bill24 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 παιδια γεια σας.για ITALIA εχουμε τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 παιδια εχω τον Anavasis 3.5 τι πρεπει να κανω για να εγκαταστησω τον 3.6 και να σβησω τον προηγουμενο;ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 1) Θα ονομασεις τον 3.6 οπως εχεις και τον 3.5 2) θα διαγραψεις απο το φακελο Garmin τον 3.5 και θα βαλεις τον 3.6 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Έχω εγκαταστήσει εδώ και καιρό την έκδοση 4.10.60s60.9 με τον Auto Drive Hellas 1.30. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν δουλεύει η αναζήτηση, συγκεκριμένα μόλις πάω να επιλέξω "διευθύνσεις" μου βγάζει "Για τη χρήση της συγκεκριμένης λειτουργίας απιτούνται λεπτομερειακοί χάρτες.". Σημειωτέον ότι δεν έχω δέκτη GPS, οπότε το χρησιμοποιώ μόνο ως χάρτη. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Εισαι σιγουρος οτι το garmin βλεπει τον Auto Drive Hellas 1.30? Θα πρεπει να εχεις την γλωσσα του τηλ. και την γλωσσα γραφης στα Ελληνικα! Εαν ναι δοκιμασε να βαλεις νεωτερη version και νεωτερο χαρτη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 ευχαριστω φιλε gianpithio. κατι τελευταιο,μπορω να εχω δυο χαρτες μαζι τσεκαρισμενους η αναλογως την περιοχη τσεκαρουμε και τον αντιστοιχο χαρτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Ναι μπορεις αλλα εγω δεν το κανω γιατι ο Auto Drive σκεπαζει τους αλλους 2. Εαν θελεις απενεργοποιησε τον Auto Drive και θα καταλαβεις.. Το καλυτερο ειναι αναλογα με το που εισαι να χρησιμοποιεις και τον σωστο χαρτη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 καλως,φιλε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrysa1908 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 καλησπέρα παιδιά. Εχω το Ν95 8gb και έχω μονο το χάρτη της Ελλάδας. Μήπως μπορειτε να μου πείτε που θα βρω για ολλη την Ευρώπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Πιασε το θέμα απο την πρώτη σελίδα. Εκεί θα βρεις πολλά χρήσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrysa1908 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Πιασε το θέμα απο την πρώτη σελίδα. Εκεί θα βρεις πολλά χρήσιμα. διάβασα πολλές σελίδες αλλα δεν βρίσκω πως θα τον κατεβάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 διάβασα πολλές σελίδες αλλα δεν βρίσκω πως θα τον κατεβάσω Καταρχην καλως ηρθες ! Κανε μια εγγραφη στο xxxxxxxxxx και ψαξε στα θεματα του Garmin. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Να ρωτησω κατι: Το PC WORLD στο τρεχον τευχος ειδα οτι εχει το ANAVASI TOPONAVIGATOR, και εχει Ελληνικους χαρακτηρες. Ισxυει το ιδιο για το Garmin? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Δυστυχος οχι οποιον anavasi εχουμε εχει λατινικους χαρακτηρες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Ας ελπισουμε οτι στο προσεχες μελλον θα εχουμε και με Ελληνικα, να κανουμε και καμια αναζητηση της προκοπης! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergyma Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 διάβασα πολλές σελίδες αλλα δεν βρίσκω πως θα τον κατεβάσω στην παραλια με τους πειρατες city navigator europe nt 2008 Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Όταν έχω βάλει πλοήγηση από που βλέπω πόσα χιλιόμετρα απομένουν μέχρι τον προορισμό μου; Το έχω ψάξει αλλά δεν βρήκα κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Όταν έχω βάλει πλοήγηση από που βλέπω πόσα χιλιόμετρα απομένουν μέχρι τον προορισμό μου; Το έχω ψάξει αλλά δεν βρήκα κάτι Πας πίσω στα Tools->Route Details. Κάτω κάτω βγάζει το σύνολο Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Πας πίσω στα Tools->Route Details. Κάτω κάτω βγάζει το σύνολο ή διαφορετικά πατάς κατά την πλοήγηση το αριστερό πλήκτρο και σου εμφανίζει τον υπολογιστή ταξιδιού, εκεί πάνω δεξιά βλέπεις δίπλα από την καρό σημαία τα εναπομείναντα χιλιόμετρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Πας πίσω στα Tools->Route Details. Κάτω κάτω βγάζει το σύνολο Δεν θέλω το σύνολο αλλά σε πραγματικό χρόνο πόσα χιλιόμετρα μου απομένουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Όταν έχω βάλει πλοήγηση από που βλέπω πόσα χιλιόμετρα απομένουν μέχρι τον προορισμό μου; Το έχω ψάξει αλλά δεν βρήκα κάτι Βασικά η λύση είναι μια! Κοιτάς τις ταμπέλες που έχουν βάλει και βλέπεις σε πόσα χιλιόμετρα φτάνεις στον προορισμό σου. 'Εψαξα κι εγώ να βρω, αυτό που περιγράφουν τα άλλα παιδιά στα προηγούμενα ποστ και παραλίγο να σκοτωθώ. Εμ... δεν γίνεται να πηγαίνεις με 120 και να πασπατεύεις το κινητό! (Φιλικά και με διάθεση για χιούμορ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Βασικά η λύση είναι μια! Κοιτάς τις ταμπέλες που έχουν βάλει και βλέπεις σε πόσα χιλιόμετρα φτάνεις στον προορισμό σου. 'Εψαξα κι εγώ να βρω, αυτό που περιγράφουν τα άλλα παιδιά στα προηγούμενα ποστ και παραλίγο να σκοτωθώ. Εμ... δεν γίνεται να πηγαίνεις με 120 και να πασπατεύεις το κινητό! (Φιλικά και με διάθεση για χιούμορ) Αν είσαι οδηγός εννοείται πως θέλει πολύ προσοχή.... Αν είσαι όμως συνοδηγός μπορείς να το ψάχνεις όσο θέλεις :D Πάντως κρίμα ένα τόσο πλήρες πρόγραμμα GPS να μην έχει αυτή την επιλογή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Η 4.20.00 και 4.20.20 παίζουν με τους 3 σε 1 χάρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Η 4.20.00 και 4.20.20 παίζουν με τους 3 σε 1 χάρτες? Κανονικότατα. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Δωκιμαζω να κανω setup την v4.10 και την 4.20 αλλα κολλαω στο ιδιο σημειο.Μολις παω να ανοιξω την εφαρμογη για να δω το map ID ξεκιναει να φορτωσει(βγαζει μπροστα το GARMIN) και μετα τελος....Τι φταιει? Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts