tacolla Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 συγνωμη, αλλα τελικα πως γινεται η μετονομασια ενος αρχειου? ειναι τοσο δυσκολα τα βηματα? σας παρακαλω πελαγωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 bre paidia me ton xarth ths anabasis mono,exei kataferi kaneis na bali proorismo;dioti otan patame sto "gia pou".dixni grapse politia ktl,me apotelezma na mhn dexete kamia diefthynsi. Έχω τοποθετημένους μόνο τον ανάβαση και τον auto drive. Έχω τσεκαρισμένο μόνο τον ανάβαση αλλά όταν πάω να κάνω αναζήτηση ψάχνει μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες και τα αποτελέσματα είναι εμφανές οτι είναι απο τον Auto Drive και όχι απο τον ανάβαση. Περίεργο, ακόμ ακαι απενεργοποιημένος, υπερισχύει σε σχέση με τον ανάβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Έχω τοποθετημένους μόνο τον ανάβαση και τον auto drive. Έχω τσεκαρισμένο μόνο τον ανάβαση αλλά όταν πάω να κάνω αναζήτηση ψάχνει μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες και τα αποτελέσματα είναι εμφανές οτι είναι απο τον Auto Drive και όχι απο τον ανάβαση. Περίεργο, ακόμ ακαι απενεργοποιημένος, υπερισχύει σε σχέση με τον ανάβαση. afto toxo paratirisi kai gw,ontos periergo alla otan exoume sxeto anabasi ti ginete; Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 afto toxo paratirisi kai gw,ontos periergo alla otan exoume sxeto anabasi ti ginete; Με σκέτο τον ανάβαση, αν πας Για Πού και πατήσεις Διεύθυνση, δεν κάνει καν αναζήτηση. Η αναζήτηση δηλαδή με τον ανάβαση δεν λειτουργεί, και μου φαίνεται περίεργο που κανένας δεν το έχει αναφέρει. Αν θέλεις να σχεδιάσεις διαδρομή για κάπου, πρέπει να πας στον χάρτη, να βρεις χειροκίνητα την θέση στον χάρτη, να πατήσεις αποθήκευση. Έπειτα, πας Για Πού, Τοποθεσίες και επιλέγεις την τοποθεσία που αποθήκευσες πριν. Από κει και πέρα μπορείς να τα επεξεργαστείς και να κάνεις πολλά πράγματα. Με λίγα λόγια, αν ψάχνεις διεύθυνση, το ψάχνεις μέσω Auto Drive (στο οποίο είναι πιο εύκολο μιας και έχει ελληνικούς χαρακτήρες), και μόλις το επιλέγεις, μπορείς να απενεργοποιήσεις τον Auto Drive και να χρησιμοποιήσεις τον ανάβαση. Κουλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 παιδια δεν ξεκλειδωνει η χρηση του εσωτερικου gps, ακολουθησα και τις 2 περιπτωσεις αλλα τιποτα. τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Με σκέτο τον ανάβαση, αν πας Για Πού και πατήσεις Διεύθυνση, δεν κάνει καν αναζήτηση. Η αναζήτηση δηλαδή με τον ανάβαση δεν λειτουργεί, και μου φαίνεται περίεργο που κανένας δεν το έχει αναφέρει. Αν θέλεις να σχεδιάσεις διαδρομή για κάπου, πρέπει να πας στον χάρτη, να βρεις χειροκίνητα την θέση στον χάρτη, να πατήσεις αποθήκευση. Έπειτα, πας Για Πού, Τοποθεσίες και επιλέγεις την τοποθεσία που αποθήκευσες πριν. Από κει και πέρα μπορείς να τα επεξεργαστείς και να κάνεις πολλά πράγματα. Με λίγα λόγια, αν ψάχνεις διεύθυνση, το ψάχνεις μέσω Auto Drive (στο οποίο είναι πιο εύκολο μιας και έχει ελληνικούς χαρακτήρες), και μόλις το επιλέγεις, μπορείς να απενεργοποιήσεις τον Auto Drive και να χρησιμοποιήσεις τον ανάβαση. Κουλό. sosto,alla ti ginete ean thelo na pao kapou se ena simio pou den exei to autodrive alla to simio afto yparxi sthn anabasi;ontos coulo. Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 de kserw ti borei na fteei ala sigoura isos oxi to garmin .. egw tou evala na me paei apo Athina se 1 diefthinisi mou sto Parisi kai to evgale... Κατι παιζει με το προγραμμα. Συνεχεια βγαζει Αδυναμια Υπολγισμου Διαδρομης.Δεν υπαρχει αρκετη διαθεσημη μνημη. Απο Θεσσαλονικη για Αθηνα... Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike228 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Ξέρει κανείς αν μπορώ να το εγκαταστήσω σε Ν70 Vodafone Live ? Στο Ν73 πήγαν όλα καλά που δεν ήταν Vodafone Live, στο Ν 70 βγάζει όμως συνέχεια κατεστραμμένο αρχείο και ας κάνω την εγκατάσταση από το ίδιο pc και directory. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARKOS51 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Έχω τοποθετημένους μόνο τον ανάβαση και τον auto drive. Έχω τσεκαρισμένο μόνο τον ανάβαση αλλά όταν πάω να κάνω αναζήτηση ψάχνει μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες και τα αποτελέσματα είναι εμφανές οτι είναι απο τον Auto Drive και όχι απο τον ανάβαση. Περίεργο, ακόμ ακαι απενεργοποιημένος, υπερισχύει σε σχέση με τον ανάβαση. Αυτό συμβαινει και σε εμενα.Ο αναβαση χρησιμευει μονο οταν ειναι μονος του και δεν υποστηριζει πλοηγηση οπως και ο υδατογραφικος.Απο την στιγμη που στο χαρτη οι ονομασιες ειναι με Ελληνικους χαρακτηρες ενω ο αναβαση και ο υδατογραφικος εχουν Λατινικους σημαινει οτι ο autodrive υπερισχυει των αλλων. Σχετικα με το προγραμμα. Πολλες περιοχες που εμφανιζονται εκτος πλοηγησης οταν τις ψαξω για πλοηγηση δεν υπαρχουν στα αποτελεσματα αναζητησης. Με την πλοηγηση αντιμετωπιζω προβληματα οπως καθυστερηση επαναυπολογισμου,νεκρους χρονους στην πλοηγηση και κολληματα οταν πρεπει να γινει αναζητηση σε μεγαλα αρχεια (διευθυνσεις,επαφες,ποις κλπ) Ισως για αυτα να φταιει η ανεπαρκης μνημη του π990. Τελος στο εικονικο πληκτρολογιου του προγραμματος δεν μπορω να επιλεξω το ελληνικο γραμμα Τ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Πρεπει να ξερετε οτι χαρτης της Αναβασης ειναι beta ως προς την δρομολογηση. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
battler4 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 επιτελους τα καταφερα!!!!!!!!!!τον περασα τον auto drive!!!!!! τωρα θα βαλω και τον αναβασις!!!!νομιζω δεν θελει σπασιμο αυτος ετσι δεν ειναι?? ναυτικο χαρτη που θα βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Πρεπει να ξερετε οτι χαρτης της Αναβασης ειναι beta ως προς την δρομολογηση. αυτο τι σημαινει οτι θα βγει καινουργιος? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyalexi Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Ναι φιλε το εκανα και απο εδω. Εβαλα τους χαρτες 3 σε 1 με τα id μια χαρα Το θεμα ειναι οτι δεν με βρισκει το GPS. Εκανα το txt με το Card id οπως λεει και να σβησεις μετα το .txt. αλλα μεσα στο προγραμμα, γραφει αναζητηση συσκευων και αμεσως μετα απο λιγο λεει δεν βρεθηκε συσκευη. Χρειαζεται να κανω καποια αλλη ρυθμιση η τιποτα αλλο ? :mad: Εχω κανει την διαδικασια αυτη κανα 3 φορες απο την αρχη.... Τι μπορω να κανω τωρα ετσι οπως ειναι περασμενα ολα μεσα, για να κοιταξω μηπως το εντοπιση ? Τι cell phone έχεις? Εχει GPS INTERNAL η έχεις εξωτερικό δέκτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyalexi Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 παιδιά έχω σκάσει και χρειάζομαι βοήθεια επειγόντως! μόλις παρέλαβα το nokia ld-3w και δεν μπορώ να το συνδέσω με το nokia n73 και το garmin το έκανα pair, το nokia maps το βλέπει κανονικά αλλά το garmin βγάζει ένα μύνημα του τύπου "δεν ήταν δυνατός ο έλεγχος ταυτότητας για το υλικό Garmin Gps" τί γίνεται παιδιά; Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2192920#post2192920 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 αυτο τι σημαινει οτι θα βγει καινουργιος? Nai apo oti diavazo sto forum tis Anavasis Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 exeis link gia to forum afto ? Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logisths Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Γεία σας παιδιά!Εγώ έχω το Νοκια Ν82 έκανα όλα τα βήματα κανονικά αλλά όταν πάω να ανοίξω το πρόγραμμα,μου βγάζει το Logo Garmin και σε 3" κλείνει.Μήπως ξέρει κανένασ για ποιο λόγο? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Ξέρει κανέις αν μπορώ να το εγκαταστήσω σε Ν70 Vodafone Live ? Στο Ν73 πήγαν όλα καλά που δεν ήταν Vodafone Live, στο Ν 70 βγάζει όμως συνέχεια κατεστραμμένο αρχείο και ας κάνω την εγκατάσταση από το ίδιο pc + directory. Ευχαριστώ Φίλε μου, μην παιδεύεσαι τσάμπα. Το πρόγραμμα είναι για Symbian 9.1 ενώ το Ν70 είναι 8.0. Δεν το δέχεται. συγνωμη, αλλα τελικα πως γινεται η μετονομασια ενος αρχειου? ειναι τοσο δυσκολα τα βηματα? σας παρακαλω πελαγωσα. Δεν ξέρω ποια Windows, έχεις φίλε tacolla, αλλά από προεπιλογή τα Windows (δυστυχώς) δεν δείχνουν τις καταλήξεις των αρχείων. Πήγαινε πάνω στα μενού της "Εξερεύνησης των Windows" και ψάξε για "Επιλογές φακέλων" ή κάτι παρόμοιο. Στα Vista θα το βρεις στο Οργάνωση > Επιλογές φακέλων και αναζήτησης > Προβολή (tab) Εκεί θα βρεις ανάμεσα σε πολλές άλλες και την επιλογή "Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων" ή κάτι παρόμοιο. Ξετσεκάρισέ την ώστε να εμφανίζονται οι καταλήξεις των αρχείων και πάτα ΟΚ. Μετά πήγαινε στο αρχείο και κάνε δεξί κλικ > Μετονομασία και άλλαξε την κατάληξη (μετά την τελεία) σε ό,τι θέλεις. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisaf Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 παιδια μηπως γνωριζει κανεις πως γινεται η ρυθμιση ωρας για το carmin ως προς τον υπολογισμο αφιξης. συγκεκριμενα το anavasis πηγαινει μια ωρα μπροστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 παιδια δεν ξεκλειδωνει η χρηση του εσωτερικου gps, ακολουθησα και τις 2 περιπτωσεις αλλα τιποτα. τι φταιει? κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Ενα μεγαλο ευχαριστω απο μερους μου σε οσους εδω μεσα κουραστηκαν για να εχουμε εναν πολυ καλο χαρτη στα κινητα μας.Προς το παρον εχω τον 3σε1 αλλα μολις βρω ορεξη και χρονο θα τους βαλω χωρια.Ντρεπομαι αλλα θα το πω,τριτη πηρα το ν82,τεταρτη εβαλα το garmin,τεταρτη βραδυ εκανα format σε καρτα και κινητο γιατι κολλησε η καρτα απο το garmin.Το μονο που μπορω να σκεφτω οτι φταιει για το κολλημα ειναι οτι πηγα να το ξεκινησω χωρις να κανω επανεκκινηση.:lost: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 παιδια δεν ξεκλειδωνει η χρηση του εσωτερικου gps, ακολουθησα και τις 2 περιπτωσεις αλλα τιποτα. τι φταιει? το κινητο μου ειναι ενα Ν73, μπορω να κανω χρηση εσωτερικου gps ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 μηπως ξερει καποιος να μου πει που μπορω να βρω χαρτες απο αλλες χωρες? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 παιδια δεν ξεκλειδωνει η χρηση του εσωτερικου gps, ακολουθησα και τις 2 περιπτωσεις αλλα τιποτα. τι φταιει? το κινητο μου ειναι ενα Ν73, μπορω να κανω χρηση εσωτερικου gps ε? Αφού το Ν73 δεν έχει εσωτερικό GPS, τι να βρει η εφαρμογή??? :blink: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Αφού το Ν73 δεν έχει εσωτερικό GPS, τι να βρει η εφαρμογή??? :blink: αρα δεν γινετε χρηση του garmin απο το Ν73? δε μπορεις να εχεις αναζητηση οδων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts