br492 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Ρε παιδια, επειδη το topic ειναι 75 σελιδες... Ξερει κανεις για Γιαννενα υπαρχει χαρτης ? Thanks , Γιατί τα Γιαννενα ανήκουν σε άλλη χωρα; Ολη την ελλάδα εχουν οι ΄χαρτες και μάλιστα πολύ καλά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Ρε παιδια, επειδη το topic ειναι 75 σελιδες... Ξερει κανεις για Γιαννενα υπαρχει χαρτης ? Thanks , Μέχρι και τους δρόμους του χωριού σου με το χάρτη της "Ανάβασις". Αλλά και ο Auto Drive είναι πολύ καλός, ιδίως για την πόλη. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderF Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Πολυ καλο, αλλα στο βημα που αναφερει την δημιουργια του αρχειου GMAPSUPP.UNL, πρεπει να μετονομαστει σε GMAPPROM.UNL γιατι ετσι λεγεται και ο χαρτης του αρχειου απο rapidshare. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Μπορούμε μέσω του garmin να δούμε την κατάσταση της μπαταρίας του bluetooth gps μας?? Έχω το NOKIA gps module ld - 3w.. Αν όχι υπάρχει κάποια τέτοια εφαρμογή? ------------------------------------------------------------------- Μπορείτε να με βοηθήσετε απαντώντας στο συγκεκριμένο θέμα?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84928&page=23#451 Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Μπορούμε μέσω του garmin να δούμε την κατάσταση της μπαταρίας του bluetooth gps μας?? Έχω το NOKIA gps module ld - 3w.. Αν όχι υπάρχει κάποια τέτοια εφαρμογή? ------------------------------------------------------------------- Μπορείτε να με βοηθήσετε απαντώντας στο συγκεκριμένο θέμα?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84928&page=23#451 Το μόνο που εμφανίζετε είναι η ειδοποίηση ότι έχει τοποθετηθεί φορτιστής. Την κατάσταση της μπαταρίας μπορείς να την δεις μόνο από τα λαμπάκια. Άπεχτο πάντως το module... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 σωμφωνώ πολύ δυνατό... Με πολύ καλό σημα και άλλα πολλά Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ProSymbian Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Μπορούμε μέσω του garmin να δούμε την κατάσταση της μπαταρίας του bluetooth gps μας?? Έχω το NOKIA gps module ld - 3w.. Αν όχι υπάρχει κάποια τέτοια εφαρμογή? ------------------------------------------------------------------- Μπορείτε να με βοηθήσετε απαντώντας στο συγκεκριμένο θέμα?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84928&page=23#451 Apaixto to module, to exw monima sto autokinhto.Emena mou eixe mesa sto kouti, fortisth reumatos, fortisth autokinhtou, thn mpataria xehwrista, to gps module kai odhgies. Sorry gia ta greeklish, grafw apo to kinhto... Παράθεση Είμαι και γω ένας Freemuser... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Μπορούμε μέσω του garmin να δούμε την κατάσταση της μπαταρίας του bluetooth gps μας?? Έχω το NOKIA gps module ld - 3w.. Αν όχι υπάρχει κάποια τέτοια εφαρμογή? Όχι, δεν μπορούμε να δούμε την κατάσταση της μπαταρίας του. Μπορούμε μόνο να καταλάβουμε πότε πλησιάζει στο τέλος της όταν η πρώτη ένδειξη απο πράσινη αναβοσβήνει κόκκινη. Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή. Λοιπόν να ρωτήσω και εγώ κάτι. Αφορά τους φίλους που έχουν αγοράσει απο οπουδήποτε το gps της ΝΟΚΙΑ. ΝΟΚΙΑ GPS MODULE LD-3W. Πήγα λοιπόν και το αγόρασα απο την Aplha Copy. Αφού μου το έφερε ο φίλος μετά απο κάποιες μέρες... πήρα ένα κουτί το οποίο είχε μέσα :πράγμ 1) το gps με την μπαταρία ενσωματωμένη σε αυτό και 2) φορτιστή Θέλω να ρωτήσω αν άλλοι που το έχουν αγοράσει η συσκευασία τους περιείχε αυτά τα δύο πράγματα μόνο. Επειδή το έψαξα στο ιντερνετ και είδα άλλα. Το δικό μου είχε το LD-3W, την μπαταρία, το φορτιστή αυτοκινήτου (όχι κανονικό - μόνο αυτοκινήτου) και ένα βιβλιαράκι με ελληνικές οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 sirfstar iii η mtk chipset ειναι καλυτερο?με το garmin ποιο συνεργαζεται καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1978 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 έκανα τα βήματα όπως είπες για το garmin και ευχαριστώ αλλά δεν αναγνωρίζει καθολου το gps. μήπως το έκανε κανείς αλλος?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Γιατί τα Γιαννενα ανήκουν σε άλλη χωρα; Ολη την ελλάδα εχουν οι ΄χαρτες και μάλιστα πολύ καλά Ρωταο για τους δρομους και τουσ οδους μεσα στην πολη και οχι γενικα το οδικο δικτυο π.χ για να πας απο Αθηνα στα Γιαννενα. Επειδι διαβασα καμια 10ρια σελιδες, τις πρωτες ,και γραφαν οτι δεν εχει τους περισσοτερους δρομους μεσα στις πολεις. Πχ ενας ρωταγε για Καβαλα και του απαντουσαν οτι δεν εχει χαρτη για εκει και οτι κυριος μονο για Αθηνα εχει. Βεβαια αυτα στις πρωτες σελιδες. Δηλαδη εξελιχτηκε τοσο και εχει οδους κλπ των δρομων μεσα στις Ελληνικες πολεις και οχι μονο Αθηνα Θεσαλλονικη? Αμα ειναι να παω να παρω ενα N95 γιατι μεχρι στιγμης το gps του μου ηταν αχρηστο, μιας και δεν μενω Αθηνα , για αυτο ρωταω.. Thanks , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Νόμιζα ότι στο Ν82 το Garmin και γενικά λόκαρε πολύ γρήγορα στους δορυφόρους αλλά με το 6110 Navigator αναθεώρησα-ακόμα πιο γρήγορο λοκάρισμα σαφέστατα. Το επόμενο βήμα είναι το Sygic προς εγκατάσταση:);),τελικά το 6110 είναι εξίσου καλό με το Ν82 στο λοκάρισμα,ταχύτατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Ρωταο για τους δρομους και τουσ οδους μεσα στην πολη και οχι γενικα το οδικο δικτυο π.χ για να πας απο Αθηνα στα Γιαννενα. Επειδι διαβασα καμια 10ρια σελιδες, τις πρωτες ,και γραφαν οτι δεν εχει τους περισσοτερους δρομους μεσα στις πολεις. Πχ ενας ρωταγε για Καβαλα και του απαντουσαν οτι δεν εχει χαρτη για εκει και οτι κυριος μονο για Αθηνα εχει. Βεβαια αυτα στις πρωτες σελιδες. Δηλαδη εξελιχτηκε τοσο και εχει οδους κλπ των δρομων μεσα στις Ελληνικες πολεις και οχι μονο Αθηνα Θεσαλλονικη? Αμα ειναι να παω να παρω ενα N95 γιατι μεχρι στιγμης το gps του μου ηταν αχρηστο, μιας και δεν μενω Αθηνα , για αυτο ρωταω.. Thanks , Το 'κανα Γιάννενα-Αθήνα προχθές με Garmin ανοιχτό από Γιάννενα μέχρι και καμιά 70αριά χλμ μετά το Ρίο. Το προγραμματάκι τα πήγε αρκετά καλά. 8/10 θα έλεγα. Κι αυτό γιατί κάποια δρομάκια κάθετα στην εθνική οδό (πολύ λίγα) δεν τα είχε και επίσης σε μερικά σημεία αργούσε το refresh του routing. Επίσης παρατήρησα πως όταν το είχα σε full zoom mode, δλδ στη μικρότερη κλίμακα των 30m, το στίγμα μου φαινόταν σχεδόν μόνιμα περί των 10-20m δεξιά και παράλληλα της πορείας μου στο δρόμο. Βέβαια πιο βολικό είναι να το έχεις πιο zoom out, επομένως και δε φαινόταν εκτός το στίγμα μου κατ' αυτόν τον τρόπο. Γενικά αρκετά ικανοποιητικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Ρωταο για τους δρομους και τουσ οδους μεσα στην πολη και οχι γενικα το οδικο δικτυο π.χ για να πας απο Αθηνα στα Γιαννενα. Επειδι διαβασα καμια 10ρια σελιδες, τις πρωτες ,και γραφαν οτι δεν εχει τους περισσοτερους δρομους μεσα στις πολεις. Πχ ενας ρωταγε για Καβαλα και του απαντουσαν οτι δεν εχει χαρτη για εκει και οτι κυριος μονο για Αθηνα εχει. Βεβαια αυτα στις πρωτες σελιδες. Δηλαδη εξελιχτηκε τοσο και εχει οδους κλπ των δρομων μεσα στις Ελληνικες πολεις και οχι μονο Αθηνα Θεσαλλονικη? Αμα ειναι να παω να παρω ενα N95 γιατι μεχρι στιγμης το gps του μου ηταν αχρηστο, μιας και δεν μενω Αθηνα , για αυτο ρωταω.. Thanks , Με τους χάρτες της Αυτοdrive και Anavasis έχεις μέχρι και το χωματόδρομο του χωριού σου... Να ξέρεις το N95 δεν έχει και το καλύτερο GPS δέκτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Ρωταο για τους δρομους και τουσ οδους μεσα στην πολη και οχι γενικα το οδικο δικτυο π.χ για να πας απο Αθηνα στα Γιαννενα. Επειδι διαβασα καμια 10ρια σελιδες, τις πρωτες ,και γραφαν οτι δεν εχει τους περισσοτερους δρομους μεσα στις πολεις. Πχ ενας ρωταγε για Καβαλα και του απαντουσαν οτι δεν εχει χαρτη για εκει και οτι κυριος μονο για Αθηνα εχει. Βεβαια αυτα στις πρωτες σελιδες. Δηλαδη εξελιχτηκε τοσο και εχει οδους κλπ των δρομων μεσα στις Ελληνικες πολεις και οχι μονο Αθηνα Θεσαλλονικη? Αμα ειναι να παω να παρω ενα N95 γιατι μεχρι στιγμης το gps του μου ηταν αχρηστο, μιας και δεν μενω Αθηνα , για αυτο ρωταω.. Thanks , Tην Πρέβεζα την εχει σχεδον άριστα (δρομους τελευταιου ετους δεν βρηκα,επειδη εχει γρηγορη ανοικοδόμηση η πόλη) αλλά εχει πολύ κάλυψη και στην Φιλιππιάδα.Φαντάζομαι ανάλογα εχει και Γιάννενα,το σσαββατοκυριακο που θα ανέβω θα το δοκιμασω σιγουρα. Απλά εχει πολύ καλή κάλυψη σε όλη την χώρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Apaixto to module, to exw monima sto autokinhto.Emena mou eixe mesa sto kouti, fortisth reumatos, fortisth autokinhtou, thn mpataria xehwrista, to gps module kai odhgies. Sorry gia ta greeklish, grafw apo to kinhto... Το δικό μου είχε το LD-3W, την μπαταρία, το φορτιστή αυτοκινήτου (όχι κανονικό - μόνο αυτοκινήτου) και ένα βιβλιαράκι με ελληνικές οδηγίες. πως εξηγείται οτι η δική μου συσκευασία είχε το gps module με την μπαταρία ενσωματωμένη και έναν φορτιστή κανονικό ΟΧΙ αυτοκινήτου!!! ε????? Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Ρωταο για τους δρομους και τουσ οδους μεσα στην πολη και οχι γενικα το οδικο δικτυο π.χ για να πας απο Αθηνα στα Γιαννενα. Επειδι διαβασα καμια 10ρια σελιδες, τις πρωτες ,και γραφαν οτι δεν εχει τους περισσοτερους δρομους μεσα στις πολεις. Πχ ενας ρωταγε για Καβαλα και του απαντουσαν οτι δεν εχει χαρτη για εκει και οτι κυριος μονο για Αθηνα εχει. Βεβαια αυτα στις πρωτες σελιδες. Δηλαδη εξελιχτηκε τοσο και εχει οδους κλπ των δρομων μεσα στις Ελληνικες πολεις και οχι μονο Αθηνα Θεσαλλονικη? Αμα ειναι να παω να παρω ενα N95 γιατι μεχρι στιγμης το gps του μου ηταν αχρηστο, μιας και δεν μενω Αθηνα , για αυτο ρωταω.. Thanks , Ναι, οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες από τότε. Βγήκαν καινούργιοι χάρτες με την καλύτερη κάλυψη από όλα τα άλλα προγράμματα μέχρι στιγμής. Αυτοί που ξέρουν, λένε ότι ξεπερνάει κατά πολύ ακόμα και το destinator. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Ρωταο για τους δρομους και τουσ οδους μεσα στην πολη και οχι γενικα το οδικο δικτυο π.χ για να πας απο Αθηνα στα Γιαννενα.Αμα ειναι να παω να παρω ενα N95 γιατι μεχρι στιγμης το gps του μου ηταν αχρηστο, μιας και δεν μενω Αθηνα , για αυτο ρωταω.. Thanks , Το Garmin έχει πολύ καλή κάλυψη για τα Ιωάννινα. Το Sygic απο την άλλη έχει μόνο τις βασικές αρτηρίες. Πάντως, πιστεύω οτι το Garmin θα σε καλύψει στο θέμα πλοήγησης. Ξέχνα τις εποχές που είχαμε μόνο Αθήνα και λίγο Θεσαλονίκη και ήμασταν ευχαριστημένοι. Οι καλύτερες συσκευές για πλοήγηση είναι το Ν82 και το 6110n. Ο δέκτης τους εκτός του οτι λοκάρει πολύ γρήγορα, πολύ δύσκολα χάνει το στίγμα του. Εκτός αυτού, είναι και οι πιο φθηνές symbian 9 συσκευές με εσωτερικό δέκτη. Νόμιζα ότι στο Ν82 το Garmin και γενικά λόκαρε πολύ γρήγορα στους δορυφόρους αλλά με το 6110 Navigator αναθεώρησα-ακόμα πιο γρήγορο λοκάρισμα σαφέστατα. Το επόμενο βήμα είναι το Sygic προς εγκατάσταση:);),τελικά το 6110 είναι εξίσου καλό με το Ν82 στο λοκάρισμα,ταχύτατο. Το 6110 ήταν απο το πρώτο κιόλας firmware πολύ καλό στο λοκάρισμα. Θυμάμαι όταν το πρωτοτέσταρα, την πρώτη κιόλας μέρα που ήρθε στα Nokia Shops, έπιασε σήμα απίστευτα γρήγορα (για τα μέχρι τότε δεδομένα) και με είχε εντυπωσιάσει. πως εξηγείται οτι η δική μου συσκευασία είχε το gps module με την μπαταρία ενσωματωμένη και έναν φορτιστή κανονικό ΟΧΙ αυτοκινήτου!!! ε????? Μπορεί να ήταν απο άλλη παρτίδα. Το δικό μου είναι παλιό. Τουάχιστον ενός χρόνου. Δε θυμάμαι. Μπορεί και πολύ παραπάνω. Πάντως, ευτυχώς που είχε αυτοκινήτου και όχι σπιτιού γιατί έχω/είχα 5 κανονικούς φορτιστές και κανέναν αυτοκινήτου. Πάντως το λογικό είναι να σου δίνει και τους 2 φορτιστές. Υπάρχει και μια άλλη έκδοση του LD-3W στο πακέτο του οποίου δίνουν πολλά έξτρα όπως βάσεις στήριξης, εξωτερική κεράια κτλ. Την είχα δει μια φορά στο Παλαιό Φάληρο (Nokia Shop), αλλά δεν είχα ρωτήσει τιμή. Αλήθεια, πόσο το πήρες; Επίσης έχει κυκλοφορήσει και το νεότερο μοντέλο της σειράς, το LD-4W. Φαίνεται πολύ πιο μικρό και κομψό. Δεν ξέρω όμως αν έχει έρθει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Ναι, οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες από τότε. Βγήκαν καινούργιοι χάρτες με την καλύτερη κάλυψη από όλα τα άλλα προγράμματα μέχρι στιγμής. Αυτοί που ξέρουν, λένε ότι ξεπερνάει κατά πολύ ακόμα και το destinator. Ωπα οι καινουργοι χαρτες δεν ειναι αυτοι που ειναι στην σελιδα?Εχω τους 3 ξεχωριστους χάρτες Κώδικας: απο τον Aisopos.Αυτοι ειναι ετσι η υπαρχουν και αλλοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 εμενα παντως χθες με πηγε Αθηνα-Τρικαλα-Αθηνα τελεια!! Το αστειο ειναι οτι στα τρικαλα πηγαινα σε ενα στενο που δεν ειχε ταμπελακι με το ονομα του αλλα o χαρτης της autodrive το ειχε το ονομα και ηταν σωστο!!!! (παντως εχω και το destinator για Backup ;) ) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Ωπα οι καινουργοι χαρτες δεν ειναι αυτοι που ειναι στην σελιδα?Εχω τους 3 ξεχωριστους χάρτες Κώδικας: απο τον Aisopos.Αυτοι ειναι ετσι η υπαρχουν και αλλοι? Αυτοί είναι. Ότι καινούριο βγαίνει, μπαίνει κατευθείαν στο πρώτο ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holekey Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Καλημέρα σε όλους , θέλω άν έχετε την καλοσύνη να ρωτήσω κάτι . Εκανα εγκατάσταση μέσα απο τις οδηγίες του Aisopou ( 3 σε 1 ) σε ένα Ν80 άρα λογικά αντίο GPS (είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει για την ώρα ) έχω διαβάσει ότι παίζει και χωρίς GPS ? είναι σωστό αυτό . Εβαλα σαν σημείο αρχικής αναφοράς το σπίτι μου ΑΥΤΟ που θέλω τώρα είναι ΜΠΟΡΩ με αυτό το πρόγραμμα να δώ ποιά είναι η διαδρομή π.χ απο το σπίτι μου (ΠΕΥΚΗ .... ) , στό Περιστέρι σε μια διεύθυνση, αν μπορώ πως γίνεται αυτό ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 επαναλαμβάνομαι, αλλά δυστυχώς το έχω ανάγκη... αναχωρώ για δουλειά στην Κύπρο και χρειαζομαι κάποιο σχετικό χάρτη. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό? υπάρχει? διατίθεται? που θα μπορούσα να βρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_v Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 παντως παιδια νομιζω οτι το garmin ειναι μια καλη λυση για το ν95 γιατι το nokia maps ειναι απαραδεκτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 παντως παιδια νομιζω οτι το garmin ειναι μια καλη λυση για το ν95 γιατι το nokia maps ειναι απαραδεκτο Αν δεν ήταν φίλε μου, δε θα είχε φτάσει το θέμα κοντά στις 80 σελίδες;) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts