Jump to content

LG KU990: Java παιχνίδια, εφαρμογές & Hacks


Stephen
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 272
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια οταν κανετε μια ταινια σε 400χ220 ποσα ΜΒ σας βγαινει? Γιατι εγω που εκανα με τις ρυθμισεις που αναφερει 1 παιδι στην 1 σελ με το total video converter βγαινει σχεδον 400 ΜΒ.Πολλα δεν ειναι? ειχα κανει και μια αλλη με χαμηλοτερες ρυθμσης και low quality φυσικα και ειχε σπασιματα στην οθονη κατα την αναπαραγωγη. Αλλα δεν βαζω το mobile γιατι εκει η μεγιστη αναλυση ειναι 320χ240. Εσεις τι χρησιμοποιειτε?
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
ρε παιδία κάνω ότι λέτε για να βάλω τα θέματα αλλα στην αρχή ανοίγω το EFS παταω explorer και δεν βγάζει τπτ :S Γιατι?
Link to comment
Share on other sites

ρε παιδία κάνω ότι λέτε για να βάλω τα θέματα αλλα στην αρχή ανοίγω το EFS παταω explorer και δεν βγάζει τπτ :S Γιατι?

 

 

οκ τα κατάφερα ευχαριστώ!!

άκυρο

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Παίδες έχω ένα viewty με vodafone live και την έκδοση V10d. Υπάρχει αναβάθμιση σε καινούρια έκδοση; Κι αν ναι, πως γίνεται; Μέσα στο κουτί του κινητού είχε καλώδιο usb αλλά δεν είχε cd με software.. Please help αν ξέρει κάποιος..

"let's tear this shit apart

let's tear the f@ckin' house apart

let's tear our f@ckin' bodies apart

but let's just have some fun"

Of Montreal - The past is a grotesque animal

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Καλησπέρα!!! Μήπως γνωρίζει κανείς να μου πεί πώς θα εγκαταστήσω το we travel κ τον χαρτη στο κινητό; Ευχαριστώ....:)
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα και απο μενα...επειδη δε μπορω να βρω link για να κατεβασω το theme manager απο καπου free,ξερεις καποιο?αν μπορεις να με βοιθησεις γτ εχω κολλησει μονο σε αυτο...ευχαριστω...
Link to comment
Share on other sites

Αυτο λεμε, οτι ΔΕΝ γινεται...:p

Μονο σε symbian παιζει ή επαιζε αυτο.

 

Καλη μας χρονια.

 

paidia den mporw na stilw arxeia typou *.jar sto viewty m ti programma prepi na katevasw kai pws tha to kanw eggatastasi sto kinito m? den katalava :blink::worry:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

παιδια γεια σας!!Πριν δυο μερες πηρα κι εγω το viewy.αν και ηταν η τελευταια μου επιλογη αφου ο πατερας μου δεν ειχε μεγαλη αναβαθμιση και δεν ηθελα να δωσω πολλαλεφτα για να παρω κατι καλυτερο πηρα αυτο.Η αληθεια ειναι οτι δεν το ηξερα το κινητο αλλα απο οταν το πηρα και ψαχνοντας στο ιντερνετ εχω δει οτι εχει πολλες δυνατοτητες.Το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει Wifi.ξερετε κανενα τροπο για free ιντερνετ??αυτα προς το παρον

γεια σας και παλι εχω ενα προβλημα.....οταν βαζω το mode με τα 120 fps στην βιντεοκαμερα σκοτεινιαζει η οθονη οταν πατησω το record.εχω δοκιμασει να βαλω νυχτερινη ληψη να ανεβασω την φωτεινοτητα αλλα τιποτα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
ρε παιδια μπορει να μου εξιγισει κ εμενα καποιος πως βαζω τ 8εματα γιατι δεν εχω καταλαβει χριστο ?? :(
Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω πολυ παιδια...τα καταφερα με το theme manager..

θελω να ρωτησω κατι ομως..αντιγραφω το vtocco και το htc στον φακελο themes και δεν τα βρισκει το manager..πως μπορω να βαλω τα αλλα 2 θεματα??

 

 

φιλε κωστα πηγαινε στν σελιδα 2 και θα βρεις πολυ αναλιτυκα τι θα κανεις...

εχει κανει ωραια δουλεια..

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω πολυ παιδια...τα καταφερα με το theme manager..

θελω να ρωτησω κατι ομως..αντιγραφω το vtocco και το htc στον φακελο themes και δεν τα βρισκει το manager..πως μπορω να βαλω τα αλλα 2 θεματα??

 

 

φιλε κωστα πηγαινε στν σελιδα 2 και θα βρεις πολυ αναλιτυκα τι θα κανεις...

εχει κανει ωραια δουλεια..

 

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κ εγώ...τι δεν παει καλά? Ξέρει κάποιος αναλυτικά να μας πει τη διαδικασία? το vtocco το βλέπει αλλά βγάζει μήνυμα οτι οι ρυθμίσεις δεν είναι σωστές ή δεν εγκαταστάθηκε σωστά

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Επειδή ταλαιπωρήθηκα λιγάκι να εγκαταστήσω τον theme manager (και δεν θα έλεγα οτι είμαι άσχετη απο τεχνολογία) παραθέτω και με δικά μου σχολια πως εγκαθιστούμε θέματα στο lg ku990i viewty απο την αρχη ως το τέλος....

 

Να πω οτι έψαξα πολύ για να βρω εναν αναλυτικό οδηγό, αλλά είτε ο ενας θα τα ελεγε διαφορετικα απο άλλον ειτε καποια θα είχαν λάθος οδηγίες...η ανησυχία μου ήταν μήπως κάνω κάτι λάθος και χαλάσω κ τα θέματα που ήδη έχει το lg μου, οποτε και φοβόμουν να πειραματιστώ... (όντος έκανα μια βλακεια αρχικα, σβύστηκαν τα θέματα και το κινητό ήταν όλο μια μαύρη οθόνη, ευτηχως βρηκα τρόπο και το ξαναέφερα στην αρχική του κατασταση...) Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα, εγώ έκανα την εγκατάσταση με επιτυχία.

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ THEME MANAGER ΣΤΟ LG KU990i

 

Τι χρειαζόμαστε?

Εκτός απο το κινητό και το καλώδιο usb, κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε τα εξής:

1.THEME MANAGER v3.2 απο εδω :

Ειναι σε μορφή rar οποτε και αποσυμπιεζουμε καπου που ειναι ευκολο να το θυμόμαστε, τα αρχεια που εμφανίζονται ειναι τα εξης [ATTACH]15379[/ATTACH]

 

2. EFS MEDIA BUILDER απο εδω :

 

 

Θεωρώ δεδομένο οτι έχουμε κάρτα micro sd μέσα στο τηλέφωνο γιατί η εγκατάσταση γίνεται εκει.

1. Ανοίγουμε το EFS MEDIA BUILDER

2. Συνδέουμε το τηλέφωνο με τον υπολογιστή μεσω usb

3. Παταμε EFS exporer και ανοίγει ένα παράθυρο οπου λεει select port και αναβοσβύνει ενα μπλε πλαισιο που λεει ''waiting...''

Εχει ήδη εντοπίσει τη συσκευή μας σαν ku990. Απο τη στιγμή που θα εμφανιστει αυτο το πλαισιο έχουμε γυρω στα 15 δευτερόλεπτα να επιλεξουμε την συσκευή και να πατήσουμε connect (δεξια κατω στο ίδιο παράθυρο). Με μερικές δοκιμές θα τα καταφερουμε.

Βλεπουμε την εξης οθονη: [ATTACH]15380[/ATTACH]

Στο πανω μέρος είναι τα κρυφά αρχεία του κινητού μας και στο κάτω μέρος τα αρχεία του υπολογιστή μας.

 

4. Απο το κάτω αριστερό παράθυρο παταμε στον φάκελο που έχουμε εγκαταστήσει τον theme manager και φαίνονται τα αρχεια κάτω δεξιά.

Θα πρέπει να βλέπεται αυτο : [ATTACH]15381[/ATTACH]

 

5. Στο πάνω μέρος στα δεξιά βρίσκουμε τον φάκελο LGAPP (ο 2ος φάκελος), τον ανοίγουμε και μετά βρίσκουμε τον φάκελο media (ο 4ος απο την αρχη). Αφού τον ανοίξουμε και αυτόν, πάμε στον φάκελο swf (ο τελευταίος )ο οποιος μας εμφανίζει έναν φάκελο με το όνομα theme και κάποια άλλα αρχεια.

 

6.Τώρα πάμε στο κάτω μέρος και πατάμε τα εξης :

-Δεξί κλικ στο αρχείο nyx_viewtyx.swf και παταμε την επιλογή write

-Δεξι κλικ στο αρχειο widget2.swf και παταμε την επιλογη write

-Δεξί κλικ στο αρχειο widget4.swf και παταμε την επιλογη write

Τα αρχεια έχουν αντιγραφει στο κινητό μας.

 

7.Παμε επανω και επιλεγουμε τον φάκελο theme ο οποιος περιεχει 4 αρχεια με καταληξη .swf

 

8. Ξαναπαμε κατω και κανουμε δεξι κλικ στο αρχειο theme_bg2.swf και παταμε την επιλογη write. Με αυτό αντικαθιστά αυτόματα το ήδη υπαρχον αρχειο.

 

9. Παμε στο επανω αριστερο μερος και βρισκουμε το αρχικο LGAPP, το παταμε 1 φορα. Μετα στο επανω δεξια μερος μεσα στο παραθυρο σε ενα κενο σημειο κανουμε δεξι κλικ και παταμε refresh ωστε να αποθηκευτουν οι αλλαγες.

 

10. Παταμε disconnect και στο επομενο παραθυρο που βγαζει παταμε yes. Το κινητό απο μόνο του κανει επανεκινηση. Κλείνουμε το EFS MEDIA PLAYER και αποσυνδεουμε το κινητο απο το καλωδιο και τον υπολογιστή.

 

11. Αφου ανοιξει το κινητο μας παμε ρυθμισεις, μετα ρυθμισεις τηλεφωνου, μετα συνδεσιμοτητα, μετα συνδεση usb και τέλος μαζικη αποθηκευση. Τώρα ξανασυνδέουμε το κινητο με καλώδιο usb και υπολογιστή. το τηλεφωνο μας τωρα ειναι συνδεδεμενο σε μαζικη αποθηκευση.

 

12. Παμε στο ''ο υπολογιστή μου'' και εκει μας εμφανίζει την μνημη του κινητού ως ξεχωριστο δίσκο με το ονομα removable disk (αφαιρουμενος δισκος f:) Βλεπουμε κατι τετοιο: [ATTACH]15382[/ATTACH]

 

13. Παμε εκει οπου έχουμε φυλαγμενο τον theme manager και βρισκουμε τον φακελο themes(εχει όλα τα θεματα μέσα). Παταμε δεξι κλικ στο φακελο themes και παταμε αντιγραφη. Μετα παμε στον αφαιρουμενο δισκο f: κανουμε δεξι κλικ και παταμε επικολληση. Τώρα αντιγράφει όλα τα αρχεια στην εξωτερική μνημη του τηλεφώνου.

 

14. Αποσυνδέουμε το τηλέφωνο απο το καλωδιο usb και τον υπολογιστή.

 

15.Παιρνουμε το κινητό μας και παταμε ρυθμισεις, μετα εμφάνιση, μετα θεμα και επιλεγουμε το 2ο θεμα δηλαδη το ''ασημι''. Παμε στην αρχικη οθονη.

 

16.Παταμε 2 φορες συνεχόμενα το c (το κουμπι αναμεσα στο κοκκινο και το πρασινο κουμπι) και μας εμφανιζει το μενου με τα θέματα. Οταν αποφασίσουμε ποιο μας αρεσει το επιλεγουμε και παταμε ξανα 2 φορες το c για να φυγουμε απο εκει.

 

 

Εχουμε ηδη εγκατεστημενο το theme manager στο κινητο μας αλλα θέλουμε να κάνουμε εγκατάσταση ένα άλλο θέμα π.χ vTocco

 

1.Εχουμε κατεβασει ηδη το νεο θέμα στον υπολογιστη μας σε εναν φακελο

2. Παμε ρυθμισεις, μετα ρυθμισεις τηλεφωνου, μετα συνδεσιμοτητα, μετα συνδεση usb και τέλος μαζικη αποθηκευση. Τώρα συνδέουμε το κινητο με καλώδιο usb και υπολογιστή. (αυτο το ξανακαναμε παραπανω)

3.Βρισκουμε τον φακελο που έχουμε το νεο θεμα και παταμε δεξι κλικ στο φακελοκαι μετα αντιγραφη. Μετα παμε στον αφαιρουμενο δισκο f: κανουμε δεξι κλικ και παταμε επικολληση.

4. Παμε εκει που εχουμε φυλαγμενο τον theme manager στον υπολογιστή μας. Βρίσκουμε τον υποφάκελο themes που έχει ολα τα θεματα και καπου εκει μεσα ειναι ένα αρχειο .txt που λεγεται ThemeList. Το ανοιγουμεΠαμε στην τελευταια γραμμή των θεμάτων (βλεπε κοκκινο σημαδι 1), ακριβώς απο κάτω απο εκεινη τη σειρά, περνάμε με τον ίδιο ακριβως τρόπο όλα τα στοιχεια αλλάζοντας απλα όπου το όνομα του θέματος, διορθώνουμε βαζοντας το ονομα του νέου θέματος σε όλα τα πεδία πχ.νεο θεμα vTocco(βλεπε κοκκινο σημαδι 2)[ATTACH]15383[/ATTACH]

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σημεία >/< και γενικά τα σύμβολα πρέπει να είναι ακριβώς όπως όλα τα αλλα αλλιώς δεν θα τα αναγνωρίζει.

5. Παμε αρχειο και μετα αποθηκευση για να τελειώσουμε. Αποσυνδεύουμε το τηλέφωνο και το νέο θέμα έχει περαστεί...

 

Ελπιζω να βοήθησα λιγάκι...

Link to comment
Share on other sites

μπορει καποιος να μου πει επειδη θελω να αγορασω το συγκεκριμενο τηλεφωνο αν οντως διαρκει πολυ λιγο η μπαταρια?? τελειωνει παρα πολυ γρηγορα?
Link to comment
Share on other sites

καλημερα. Μη εχοντας το σε 3G δικτυο εμενα μου κραταει 2 μερες ανετα. βεβαια, δεν ειμαι κ του κοινωνικου πολυ αλλα μια φορα, αν ειχες νοκια, δεν θα κανει μεγαλη διαφορα. Αν εχεις ερικοκσον, ετοιμασου για χαρακιρι. Παντως, εγω δεν το εχω μετανιωσει, αξιζει τα λεφτακια του. Το μονο που να ξερεις, δεν το δινουν με τιποτα πλεον, ειναι μονο κινητο μπαταρια φορτιστης. Αρα ετοιμασου για εξοδα εξτρα, τυπου χαντς φρι, καλωδιο συνδεσης, προστατευτικο οθονουλας. γραφιδα(αν παρεις μαυρο, εγω που πηρα λευκο,πηρα το πουλμαν)

 

ΥΓ: για καποιο λογο που ΔΕΝ καταλαβαινω, στο φορουμ αυτο εχουν ριξει απο σνομαπρια μεχρι μαυρη πετρα για το κινητο αυτο...κριμα. Τελικα η μοδα αλλοιωνει πολλα.Κριμα γιατι μακαρι να ειχα τις γνωσεις να απαντουσα εγω στα ερωτηματα των παιδιων που ειναι γραμμεεεεεεεεεεεενα κανονικα.

Edited by naerdiel
"A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world." O.W.
Link to comment
Share on other sites

καλημερα. Μη εχοντας το σε 3G δικτυο εμενα μου κραταει 2 μερες ανετα. βεβαια, δεν ειμαι κ του κοινωνικου πολυ αλλα μια φορα, αν ειχες νοκια, δεν θα κανει μεγαλη διαφορα. Αν εχεις ερικοκσον, ετοιμασου για χαρακιρι. Παντως, εγω δεν το εχω μετανιωσει, αξιζει τα λεφτακια του. Το μονο που να ξερεις, δεν το δινουν με τιποτα πλεον, ειναι μονο κινητο μπαταρια φορτιστης. Αρα ετοιμασου για εξοδα εξτρα, τυπου χαντς φρι, καλωδιο συνδεσης, προστατευτικο οθονουλας. γραφιδα(αν παρεις μαυρο, εγω που πηρα λευκο,πηρα το πουλμαν)

 

ΥΓ: για καποιο λογο που ΔΕΝ καταλαβαινω, στο φορουμ αυτο εχουν ριξει απο σνομαπρια μεχρι μαυρη πετρα για το κινητο αυτο...κριμα. Τελικα η μοδα αλλοιωνει πολλα.Κριμα γιατι μακαρι να ειχα τις γνωσεις να απαντουσα εγω στα ερωτηματα των παιδιων που ειναι γραμμεεεεεεεεεεεενα κανονικα.

Δεν είναι θέμα σνομπαρίας, το κινητό είναι παλιό πλέον και αυτοί που το είχανε έχουνε προχωρήσει σε αγορά άλλου κινητού.Λογικά πολλές ερωτήσεις θα έχουν απαντηθεί στο επίσημο θέμα του κινητού παλαιότερα. :)

Ace of Hearts..
Link to comment
Share on other sites

Δεκτον αυτο που λετε αλλα απο την αλλη , κι αυτος που το ειχε και εχει αλλο, σιγουρα θα μπορουσε να πει κατι, να βοηθησει αυτον που το εχει τωρα. Οταν βοηθαμε καποιον ειναι για να βοηθαμε χωρις προυποθεσεις μοδος η οχι. Αποψη μου βεβαια, χωρις να αποτελει μομφη τοσο οσο ισως στεναχωρη διαπιστωση απο πλευρας μου. Εχει τη γλυκα του εκει που τρεχεις, να σταματας για λιγο για να βοηθησεις αυτον που εχει μεινει πισω...

φιλικα παντα και εκτιμωντας την ολη προσπαθεια που γινεται απο καποιους εδω :)

"A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world." O.W.
Link to comment
Share on other sites

παιδια καλησπερα...ειμαι και εγω ενας ακομα κατοχος του συγκεκριμενου lg. Καλο το τηλεφωνο και το κολπο με τα θεματα λειτουργησε αψογα. Με τα παιχνιδια ομως εχω ενα προβλημα. Αφου τα βαλω στο κινητο τα βρισκω απο εκει μεσα και παταω εκκινηση το αρχειο .jar αλλα δεν μου κανει απολυτως τιποτα. τι ξαναπερασα τα αρχεια, τι επανεκκινησεις εκανα αυτο εκει..δεν κανει τπτ..λεω μηπως "χαλασε" καποιο αρχειο και δεν δουλευει η java. Αν υφισταται κατι τετοιο..
Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια τοσα ατομα μιλανε μεσα στο θεμα για αναβαθμισεις και τετοια και ενας ανθρωπος δεν μπηκε στον κοπο να δωσει οδηγιες για να βοηθησει αυτους που δεν ξερουν αυτο νομιζω οτι δεν ειναι και οτι πιο σωστο ....................
Link to comment
Share on other sites

σκοπευω να αγοράσω το lg ku990i από την vodafone?λέτε να έχω προβλήματα με το να βάλω τα θέματα?το λέω λόγω του μενού της vodafone..:)
Link to comment
Share on other sites

σκοπευω να αγοράσω το lg ku990i από την vodafone?λέτε να έχω προβλήματα με το να βάλω τα θέματα?το λέω λόγω του μενού της vodafone..:)

 

Δεν θα εχεις προβλημα με το τηλέφωνο (κι εγω απο την vodafone το πηρα) απλα θελεις λιγο χρονο για να διαβασεις τις οδηγιες, να τις καταλαβεις και να κανεις τη διαδικασια σωστα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα εχεις προβλημα με το τηλέφωνο (κι εγω απο την vodafone το πηρα) απλα θελεις λιγο χρονο για να διαβασεις τις οδηγιες, να τις καταλαβεις και να κανεις τη διαδικασια σωστα.

 

α δηλαδή η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια έτσι?:)

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to LG KU990: Java παιχνίδια, εφαρμογές & Hacks

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...