aptaliko Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Να ρωτήσω αν νωρίζει κανένας αν ο χάρτης "Autodrive Hellas 1.25" για τα Symbian κινητά είναι ο ίδιος σε λεπτομέρεια-πληροφορίες-χρηστικότητα με τον χάρτη-συσκευή που έχει βγάλει η GARMIN (νομίζω Autodrive λέγεται και αυτός) για τα αυτοκίνητα. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Na se rwtisw exw valei kai egw to Garmin sto P1i mou ola kala mporw na pw ektos apo ena mikro provlimataki!Exeis dokimasei na grapseis dieuthinsi h opoia ksekinaei apo to gramma Y!Sto diko mou enw to Y tou eikonikou pliktrologiou to pairnei kanonika se xwres kai poleis stis dieuthinseis to pataw kai den to bgazei stin othoni me tipota kai etsi den mporw na psaksw dieuthinseis pou arxizoun apo Y!An theleis dokimase to kai esy na mou peis an sto kanei kai sena! pes mou 1 diefthinsi pou psaxneis na vrei , na to dw kai egw Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 !molis mpainw se xarti mou vgazei tin xalkida alla xwris odous xwris tpt kai me lathos thesi Οι Χάρτες πρέπει να είναι τοποθετημένοι μέσα στο φάκελο Garmin. Στον φάκελο πρέπει να υπάρχουν τα εξής αρχεία: GarminDevice.xml GMAPBMAP.IMG (ενσωματωμένος χάρτης, 10ΜΒ) GMAPPROM.IMG (χάρτης Auto Drive, 35MB) GMAPPROM.UNL (αρχείο ξεκλειδώματος χάρτη Auto Drive) GMAPSUPP.IMG (χάρτη Ανάβασης, 85ΜΒ, δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα) GMAPSUP2.IMG (χάρτης BlueChart Atlantic, 15ΜΒ) GMAPSUP2.UNL (αρχείο ξεκλειδώματος του χάρτη BlueChart Atlantic) SW.UNL (το αρχείο ξεκλειδώματος του προγράμματος) Προσοχή, οι χάρτες αυτοί είναι οι ξεχωριστοί και όχι ο 3 σε 1. Διάβασε ξανά τις οδηγίες στο πρώτο ποστ και τσέκαρε αν έχεις κάνει την σωστή διαδικασία για τα αρχεία unl. Ίσως έχεις βάλει τους χάρτες και δεν τους έχεις ξεκλειδώσει σωστά. Πήγαινε με έναν file manager στον φάκελο Garmin της κάρτας μνήμης σου αι τσέκαρε αν είναι έτσι ακριβώς όπως στα αναφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
witty1975 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την πολυ καλή δουλειά. Μήπως μπορεί να μου πει κανείς από που να κατεβάσω χάρτες για τον Καναδα? Αν γίνεται μόνο τον Καναδά και όχι για ολόκληρη την Bόρεια Αμερική? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tek640 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Χτες ειχα παει βολτα στην Χαλκιδα και ανεβηκα προς την Στενη. Δοκιμασα τους χαρτες σε διαδρομες offroad αλλα και στον δρομο.Στους κανονικους δρομους ηταν αψογο το Garmin και η πλοηγηση. Στην offroad διαδρομη καποιους πολυ στενους δασικους δρομους δεν τους ειχε καθολου, απλα εγραφε "μη αστικη γη". Καποιους δασικους μεγαλους τους ειχε κανονικα σαν δρομους. Αυτο που δεν δοκιμασα ηταν την πλοηγηση.Νομιζω ομως οτι δεν παιζει σε offroad διαδρομες. Παράθεση ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- www.ktmhellasclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 pigainw ekei pou mou les kai mou exei : 1 Worldwide Roads Basemap ( e:\GARMIN\ ) 2 Leptomereis xartes enswmatwmenoi xartes ( Greece v1.25(greek)36.3 mb ) auta!molis mpainw se xarti mou vgazei tin xalkida alla xwris odous xwris tpt kai me lathos thesi Στα «Σύνολα χαρτών» επέλεξε MapSource και τσέκαρε όλους τους χάρτες (αν κι απ' ότι βλέπω έχεις μόνο τον Auto Drive Hellas). Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Χτες ειχα παει βολτα στην Χαλκιδα και ανεβηκα προς την Στενη. Δοκιμασα τους χαρτες σε διαδρομες offroad αλλα και στον δρομο.Στους κανονικους δρομους ηταν αψογο το Garmin και η πλοηγηση. Στην offroad διαδρομη καποιους πολυ στενους δασικους δρομους δεν τους ειχε καθολου, απλα εγραφε "μη αστικη γη". Καποιους δασικους μεγαλους τους ειχε κανονικα σαν δρομους. Αυτο που δεν δοκιμασα ηταν την πλοηγηση.Νομιζω ομως οτι δεν παιζει σε offroad διαδρομες. εννοείς δοκίμασες στην offroad διαδρομή τον autodrive??? ΘΑ σου πρότεινα την επόμενη φορά να χρησιμοποιήσεις τον Anavasi γιατί μάλλον έχει πιο πολλές λεπτομέρειες. (Εκτός αν το έκανες γιατι δεν έχω πάει με το gps ποτέ κατα κει) pigainw ekei pou mou les kai mou exei : 1 Worldwide Roads Basemap ( e:\GARMIN\ ) 2 Leptomereis xartes enswmatwmenoi xartes ( Greece v1.25(greek)36.3 mb ) auta!molis mpainw se xarti mou vgazei tin xalkida alla xwris odous xwris tpt kai me lathos thesi Πήγαινε και τσέκαρε τον χάρτη που σου βγάζει εκεί.. Autodrive hELLAS Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 καλησπερα, ειμαι νεος στο χωρο και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις: 1. υπαρχει δυνατοτητα πλοηγησης χωρις χρεωση σε ενα Ν 73? 2. υπαρχει δυνατοτητα ευρεσης οδου με αναζητηση, (παλι χωρις χρεωση)? 3. ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Δεν υπάρχει καμία χρέωση. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα δεν το καταλαβαινω, εχω το νοκια μαπς και μου ζητα να ενεργοποιησω τη χρηση διαδυκτιου. στο garmin πως λειτουργει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tek640 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 εννοείς δοκίμασες στην offroad διαδρομή τον autodrive??? ΘΑ σου πρότεινα την επόμενη φορά να χρησιμοποιήσεις τον Anavasi γιατί μάλλον έχει πιο πολλές λεπτομέρειες. (Εκτός αν το έκανες γιατι δεν έχω πάει με το gps ποτέ κατα κει) Πήγαινε και τσέκαρε τον χάρτη που σου βγάζει εκεί.. Autodrive hELLAS Εχω βαλει και τους 2 χαρτες που λες.Τους εχω και τους 2 επιλεγμενους και δεν ξερω αν αυτο παιζει καποιο ρολο.Εχε υποψιν βεβαια οτι απο κει που περασα με την μηχανη σε καποια σημεια δεν περναει αυτοκινητο και ισως να μην υπαρχει χαρτογραφηση. Παράθεση ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- www.ktmhellasclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα δεν το καταλαβαινω, εχω το νοκια μαπς και μου ζητα να ενεργοποιησω τη χρηση διαδυκτιου. στο garmin πως λειτουργει? Η Νόκια χρεώνει. Η Garmin όχι. Μην ασχολήσαι με τους Nokia Mapes. Οι χάρτες της Garmin είναι έτη φωτός μπροστά απ΄της Nokia, συν το ότι έχει και δωρεάν την πλοήγηση. Εχω βαλει και τους 2 χαρτες που λες.Τους εχω και τους 2 επιλεγμενους και δεν ξερω αν αυτο παιζει καποιο ρολο.Εχε υποψιν βεβαια οτι απο κει που περασα με την μηχανη σε καποια σημεια δεν περναει αυτοκινητο και ισως να μην υπαρχει χαρτογραφηση. Έχε υπόψην ότι για να εκμεταλλευτείς όλες τις δυνατότητες του Anavasis, θα πρέπει να έχεις τσεκαρισμένους μόνο τον Anavasis και τον default χάρτη (αναφέρθηκε 1-2 σελίδες πριν). Μην τσεκάρεις όλους τους χάρτες. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Καλησπερα σε ολους. Ενα μικρο προβληματακι και δεν ξερω γιατι. Το ΣΚ αποφασισα να παω Αθηνα και να δοκιμασω το Garmin. Εβαλα απο το σπιτι μου Θεσσαλονικη να με παει σε μια διευθυνση στην Αθηνα. Και μου εβγαζε συνεχεια δυο μηνυματα οτι ''Δεν Ειναι Δυνατος Ο Υπολογισμος της Διαδρομης Για το Σημειο Προορισμου'' και οταν ξαναδοκιμαζα ''Δεν Ειναι Δυνατος Ο Υπολογισμος της Διαδρομης.Δεν Υπαρχει ελευθερη μνημη'' Χρησμιμοποιω τον Χαρτη 3σε1. Οταν εφτασα κοντα στην Αθηνα μονο τοτε μου εβγαζε την διαδρομη. Δεν ξερω αν φταιει το οτι ειναι μακρυνη η αποσταση και δεν μπορουσε να το υπολογισει αλλα δεν δικαιολογειται αυτο:confused: Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Ο υπολογισμος της διαδρομης και ο επαναυπολογισμος αργει παρα πολυ. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tek640 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Έχε υπόψην ότι για να εκμεταλλευτείς όλες τις δυνατότητες του Anavasis, θα πρέπει να έχεις τσεκαρισμένους μόνο τον Anavasis και τον default χάρτη (αναφέρθηκε 1-2 σελίδες πριν). Μην τσεκάρεις όλους τους χάρτες. Στην επομενη endurada θα δοκιμασω τοτε και θα σας πω λεπτομερειες. Υπομονη μεχρι το επομενο ΣΚ. Παράθεση ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- www.ktmhellasclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 ευχαριστω για μια ακομη φορα. αυτη τη στιγμη ποιος ειναι ο καλυτερος χαρτης για την ελλαδα και που μπορω να τον βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Για πόλη ο Auto Drive Hellas. Για επαρχιακό δίκτυο, τοποθεσίες κ.τ.λ. ο Anavasis. Βρίσκονται όλα στην πρώτη σελίδα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 και παλι ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIESPI Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 ΦΙΛΟΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ AUTO DRIVE TΩN 35 MB ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 S.O.S. ασχετο, αλλα πως κανουμε μετονομασια αρχειου? αλλαγη καταληξης δηλαδη, απο txt σε unl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Καλησπερα σε ολους. Ενα μικρο προβληματακι και δεν ξερω γιατι. Το ΣΚ αποφασισα να παω Αθηνα και να δοκιμασω το Garmin. Εβαλα απο το σπιτι μου Θεσσαλονικη να με παει σε μια διευθυνση στην Αθηνα. Και μου εβγαζε συνεχεια δυο μηνυματα οτι ''Δεν Ειναι Δυνατος Ο Υπολογισμος της Διαδρομης Για το Σημειο Προορισμου'' και οταν ξαναδοκιμαζα ''Δεν Ειναι Δυνατος Ο Υπολογισμος της Διαδρομης.Δεν Υπαρχει ελευθερη μνημη'' Χρησμιμοποιω τον Χαρτη 3σε1. Οταν εφτασα κοντα στην Αθηνα μονο τοτε μου εβγαζε την διαδρομη. Δεν ξερω αν φταιει το οτι ειναι μακρυνη η αποσταση και δεν μπορουσε να το υπολογισει αλλα δεν δικαιολογειται αυτο:confused: Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Ο υπολογισμος της διαδρομης και ο επαναυπολογισμος αργει παρα πολυ. de kserw ti borei na fteei ala sigoura isos oxi to garmin .. egw tou evala na me paei apo Athina se 1 diefthinisi mou sto Parisi kai to evgale... Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike228 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Ξέρει κανέις αν μπορώ να το εγκαταστήσω σε Ν70 Vodafone Live ? Στο Ν73 πήγαν όλα καλά που δεν ήταν Vodafone Live, στο Ν 70 βγάζει όμως συνέχεια κατεστραμμένο αρχείο και ας κάνω την εγκατάσταση από το ίδιο pc + directory. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 S.O.S. ασχετο, αλλα πως κανουμε μετονομασια αρχειου? αλλαγη καταληξης δηλαδη, απο txt σε unl. Χρειάζεται να έχεις επιλέξει στα windows να φαίνονται οι καταλήξεις των αρχείων (από τα folder options) και τότε απλά βάζεις ότι κατάληξη θες σε ένα αρχείο.. Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
battler4 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Εμενα παιδες μου εσπασε τα νευρα!!!!το γαρμιν!!!λοιπον ασχετα που δεν κατεβαινου οι χαρτες του auto drive δεν ξερω τι φταιει!!!το ραπιντσεα γραφεικατι gia forrbiden to share tihs file!! χτες καθισα πανω 14 ωρες και διαβαζα στο forum και εκτελουσα!τελος παντων μπορει καποις να απλοποιηση την διαδικασια της εγκαταστασης με οτι καινουριο απο χαρτες με auto drive που βλεπω οτι αξιζει και να τους ανεβασετε παλι ραπιδσερ γιατι δεν κατεβαινουν??επισης ενω καταφερα να ξεκλιδωσω το προγραμμα με τους πρωτους χαρτες που εχει στην αρχη δεν τα καταφερα!!μολις τους περναγα με την γνωστη διαδικασια μου ζηταγει 25πσιφιο κωδικο!!το ειδα και σε προηγουμενες σελιδες αυτο το προβλημα!!μην κουραζετε ι διαδικασια εγινε καρφι χςρισ λατθος το κοιταξα με καθε λεπτομερια!μπορει να φταιει το τηλεφωνο το ν80 εχω!ας ανεβασει καποιος καποιο χατη πληρη οπως ακου τον auto drive!το rapideshare den kserw ti exei pathei!!thankssssss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 S.O.S. ασχετο, αλλα πως κανουμε μετονομασια αρχειου? αλλαγη καταληξης δηλαδη, απο txt σε unl. Η πολύ απλά το βάζεις στο κινητό σου σαν αρχείο κειμένου, ανοίγεις τον X-plore και αλλάζεις την κατάληξη απο txt σε unl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 bre paidia me ton xarth ths anabasis mono,exei kataferi kaneis na bali proorismo;dioti otan patame sto "gia pou".dixni grapse politia ktl,me apotelezma na mhn dexete kamia diefthynsi. Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts