Jump to content

Μαύρα Mεσάνυχτα (Mega)

jim19
 Κοινοποίηση

Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας χαρακτηρας?  

244 members have voted

1. 1. Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας χαρακτηρας?

• Θρασος
      47
    • Σιλβη
      34
    • Λενα
      5
    • Αγγελα
      1
    • Πενυ
      30
    • Βασιλης
      6
    • Τζια
      41
    • Ματσουλας
      5
    • Ζαν-Κλοντ
      56
    • Λαζαρος
      19

Recommended Posts

Γιατι ρε συ,ο Μπεζος μπορει ανετα να παιξει και τον ρολο του κωμικου αλλα και εξισου καλα και του σοβαρου.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

• Απαντήσεις 712
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει περιληπτικά τι έγινε στο επεισόδιο της Δευτέρας?

Υπόθεση επεισοδίου Δευτέρας 10 Οκτωβρίου 2008

Η σύλληψη του Αποστόλη δημιουργεί ένα νέο κύκλο προβλημάτων για το Θράσο και τους άλλους. Φυσικά οι υποψίες στρέφονται στη Σιλβή. Εκείνη υποστηρίζει ότι άδικα την υποψιάζονται και προσφέρεται να τους βοηθήσει. Οι υποψίες «αλλάζουν» πρόσωπο μέρα με τη μέρα, χωρίς να καταλήγουν πουθενά. Στο παιχνίδι μπαίνει και ο αστυνόμος Μπεχράκης. Ο Θράσος αδυνατώντας να διαχειριστεί την κατάσταση, κάνει μια πρόταση - έκπληξη στη Σιλβή.

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει περιληπτικά τι έγινε στο επεισόδιο της Δευτέρας?

Η σύλληψη του Αποστόλη δημιουργεί ένα νέο κύκλο προβλημάτων για το Θράσο και τους άλλους. Φυσικά οι υποψίες στρέφονται στη Σιλβή. Εκείνη υποστηρίζει ότι άδικα την υποψιάζονται και προσφέρεται να τους βοηθήσει. Οι υποψίες «αλλάζουν» πρόσωπο μέρα με τη μέρα, χωρίς να καταλήγουν πουθενά. Στο παιχνίδι μπαίνει και ο αστυνόμος Μπεχράκης. Ο Θράσος αδυνατώντας να διαχειριστεί την κατάσταση, κάνει μια πρόταση - έκπληξη στη Σιλβή.

Η πρόταση-έκπληξη είναι ότι αν γυρίσει η Συλβή τα ποσοστά τους στα κέρδη θα είναι πλέον 50-50 σε όλα τα κέρδη. Φυσικά αυτή η πρόταση έγινε στην τελευταία σκηνή του επεισοδίου και δεν έδειξε αν η Συλβή δέχθηκε ή όχι. Επίσης έδειξε ότι ο Ζαν Κλωντ με το Λάζαρο επειδή υποψιάζονταν και τη γραμματέα του Ερρίκου για την προδοσία πηγαίνουν στο γραφείο και την απειλούν. Αυτή τους ορκίζεται ότι δεν έχει σχέση και επίσης τους αποκαλύπτει ότι ο Ερρίκος εδώ και 2 χρόνια κάνει κάποιες καταθέσεις σε ένα τραπεζικό λογαριασμό κάποιας (δεν θυμάμαι το όνομα αλλά απ' ότι φάνηκε μάλλον θα παίξει κάποιο ρόλο στην ιστορία).

Ειδα το trailer!

Kαλο θα ειναι!;)

Κι εγώ το είδα! Έχει πολύ πλάκα που ο Μπέζος γειώνει τον Ερρίκο που μέχρι τώρα ότι ήθελε το κατάφερνε σχετικά εύκολα. Εδώ φαίνεται ότι μάλλον θα τα βρει σκούρα. :p

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Επιτελους χθες ειδα στην tv το τρειλερ.To χιουμορ του ο Μπεζος το διατηρει και σε αυτην του την εμφανιση.Ειναι πιο σοβαρος,αλλα μου αρεσει που φερνει σε δυσκολη θεση τον Ερρικο που νομιζει οτι μπορει να τα βαλει με ολους.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Η πρόταση-έκπληξη είναι ότι αν γυρίσει η Συλβή τα ποσοστά τους στα κέρδη θα είναι πλέον 50-50 σε όλα τα κέρδη. Φυσικά αυτή η πρόταση έγινε στην τελευταία σκηνή του επεισοδίου και δεν έδειξε αν η Συλβή δέχθηκε ή όχι. Επίσης έδειξε ότι ο Ζαν Κλωντ με το Λάζαρο επειδή υποψιάζονταν και τη γραμματέα του Ερρίκου για την προδοσία πηγαίνουν στο γραφείο και την απειλούν. Αυτή τους ορκίζεται ότι δεν έχει σχέση και επίσης τους αποκαλύπτει ότι ο Ερρίκος εδώ και 2 χρόνια κάνει κάποιες καταθέσεις σε ένα τραπεζικό λογαριασμό κάποιας (δεν θυμάμαι το όνομα αλλά απ' ότι φάνηκε μάλλον θα παίξει κάποιο ρόλο στην ιστορία).

ευχαριστώ πολύ! :)

φοβερό και το σημερινό επεισόδιο, ισως είναι η μοναδική φετινή σειρά που κάθε επεισόδιο σε κρατάει τόσο. Τελικά ο Θράσος τα έδωσε όλα για τη Σιλβή για να δούμε τώρα τι θα κάνει η Σιλβή σαν εξουσία

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Ο Μπεζος ηταν ολα τα λεφτα.

Μα καλα αυτος ο Θρασος εκανε μεγαλη πατατα,η Σιλβη τωρα θα το παιζει πολυ εξουσια.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Έλιωσα με την ξυλοκαΐνη. Μιλάμε έλιωσα. :rotfl:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

με την ξυλοκαινη η φαση τρομερη!!

πολυ καλος ο μπεζοςκαι η ατακα της συλβι:

"εγω εχω δικηγορο τον τσαπαρα και εσυ τον παπαρα"

με την ξυλοκαινη η φαση τρομερη!!

πολυ καλος ο μπεζοςκαι η ατακα της συλβι:

"εγω εχω δικηγορο τον τσαπαρα και εσυ τον παπαρα"

+1:lol::lol:

Κανείς μας δεν υποψιάστηκε ποιός είχε δώσει τελικά τον Αποστόλη!

Για να δούμε τι υπέγραψε ο Θράσος, επειδή ούτε μια ματιά δεν έριξε ...

Oντως τι εγραφε το χαρτι εκεινο απορω και εγω...σιγα μην δε του την φερει η Σιλβη.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Απιστευτο το χθεσινο επεισοδιο.....το σκηνικο με την ξυλοκαινη :lol::lol::lol:

η σκυλα η Συλβη ενδιαφερθηκε,ομως για την Τζια μηπως επαθε εγκεφαλικο,με τον τροπο της βεβαια.

Λυπηθηκα με το σκηνικο που εγινε με τον Λαζαρο και την πρωην του...επρεπε να την ειχε πατησει με το αμαξι,να την βγαλει απο την μεση μια για παντα!

Και να ξεφορτωθει το πτωμα...ε,συγνωμη εννοω την σωρο. :p

Ο Μπεζος φοβερος για αλλη μια φορα!!! Του παει να ειναι δικηγορος (απο τους αδιστακτους).

Ποιος την πιανει την Συλβη τωρα με το 50%.....και ποιος ακουει την Λενα....

μου φαινεται οτι ακουω ηδη τις ΦΩΝΕΣ της.......

Unbox Your Phone

Βασικά υπέγραψε ένα προσύμφωνο αν θυμάμαι καλά ... μετά θα πέσουν οι υπογραφές για την τελική μεταβίβαση -νομίζω.

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Κανείς μας δεν υποψιάστηκε ποιός είχε δώσει τελικά τον Αποστόλη!

Aυτο ειναι το καλο με τη συγκεκριμενη σειρα,οτι δεν ειναι προβλεψιμη ωστε να κουραζει και να κατανταει βαρετη.Γι αυτο βεβαια και μας εχει καθηλωσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως στα τελευταια επεισοδια,ο Θρασος φαινεται οτι του εχει φυγει εντελως αυτο το αγαθο που ειχε στην αρχη και δειλιαζε.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Παντως στα τελευταια επεισοδια,ο Θρασος φαινεται οτι του εχει φυγει εντελως αυτο το αγαθο που ειχε στην αρχη και δειλιαζε.

Εμένα πάλι πολύ κότα μου φαίνεται που τρέχει πίσω από τη σιλβή και τη παρακαλάει χαρίζοντάς της τη μισή σχεδόν περιουσία του.Έπρεπε να δείξει τα κότσια του και να το παλέψει μόνος του.:kill:

Κοιτα στους αλλους μπορεσε να επιβληθει,αλλα στην Σιλβη οχι γτ την γουσταρει.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ti ειπε ο δικηγορος στην αντιπαθεστατη σε αυτο το επεισοδιο Συλβι μετα την επισκεψε απο τον Αποστολη και την εκνευρισε;Τι αθλια γυναικα..Καλα εκανε τελικα ο Αποστολης και της φερθηκε οπως εκανε..Και το ειχα και απορια την στιγμη που ο Αποστολης ζει και βασιλευει τι δουλεια εχει ο Θρασος να υπογραφει συμβολαια για την περιουσια αλλου;Το θηριο πολυ ψαρωτικο..