την 4.20.20 σε Ν78. Στο Ν95 που είχα με έκδοση 4.10.60, στο αντίστοιχο μενού έβγαζε Εγγραφή χώρας. Καμιά ιδέα τι παίζει; Παράθεση N95 hacked edition 5800 XM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakisvolos Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 ας με βοηθησει κι εμενα καποιος απο εδω!!!!!!!οποια εκδοση κι αν βαλω μου ανοιγει την σελιδα εισοδου και ξαφνικα με πεταει εξω.δεν την παλευω αλλο!!!!!!!το εχω κανει απειρες φορες!!!!!κανενας απο βολο που ξερει και να λυσει το προβλημα μου υπαρχει???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Είχα το ίδιο πρόβλημα. Τελικά τα παράτησα. Μετά από λίγο καιρό για κάποιον άσχετο λόγο έκανα φορματ το κινητό. Τα αρχεία όμως του garmin είχαν παραμείνει στην κάρτα μνήμης. Ε μετά το φορμάτ χωρίς να πειράξω τίποτα με το που έβαλα την κάρτα μνήμης της συσκευής μου έβγαλε ειδοποίηση πως βρέθηκε η εφαρμογή garmin κ αν θέλω να κάνω εκκίνησή της.... Αν σε καίει τόσο πολύ δοκίμασε το, αλλά δεν εγκυόμαι το αποτέλεσμα... :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebFreak Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Τον χάρτη απλά πρέπει να τον πετάξουμε στον φάκελο garmin?? Εμένα με αυτόν τον τρόπο με πετάει το πρόγραμμα μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Παράθεση eeeepppffffff... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 παιδια που υπαρχουν poi ενημερωμενα για το Garmin XT? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 παιδια που υπαρχουν poi ενημερωμενα για το Garmin XT? εχει αναφερθει ..οο..φορες :O http://index.pois.gr/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 να σε ρωτησω κατι. Τα κατεβασα ολα τα poi απο το site που μου ειπες και εχει αρχεια gpx και bmp. Τα περναω στο κινητο με το POILoaderforWindows ή μετονομαζω τα αρχεια gpx σε gpi και τα κανω copy μεσα στον φακελο poi? Τα αρχεια bmp τι τα κανω? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 @sdaoulas δεν εχω ασχοληθει ποτε με τα poi και δυστυχος δεν γνωριζω να απαντησω :O Eαν θελεις στο 1 ποστ του παροντος υπαρχει ενας Οδηγος για POI που γραφει τα παντα, εαν τον διαβασεις θα βγαλεις ακρη :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasN80 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Το πρόβλημα με "Εγγραφή πολιτείας" αντί για "Εγγραφή χώρας" το έχει συναντήσει κανείς στην αναζήτηση προορισμού μέσω διευθύνσεων; Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα ρύθμισης; Edit: Με το που έβαλα χάρτη Ελλάδας με .UNL αρχείο αντί για τον ξεκλείδωτο, όλα ΟΚ :) Παράθεση N95 hacked edition 5800 XM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 να σε ρωτησω κατι. Τα κατεβασα ολα τα poi απο το site που μου ειπες και εχει αρχεια gpx και bmp. Τα περναω στο κινητο με το POILoaderforWindows ή μετονομαζω τα αρχεια gpx σε gpi και τα κανω copy μεσα στον φακελο poi? Τα αρχεια bmp τι τα κανω? Καλύτερα με το POILOader ώστε να κάνεις και ό,τι ρυθμίσεις θέλεις για το κάθε POI. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 κατεβασα ολα τα Poi. Βγηκαν 101ΜΒ. Λοιπον οποτε παω να τα περασω στο κινητο με το PoiLoader ε μετα απο λιγο κολαει και σταματαει. Για λιγα poi δουλευει μια χαρα αλλα για ολο το πακετο των 101ΜΒ δεν βλεπω φως. Εχετε καμια λυση? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts