Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] Subaru Impreza STI vs Mitsubishi EVO X

Deltonakias
 Κοινοποίηση

Ποιο σας αρεσει?  

184 members have voted

1. 1. Ποιο σας αρεσει?

• Impreza STI
      48
    • EVO X
      136

Recommended Posts

Για πειτε τωρα μετα απο αυτο το video εντυπωσεις...

Λιγο πιο πανω υποθικε οτι το νεο Impreza εχει χαμηλοτερες επιδωσεις απο τον πρωκατοχο του........

Εγω ειδα οτι στην ευθεια τα ''αρπαξε'' ολα..!

Βεβαια πρεπει να παραδεχτουμε οτι οδηγος του νεου STi ειναι πολυ τρελος!

Ιδικα στα σημεια που σηκωνε το χειροφρενο ηταν πορωση!

To oti termatise to kainourgio proto den mou leei tpt emena sxetika me tis epidoseis...Giati ekto s ao aerodinamiki paizei rolo kai o odigos kai i antistasi pou dexetai katholi tin diarkeia tou agona to kathe autokinito.Tora an thes psakse tis epidoseis tou kathenos kai des...

• Απαντήσεις 500
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λιγο πιο πανω υποθικε οτι το νεο Impreza εχει χαμηλοτερες επιδωσεις απο τον πρωκατοχο του........

o οδηγος του wrx sti ηταν ο tsuchiya!ο καλυτερος οδηγος της ιαπωνιας..αλλα δεν πειραζει,δεν θα σταθω σε αυτο!ουτως η αλλος ειχα ακουσει οτι το νεο sti ειναι πιο γρηγορο:p!αλλα για μενα evo μια ζωη:love:!βασικα οσο πιο γρηγορο&να ειναι το scooby αλλο τοσο χανει σε εμφανιση;)!&αν δεν εισαι μεγα φαν του αυτοκινητου,τοτε παιζει μεγαλο ρολο..ιδιως μετα το 9αρι τα evo εχουν παρει την ανιουσα σε φημη!&με τις νεες τους εμφανισεις πιστευω οτι η mitsubishi το εχει κερδισει το παιχνιδι(των πωλησεων),εχω αδικο?

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

Τα αρπαξε ολα στην ευθεια επειδη ηταν πισω απο αλλο αυτοκινητο και δεν ειχε αεροδυναμικες αντιστασεις συν οτι ο οδηγος ηταν καλυτερος απο τους αλλους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχας zyp3r δες την εκκινηση και μετα πες μου για τις επιδοσεις...

Δευτερον το παλιο WRX ειχε φυγει πολυ μπροστα και το νεο τον εφτασε χαλαρα,ενω τα evo που τοσα χρονια ''λεγονται'' ανοτερα απο τα Subaru παλευαν μεταξυ τους και κοιταγαν με κιαλια τα Scooby...

Μεχρι και τα καινουργια εφαγαν σκονη απο το 9αρι!

Καταδευτερον leo123 ειμαι πολυ πορωμενος με αυτο που λεγεται αυτοκινητο και δεν λεω οτι μου κατευει...

Εγω προσωπικα πιστευω οτι τα evo εχουν παρει την κατιουσα σε φημη γιατι για μενα τα καθαροαιμα evo σταματησαν στο 6 και αυτο ηταν και ειναι το αγαπημενο μου!Απο το 7αρι και επιτα τα evo χαλασαν κατα πολυ...Κτα την δικη μου αποψη παντα.

Τεσπα εμενα μου αρεσει πολυ το καινουργιο STi και γι'αυτο στην συγκεκριμενη δημοσκοπηση το ψηφισα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24

:)

Τα αρπαξε ολα στην ευθεια επειδη ηταν πισω απο αλλο αυτοκινητο και δεν ειχε αεροδυναμικες αντιστασεις συν οτι ο οδηγος ηταν καλυτερος απο τους αλλους.

δεν κολλαει το πρωτο που λες γιατι ειναι στην εκκινηση!αυτο συμβαινει μονο αν τρεχεις..δες το λογικα!οταν πας πχ με 200 και εισαι πισω απο ενα αλλον ο μπροστα ''κοβει'' τον αερα που ερχεται κατα πανω του&δημιουργει ενα κενο πισω του,που ο απο πισω προλαβαινει να το προσπερασει!στην εκκινηση ειναι ολοι σταματημενοι οποτε αερας θα υπαρχει μπροστα σου ακομα&αν εχεις 15 αυτοκινητα μπροστα σου;):)

Δευτερον το παλιο WRX ειχε φυγει πολυ μπροστα και το νεο τον εφτασε χαλαρα,ενω τα evo που τοσα χρονια ''λεγονται'' ανοτερα απο τα Subaru παλευαν μεταξυ τους και κοιταγαν με κιαλια τα Scooby...

Καταδευτερον leo123 ειμαι πολυ πορωμενος με αυτο που λεγεται αυτοκινητο και δεν λεω οτι μου κατευει...

Εγω προσωπικα πιστευω οτι τα evo εχουν παρει την κατιουσα σε φημη γιατι για μενα τα καθαροαιμα evo σταματησαν στο 6 και αυτο ηταν και ειναι το αγαπημενο μου!Απο το 7αρι και επιτα τα evo χαλασαν κατα πολυ...Κτα την δικη μου αποψη παντα.

για κοιτα τους καλυτερους χρονους του παλιου sti σε σχεση με το evo9!ποιος βλεπει με κυαλια ποιον?!δεν λεω για τα καινουργια,εδω παω πασο(εχουν μια αρκετα μεγαλη διαφορα βαρους)!α,δες&αυτο το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=_jfYmpH5nvA,το προηγουμενο sti τρωει σκονη απο το evo9!&ξεκινανε απο παρομοιες θεσεις,αλλα&παλι το scooby εχει πλεονεκτημα εστω&κατι μετρα...επειτα τα evo7-8-9 ειναι σχετικα καλυτερα απο το 6!το μονο που υστερουν ειναι οτι αυξηθηκε λιγο το βαρος!προσωπικα ποτε δεν μαρεσε το 6!να μου πεις οτι τα καθαροαιμα evo σταματησαν στο9 τοτε το δεχομαι!αλλα οχι στο 6-τουλαχιστον για μενα που ειμαι καθαρα evofan..οπως λες γνωμη σου ειναι οποτε παω πασο(&μην νομιζεις οτι σου κανω κοντρα)!φιλικα παντα:)..

α&κατι τελευταιο ειπα πουθενα οτι λες οτι σου κατευει???δεν νομιζω...

Τεσπα εμενα μου αρεσει πολυ το καινουργιο STi και γι'αυτο στην συγκεκριμενη δημοσκοπηση το ψηφισα!

Τα evo τοσα χρονια λεγοντα ανωτερα παρολο που εχουν κατωτερες επιδοσεις απο τα subaru,γιατι αραγε???Για την οδηγικη τους συμπεριφορα,πανε καλυτερα στο δρομο και παιρνουν καλυτερα τις στροφες απο τα impreza γιατι εχουν καλυτερες αναρτησεις και αμαξωμα.Και δε το λεω εγω ελληνικα και ξενα περιοδικα το γραφουν.Τα περισσοτερα evo εχουν περισσοτερα secs σε 0-100 αλλα αυτο εμενα δε μου λεει τιποτα,στην ευθεια ολα ευκολα στις στροφες φαινεται το αμαξι.Αν ηθελαν να κανουν το evo πιο γρηγορα θα το εκαναν,σκεψου οτι το impreza εχει turbo της mitsubishi.Οσο για το 6 που ανεφερες εγω θα ελεγα καθαροαιμο το TOMMI MAKKINEN EDITION

δεν κολλαει το πρωτο που λες γιατι ειναι στην εκκινηση!αυτο συμβαινει μονο αν τρεχεις..δες το λογικα!οταν πας πχ με 200 και εισαι πισω απο ενα αλλον ο μπροστα ''κοβει'' τον αερα που ερχεται κατα πανω του&δημιουργει ενα κενο πισω του,που ο απο πισω προλαβαινει να το προσπερασει!στην εκκινηση ειναι ολοι σταματημενοι οποτε αερας θα υπαρχει μπροστα σου ακομα&αν εχεις 15 αυτοκινητα μπροστα σου;):)

οχι δεν μιλουσα για εκκινηση,,δικια μου λαθος διατυπωση,αναφερομουν στην ευθεια που περασε το evo,εννοειται οτι αυτο δεν γινεται στην εκκινηση.Και εσυ κολλημα με τα evo???

[sIGPIC][/sIGPIC]

evo και ξερο ψωμι οσο για το impreza λυπαμαι πραγματικα γιατι ειναι πολυ καλο αυτοκινητο ας εκαναν facelift (κινεζοι το σχεδιασαν)????!!! και για να λεμε την αληθεια η mitsu μιλαμε τρομερη δουλεια στη μουρη και το εσωτερικο,ο κωλος απο 159 δε μου κολλαει,το 9ρι ειναι πανεμορφο.οσο για την αλλαγη μπλοκ θα δειξει στο μελλον τι αξιζει σε σχεση με το δοκιμασμενο και εξελιξιμο 4G63

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

για κοιτα τους καλυτερους χρονους του παλιου sti σε σχεση με το evo9!ποιος βλεπει με κυαλια ποιον?!δεν λεω για τα καινουργια,εδω παω πασο(εχουν μια αρκετα μεγαλη διαφορα βαρους)!α,δες&αυτο το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=_jfYmpH5nvA,το προηγουμενο sti τρωει σκονη απο το evo9!&ξεκινανε απο παρομοιες θεσεις,αλλα&παλι το scooby εχει πλεονεκτημα εστω&κατι μετρα...επειτα τα evo7-8-9 ειναι σχετικα καλυτερα απο το 6!το μονο που υστερουν ειναι οτι αυξηθηκε λιγο το βαρος!προσωπικα ποτε δεν μαρεσε το 6!να μου πεις οτι τα καθαροαιμα evo σταματησαν στο9 τοτε το δεχομαι!αλλα οχι στο 6-τουλαχιστον για μενα που ειμαι καθαρα evofan..οπως λες γνωμη σου ειναι οποτε παω πασο(&μην νομιζεις οτι σου κανω κοντρα)!φιλικα παντα:)..

α&κατι τελευταιο ειπα πουθενα οτι λες οτι σου κατευει???δεν νομιζω...

Ναι ειδα οτι ξανα τα παλια ''κερασαν'' τα καινουργια...

Θελω να σου πω οτι το Evo χαλασε πολυ.Θα μου πεις γιατι το Impreza τι εκανε...Ενταξει,εμενα μου αρεσει και ετσι θα τραβηξει πολυ τα βλεματα των πιτσιρικαδων με το μικροτερο μεταξονιο..

Εμενα το 6αρι ηταν το αγαπημενο μου evo το οποιο ειχε και ο θειος μου σε μαυρο!!Οχι επιδη ειχα μπει σ'αυτο(αφου στα evo απο το 6 μεχρι 9 δεν αλλαζει σχεδον τιποτα στην οδηγικη συμπεριφορα),αλλα οταν βγηκε το 7 ουτε που το συγκρινα με τον προκατοχο του!

Το 6 ηταν πραγματικα κουκλι και επιβλητικο απο ολα τα evo!

Το σχημα του 7 αρχησε να μου αρεσει στην εκδοση 9 αλλα το 10 δεν μου αρεσει καθολου...

Αφου επιτελους μετα απο τοσα χρονια και τοσες γενιες αλλαξαν κινητηρα!Αλλαξαν και πλαισιο και εφιαξαν ενα EVO πιο ασχημο και πιο αργο...Αυτη ειναι η γνωμη μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μιλαω γι'αυτο και μην μου κανεις υποδειξεις πανω σ'αυτο,γιατι τοσα χρονια,παιζοντας Gran Turismo,παρακολουθωντας Formula 1 και κανοντας κοντρα με μηχανακια ξερω πολυ καλα τι σημαινει κλεψιμο αερα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μιλαω γι'αυτο και μην μου κανεις υποδειξεις πανω σ'αυτο,γιατι τοσα χρονια,παιζοντας Gran Turismo,παρακολουθωντας Formula 1 και κανοντας κοντρα με μηχανακια ξερω πολυ καλα τι σημαινει κλεψιμο αερα!

Δεν σου κανω υποδειξεις απλα το ανεφερα,Και γω τοσα χρονια παιζοντας Gran Turismo,Need for speed,Moto gp και γενικως ολα τα παιχνιδια μηχανοκινητου αθλητισμου(γιατι μονο τετοια παιζω) και παρακολουθωντας f1 απο το 1993 και οδηγωντας kart ξερω ακομη καλυτερα τι θα πει splitstreaming.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι εχεις πιασει τοσα χιλιομετρα με το kart που σου επετρεψαν τα κατσεις πισω απο ενα αλλο kart και να του κλεψεις αερα...Ασε μας ρε zyp3r.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφου επιτελους μετα απο τοσα χρονια και τοσες γενιες αλλαξαν κινητηρα!Αλλαξαν και πλαισιο και εφιαξαν ενα EVO πιο ασχημο και πιο αργο...Αυτη ειναι η γνωμη μου!

Gia to pio asximo den mporo na se metapeiso giati i omorfia einai antikeimeniki.Alla gia to pio argo den tha simfoniso kathos to kainourgio EVO einia pio grigoro kai me apodeikseis...

Οι αποδειξεις ποιες ειναι, τα 0-100 που γραφουν τα περιοδικα που διαβαζεις??

Τα βιντεο τα ειδες??Το Χ χανει κατα κρατος απο το ΙΧ.

Το κανανε κατσικι,εφιαξαν μια απαισια και θεοψυλη μουρη και εναν χαλια κωλο.

Κατα τη δικη μου γνωμη παντα, με το Χ τα evo χανουν την αγωνιστικη αξια τους!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εσυ κολλημα με τα evo???

χοντρο κολλημα...

Gia to pio asximo den mporo na se metapeiso giati i omorfia einai antikeimeniki.Alla gia to pio argo den tha simfoniso kathos to kainourgio EVO einia pio grigoro kai me apodeikseis...

θα συμφωνησω εν μερει&με τους δυο σας γιατι ενω στα βιντεο οντως χανει το χ αλλου ειχα διαβασει&ειχα δει το χ να νικαει σε πιστα!η αληθεια ειναι οτι αν παρατηρησετε θα δειτε το χ ποσο πιο γρηγορα μπαινει στις στροφες αλλα χανει στην ευθεια λογο βαρους!δεν ξερω αλλα νιωθω σαν να ειναι πιο σπιρτο το 9αρι..ας περιμενουμε να ερθει το χ ελλαδα&μετα βλεπουμε!..οντως τα evo ψιλοχανουν την αξια τους με το x αλλα καπου διαβασα οτι η ιστορια με το χ δεν εχει τελειωσει ακομα απο πλευρας mitsubishi!(λετε να δουμε καμια special edition???:shifty:)

δειτε&αυτα http://www.youtube.com/watch?v=S-joZjzeqkc

http://www.youtube.com/watch?v=4H899mHpulk&feature=related!σε πιο κλειστη πιστα το χ ειναι πιο γρηγορο απο τι ιχ!!!

Kala an perimena apo ta periodika kai ta vinteo na diatiposo apopsi gia to kathe ti tote den tha milousa.Kai si apo pou vgazeis apopsi?Sou eipa gia tin omorfia den tha miliso alla otan mou les gia theopsili mouri tote ti na po...An einai pigaine kai antikatestise tous mixanikous tis mitsubishi afou esi ksereis kalitera mallon.Exeis empeiria apo tis kontres me ta mixanakia...

Εγω διαμορφωνω αποψη απο αυτα τα βιντεο που βλεπω και αποψη μου λοιπον ειναι οτι το καινουργιο evo χανει σε σχεση και με τον προκατοχο του αλλα και απο το New STi!

Για τους μηχανικους και τις βλακειες που λες οχι σε μενα...Εγω ειπα τι δεν μου αρεσει πανω στο αμαξι και οχι αν εχουν κανει καλη δουλεια στην αεροδυναμικη, που σιγουρα εχουν κανει.

Αλλα τοσα ξερετε τοσα λετε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω διαμορφωνω αποψη απο αυτα τα βιντεο που βλεπω και αποψη μου λοιπον ειναι οτι το καινουργιο evo χανει σε σχεση και με τον προκατοχο του αλλα και απο το New STi!

Για τους μηχανικους και τις βλακειες που λες οχι σε μενα...Εγω ειπα τι δεν μου αρεσει πανω στο αμαξι και οχι αν εχουν κανει καλη δουλεια στην αεροδυναμικη, που σιγουρα εχουν κανει.

Eee mallon exeis dikio.Sigoura me ta mixanakia exeis perissoteres gnoseis apo mena pou apla spoudazo Automotive engineering.Signomi kai pali den tha ksana miliso ftanoun oi megaloi mixanikoi autou tou forun den exei xoro gia mena....

Εαν διαμορφωνεις αποψη απο αυτα τα βιντεο εισαι πολυ λαθος.Για να αποδειχθει οτι ενα αμαξι ειναι πιο γρηγορο απο καποιο αλλο πρεπει να τα τεσταρει ΕΝΑΣ οδηγος χωρις παρουσια αλλου αυτοκινητου στην πιστα και να σημειωθουν χρονοι.Αυτα που βλεπεις με τους γιαπονεζους που τα βαζουν κοντρες και βγαινουν τα subaru πρωτα ειναι π***ριες.Και μην νομιζεις οτι επειδη βαζεις κοντρες με μηχανακια ξερεις κατι παραπανω,αυτα εδω ειναι χαζομαρες.Και ο madloufos και ο χειροτερος σπουδαστης να ειναι στη σχολη του(υποθετικα μιλαμε) κατι παραπανω ξερει απο σενα(και φυσικα και απο μενα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ego stin arxi eixa pei imoun fantikos subarakias alla me tin allagi xathike i agapi to mono pou m aresei kai m arese kai tha m aresei einai to subaru impreza 22b...monadiko kai oute evo oute zimia...Apla i alithia einai alithia(anaferomai sto new sti kai sto evoX)...

Ego stin arxi eixa pei imoun fantikos subarakias alla me tin allagi xathike i agapi to mono pou m aresei kai m arese kai tha m aresei einai to subaru impreza 22b...monadiko kai oute evo oute zimia...Apla i alithia einai alithia...

τσ,τσ ειναι πολυ προσβλητικο για τα evo αυτο..:ρ

τσ,τσ ειναι πολυ προσβλητικο για τα evo αυτο..:ρ

Anaferomai sto new sti kai evoX.Sorry diki mou paravlepsi...

Eee mallon exeis dikio.Sigoura me ta mixanakia exeis perissoteres gnoseis apo mena pou apla spoudazo Automotive engineering.Signomi kai pali den tha ksana miliso ftanoun oi megaloi mixanikoi autou tou forun den exei xoro gia mena....

Καταρχας δεν ειπα οτι δεν ξερεις τιποτα, ουτε ειπα οτι ξερω κατι παραπανω απο σενα... Καλη επιτυχια να εχεις και να γινεις καλος μηχανικος...

Αλλα εγω δεν σε προσβαλλα.

Επισης δεν ειπα οτι τα ξερω ολα επιδη κανω κοντρες,κατι που το κανατε καραμελα.

Αυτο που λεω ειναι οτι ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ το Impreza βελτιωθικε κατα πολυ στο θεμα στησιματος με το μικροτερο μεταξονιο(κατι που κανανε κατα κυριο λογο για το WRC) και φαινεται και λιγο πιο δυνατο...Σε αντιθεση με το evo που ασχημεινε κατα πολυ και δεν εχει καμια τρελη διαφορα απο το προηγουνο.Για μενα το 9αρι δειχνει πιο κακο και πιο στημενο...

Αλλα ουτος η αλλος και τα δυο αυτοκινητα χαλασαν με τις γενιες 22Β και evo 6.

Αλλα καθειστε να ερθουν στην Ελλαδα και να δωκιμαστουν εδω και βλεπουμε.

Ηδη ειδα ενα New WRX στην Χαλκιδα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχας δεν ειπα οτι δεν ξερεις τιποτα, ουτε ειπα οτι ξερω κατι παραπανω απο σενα... Καλη επιτυχια να εχεις και να γινεις καλος μηχανικος...

Αλλα εγω δεν σε προσβαλλα.

Επισης δεν ειπα οτι τα ξερω ολα επιδη κανω κοντρες,κατι που το κανατε καραμελα.

Αυτο που λεω ειναι οτι ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ το Impreza βελτιωθικε κατα πολυ στο θεμα στησιματος με το μικροτερο μεταξονιο(κατι που κανανε κατα κυριο λογο για το WRC) και φαινεται και λιγο πιο δυνατο...Σε αντιθεση με το evo που ασχημεινε κατα πολυ και δεν εχει καμια τρελη διαφορα απο το προηγουνο.Για μενα το 9αρι δειχνει πιο κακο και πιο στημενο...

Αλλα ουτος η αλλος και τα δυο αυτοκινητα χαλασαν με τις γενιες 22Β και evo 6.

Αλλα καθειστε να ερθουν στην Ελλαδα και να δωκιμαστουν εδω και βλεπουμε.

Ηδη ειδα ενα New WRX στην Χαλκιδα!!!

Ennoeis xalasan me ta epomena montela pou evgalan kai oi 2 etaireies etsi?

Ακριβως...

Ιδικα το μετα την αλλαγη απο Impreza 22Β σε αυτο με τα στρογγυλα φαναρια ξενερωσα ασχημα...

Ιδου η διαφορα:

http://images.forum-auto.com/mesimages/355809/22b_953.jpg

http://www.subaruimpreza.bajtnet.pl/teksty/impreza2/sti/przod01.jpg

Το τελευταιο πιστευω πως ειναι η πιο ασχημη γενια των Impreza...

[sIGPIC][/sIGPIC]