ntina30 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Kαλησπέρα παιδιά!Εχω δοκιμάσει να βάλω τους χάρτες σε δύο Ν95,Vodafοne Live και τα δύο,και όταν πάω να το ανοίξω,μετά απο λίγα δευτερόλεπτα κλείνει,χωρίς να με αφήσει να μπώ στο μενού του Garmin.Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει στα Vοdafοne κινητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Kαλησπέρα παιδιά!Εχω δοκιμάσει να βάλω τους χάρτες σε δύο Ν95,Vodafοne Live και τα δύο,και όταν πάω να το ανοίξω,μετά απο λίγα δευτερόλεπτα κλείνει,χωρίς να με αφήσει να μπώ στο μενού του Garmin.Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει στα Vοdafοne κινητά; στην καρτα υπαρχει φακελος με το ονομα garmin και καποια αρχεια μεσα; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 καλησπερα απο που θα κτεβασω το garmin και πως θα το κανω εγκατασταση ;;;; sos τη τριτη εχω ταξιδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 καλησπερα απο που θα κτεβασω το garmin και πως θα το κανω εγκατασταση ;;;; sos τη τριτη εχω ταξιδι Καλησπερα Εχει ειπωθει .....οο.... φορες απο που το βρισκουμε,εκει που τα βρισκουμε ολοι μας :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361 Γιατι sos? ,εχεις σκοπο να χαθεις ? :p Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebeli Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Μπαίνω στη διαχείριση δεδομένων->Σύνολα Χαρτών. Εμφανίζεται ο χαρτης με όλες τις λεπτομέρειες αλλα δεν μπορώ να τον επιλέξω. Η μόνη επιλογή είναι το κουμπί "πίσω". Έχω ΝΟΚΙΑ Ε90. Μαλλόν δεν έχεις ξεκλείδώσει τον χάρτη γιατί και εμένα αυτό ήταν το πρόβλημα μου! Έβαζα για κώδικο στους χάρτες τον κώδικο απ το generator αλλά πατούσα τον generate όχι για τα mapids αλλά για το GPS(:O) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebeli Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Ρε παίδια ξέρεται που μπορούμε να βρούμε POI's γιατι το link στο xxxxxxxxx δεν λειτουργεί!! Αυτά τα τοποθετούμε χύμα μέσα στο φάκελο POI??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. July 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ολα τα ελληνικα Pois εδω http://rapidshare.com/files/129568632/all_pois__gpx_.zip υπενθυμιζω τα περνατε με το poiloader (ψαξτε στο google) Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ολα τα ελληνικα Pois εδω http://rapidshare.com/files/129568632/all_pois__gpx_.zip υπενθυμιζω τα περνατε με το poiloader (ψαξτε στο google) μηπως ξερεις τις φωνητικες ειδοποιησεις πως τις περναμε; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nulix Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Μαλλόν δεν έχεις ξεκλείδώσει τον χάρτη γιατί και εμένα αυτό ήταν το πρόβλημα μου! Έβαζα για κώδικο στους χάρτες τον κώδικο απ το generator αλλά πατούσα τον generate όχι για τα mapids αλλά για το GPS(:O) Το έλεγξα και αυτό που μου λες αλλά σίγουρα βάζω το σωστό κλειδί. Το κάτω κλειδί τελος πάντων.:cry: Παράθεση NULix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ρε παιδιά έβαλα το garmin στο ε90 μου και στην αρχή μου έπιανε πολύ γρήγορα σήμα αλλά απ ότι είδα με χρέωνε. Γίνεται κάπως να σταματήσει να με χρεώνει ; θέλει κάποια ρύθμιση το gps του ε90 ; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ρε παιδιά έβαλα το garmin στο ε90 μου και στην αρχή μου έπιανε πολύ γρήγορα σήμα αλλά απ ότι είδα με χρέωνε. Γίνεται κάπως να σταματήσει να με χρεώνει ; θέλει κάποια ρύθμιση το gps του ε90 ; θα πας ρυθμισεις-γενικες-εντοπισμος θεσης-μεθοδοι εντοπισμου και θα ξετικαρεις το υποβοηθουμενο gps και το βαση δικτυου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 οκκκ ευχαριστώ πολύ :) αυτό είχα κάνει αλλά δεν ήμουν σίγοθρος αν ήταν σωστό γι αυτό ρώτησα:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 γεια σας, θα μπορούσε κάποιος να μου πει σε pm όλα τα σχετικά link για το τελευταίο πρόγραμμα και τους τελευταίους ελληνικούς χάρτες? (το πακέτο) διότι στο γνωστό μαγαζάκι έχω χαθεί μέσα στα άπειρα post. και θέλω για n95 nokia 8gb. δεν ξέρω αν κάνει διαφορά! ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Στο γνωστό μαγαζάκι θα κάνεις ένα search με το ονομα GarminMobileXT_4.20.00_S60_MultiLanguage_Official_By_DeFconX και θα το εντοπίσεις Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 περασα τα poi με το poiloder επιλεγοντας την χειροκινητη λειτουργια.η φωτογραφια ομως του καθε poi δεν εμφανιζονται στο χαρτη.πως μπορω να εμφανισω τις φωτογραφιες στο χαρτη. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Πώς μπορούμε να σβήσουμε τα POI που έχουμε περάσει;;; Ίσως και να είναι ανόητη η ερώτηση αλλά ας το σιγουρέψουμε απο κάποιον που το έχει κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Πώς μπορούμε να σβήσουμε τα POI που έχουμε περάσει;;; Ίσως και να είναι ανόητη η ερώτηση αλλά ας το σιγουρέψουμε απο κάποιον που το έχει κάνει. μεσω του poiloader μπορεις να τα σβησεις.αν δε θελεις παντως να εμφανιζονται υπαρχει σχετικη επιλογη στο μενου του προγραμματος στο κινητο Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 1---ρε παιδια ακομα δεν εχω βρει πως απενεργοποειται ο ηχος σε καποιους κεντρικους δρομους που βγαζει πανω-πανω μια κοκκινη μπαρα και λεει κατι για οριο ταχυτητας 4 χλμ/ωρα!απο τα σημεια εγγυτητας εχω βαλει "μονη ηχητικη ειδοποιηση" αλλα και παλι κανει ντιιιιν καθε λιγο στην βασιλισσης σοφιας στην μεσογειων,σπαστικο!καμμια λυση? 2---επισης στα σημεια εγγυτητας εχω απενργοποιησει την επιλογη προσαρμοσμενα POI αλλα και παλι φαινονται στην οθονη!γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 1---ρε παιδια ακομα δεν εχω βρει πως απενεργοποειται ο ηχος σε καποιους κεντρικους δρομους που βγαζει πανω-πανω μια κοκκινη μπαρα και λεει κατι για οριο ταχυτητας 4 χλμ/ωρα!απο τα σημεια εγγυτητας εχω βαλει "μονη ηχητικη ειδοποιηση" αλλα και παλι κανει ντιιιιν καθε λιγο στην βασιλισσης σοφιας στην μεσογειων,σπαστικο!καμμια λυση? 2---επισης στα σημεια εγγυτητας εχω απενργοποιησει την επιλογη προσαρμοσμενα POI αλλα και παλι φαινονται στην οθονη!γιατι? για δοκιμασε μεσω του poiloader >προσαρμοσμενος φακελος>χειροκινητη λειτουργια και σε καθε αρχειο κανε παραβλεψη.με αυτο τον τροπο μαλλον θα λυθει Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Μπα, δεν κάθεται με τίποτα κάτι κάνω λάθος... Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά... Όταν λέτε ότι πετάμε στο Ν95 8gb χύμα τους φακέλους στη μνήμη flash εννοείτε τους φακέλους Garmin-Private-Resources-Sys-System ? (Αν ναι, τι γίνεται με το φάκελλο system που ήδη υπάρχει στη μνήμη flash?) Μπας και βάλω σειρά δηλαδή... :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Μπα, δεν κάθεται με τίποτα κάτι κάνω λάθος... Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά... Όταν λέτε ότι πετάμε στο Ν95 8gb χύμα τους φακέλους στη μνήμη flash εννοείτε τους φακέλους Garmin-Private-Resources-Sys-System ? (Αν ναι, τι γίνεται με το φάκελλο system που ήδη υπάρχει στη μνήμη flash?) Μπας και βάλω σειρά δηλαδή... :wacko::wacko: Οι φάκελοι που αντιγράφεις χύμα στην κάρτα συγχωνεύονται με τους φακέλους που υπάρχουν ήδη (αν έχεις εγκαταστήσει ήδη άλλες εφαρμογές), δηλαδή Private-Resources-System-Sys. Δεν καταστρέφεται τίποτα από τα ήδη υπάρχοντα περιεχόμενα των φακέλων αυτών, εκτός και αν πας να αντιγράψεις αρχεία/φακέλους με ίδιο όνομα, που και πάλι θα αφορούν την εφαρμογή Garmin. Δεν πρόκειται να σου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα με άλλες εφαρμογές. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 καλησπερα εκανα εγκατασταση πρην απο λιγο το garmin και τιποτα οταν ξεκιναει μου βγαζει μηνυμα (για την χρηση της συγκεκριμενης λειτουργιας απετουνται λεπτομερειακοι χαρτες. επισκεφθειτετην τοποθεσια μπλα μπλα) sos τι κανω ; οταν ξεκιναω μου γραφει πρωτα δεν ειναι δ και μετα τα παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 καλησπερα εκανα εγκατασταση πρην απο λιγο το garmin και τιποτα οταν ξεκιναει μου βγαζει μηνυμα (για την χρηση της συγκεκριμενης λειτουργιας απετουνται λεπτομερειακοι χαρτες. επισκεφθειτετην τοποθεσια μπλα μπλα) sos τι κανω ; απο αυτο καταλαβαινω οτι δεν εχεις εγκαταστησει χαρτες,υπαρχρει μονο ο βασικος 10ΜΒ.πρεπει να περασεις καποιο χαρτη οταν ξεκιναω μου γραφει πρωτα δεν ειναι δ και μετα τα παραπανω απο αυτο φαινεται οτι περασες χαρτη αλλα δεν τον εχεις ξεκλειδωσει.το εσωτερικο gps το εχεις ξεκλειδωσει; σε ποια φαση βρισκεσαι;τι εχεις κανει μεχρι στιγμης; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 εκανα οτι λενε τα βηματα εχεις mail να σου στειλω τι ακριβως κανω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 @gabroulis1970 την επομενη φορα που θα θελησεις να προσθεσεις κατι που ξεχασες χρησιμοποιησε την http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif Τι να το κανεις το mail πες μας εδω το διαβαζουμε περισσοτερα ατομα και θα σε βοηθησουμε ποιο ευκολα.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts