Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εφοσον καποιος βαζει για πρωτη φορα το garminxtmobile σε κινητο μπορει κατευθειαν αν βαλει την τελευταια εκδοση.αυτο το trick χρειαζεται αν εχετε ηδη χρησιμοποιησει καποια εκδοση και θελετε να βαλετε μεταγενεστερη για να συνεχισουν να ανοιγουν οι χαρτες και να μην σας πεταει.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αριστοτέλη, η 4.20.20 δεν είναι ολοκληρωμένη έκδοση αλλά update της 4.20.00. Έτσι κάποιος που δεν έχει καθόλου στο κινητό του πριν την εφαρμογή, καλό είναι να ακολουθήσει την συμβουλή του Πάνου.

αφου εχει ολα τα αρχεια μεσα στην επισημη εκδοση.εγω νομιζω καθε εκδοση ειναι αυτοτελης.δηλαδη αν καποιος κατεβασει την τελευταια εκδοση απο το official site πρεπει να βρει με καποιο τροπο και την προηγουμενη?
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Έχεις περάσει χάρτες που τους βλέπει κανονικά?

Οταν παω με ζοομ στην αθηνα ή καπου αλλου βλεπω ολες τις λεπτομεριες .. αρα περασμενοι δεν ειναι ?

Οταν παω με ζοομ στην αθηνα ή καπου αλλου βλεπω ολες τις λεπτομεριες .. αρα περασμενοι δεν ειναι ?

Ναι αφού βγάζει τις λεπτομέρειες... Ποιό χάρτη έχεις βάλει? Εχεις κάνει όλη την διαδικασία εγκατάστασης όπως περιγράφεται?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι οπως ακριβως διαβασα, εκει που υποπτευομαι οτι εχω κανει την πατατια ειναι στο extract του mmc, αυτα τα εκανα εξτρακτ σε φακελο mmc στην καρτα μνημης που δημιουργησα εγω και μετα πηρα το garmin απο εκει και το εβγαλα εξω στην καρτα. Το θεμα ειναι τα αλλα που εχει μεσα πχ το system και αυτα τι τα κανω , αμα τα βγαλω εξω δεν θα διαγραψει τα ηδη υπαρχοντα system και τα σχετικα?

Τόσο η έκδοση 4.20.00 όσο και η 4.20.20 έχουν μόνο τον φάκελο Garmin και μέσα σε αυτόν βρίσκονται όλα τα απαράιτητα αρχεία και φάκελοι. Άρα, το μόνο που πρέπει να κάνεις έιναι να αντιγράψεις ολόκληρο τον φάκελο Garmin στην κάρτα μνήμης. Χύμα μέσα σε αυτήν και όχι σε κάποιον υποφάκελο. Μετά ανοίγεις το αρχείο sis και κάνεις εγκατάσταση.

Αν έχεις κάνει κάτι διαφορετικό τότε πολύ πιθανό να μη σου δουλέψει.

Επειδή έψαξα αλλά βρήκα μόνο ερωτήσεις και όχι απαντήσεις αναφέρω ότι για να γίνεται δρομολόγηση και εντός δακτυλίου εγώ ξετικάρω την επιλογή "Μη ασφαλτοστρωμένοι ..." στις ρυθμίσεις αποφυγής. Εάν υπάρχει καλύτερος τρόπος, παρακαλώ "ξεθολώστε" με :wacko:.

Τόσο η έκδοση 4.20.00 όσο και η 4.20.20 έχουν μόνο τον φάκελο Garmin και μέσα σε αυτόν βρίσκονται όλα τα απαράιτητα αρχεία και φάκελοι. Άρα, το μόνο που πρέπει να κάνεις έιναι να αντιγράψεις ολόκληρο τον φάκελο Garmin στην κάρτα μνήμης. Χύμα μέσα σε αυτήν και όχι σε κάποιον υποφάκελο. Μετά ανοίγεις το αρχείο sis και κάνεις εγκατάσταση.

Αν έχεις κάνει κάτι διαφορετικό τότε πολύ πιθανό να μη σου δουλέψει.

Oκ θα το δοκιμασω και θα σας πω. Ευχαριστω! Κατι αλλο... Χρειαζεται να βαλω τον 1.40 ? ή και ο 1.30 ειναι καλος? ρωταω επειδη ο 1.30 δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα...

Ναι απο το ipm@rt στη πρωτη σελιδα του γνωστου thread , εκει που εχει τους χαρτες λεει "1.30 χωρις να διαδικασιες ξεκλειδωματος -unlocked) . αλλα το αλλο unlock για το ενσωματωμενο gps χρειαζεται και παλι.

Σωστά, ξεκλειδώνεις την συσκευή δημιουργώντας το SW.UNL και προχωράς ξεκλειδώνοντας και τον 1.40 βάζοντας το map ID του που είναι το 822.

Γιατι καθε φορα που παταω "για που?" μου βγαζει μηνυμα οτι χρειαζομαι πιο λεπτομερεις χαρτες και οτι πρεπει να επισκευθω τη σελιδα της γκαρμιν? γνωριζει κανενας?:wacko:

Τουλάχιστον το δικό σου μήνυμα έχει λογική.

Εγώ όταν του πατάω "Για που;", "Διευθύνσεις", μου ζητάει Εγγραφή πολιτείας (όπως λέμε πολιτεία Καλιφόρνια;).

Έχω την 4.20.20 σε Ν78.

Στο Ν95 που είχα με έκδοση 4.10.60, στο αντίστοιχο μενού έβγαζε Εγγραφή χώρας. Καμιά ιδέα τι παίζει;

N95 hacked edition

5800 XM

ας με βοηθησει κι εμενα καποιος απο εδω!!!!!!!οποια εκδοση κι αν βαλω μου ανοιγει την σελιδα εισοδου και ξαφνικα με πεταει εξω.δεν την παλευω αλλο!!!!!!!το εχω κανει απειρες φορες!!!!!κανενας απο βολο που ξερει και να λυσει το προβλημα μου υπαρχει????????

Είχα το ίδιο πρόβλημα. Τελικά τα παράτησα. Μετά από λίγο καιρό για κάποιον άσχετο λόγο έκανα φορματ το κινητό. Τα αρχεία όμως του garmin είχαν παραμείνει στην κάρτα μνήμης. Ε μετά το φορμάτ χωρίς να πειράξω τίποτα με το που έβαλα την κάρτα μνήμης της συσκευής μου έβγαλε ειδοποίηση πως βρέθηκε η εφαρμογή garmin κ αν θέλω να κάνω εκκίνησή της.... Αν σε καίει τόσο πολύ δοκίμασε το, αλλά δεν εγκυόμαι το αποτέλεσμα... :X
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τον χάρτη απλά πρέπει να τον πετάξουμε στον φάκελο garmin??

Εμένα με αυτόν τον τρόπο με πετάει το πρόγραμμα μετά από μερικά δευτερόλεπτα.

eeeepppffffff... :ninja:

παιδια που υπαρχουν poi ενημερωμενα για το Garmin XT?

εχει αναφερθει ..οο..φορες :O

http://index.pois.gr/

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

να σε ρωτησω κατι. Τα κατεβασα ολα τα poi απο το site που μου ειπες και εχει αρχεια gpx και bmp. Τα περναω στο κινητο με το POILoaderforWindows ή μετονομαζω τα αρχεια gpx σε gpi και τα κανω copy μεσα στον φακελο poi? Τα αρχεια bmp τι τα κανω?
TCe

@sdaoulas δεν εχω ασχοληθει ποτε με τα poi και δυστυχος δεν γνωριζω να απαντησω :O

Eαν θελεις στο 1 ποστ του παροντος υπαρχει ενας Οδηγος για POI που γραφει τα παντα, εαν τον διαβασεις θα βγαλεις ακρη :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Το πρόβλημα με "Εγγραφή πολιτείας" αντί για "Εγγραφή χώρας" το έχει συναντήσει κανείς στην αναζήτηση προορισμού μέσω διευθύνσεων; Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα ρύθμισης;

Edit: Με το που έβαλα χάρτη Ελλάδας με .UNL αρχείο αντί για τον ξεκλείδωτο, όλα ΟΚ :)

N95 hacked edition

5800 XM

να σε ρωτησω κατι. Τα κατεβασα ολα τα poi απο το site που μου ειπες και εχει αρχεια gpx και bmp. Τα περναω στο κινητο με το POILoaderforWindows ή μετονομαζω τα αρχεια gpx σε gpi και τα κανω copy μεσα στον φακελο poi? Τα αρχεια bmp τι τα κανω?

Καλύτερα με το POILOader ώστε να κάνεις και ό,τι ρυθμίσεις θέλεις για το κάθε POI.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

κατεβασα ολα τα Poi. Βγηκαν 101ΜΒ. Λοιπον οποτε παω να τα περασω στο κινητο με το PoiLoader ε μετα απο λιγο κολαει και σταματαει. Για λιγα poi δουλευει μια χαρα αλλα για ολο το πακετο των 101ΜΒ δεν βλεπω φως. Εχετε καμια λυση?
TCe