Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eγω κατεβασα απο το xxxxxxx την εκδοση με το ονομα xxxxxxxx το αρχειο που ειχε μεσα και εκανα εγκατασταση στο κινητο μου ειταν η 4.10.80 μεσα σε αυτο το αρχειο υπαρχει ενας φακελος με το ονομα MMC παρε μεσα απο το φακελο MMC ολοκληρο το φακελο Garmin κανε εγκατατασταση το .sis και τελιωσες, οι αλοι φακελοι που εχει μεσα δεν χρειαζονται ειναι το Garmin ανοιγμενο εαν θελεις να το κανεις εγκατασταση χειροκινητα :)

Τελικά gianpithio το πρόβλημα που είχα και δεν μπορούσα να περάσω την έκδοση 4.10.80 θα οφείλεται στο ότι λάθος αρχείο είχα κατεβάσει από το xxxxxxxx και είχε την ονομασία Garmin SD (τώρα που πήγα και το βρήκα) και ενώ το σωστό πρέπει να είναι αυτό που ανέφερες εσυ και είναι το xxxxxxxxx. Δοκιμάζω να ξανακάνω την εγκατάσταση πάλι.

Προσπάθεια 1η: Δοκίμασα με τον παραπάνω τρόπο μεταφέροντας μόνο τον φάκελο Garmin και κάνοντας εγκατάσταση το αρχείο αλλά και πάλι μου βγάζει την μαύρη οθόνη με το λογότυπο της Garmin και με πετάει στο menu. Θα δοκιμάσω να περάσω χειροκίνητα τα αρχεία στους υποφακέλους που έχει.

Προσπάθεια 2η: Μετέφερα χειροκίνητα και όλα τα αρχεία που βρίσκονταν στους φακέλους Private, Resource, sys, system στους αντίστοιχους φακέλους της κάρτας μνήμης αλλά πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

1) Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση το garmin εντελώς να σβήσεις δλδ και τον φάκελο εντελώς και μετα να τα γράψεις όλα απο την αρχή?? Απλά μετά θα πρέπει να ξαναφτιάξεις τους κωδικούς σε SW και για τον autodrive!

Δεν γίνεται να μην σου δουλέψει...

2) Αν έχεις καμιά αχρησιμοποίητη κάρτα μνήμης δοκίμασε σε εκείνη που είναι εντελώς άδεια..μήπως φταίει τίποτα άλλο.

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

... Απλά μετά θα πρέπει να ξαναφτιάξεις τους κωδικούς σε SW και για τον autodrive!...

Οι κωδικοί δεν είναι οι ίδιοι; Εγώ κράτησα τους ίδιους κωδικούς. Ακόμα όμως και να χρειάζεται άλλο κωδικό δεν θα έπρεπε να ανοίξει το πρόγραμμα για να μπορείς να πας στις ρυθμίσεις και να δεις το Card ID;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Διεγραψε τα ολα και ξανακανε την διαδικασια απο την αρχη η δοκιμασε κατευθειαν το παρακατω. Το garmin μαλλον δεν ανοιγει γιατι εχεις βαλει μεσα στο φακελο garmin τους χαρτες.. μπορεις να αφησεις τους χαρτες στην θεση τους και να αλλαξεις την καταληξη τους για να μην τους αναγνωριζει το προγραμμα και να μπορεσει να ανοιξει :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2288550#post2288550

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Διεγραψε τα ολα και ξανακανε την διαδικασια απο την αρχη η δοκιμασε κατευθειαν το παρακατω. Το garmin μαλλον δεν ανοιγει γιατι εχεις βαλει μεσα στο φακελο garmin τους χαρτες.. μπορεις να αφησεις τους χαρτες στην θεση τους και να αλλαξεις την καταληξη τους για να μην τους αναγνωριζει το προγραμμα και να μπορεσει να ανοιξει :)

Αυτό έχω κάνει, πέρα από το βασικό χάρτη έχω ρίξει μέσα και τους άλλους 3. Οπότε θα τους μετονομάσω για να ανοίξει το προγράμμα και όταν θα έχω ανοιχτό το πρόγραμμα θα τους μετονομάσω πάλι. Τον BlueChart τελικά μπορούμε να τον δούμε;

παιδια καλησπερα.και εγω το ιδιο προβλημα εχω με την 80 εκδοση κανω την εγκατασταση κανονικα και με πεταει στο μενου.μπορει να βοηθηση καποιος???????αποσυμπιεζω το αρχειο και το κανω αντιγραφη στην καρτα μνημης του κινητου μετα κανω εγκατασταση το αρχειο sis και με πεταει εξω ????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

παιδια καλησπερα.και εγω το ιδιο προβλημα εχω με την 80 εκδοση κανω την εγκατασταση κανονικα και με πεταει στο μενου.μπορει να βοηθηση καποιος???????

και εμενα το εκανε μεχρι που κατεβασα την εκδοση deconX ,περασα μονο τον φακελο garmin και το καινουργιο αρχειο sis το οποιο το εκανα εγκατασταση και δουλευει μια χαρα.εχω τον 3σε1.

απο τον καινουργιο φακελο garmin και τους υποφακελους help και voice κρατησα μονο-οπως και στην 60 -τα ελληνικα και τα αγγλικα.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ,ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 60 ΚΑΙ ΣΤΗΝ 80 ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ garmindevice.xml ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟ COPY-PASTE!!σε εμενα αυτο εφταιγε.το εσβηνα και δεν το εκανα copy paste!οπως επισης και τα αρχεια ΕULΑ και firmware που στην 60 σε μενα τουλαχιστον δεν υπηρχαν χρειαζονται και αυτα,ειδικα το firmware

ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 60 ΚΑΙ ΣΤΗΝ 80 ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ garmindevice.xml ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟ COPY-PASTE!!

Το αρχείο garmindevice.xml σε ποιο φάκελο το βάζεις;

Το αρχείο garmindevice.xml σε ποιο φάκελο το βάζεις;
εκει που ειναι στον φακελο garmin.δηλαδη κανεις copy paste το φακελο garmin και επειδη το εχει και στον φακελο της 60 θα το περασει το καινουργιο απο επανω

και εμενα το εκανε μεχρι που κατεβασα την εκδοση deconX ,περασα μονο τον φακελο garmin και το καινουργιο αρχειο sis το οποιο το εκανα εγκατασταση και δουλευει μια χαρα.εχω τον 3σε1.

απο τον καινουργιο φακελο garmin και τους υποφακελους help και voice κρατησα μονο-οπως και στην 60 -τα ελληνικα και τα αγγλικα.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ,ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 60 ΚΑΙ ΣΤΗΝ 80 ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ garmindevice.xml ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟ COPY-PASTE!!σε εμενα αυτο εφταιγε.το εσβηνα και δεν το εκανα copy paste!οπως επισης και τα αρχεια ΕULΑ και firmware που στην 60 σε μενα τουλαχιστον δεν υπηρχαν χρειαζονται και αυτα,ειδικα το firmware

οταν αποσυμπιεσες το αρχειο αναμεσα στους φακελους που σου εβγαλε ηταν και ο garmin σωστα??? μονο αυτον δεν εκανες αντιγραφη στην καρτα μνημης????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

εκει που ειναι στον φακελο garmin.δηλαδη κανεις copy paste το φακελο garmin και επειδη το εχει και στον φακελο της 60 θα το περασει το καινουργιο απο επανω

Πάντως στην παλιά έκδοση δεν υπήρχε το αρχείο χύμα στο φάκελο Garmin παρά μόνο οι 4 χάρτες,τα 3 αρχεία κωδικών και το πρόγραμμα εγκατάστασης .sis

οταν αποσυμπιεσες το αρχειο αναμεσα στους φακελους που σου εβγαλε ηταν και ο garmin σωστα??? μονο αυτον δεν εκανες αντιγραφη στην καρτα μνημης????
μονο αυτο και το sis

Πάντως στην παλιά έκδοση δεν υπήρχε το αρχείο χύμα στο φάκελο Garmin παρά μόνο οι 4 χάρτες,τα 3 αρχεία κωδικών και το πρόγραμμα εγκατάστασης .sis
σε εμενα υπηρχε.αν το εσβησες τοτε ισως γιαυτο να μην σου "καθεται"η 80 πανω στην 60

τα νευρα μου παλι με πεταει εξω δεν μπορω να βγαλω ακρη:worry:
τοτε σβησε τα παντα οχι μονο απο το app manager αλλα και τον φακελο garmin με τον x-plore και ξανα κανε καθαρη εγκατασταση της 80 οπως ειχες κανει με την 60.ξανα ξεκλειδωμα χαρτες SW.UNL κλπ!!!δεν το γλυτωνεις το κοπο!

τοτε σβησε τα παντα οχι μονο απο το app manager αλλα και τον φακελο garmin με τον x-plore και ξανα κανε καθαρη εγκατασταση της 80 οπως ειχες κανει με την 60.ξανα ξεκλειδωμα χαρτες SW.UNL κλπ!!!δεν το γλυτωνεις το κοπο!

τα εχω διαγραψει ολα εκανα και μορφοποιηση καρτας μνημης αλλα τα ιδια.δεν μπορω να καταλαβω που κανω λαθος????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Παιδιά μια βοήθεια.Είχα το GARMIN στο Ν65 και δούλευε τέλεια με το FORTUNA SLIM GPS.Αλλαξα κάρτα το εγκατέστησα ξανά με όλη την γνωστή διαδικασία και δεν μου βρίσκει με καμμία δύναμη το GPS.Πέρασα και την καινόύργια έκδοση την 80 και πάλι το ίδιο.Αντίθετα το SYGIC που έχω εγκαταστήσει δουλεύει τέλεια.Υπόψιν ότι ξαναφορμάρισα την κάρτα για την καινούργια εγκατάσταση.

τα εχω διαγραψει ολα εκανα και μορφοποιηση καρτας μνημης αλλα τα ιδια.δεν μπορω να καταλαβω που κανω λαθος????

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2292915#post2292915

@aptaliko διεγραψε τα παντα και μετα κανε εγκατασταση μονο το garmin ανοιξε το μια φορα και περνα τους χαρτες ενα ενα για να καταλαβεις που ειναι το προβλημα.

παιδια το εγκατεστησα.δεν μπορω να ξεκλειδωσω το gps αλαξα το αρχειο σε sw.unl και το εβαλα χυμα στην καρτα μνημης αλλα δεν μου βγαζει μονο συζευξη νεου gps και δεν μπορω να το ξεκλειδωσω καμια ειδα κανεις????OK.το βρηκα πρεπει να περασω ξανα τους χαρτες οπως στην 60 εδκοση????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δοκιμασε να κανεις εγκατασταση ξανα το .sis απο επανω δημιουργησε και ενα νεο αρχειο sw.unl με νεο κωδικο :)

Εγω παντως δεν καταφερα να δουλεψω

και τον BlueChart Atlantic v9.5

,παρα μονο μια φορα .Εχω κανει διαφορα αλλα δεν ..

Ενω με την προηγουμενη εκδοση ολα οκ :(

Σκεφτομαι οτι ισως δημιουργει προβλημα καποια αλλη εφαρμογη .

Φορματ στην καρτα δεν θελω να κανω ,δεν ειναι η ωρα της ακομα ..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Χθες περασα και τους διαφανους χαρτες και δεν ειχα κανενα προβλημα.

Μηπως εαν εψαχνες στο κινητο σου με το UnSIS μηπως μενει καποιο αρχειο μετα την απεγκατασταση και ξαναδοκιμαζες.. :)