Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

διάβασε προσεκτικά το πρώτο ποστ. Δεν είναι δύσκολο. Αν κολλήσεις κάπου ξέρεις που να ρωτήσεις.. ;)
iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μην πως χρειάζεται στην πρώτη σελίδα να γραφτεί η ονομασία των αρχείων ( UNL ) που δέχεται η εφαρμογή για την περίπτωση που έχουμε εγκαταστήσει 3 και 4 χάρτες.

Γιατί έπρεπε να διαβάζω πολλές σελίδες για να δω τα ονόματα που έπρεπε να βάλω στα αρχεία.

Στην πρώτη σελίδα να αναφέρεται το αν βάλεις 3 έως 4 χάρτες ξεχωριστούς στην δημιουργία του αρχείου ΤΧΤ με τι όνομα θα σώζονται τα αρχεία για να γίνουν UNL κάθε φορά.

Γιατί έπρεπε να φτάσω στην μέση για να δω το πως για βοήθεια όλων.

Εσύ καταλαβαίνεις τι έγραψες τώρα??:blink::blink:

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Άλλαξα την περιγραφή για να γίνει κατανοητό από όλους

Εαν κατεβασεις τα αρχεια που εχει ανεβασει ο @Aisopos στο 1 ποστ σου εχει μεσα ετοιμα τα αρχεια .UNL με το ονομα gmapprom και gmapsup2 ο τριτος χαρτης δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα οποτε ουτε και αρχειο .UNL :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδιά παρατήρησε κανείς ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε με όλες τις λεπτομέρειες και τους 3 χάρτες ταυτόχρονα;

Εννοώ αν πάμε στο Μενού Εργαλεία-->Διαχ/ση δεδομένων-->Συνολα Χαρτών,πατήσουμε MapSource και ενεργοποιήσουμε και τον AutoDrive και τον BlueChart Marine και τον Anavasis, θα βλέπουμε λίγο από ολα, χωρίς μεγάλες λεπτομέρειες.

Αν όμως επιλέξουμε μόνο τον ένα απο τους χάρτες θα έχουμε λεπτομέρεια στο μέγιστο.

Το δοκίμασε κανείς ή συμβαίνει μόνο με εμένα;

Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ τον χάρτη 3 σε 1 από http://vassago.741.com/grmaps.html

Σας ευχαριστώ

Είμαι και γω ένας Freemuser...

1) φυσικά αυτό φταίει λλόγω της αντάνακλασης του σήματος στου τοίχους

2) και των δύο είναι θέμα, όπως επίσης ο χώρος που βρίσκεσαι, όπως επίσης αν έχει καθαρό καιρό απο πάνω

3)θέμα garmin

4)δεν ξέρω δεν απαντώ :p

γεια σας. μηπως μπορεις να με βοηθησεις για να τοποθετησω το garmin το εχω κατεβασει στο pc μου και δεν μπορω να το αποσυμπιεσω να το ανοιξω οπως λεει στις οδηγιες στην πρωτη σελιδα για να το βαλω στην καρτα

σε ευχαριστώ πολύ φίλε τώρα δουλευει μια χαρα!!:)

ξερεις να με βοηθησεις να εγκαταστησω το garmin ?

Υπαρχουνε χαρτες για Germany? Αυριο θα ειμαι εκει και δεν μπορω να τους βρω πουθενα

Ξερω οτι εχει το maplowder thw nokia giati exv katebash

Υπαρχουνε χαρτες για Germany? Αυριο θα ειμαι εκει και δεν μπορω να τους βρω πουθενα

Αν έχεις κατεβάσει το City Navigator Europe 2008 μπορείς να απομονώσεις την Γερμανία. Βγαίνει περίπου 250mb.

Αν έχεις κατεβάσει το City Navigator Europe 2008 μπορείς να απομονώσεις την Γερμανία. Βγαίνει περίπου 250mb.

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΑΡΤΩΝ ΣΤΟ Ν95 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΑΡΤΩΝ ΣΤΟ Ν95 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ

Ειπαμε ,οι οδηγιες ειναι στην 1η σελιδα :!:

Αν δεν το ψαξεις και λιγο μονος σου ,τοτε τι πηρες Ν95 ?

Εγω βλεπω οτι δεν εχεις διαθεση να ασχοληθεις εστω και λιγο.

Και μην επαναλαμβανεσαι :!:

Τελος ,δεν ειμαστε μεσα ολο το 24-ωρο !

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Πως μπορεις να απομονωσεις χαρτες μεσα απο το City Navigator Europe 2008?

Παιδιά παρατήρησε κανείς ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε με όλες τις λεπτομέρειες και τους 3 χάρτες ταυτόχρονα;

Εννοώ αν πάμε στο Μενού Εργαλεία-->Διαχ/ση δεδομένων-->Συνολα Χαρτών,πατήσουμε MapSource και ενεργοποιήσουμε και τον AutoDrive και τον BlueChart Marine και τον Anavasis, θα βλέπουμε λίγο από ολα, χωρίς μεγάλες λεπτομέρειες.

Αν όμως επιλέξουμε μόνο τον ένα απο τους χάρτες θα έχουμε λεπτομέρεια στο μέγιστο.

Το δοκίμασε κανείς ή συμβαίνει μόνο με εμένα;

Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ τον χάρτη 3 σε 1 από

Σας ευχαριστώ

Ασχέτως από ποιον χάρτη χρησιμοποιείς...

Έχω δοκιμάσει διάφορους συνδιασμούς μέχρι τώρα κι έχω καταλήξει στα εξής:

Ο ναυτικός χάρτης (Blue Chart) δεν εμφανίζεται όταν είναι τσεκαρισμένος και ο Auto Drive Hellas. Δουλεύει με όλους τους υπόλοιπους πιθανούς συνδιασμούς.

Για να είστε σίγουροι ότι ο Blue Chart εμφανίζεται σωστά, θα πρέπει να βλέπετε στον θαλάσσιο χώρο κάτι ροζ σπιράλ γραμμές. Αυτές είναι υποθαλλάσια καλώδια. Υπάρχουν αρκετές γύρω απο την περιοχή τις Εύβοιας (για το επιβεβαιώσετε και για να μην ψάχνετε ολόκληρο τον θαλάσσιο χάρτη).

Ο χάρτης της Ανάβασης, παρουσιάζει όντως το παράδοξο φαινόμενο που αναφέρεις. Εμφανίζεται σωστά μόνο όταν είναι τσεκαρισμένος μαζί με τον default. Με οποιονδήποτε άλλο συνδιασμό εμφανίζεται ελλειπής ή δεν εμφανίζεται καθόλου.

Ο Auto Drive Hellas εμφανίζεται με όλους τους συνδιασμούς και σε κάθε περίπτωση επικαλύπτει τους άλλους.

Παλιωτερα ειχα πει οτι εσβησα το χαρτη που εχει το προγραμμα ενσωματομενο με το ονομα GMAPBMAP.IMG και πως δεν βρηκα την ελλαδα.

Ξανα εκανα το ειδιο πειραμα και τελικα την βρηκα απλα δεν υπαρχουν οι γυρο χωρες:

http://img110.imageshack.us/img110/4224/garmin0jk5.jpg

Μετα απο αυτη την παρατηρηση πιστευω πως μπορουμε να φορτωσουμε 4 χαρτες και οχι 3 οπως εχουμε πει

Παρακαλω να το δοκιμασει καποιος που εχει κινητο με gps να μας πει :)

Σημείωσε ότι ο Anavasis δεν εμφανίζεται σωστά αν δεν είναι τσεκαρισμένος και ο default. Έχεις δοκιμάσει τον Anavasis τώρα που διέγραψες τον default;

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Πως μπορεις να απομονωσεις χαρτες μεσα απο το City Navigator Europe 2008?

Ανοίγεις με το mapsource στο City Navigator και με το map tool επιλέγεις την περιοχή που θες και μετά Transfer - Send to device.

ανοιγοντας την επιλογη διαχειρηση χαρτων και μετα το mapsource δεν μου δειχνει την επιλογη να τσεκαρω-ξετσεκαρω τον default.στο map source μου δειχνει μονο τον θαλασσιο ,τον αναβασσις εις διπλουν και τον auto drive.γιατι?

σημειωτεον εχω τον 3 σε 1 που ειχε ποσταρει καποτε ο aisopos

και εγώ που τους έχω ξεχωριστά τα ίδια φαίνονται και σε μένα.. Που είναι αυτός ο default που λέτε???
iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

Για να προστέσω ένα χάρτι έχω το 3 σε 1 κάνω τα εξής έχω ένα φάκελο με Garmin_Map_Greece_CityNavigator_Eur_v9 που έχει 8 αρχεία μέσα και τα 5 είναι img. Αντιγράφο τον φάκελο μέσα στο Garmin. Μετά έχω το αρχείο GMAPSUPP που έχει το 3 σε 1 μέσα , το νέο το βάζω σε καινούργιο με όνομα gmpasupp ή με άλλο όνομα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν τα κάνω σωστά.

Για να μην παιδευεσαι κατεβασε απο το 1 ποστ το αρχειο που ανεβασε ο @Aisopos με το ονομα 3 χάρτες σε 1 τα εχει ολα ετοιμα :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δεν ξέρω τώρα αν προλαβαίνεις, αλλά ρίξε μια ματιά και στο xxxxxxxx στο topic που είναι μόνο για maps, μήπως το έχει δώσει κάποιος έτοιμο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

χαρτης Γερμανιας που ζητησε παραπανω ο φιλος:

hxxp://rapidshare.com/files/83281896/Germany_NT2k8.part1.rar

hxxp://rapidshare.com/files/83287022/Germany_NT2k8.part2.rar

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

ανοιγοντας την επιλογη διαχειρηση χαρτων και μετα το mapsource δεν μου δειχνει την επιλογη να τσεκαρω-ξετσεκαρω τον default.στο map source μου δειχνει μονο τον θαλασσιο ,τον αναβασσις εις διπλουν και τον auto drive.γιατι?

σημειωτεον εχω τον 3 σε 1 που ειχε ποσταρει καποτε ο aisopos

Ο πρώτος από τους 2 Anavasis είναι ο default.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.