tpanagiotakos Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 σε ευχαριστω φιλε για την αμμεση απαντηση, να σαι καλα man. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosbakos Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 γεια σας παιδια.Αρη βρηκα χαρτη τησ ευρωπης απο γκαρμιν νουβι για αυτοκινιτο.ο χαρτης ειναι IMG.τον περασα στον φακελο γκαρμιν τον ειδα στο mapsource αλλα δεν ξερω αν δουλευει. Παράθεση spis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Εαν τον ειδες στο mapsource λογικα θα δουλευει.. Απλα πηγαινε επανω σε μια χωρα του εξωτερικου κανε ζουμ και εαν υπαρχουν οι δρομοι κ.τ.λ.π. εαν υπαρχουν ο χαρτης ειναι ok στο κινητο σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 o ιδιος χαρτης υπαρχει αλλου.,. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Ενα μεγαλο γεια σε ολους.....επειδη γίνεται ενας ψιλοχαμός στο forum και δεν μπορψ να βγαλω ακρη, μπορείται να μου πείτε ποιους χαρτες πρεπει να εγκαταστησψ στο garmin για να εχει καλη πλοηγηση...???δηλαδη ποιοι ειναι οι καλυτεροι??? Επισης κατα την γνωμη σας ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για πλοηγηση για ολη την ελλαδα ομως.....ποιο μου προτεινεται???? Ευχαριστω ρε μάγκες.......Keep up the excellent work... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Ενα μεγαλο γεια σε ολους.....επειδη γίνεται ενας ψιλοχαμός στο forum και δεν μπορψ να βγαλω ακρη, μπορείται να μου πείτε ποιους χαρτες πρεπει να εγκαταστησψ στο garmin για να εχει καλη πλοηγηση...???δηλαδη ποιοι ειναι οι καλυτεροι??? Επισης κατα την γνωμη σας ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για πλοηγηση για ολη την ελλαδα ομως.....ποιο μου προτεινεται???? Ευχαριστω ρε μάγκες.......Keep up the excellent work... Οδηγιες υπαρχουν στην 1η σελιδα :) Χαρτες , με autodrive & anavasis εισαι οκ ! Οσο για ποια εφαρμογη ειναι καλυτερη,δες το σχετικο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=194305 Προσωπικη μου αποψη , Garmin . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 ευχαριστω πολυ nervous....... Auto Drive Hellas v1.25_el Yparxei kaluteri ekdosi apo autin gia elliniko xarti??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 ευχαριστω πολυ nervous....... Auto Drive Hellas v1.25_el Yparxei kaluteri ekdosi apo autin gia elliniko xarti??? http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html Τρέχουσα ενημερωμένη έκδοση 1.30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 ευχαριστω πολυ nervous....... Auto Drive Hellas v1.25_el Yparxei kaluteri ekdosi apo autin gia elliniko xarti??? Ψάξε να βρεις την ελληνική και αγγλική έκοδση που υπάρχει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titos18 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Καλησπέρα κι από εμένα και ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται και δίνουν λύσεις. Έχω ένα πρόβλημα με τους χάρτες, φορτώνω το *.img με τον χάρτη 1.30 της auto hellas βάζω και το s/n και όλα οκ. Όταν όμως προσπαθώ να βάλω τον 3 σε 1 χάρτη με το που ανοίγω την εφαρμογή στο κινητό πάει να ανοίξει και μετά από λίγο κλείνει χωρίς να που βγάλει κάποιο μήνυμα λάθους(εννοείτε πως στο αρχείο βάζω ενωμένα τα 2 σειριακά συνολικά 50 χαρακτήρων). Έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 @titos18 δοκιμασε το παρακατω.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2347762#post2347762 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Αφου κατεβασω το Auto Drive Hellas v.1.30 (Ελληνικοί Χαρακτήρες) (28/03/08) πηγαινω να το κανω εγκατασταση στον υπολογιστη επειδη ειναι σε μορφή .exe και μοθ βγαζει μηνυμα "Δεν διαθετετε προηγουμενη εκδοση του Auto Drive Hellas. Η εφαρμογη θα τερματιστει" Τι πρεπει να κανω??? Καποια βοήθεια κανεις??? Τον θέλω τον χαρτη για το N95........ Ευχαριστώ για την υπομονη σας μαζι μου..... :-) Εν το μεταξύ έχω μεσα κανονικα εγκατεστημενο το Auto Drive Hellas v1.25 οπως τον έχουμε όλοι μας με το license του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Kαλημερα.. Τα forum ειναι για να βοηθαμε και να μας βοηθουν :) Kαλυτερα κατεβασε το χαρτη Auto Drive Hellas v.1.30 απο το xxxxxx σε .img να ξεμπερδευεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Αφου κατεβασω το Auto Drive Hellas v.1.30 (Ελληνικοί Χαρακτήρες) (28/03/08) πηγαινω να το κανω εγκατασταση στον υπολογιστη επειδη ειναι σε μορφή .exe και μοθ βγαζει μηνυμα "Δεν διαθετετε προηγουμενη εκδοση του Auto Drive Hellas. Η εφαρμογη θα τερματιστει" Τι πρεπει να κανω??? Καποια βοήθεια κανεις??? Τον θέλω τον χαρτη για το N95........ Ευχαριστώ για την υπομονη σας μαζι μου..... :-) Εν το μεταξύ έχω μεσα κανονικα εγκατεστημενο το Auto Drive Hellas v1.25 οπως τον έχουμε όλοι μας με το license του... Μην μπλέκεις με το .exe Όλοι περνάμε το img.Κατέβασέ το, φτιάξε και το .unl του και θα είσαι κομπλέ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω τους χάρτες να δουλέψουν.... :( Όποτε έχω περασμένο χάρτη μέσα το πρόγραμμα δεν ανοίγει. Σβήνω τον χάρτη τότε όλα οκ. Δοκίμασα την αντιγραφή πάνω στα αρχεία που μου προτείνατε αλλά τίποτα. Καθώς και να αλλάξω τις καταλήξεις των χαρτών σε .img1. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Τις τελευταίες ημέρες μου έχει κάνει το εξής εντύπωση. Καταρχάς να αναφέρω πως έχω εγκατεστημένους του χάρτες Autodrive Hellas 1.30 και Anavasis 3.50. Ενώ θυμάμαι όταν έκανα αναζήτηση στο παρελθόν, για το χωριό μου παράδειγμα, από την επιλογή "Πόλεις", το έβρισκε κανονικά και επίσης οτιδήποτε άλλο αναζητούσα. Τις τελευταιες μέρες που κάνω το ίδιο, δεν το βρίσκει με τίποτα. Και μάλιστα δοκιμάζω και άλλες πιο γνωστές τοποθεσίες. Π.χ. Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, κ.ά. και πάλι τίποτα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να έχω πειράξει και δεν τα εντοπίζει ή τι άλλο μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ας μου απαντήσει κάποιος. εκλιπαρώ :worry: Βασικά θα επιθυμούσα να δοκιμάσετε μία αναζήτηση στο "Πόλεις" και αν θέλετε την πόλη "Κοζάνη" ή "Πτολεμαΐδα", όπου δοκίμασα και δεν μου έβγαζε κάτι. Τις έψαξα βάζοντας στην αναζήτηση "ΚΟΖΑΝ" και "ΠΤΟΛΕΜ". Όπως προανέφερα, έχω εγκατεστημένους του χάρτες Autodrive Hellas 1.30 και Anavasis 3.50. Αναμένω έστω μία απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Ας μου απαντήσει κάποιος. εκλιπαρώ :worry: Βασικά θα επιθυμούσα να δοκιμάσετε μία αναζήτηση στο "Πόλεις" και αν θέλετε την πόλη "Κοζάνη" ή "Πτολεμαΐδα", όπου δοκίμασα και δεν μου έβγαζε κάτι. Τις έψαξα βάζοντας στην αναζήτηση "ΚΟΖΑΝ" και "ΠΤΟΛΕΜ". Όπως προανέφερα, έχω εγκατεστημένους του χάρτες Autodrive Hellas 1.30 και Anavasis 3.50. Αναμένω έστω μία απάντηση. μου τις βγαζει κανονικα φιλε μου και εχω και τους ιδιους χαρτες.κατι εχει συμβει μαλλον, στη χειροτερη ξαναπερασε τους χαρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 μου τις βγαζει κανονικα φιλε μου και εχω και τους ιδιους χαρτες.κατι εχει συμβει μαλλον, στη χειροτερη ξαναπερασε τους χαρτες. Μου φαίνεται εξαιρετικά κουλό το γεγονός ότι έκανα uninstall το Garmin, delete Garmin folder από κάρτα και ξανά από την αρχή. Copy τον φάκελο MMC τον "μαμίσιο" από την 4.80 και ξανά Install το Garmin. Και μετά copy και τους χάρτες που έχω αναφέρει πιο πάνω. Πάλι πουθενά η "KOZANH". Εξαφανίστηκε! :wacko: Δηλαδή σε όλες πάλι τις απόπειρες εύρεσης διαφόρων χωριων-πόλεων, έχω τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα. Γνωρίζεις αν το θέμα των ευρέσεων από το "Πόλεις", οφείλεται αποκλειστικά από τα .img, τους χάρτες δηλαδή? Παίζει να είναι υπευθυνο κάτι άλλο γι΄αυτή την ανωμαλία? Κάποιο αρχείο, κάποια ρύθμιση? :confused: Παραθέτω ένα screenshot από την κάρτα, μήπως και βοήθησω περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Μόλις γυρίσαμε από έξοδο, όπου δοκιμάσα με για πρώτη φορά και το TomTom. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείται από πολλούς το καλύτερο πρόγραμμα. Και για εξελληνισμό ούτε λόγος. Ένα σωστά ρυθμισμένο garmin είναι πολύ καλύτερο και σε πλοήγηση και σαν συντροφιά στην οδήγηση. Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Μου φαίνεται εξαιρετικά κουλό το γεγονός ότι έκανα uninstall το Garmin, delete Garmin folder από κάρτα και ξανά από την αρχή. Copy τον φάκελο MMC τον "μαμίσιο" από την 4.80 και ξανά Install το Garmin. Και μετά copy και τους χάρτες που έχω αναφέρει πιο πάνω. Πάλι πουθενά η "KOZANH". Εξαφανίστηκε! :wacko: Δηλαδή σε όλες πάλι τις απόπειρες εύρεσης διαφόρων χωριων-πόλεων, έχω τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα. Γνωρίζεις αν το θέμα των ευρέσεων από το "Πόλεις", οφείλεται αποκλειστικά από τα .img, τους χάρτες δηλαδή? Παίζει να είναι υπευθυνο κάτι άλλο γι΄αυτή την ανωμαλία? Κάποιο αρχείο, κάποια ρύθμιση? :confused: Παραθέτω ένα screenshot από την κάρτα, μήπως και βοήθησω περισσότερο. δοκιμασε να πας με το κερσορα του χαρτη στη συγκεκριμενη πολη ,αν τη βρεις στο χαρτη και κανεις μεγενθυση και σου δειχνει δρομους πλατειες κλπ κατι αλλο συμβαινει.αν δεν τη βρεις τοτε δεν εχει περαστει σωστα ο χαρτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis5570 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Γεια χαρα ρε παιδια ,μια βοηθεια γιατι θελω να κατεβασω προγραμμα και χαρτες του GARMIN XT αλλα οι οδηγιες που λετε στις πρωτες σελιδες ειναι ολες σβησμενες!!για ευνοητους λογους βεβαια:X. Ελα ντε εγω που ειμαι ασχετος τι κανω δηλαδη τωρα?:shock: HELP PLS????:lost: Παράθεση ΑΕΛ λεμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361 Με μια απλη αναζητηση στην αναλογη ενοτητα και λιγο ψαξιμο θα τα βρεις ολα. Eαν κολλησεις καπου στην εγκατασταση εδω ειμαστε.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 δοκιμασε να πας με το κερσορα του χαρτη στη συγκεκριμενη πολη ,αν τη βρεις στο χαρτη και κανεις μεγενθυση και σου δειχνει δρομους πλατειες κλπ κατι αλλο συμβαινει.αν δεν τη βρεις τοτε δεν εχει περαστει σωστα ο χαρτης. Η Κοζάνη για παράδειγμα, όπως και όλα τα χωριά που ψάχνω στο χάρτη, υπάρχει στον χάρτη κανονικότατα, με τα στενάκια, τις πλατείες και όλα ακριβώς όπως ήταν και την πρώτη φορά που είχα κάνει εγκατάσταση τους χάρτες. Φίλε @911 να σε ρωτήσω κάτι. Εσένα δηλαδή όταν πηγαίνεις στην επιλογή "Για πού;" και μετά "Πόλεις" και βάλεις στην "Εγγραφή" την λέξη "ΚΟΖΑΝ" ή "ΠΤΟΛΕΜ" σου τις βρίσκει? Όταν την αναζητώ από την επιλογή "Διευθύνσεις" τη βρίσκει κανονικά, όπως και όλες τις διευθύνσεις σε όλες τις πόλεις. Αλλά αν χρειαστεί να βρω π.χ. ένα χωριό, δηλαδή από την επιλογή "Πόλεις" και όχι από την επιλογή "Διευθύνσεις", έχω πρόβλημα. Δεν ξέρω. Μου φαίνεται πολύ περίεργο όλο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 εγκατάσταση τους χάρτες. Φίλε @911 να σε ρωτήσω κάτι. Εσένα δηλαδή όταν πηγαίνεις στην επιλογή "Για πού;" και μετά "Πόλεις" και βάλεις στην "Εγγραφή" την λέξη "ΚΟΖΑΝ" ή "ΠΤΟΛΕΜ" σου τις βρίσκει? ναι απο εκει δοκιμασα- για που?-διευθυνσεις -ελλαδα-εγγραφη πολης-κοζαν η πτολεμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 τι διαφορα εχει ο 4 σε1 απο τον 5 σε 1?αν εγκαταστησω τον auto drive 1.30 θα μπορω να περνω αναβαθμισεις απο την επισημη ιστοσελιδα,ή θα αναγνωρισει οτι ειναι παρανομο και θα μου δημιουργηει προβλημα. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts