psychoz125 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 παιδια γινεται να περασουμε θεματα χωρις να εχουμε καλωδιο usb ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wooolf Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Άλλο ένα πακέτο με java εφαρμογές, παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένου blue tooth παιχνιδιών), όλα σε ένα σύνδεσμο: 13.584Kb http://rapidshare.com/files/78520233/javagamesandappz.rar Σημειώστε, ότι κάποια από τα αρχεία στο παραπάνω σύνδεσμο είναι δοκιμασμένα σε K800i και όχι στο LG Viewty KU990. Ωστόσο πιστεύω πως δεν θα εμφανιστεί κάποια δυσλειτουργία για το LG αφού το τελευταίο υποστηρίζει .jar αρχεία. Happy Downloading :) Στο δικό μου δεν δουλεύει κανένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychoz125 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 re pedes sto efs den m anagnwrizei to kinhto mporei na to dwkimasa panw apo 20 fores ta kanw ola opws prepei mpataria ktl.............alla tpt το ιδιο παθενω και εγω... τι γινετε οεο ? ... edit μια χαρα εγω το βρηκα το προβλημα thx παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKATE Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 το ιδιο παθενω και εγω... τι γινετε οεο ? ... edit μια χαρα εγω το βρηκα το προβλημα thx παντως Usb Driver KU990 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΑΤΕ ??? ΕΑΝ ΟΧΙ ΕΔW ΤΟ LINK http://rapidshare.com/files/145394002/KU990_USBdriver.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos09 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 re pedia kapios mpori na mou eksigisi i na mou stili video pos vazo themata sto lg ku990i auto to manager pos na valo mesa sto kinito k meta t kano euxaristo ama 8a me voi8isete :rolleyes: Από Ομάδα Διαχείρισης του myphone.gr: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manb Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 πως γινεται αυτο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manb Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Το 2ο μερος αφορα τη καρτα μνημης. Και ειναι πολυ απλο. Αντιγραφεις το φακελο Themes στη καρτα μνημης. Αυτο ηταν. Τωρα κανε μια επανεκκινηση του κινητου και μολις ανοιξει διαλεγεις το 2ο θεμα (Ασημί). Τωρα πας στην αρχικη οθονη και πατωντας 2 φορες το c βλεπεις το Theme Manager με ολα τα θεματα!!! μηπως ξερει κπ να μου πει πως θα αντιγραψω το φακελο Themes στην καρτα μνημης;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manb Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 και που βρισκεται αυτος ο φακελος στο κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickppfts Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 τα θεματα αυτα μπαινουν και στο lg gt500...αν ναι,με τον ιδιο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Έχει αναφερθεί ήδη στο θέμα του κινητού σου ότι δεν μπαίνει ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychoz125 Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Κλησπερα...εινε κανεις απο εδω που να εχει περασει τα mp3 skins τα λεγομενα : MMPlayer.pxo ... γιατι εγω κανω την διαδικασια που λει δλδ : *Connect using EFS MEDIA BUILDER! *Rename LGAPP to TOTO! *Refresh! *Click "Disconnect"! *Wait untill yellow screen appears! *Reconnect the phone! *Refresh! *Go to TOTO -> Pxo folder and copy MMPlayer.pxo ! *Rename TOTO to LGAPP! *Click "Disconnect"! αλλα μολις ανοιγω το κινιτο και παω να βαλω ενα τραγουδι μ γραφει "το αρχειο δεν υπαρχει" αλλα μολις ξαναβαζω το "μαματο" MMPlayer.pxo λειτουργει κανονικοτατα .. ξερει κανεις τι γινετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1985 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 χαιρετώ και γω με τη σειρά μου τη παρέα. Θα ήθελα να με βοηθίσει κάποιος σχετικά με την εγκατάσταη του theme manager. έχω κάνει όλα τα βήματα που αναφέρονται στη σελίδα 5, κάνω reboot το κινητό αλλά αφού ορίσω το δεύτερο θέμα και επιστρέφω στην αρχική οθόνη μου βγαζει το μήνυμα "Error theme manager" "check you have installed theme manager correctly" μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει? ¨εχω κανει την διαδικασιά 4 φορές. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Έχει κανείς εφαρμογή twitter και facebook?? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychoz125 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 εχει περασει κανεις το θεμα touch_diamond μαζι με ολα του τα resources ωστε να ρωτησω κατι αποριες που εχω ασ μου στηλει πμ η ας απαντησει εδω ωστε να θεσω τις ερωτησεις μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 ναι, εγώ το είχα βάλει, αλλά το έβγαλα, επειδή ήταν απελπιστικά αργό. Ας μου απαντήσει κάποιος παραπάνω. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Με τίποτα δεν θα υπάρχει κάτι τέτοιο. Περίμενε 2-3 χρονάκια να βγάλει η Microsoft το OneApp :p :p Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 τι είναι το oneapp? υπάρχει τελικά-το snaptu. είναι κ για τα 2. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 To OneApp είναι ένα project της Microsoft για μη smartphone και θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό. Είναι μια μικρή εφαρμογή που εγκαθίσταται σε οποιοδήποτε τηλέφωνο και έχει facebook, msn, weather και άλλα πολλά ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 ΤΕΛΕΙΑ, μου έφτιαξες τη διάθεση :p :) :) Και θα είναι java, φαντάζομαι, ε? Και περίπου πότε αναμένεται; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychoz125 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 εχει περασει κανεις το θεμα touch_diamond μαζι με ολα του τα resources ωστε να ρωτησω κατι αποριες που εχω ασ μου στηλει πμ η ας απαντησει εδω ωστε να θεσω τις ερωτησεις μου 1)στο home εχει 2 συντομευσεις πως γινετε η να τις βγαλω εντελως η να βαλω αντι για ημερολογιο και κλησεις που εχει .... μουσηκη και bleutooth 2)αμα περασω ενα "Φτιαχτο" MMPlayer.pxo οταν παω να βαλω τραγουδι λει ¨το αρχειο δεν υπαρχει" ενω οταν μπενει ξανα το original λιτουργει κανονικα οπιος ξερει κατι ....ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 ΤΕΛΕΙΑ, μου έφτιαξες τη διάθεση Και θα είναι java, φαντάζομαι, ε? Και περίπου πότε αναμένεται; Ε αφού είπαμε για μη smartphone, άρα θα κάνει και στο viewty. Από 2010 μάλλον, θα δείξει Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychoz125 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 καποιος που να εχει περασει το θεμα TOUCH DIAMOND στο home εχει 2 συντομευσεις πως γινετε η να τις βγαλω εντελως η να βαλω αντι για ημερολογιο και κλησεις που εχει .... μουσηκη και bleutooth ?? EDIT : οκ τα βρηκα μονος μου ...ευχαριστω πολυ.... κατι αλλο την τελευταια αναβαθμηση πως την περναμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cotzak Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Kανενα link για να κατεβαζουμε στο 990 μας,video σε .divx μορφη γνωριζει κανεις;:rolleyes: Παράθεση Ποτέ μην λές ποτέ :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DODGE Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 καποιος που να εχει περασει το θεμα TOUCH DIAMOND στο home εχει 2 συντομευσεις πως γινετε η να τις βγαλω εντελως η να βαλω αντι για ημερολογιο και κλησεις που εχει .... μουσηκη και bleutooth ?? EDIT : οκ τα βρηκα μονος μου ...ευχαριστω πολυ.... κατι αλλο την τελευταια αναβαθμηση πως την περναμε ? psychoz125 πως τα κατάφερες μ΄αυτο, διότι είναι ορισμένες φορές αρκετά εκνευριστικές οι συντομεύσεις, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISFLW Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΜΟΥ ΑΛΑΓΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ KU990 ΜΕ VERSION V10B ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ KU990i V10e ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ???? ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ HELP!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts