loydcoyl Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Ποια εκδοση του Garmin λειτουργει αψογα με το Ν82 χωρις προβληματα?(Λογω ελλειψεις του κουμπιου "μολυβακι").Η 4.10.60 που εβαλα μου διμιουργουσε συνεχεια προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matos Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Poio programma gia ploigisi axizei na katevaso gia to N95 kai apo pou? Afto tis Nokia den palevetai. Ase oti einai me latinikous xaraktires... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Ποια εκδοση του Garmin λειτουργει αψογα με το Ν82 χωρις προβληματα?(Λογω ελλειψεις του κουμπιου "μολυβακι").Η 4.10.60 που εβαλα μου διμιουργουσε συνεχεια προβλημα. Έχει βγεί η 4.10.80 και όπως έχει ήδη αναφερθεί: Changes made from version 4.10.60 to 4.10.80: Correct '#' key behavior for phones without a pen key. Correct the display of traffic icons in Europe. Correct a display error in Where to -> Intersection. Correct the use of the route calculation preference setting. Correct a display error in the traffic detail page. Update the QueAPI library to dynamic link. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Poio programma gia ploigisi axizei na katevaso gia to N95 kai apo pou? Afto tis Nokia den palevetai. Ase oti einai me latinikous xaraktires...και εσυ με λατινικους γραφεις γιατι παραπονιεσαι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 και εσυ με λατινικους γραφεις γιατι παραπονιεσαι??? ωραιος ο παιχτης ............ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 και εσυ με λατινικους γραφεις γιατι παραπονιεσαι??? :D:D:D Kalo!! oops, εννοώ καλό! Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Μου συμβαίνει κάτι περίεργο, και με έχει προβληματίσει για το τι δεν κάνω σωστά. Στην.60 έκδοση (με το γνωστό πρόβλημα με τη #) δουλεύει κανονικά. Με τους χάρτες 3σε1 που έχω βάλει. Στην .80 έκδοση, αρχικά δουλεύει σωστά, με τον basic χάρτη και με χάρτες απο το Mapsource. Βρίσκει το ενσωματωμένο gps κλπ Με το που βάζω τους 3 σε 1 (ή τους 4 σε 1) (με τα .unl αδερφάκια τους) δεν ξεκινάει. (κοινώς με φτύνει) Δοκίμασα και σαν GMAPSUPP.IMG και σαν GMAPSUP2.IMG με το GMAPSUPP.IMG να είναι το αρχείο απο το Mapsource. Εχει κανείς ιδέα τι κάνω λάθος; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redfin Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Μου συμβαίνει κάτι περίεργο, και με έχει προβληματίσει για το τι δεν κάνω σωστά. Στην.60 έκδοση (με το γνωστό πρόβλημα με τη #) δουλεύει κανονικά. Με τους χάρτες 3σε1 που έχω βάλει. Στην .80 έκδοση, αρχικά δουλεύει σωστά, με τον basic χάρτη και με χάρτες απο το Mapsource. Βρίσκει το ενσωματωμένο gps κλπ Με το που βάζω τους 3 σε 1 (ή τους 4 σε 1) (με τα .unl αδερφάκια τους) δεν ξεκινάει. (κοινώς με φτύνει) Δοκίμασα και σαν GMAPSUPP.IMG και σαν GMAPSUP2.IMG με το GMAPSUPP.IMG να είναι το αρχείο απο το Mapsource. Εχει κανείς ιδέα τι κάνω λάθος; Δοκιμασε ,με εγκατεστημενους τους χαρτες που σε ενδιαφερει να κανεις επανεγκατασταση.Σε μενα δουλεψε ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Δοκιμασε ,με εγκατεστημενους τους χαρτες που σε ενδιαφερει να κανεις επανεγκατασταση.Σε μενα δουλεψε ετσι Επανεγκατάσταση από το τηλ με το .sis = μια από τα ίδια Επανεγκατάσταση συνολική απο το PC = μια από τα ίδια Y.Γ. Εγκατάσταση του autodrive μέσω mapsource = δουλεύει. (Θα δοκιμάσω το βράδυ και τον "anavasi 3.5") Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Ακριβώς. Και με τα Vista είπε να μας ζορίσει αλλά μόλις είδε ότι δεν περπατούσαν, άρχισαν να λασκάρουν αμέσως τα μέτρα ασφαλείας. Όπως τους βολεύει. και μετα μας κουνιεται η garmin.ελεος!!!!!!!! Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannhs Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 παιδια νομιζω οτι το n95 μοθ εχει προβλημα στυην αγκατασταση αρχειων .sis οταν παω ναπερασω εφαρμογες μου γραφει κατεστραμενο αρχειο ενω οταν περναω .jar δεν εχω προβλημα γι αυτο κ δεν μπορω να περασω το προγραμμα. Αν εχει καποιος το ιδιο προβλημα και το εχει λυσει ας με βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Aνοιξε στην Διαχ. εφαρμογων και: Eπιλογες\ Ρυθμισεις\ Εγκαταστ. λογισμικου\ ...ολα και ελεγχος πιστοπ.συνδ\ ...Απενεργοποιηση. Μετα δοκιμασε να κανεις εγκατασταση την εφαρμογη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Επανεγκατάσταση από το τηλ με το .sis = μια από τα ίδια Επανεγκατάσταση συνολική απο το PC = μια από τα ίδια Y.Γ. Εγκατάσταση του autodrive μέσω mapsource = δουλεύει. (Θα δοκιμάσω το βράδυ και τον "anavasi 3.5") Γρρρ... Με τον Αutodrive (1.30) περασμένο με mapsource δεν δουλεύει η αναζήτηση διεύθυνσης. O "anabasi_3.50" σε πρώτη προσπάθεια, μέσω mapsource δεν δουλεύει (με πετάει πάλι έξω από το κινητό) Ασε που κόλλησε και το mapsource και δεν ξεκίναγε. (με επεμβάσεις στην registry για ολική απεγκατάσταση ξαναδούλεψε.) Πάμε πάλι απο την αρχή, να εντοπίσω τα σημεία που κάνουν το πρόβλημα...:cry: (ώρες ώρες αναρωτιέμαι τα παιδιά όπως ο Nervous, ο Αρης κλπ πώς κρατάνε τα νεύρα τους.....) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqqaa Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Εβαλα την 4.10.80 έκδοση και αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα.Δεν μου διάβαζε μόνο τον BlueChart Atlantic v9.5.(Την πιο καινουργια εκδοση δεν την εχω βρει ακόμα...)Ενταξει λέω δεν πειράζει.Μέχρι χθες που καθησα να το τεσταρω και έγινε το εξης κουλο:Ενω δούλευε το Garmin το ελαχιστοποίησα και άνοιξα την έκθεση.Οταν πήγα να ξαναμπω στο Garmin είχε κλείσει μάλλον απο έλλειψη μνημης και όταν προσπαθούσα να μπω με πέταγε έξω.Με λίγο ψάξιμο δούλεψε έχοντας χάσει τις προσωπικες ρυθμίσεις του(μου το είχε κάνει και με την παλια εκδοση αυτό) βγάζοντας τον χάρτη της αναβασης και μένοντας ουσιαστικά μόνο με τον AutoDrive.Λέω θα έπαθε ζημια το αρχείο του χάρτη και το ξαναπερνάω και πάλι δεν έπαιζε.Εκανα επανεγκατάσταση το Garmin και πάλι τίποτα.Με λίγα λόγια αρνείται να δεχτει το χάρτη της Αναβασης 3.5.0 ενω πριν τον δούλευε κανονικά.Το μόνο που μου εχει μεινει είναι να ξανακάνω όλη τη διαδικασία απο την αρχή(αντιγραφή όλων των αρχειων κτλ.) αλλά σκέφτομαι ότι ο σκοπός είναι η καινούργια έκδοση να διορθώνει προβλήματα και όχι να δημιουργεί περισσότερα...:confused: Ξέρει κανεις σε ποιό αρχείο αποθηκεύει τις ρυθμίσεις για την ένταση του ήχου,την γλώσσα,κλτ ώστε σε μελλοντικο κόλλημα που θα υπάρξει δεν μπορεί να την χρειάζεται να τις βάζω μία μία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Από καθαρή εγκατάσταση 4.10.80 έχει καταφέρει κανένας να κάνει το garmin να δουλεύει σωστά; Αν ναι με ποιους χάρτες; (4σε1, 5σε1, μέσω mapsource, μόνο autodrive) για να υπάρχει ένα μπούσουλας με ποια μέθοδο να γίνει η εγκατάσταση με τις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας..... Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Ερώτηση: Φίλος με πήγε από διαδρομή διαφορετική από αυτή που έδειχνε το garmin στην πλοήγηση (για πιο γρήγορα κλπ...). Μπορεί με κάποιο τρόπο το πρόγραμμα να αποθηκεύσει αυτή τη διαδρομή και να κάνει την επόμενη φορά πλοήγηση με τον ίδιο τρόπο; Αν όχι , υπάρχει κάποιο από τα άλλα 3 προγράμματα που τρέχουν σε symbian που να το κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Ερώτηση: Φίλος με πήγε από διαδρομή διαφορετική από αυτή που έδειχνε το garmin στην πλοήγηση (για πιο γρήγορα κλπ...). Μπορεί με κάποιο τρόπο το πρόγραμμα να αποθηκεύσει αυτή τη διαδρομή και να κάνει την επόμενη φορά πλοήγηση με τον ίδιο τρόπο; Αν όχι , υπάρχει κάποιο από τα άλλα 3 προγράμματα που τρέχουν σε symbian που να το κάνει αυτό; Υπάρχει η δυνατότητα να καταγράφει το ίχνος και αυτό να φαίνεται στον χάρτη. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrodick Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Καλησπέρα. Ξερει κανεις τι επιλεγουμε στις ρυθμίσεις στο επιπεδο αναγωγής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Καλησπέρα. Ξερει κανεις τι επιλεγουμε στις ρυθμίσεις στο επιπεδο αναγωγής; Το επίπεδο αναγωγής, έχει να κάνει με την 2διάστατη προβολή του τμήματος της σφαίρας στην οποία είναι ο χάρτης. Οι διαφορές μεταξύ των διάφορων μεθόδων δεν είναι σημαντικές, εκτός αν ενδιαφέρεσαι να στείλεις....πύραυλο cruise!!! Προτείνω να μην το πειράξεις. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Ερώτηση: Φίλος με πήγε από διαδρομή διαφορετική από αυτή που έδειχνε το garmin στην πλοήγηση (για πιο γρήγορα κλπ...). Μπορεί με κάποιο τρόπο το πρόγραμμα να αποθηκεύσει αυτή τη διαδρομή και να κάνει την επόμενη φορά πλοήγηση με τον ίδιο τρόπο; Αν όχι , υπάρχει κάποιο από τα άλλα 3 προγράμματα που τρέχουν σε symbian που να το κάνει αυτό; Το Route έχει να ορίζεις Waypoint από τα σημεία που θες να περνάς. Οπότε επιλέγοντας να σε πάει μέσα από αυτά, σώζεις έτσι και τη διαδρομή που θες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Υπάρχει η δυνατότητα να καταγράφει το ίχνος και αυτό να φαίνεται στον χάρτη. Pos ginetai ayto? Meta omos se paei ston proorismo sou apo tin idia diadromi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 καλησπερα!απο που θα το κατεβασω εγω αυτο? χαλια τα νοκια maps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrodick Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Καλησπερα! έχω το Ν95. Εχω ακολουθήσει ακριβώς τις οδηγίες αλλά το garmin δεν βρισκει σημα. το μόνο που κάνει είναι να βρίσκει μόνο ένα δορυφόρο.το Ν95 το έχω αγοράσει από το εξωτερικό παιζει κανα ρόλο αυτό; καμια ιδέα για καμια ρυθμιση κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Καλησπερα! έχω το Ν95. Εχω ακολουθήσει ακριβώς τις οδηγίες αλλά το garmin δεν βρισκει σημα. το μόνο που κάνει είναι να βρίσκει μόνο ένα δορυφόρο.το Ν95 το έχω αγοράσει από το εξωτερικό παιζει κανα ρόλο αυτό; καμια ιδέα για καμια ρυθμιση κατι; ειμαι σε αναζητηση υλικου!!!!!!!!!!!1 Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 ειμαι σε αναζητηση υλικου!!!!!!!!!!!1 Οπως σου ειπα και στα pm απαγορευεται να ζητας παρανομο υλικο στης ενoτητες του myphone. Ψαξε σε αλλα forum. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts