DJ_TEO Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Mυριζομαι ειδυλιο μπατσου - κορης :D Μαλλον... Ο μπατσος ειπε μια απο τις καλυτερες ατακες στη σειρα.. -Τοσο ομοφρο κοριτσι, γιατι ντυνεσαι και βαφεσαι ετσι...:X Εχει γεμισει ο τοπος emoλεσα και goθια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 O Ζαν Κλοντ απλά τα σπάει! Τι παλικάρια βγάζει η πατρίδα! :D Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androll Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 :O Καλά τα παιδιά "δίνουν ρέστα"! Απλώς...είναι όλοι τους υπέροχοι!!! Σενάριο: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! ΥΠΕΡΟΧΟ! ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟ! ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ! Επιτέλους και κάτι διαφορετικό για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα! Θράσος (Μάινας):Ίσως σε έναν από τους καλύτερους ρόλους του στην τηλεόραση. Μας συγκινεί αφάνταστα η ευαισθησία που προσεγγίζει τον ρόλο του και η ματιά του μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές που η αγνότητα και η ειλικρίνεια στις ανθρώπινες σχέσεις ήταν το αυτονόητο! Στον ρόλο αυτό δείχνει το πόσο έχει ωριμάσει ως ηθοποιός!Απλώς, ΤΕΛΕΙΟΣ! Λένα (Μάλφα):Τι να πει κανείς για την κοπέλα! Άπαιχτη! Εκπληκτική ως νεόπλουτη. Άψογη ηθοποιός! Σιλβή (Βλαντή): Πολύ καλή και διαφορετική! Τζία (Παπαδάκου):Τι να πει κανείς γι' αυτό το κορίτσι! Εκπληκτική! Ζουμερή, χυμώδης, ταλαντούχα. Σε κάτι πολύ διαφορετικό επιτέλους απ' οτι την έχουμε δει ως τώρα! Την έχω δει και στο θέατρο, δεν τα "λέει" απλώς, είναι άπαιχτη ηθοποιάρα! Τα παιδιά (Σκαφιδά-Καρμάτης):Εξαιρετικά! Λάζαρος (Ρίσβας): Το παιδί είναι μεγάλος ηθοποιός! Καταπληκτικός, σεμνός, εξαιρετικά αξιόλογος! Του αξίζουν πολλά "ΜΠΡΑΒΟ"!!! Καταπληκτική και πρωτοποριακή η ιδέα του γι' αυτό το σενάριο! Το δίδυμό του με τον Ζαν Κλωντ αχτύπητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 οντως ολοι ειναι ενας κ ενας στη σειρα. ο μαινας οπως παντα εξαιρετικος. η μαλφα επισης πολυ καλη,ανταποκρινεται πληρως στο ρολο της. τα παιδια πολυ καλα,ειδικα ο μικρος βγαζει πολυ γελιο κ η κοπελα τρομερη. η βλαντη παρα πολυ καλη!την παω αφανταστα. ο ζαν κλοντ απλα απαιχτος!! αυτη η τζια πως ειναι ετσι? :p εχει πλακα ομως. κ η γιαγια πολυ καλη. η σειρα σκιζει κ απο σεναριο κ απο ηθοποιους! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_l Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 AΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!ΚΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ!!!!!ΠΟΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ...ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ,ΨΗΦΙΖΩ ΡΙΣΒΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟ 50-50 ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ,ΨΗΦΙΖΩ ΜΑΙΝΑ ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ΄ΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΛΙ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΖΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΩΝΕΙ, ΤΡΕΛΛΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΡΓΟ.ΟΚ!!!!!!ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ΄ΝΑΙ ΚΑΙ... "ΜΠΑΛΚΟΝΑΤΗ"!!!!ΨΗΦΙΖΩ ΜΑΛΦΑ,ΨΗΦΙΖΩ ΑΓΓΕΛΑ,ΜΙΚΡΟ ΒΑΣΙΛΗ,ΨΗΦΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ "ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ"!!!!!!!!!!!! na xalarwsoume ligo ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 poly orea ola ta episodeia os tora. pados o dikos mou agapimenos xaraktiras einai o lazaros. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indi Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 επιτέλους να παίξουν και ηθοποιοι στα σήριαλ. η τζια είναι θεά.εχει ταλεντο το κοριτσι.σωστη επιλογη για τον ρολο.:) και ομως φιλε μου ειναι αληθινη δικηγορος. κι ομως ειναι αληθινη δικηγορος και σου την προτεινω ανεπιφυλακτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theama Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Πραγματικά εκπληκτική σειρά!!!!!!!!Φάνηκε το πράγμα από την πρώτη στιγμή.Είναι θέμα συνολικής δουλειάς!!!!!Η επιτυχία πρέπει να χρεωθεί σε όλους!!!!!!!Σενάριο, σκηνοθεσία,ηθοποιοί...Αλήθεια δέν θυμάμαι σε άλλη σειρά να έχει γίνει τόοοοσο προσεκτική επιλογή ηθοποιών.Και το τονίζω.....ηθοποιών!!!!!!!!Θα σταθώ όμως ιδιαίτερα στην Τζία(Ράνια Παπαδάκου)!!!Ταλεντάρα!!!!Τσαχπινιά,νάζι αλλά.....και δολοπλοκία!!!!Θανατηφόρος συνδυασμός!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CMARI Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ !!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Εσείς οι τελευταίοι σα να γραφτήκατε μόνο για να κάνετε διαφήμιση γράφετε, παρά για να πείτε τη γνώμη σας :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Εσείς οι τελευταίοι σα να γραφτήκατε μόνο για να κάνετε διαφήμιση γράφετε, παρά για να πείτε τη γνώμη σας :rolleyes: Xαχα οντως!! Πρεπει να'ναι το φαν-κλαμπ της Ρανιας-Τζιας- Παπαδακου. :shifty: :p Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yamakorg Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!!ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!!!!!!!ΤΖΙΑ ,ΔΙΔΥΜΟ ΖΑΝΤ ΚΛΩΝΤ-ΛΑΖΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 den peirazei, ta paidia kala ta lene. ontws i deutera einai maura mesanyxta! osous kserw to vlepoun, aksizei pragmatika! Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Σοβαρα τωρα που το σκέφτομαι εχετε δικιο. αυτος απο την διαφήμιση του οτε ειναι... χαχ! φοβερο! Μπράβο στο Mega που βρισκει τους καλύτερους! Ναι, κι εγω μυρίζομαι οτι θα πεσει πολυ ερωτας μεταξυ αστυνομου και κοπελιας. btw eida sto MEGA στον ομορφο κόσμο το πρωί οτι ο γιος της οικογενειας ηταν λεπτουλης και παχυνε για τις ανάγκες της σειράς. Ο μάτσουλας (μαμαλάκης) ηταν άριστος στον ρόλο του. οχι σαν τον αλλο... ελεϊνή ερμηνία... τεσπα. Εχω μεγάλη αγωνία να δω τι θα γίνει τωρα. αν και πραγματικα πιστευω οτι ο ματσουλας δεν θα πεθανει. ισως δλδ... αλλα εγω αν εγραφα σεναριο θα τον εστελνα στο εξωτερικο ετσι για να μην πληρωνω τον μαμαλακη να παιζει συνεχεια :p οσο για την σειρα επειδη διαβασα το αρθρο. +φωνω με τον σκηνοθετη να την γυρισει με φορητή καμερα για να δωσει ρεαλισμο αλλα θα έπρεπε να προσέξει λιγο τις γωνίες της κάμερας. σε κάθε επ. μπορείς να δεις τον εικονολήπτη τουλάχιστον 5-6 φορές... :!: και btw εμαι εικονολήπτης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 http://www.megatv.com/mavra_mesanixta/default.asp Το site της σειράς. Πλάκα έχει! :p Παράθεση Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 http://www.megatv.com/mavra_mesanixta/default.asp Το site της σειράς. Πλάκα έχει! :p BouzoukoTEST Έχεις συγκεντρώσει 102 βαθμούς. Respect! Δεν έχω να πω τίποτα’ άλλο... Άξιος! Αξίζεις όχι μόνο τα "πρώτα τραπέζια" σε όλα τα "μαγαζιά" αλλά και το δικό σου "μαγαζί". Ζεις και αναπνέεις μόνο για την νύχτα: H τελευταία φορά που ξύπνησες πριν τις 2 το μεσημέρι ήταν την 28 Οκτωβρίου με τους κανονιοβολισμούς στο Λυκαβηττό... Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια σου καλύπτουν το μισό σου πρόσωπο... Πίνεις περισσότερη βότκα από ότι νερό... Έχεις να κανείς σταθερή σχέση 4 χρόνια... Είσαι ο αδιαφιλονίκητος άρχοντας της νύχτας. Προσκυνώ! :innocent: Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. February 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 BouzoukoTEST Έχεις συγκεντρώσει 102 βαθμούς. Respect! Δεν έχω να πω τίποτα’ άλλο... Άξιος! Αξίζεις όχι μόνο τα "πρώτα τραπέζια" σε όλα τα "μαγαζιά" αλλά και το δικό σου "μαγαζί". Ζεις και αναπνέεις μόνο για την νύχτα: H τελευταία φορά που ξύπνησες πριν τις 2 το μεσημέρι ήταν την 28 Οκτωβρίου με τους κανονιοβολισμούς στο Λυκαβηττό... Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια σου καλύπτουν το μισό σου πρόσωπο... Πίνεις περισσότερη βότκα από ότι νερό... Έχεις να κανείς σταθερή σχέση 4 χρόνια... Είσαι ο αδιαφιλονίκητος άρχοντας της νύχτας. Προσκυνώ! :innocent: Εγω χθες το εκανα.Μια απο τα ιδια κι εγω...:p Παντως ωραιος σχεδιασμος απο τους υπευθυνους του σταθμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androll Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Κι εγώ μαζί σου! Γουστάρω να ζει ο Αποστόλης (σημειωτέων τον πάω με χίλια τον Σκιαδαρέση!!!) στο τέλος "να τα βρούνε" και να έρθουν τα πάνω κάτω! Σημ: Κάτι μου λέει οτι ο Αποστόλης ζει. Δεν μπορεί να έχουν τέτοιο ηθοποιό στα χέρια τους και να μην τον αξιοποιήσουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Κι εγώ μαζί σου! Γουστάρω να ζει ο Αποστόλης (σημειωτέων τον πάω με χίλια τον Σκιαδαρέση!!!) στο τέλος "να τα βρούνε" και να έρθουν τα πάνω κάτω! Σημ: Κάτι μου λέει οτι ο Αποστόλης ζει. Δεν μπορεί να έχουν τέτοιο ηθοποιό στα χέρια τους και να μην τον αξιοποιήσουν! Νομιζω πως ο Σκιαδαρεσης ειχε δηλωσει οτι η συνεργασια του με τη συγκεκριμενη σειρα ηταν μικρη διοτι υπαρχουν και αλλες δουλιες ταυτοχρονα γι αυτον. Υπαρχει και το καρβουνο που ειδε ο Θρασος με το δαχτυλιδι στο νεκροτομειο... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Απογειώθηκε η σειρά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 τωρα αρχιζουνε ολα.....:):) χαμος θα γινει στο επομενο. ολα τα λεφτα η σειρα :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CineFreak Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 κάποιο καλό παιδί μπορεί να μου πει τί έγινε στο τελευταίο τέταρτο ??? THANX !!!! Παράθεση Melvin Udall: Judging from your eyes, I'd say you were fifty. Carol: Judging from your eyes, I'd say you were kind. -->"As Good As It Gets" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theama Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Nαι ναι το ομολογώωωωωω!!!!Ανήκω στο fun-club.......ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!!!!!! γιατί πραγματικά το αξίζει!!Γουστάρω μετάλλαξη του Θράσου τρελλά!!!!Και πιστέυω οτι ακόμα δεν είδαμε τίποτα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 κάποιο καλό παιδί μπορεί να μου πει τί έγινε στο τελευταίο τέταρτο ??? THANX !!!! H Σιλβή έκανε ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονιας, για να θολώσει τα νερά στον Θράσο Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CineFreak Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 MANY THANX ... ο δε Ζαν Κλωντ είναι μεγάλη μορφή τελικά !!! εκείνο το "ΘΘιλβή" με πεθαίνει !!! Παράθεση Melvin Udall: Judging from your eyes, I'd say you were fifty. Carol: Judging from your eyes, I'd say you were kind. -->"As Good As It Gets" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts