Jump to content

Συμμορίες

eva_bitch
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα ήθελα να πω μερικά απλά παραδείγματα να δούμε εάν φταίει το σύστημα η όχι. λοιπόν σκέφτομαι ότι υπάρχουν οικογένειες με εισόδημα κάτω του βασικού, υπάρχουν οικογένειες άνεργες, υπάρχουν οικογένειες με ναρκομάνεις γονείς. σκεφτείτε ότι η δουλειά, τα ναρκωτικά, η άνεργεία είναι όλα αποτελέσματα του συστήματος. θα μου πείτε υπάρχουν καλές οικογένειες. μα δεν παίζει ρόλο αυτό, το θέμα είναι ότι το παιδί θα πάει σχολείο. (ΓPAΦΩ AΠO ΚΙΝΗΤΟ,ΣΥΝΕΧΙΖΩ)
συστημα ειμαστε ολοι μας.ειναι χαζο να κατηγορουν ορισμενοι αλλους αντι να επωμιστουν τις ευθυνες τους.
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 67
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

είπα εγώ ότι δεν παίρνουμε την ευθύνη; βάσικα μάλλον την συνέπεια αρνούμαστε να δεχθούμε! όλοι κατηγορούν ο ένας τον άλλον, σκοτώνονται μεταξύ τους ενώ εάν άλλαζε το σύστημα, πιστεύω τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα!

ακομα και σε ενα ιδανικο συστημα ,οπως λες,χωρις ανεργια,με υψηλους μισθους,οπου παρεχονται τα παντα στα παιδια,το φαινομενο υπαρξης κακων φαινομενων δεν προκειται να εκλειψει...δυστυχως.

οπου υπαρχουν και οσο υπαρχουν κακοι γονεις ,αυτο θα υπαρχει...

έχεις δίκιο.. ξέρεις θυμήθηκα, ήρθε το ξαδέλφακι μου (12 η 13 ετών) κ μου λέει ψιθυριστά ότι πήγε για γραφφιτι με φίλους του κ να μην το πω στη μαμα του. η θεία κ ο θείος μου είναι κ προσπαθούν να είναι καλοί γονείς, είναι αυστηροί.εγώ φοβάμαι πολύ πως αυτός θα μπλέξει με αλητεία, να τρέχει από εδώ κ από εκεί η να μπει σε κάποια συμμορία παιδιών. βέβαια άν τον δει κανείς δεν του φαινεται για τέτοιο παιδί αλλά..φοβάμαι έτσι όπως είναι ο κόσμος.

λαθος ενα: οι αυστηροι γονεις δεν ειναι απαραιτητα καλοι γονεις

λαθος δυο: τπτ δεν ειναι οπως φαινεται

:)

το ήξερα ότι θα τα πεις αυτα χε :-p χάρηκα για την συζήτηση. ψιλοαποχωρώ γιατί εχω μάθημα, πάντως ας μην χάνουμε την ελπίδα μάς για έναν καλύτερο κόσμο!

• 5 months later...
Ρε ******* καλά που υπάρχουν και οι συμμορίες να έχουν δουλειά και οι αστυνομικοί δηλαδή.:ninja:Και θέλω να μπω σε συμμορία.Ήμουνα παλιά στο δημοτικό σε μία αλλά δεν κάναμε και τίποτα.Δεν φαντάζεστε την αδρεναλίνη

Ρε ******* καλά που υπάρχουν και οι συμμορίες να έχουν δουλειά και οι αστυνομικοί δηλαδή.:ninja:Και θέλω να μπω σε συμμορία.Ήμουνα παλιά στο δημοτικό σε μία αλλά δεν κάναμε και τίποτα.Δεν φαντάζεστε την αδρεναλίνη

Είμαι σίγουρος ότι οι αστυνομικοί έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν από το να ασχολούνται με συμμορίες.Επίσης υπάρχουν και άλλοι τρόποι εκτός από την παρανομία για να αποζητήσεις την "αδρεναλίνη".

Και εγω ημουν σε μια συμμορια στα νηπια...

Μιλαμε για αλητεια σκετη! Κλεβαμε μαρκαδορους, σαντουιτς κλπ κλπ...

Για να σοβαρευτουμε τωρα, υπαρχει καποιος σοβαρος λογος υπαρξης αυτου του θεματος περα απο τον μιμητισμο των μικρων παιδιων και εφηβων μεσω του αμερικανικου κινηματογραφου για προτυπα και καταστασεις που ευτυχως κατα την αποψη μου δεν συνανταμε στην Ελλαδα?!?!

Η μηπως το να παρεις ενα σπρευ και να γραψεις 2 βλακειες και 2 ταγκιες σε ενα τοιχο σε κανει μαγκα και σημαντικο...?!?! Θα μεγαλωσετε, που θα παει....

δε φταίνε μονο οι γονείς αλλα και η κοινωνία και το ποσο..μυαλό κουβαλάς. Αυτοί που μπλέκονται σε συμμορίες κτλ αισθάνονται ότι δεν ανήκουν πουθενά και ψάχνουν μια "οικογένεια". Aμα είσαι φτωχός και μαύρος η μεξικανος στην αμερική δε σε υπολογίζει κανεις, το ίδιο με τους αλβανούς στην ελλάδα-μπορεί να μην έχουν πάντα συμμορίες αλλα τα ρατσιστικά ομαδικά εγκλήματα για αυτό το λόγο γίνονται. Τώρα για τους έλληνες σε συμμορίες, που είναι συνήθως 16-20 χρονων, πιστεύω ότι το κάνουν περισσότερο από μαγκιά και να δείξουν στους φίλους ότι δε φοβούνται. Το έχουν αυτό το στυλάκι το μάγκικο στη νεολαία. Δε φταίνε πάντα οι γονείς αλλα περισσότερο οι παρέες και τι IQ έχει ο καθένας

A! και γω ήμουν σε συμμορία..θυμάμαι όταν ήμουν 14-15 παίρναμε σκουτεράκια με κάτι φίλους και περνάγαμε μέσα από τι γειτονιά μεσάνυχτα και ξυπνάγαμε το κόσμο. Αισθανόμουν πολύ bad a ss τότε ειλικρινά:lol:

I don't live in Greece, Greece lives in me...

• 3 weeks later...

Οι αστυνομικοί έχουν δουλειά και νομίζω ότι είναι πιο σοβαρές από ένα μάτσο 15χρονα που κλέβουν κινητά και λεφτά από συμμαθητές τους.

Μένω Κορυδαλλό από όταν γεννήθηκα. (Πολλοί θα ξέρετε για τις συμμορίες του Κορυδαλλού όπως και για τις κόντρες που έχουν με τις συμμορίες της Νίκαιας). Αυτό που "κερδίσαμε" από τις συμμορίες, είναι ότι τώρα πια έχουμε περιπολείες τα βράδια. Κι όχι μόνο σε κεντρικούς δρόμους, αλλά και σε σοκάκια κλπ.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Εκτός από την ασφάλεια που νοιώθουμε, αν κάποιος συμπολίτης χρειαστεί πραγματικά την αστυνομία, εκείνοι θα βρίσκονται σε καμιά πλατεία και θα μαλώνουν 5 μικρά επειδή δεν συμβιβάζονται.

Αλητεία.:shifty:

Destiny found.

Και εγω ημουν σε μια συμμορια στα νηπια...

Μιλαμε για αλητεια σκετη! Κλεβαμε μαρκαδορους, σαντουιτς κλπ κλπ...

Μάγκες σας τρώω όλους. Θυμάμαι ήμουν σε συμμορία στο μαιευτήριο όταν γεννήθηκα, τα bros μου και γω ρίχναμε τα άλλα νήπια από τα κρεβάτια τους, κλέβαμε τις κρέμες τους, βάζαμε τρικλοποδιές στις μαίες... Κάποτε μάλιστα κ@τουρηθήκαμε όλοι μαζί για σπάσιμο και βρώμισε ο θάλαμος! Αυτές ήταν εποχές! :lol: :lol:

Στα σοβαρά τώρα, συμμορίες στην χώρα μας με την έννοια των ΗΠΑ δεν υπάρχουν (ευτυχώς), προς το παρόν τουλάχιστον. «Συμμορίες» από ψευτόμαγκες του σχολείου φυσικά και υπάρχουν, δεκαετίες τώρα.

Εχω ένα παράδειγμα συμμορίας (μαφία δηλαδή) στην Αμερική..2 αδέρφια εδώ που μένω έμεναν πριν αρκετά χρόνια στην Αμερική και έκαναν αρκετή περιουσία..έκαναν λαμογιές και είχαν μπλέξει με μαφία..ο ένας αδερφός γύρισε Ελλάδα το 2000 με την οικογένεια του και έμειναν (και μένουν ακόμα εδώ) αφού είχε πολλά χρήματα..ο άλλος συνέχισε τις παρανομίες και ήρθε Ελλάδα το 2004..μετά από 6 μήνες που ήρθε εμφανίστηκαν στην περιοχή κάτι τύποι με καπαρτινα και γενικώς μαφιόζικο στυλακι..σε μερικές μέρες μπήκαν στο σπίτι του τον γάζωσαν και εξαφανίστηκαν..μπροστά στο παιδί του (23 ετών τοτε) τον σκότωσαν..αυτές ειναι συμμορίες..βέβαια δεν μάθαμε πότε τι έκανε για να τον σκοτώσουν..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Στα σοβαρά τώρα, συμμορίες στην χώρα μας με την έννοια των ΗΠΑ δεν υπάρχουν (ευτυχώς), προς το παρόν τουλάχιστον. «Συμμορίες» από ψευτόμαγκες του σχολείου φυσικά και υπάρχουν, δεκαετίες τώρα.

Δυστυχώς θα διαφωνήσω. Συμμορίες υπάρχουν στην ελλάδα με πολύ χωρισμένα τσανάκια.

Στην περιοχή που ζω, είναι στα όρια ρώσων,αλβανών κ πακιστανών κ υπάρχουν συχνά συμπλοκές

Στα δίχτυα τους θα μπλεχτείς άν έχεις μαγαζί θα σου κλέψουν αμάξι...

Προχτές είχαμε πάλι μια εκτέλεση εκεί στη γειτονιά μου κοντά

Η λύση είναι μία. Απέλαση στα σύνορα, αν όχι, αστυνομικοί της γειτονιάς με πλαστικές σφαίρες, να καθαρίσουν τα φανάρια, οι πλατείες κλπ Αλλά με συγκεκριμένη ομάδα και με όχι τον κάθε κομπλεξικό μπάτσο που απλά θέλει να βγάλει τα νεύρα του στον κόσμο.

Μένω στα σύνορα βοτανικού με μεταξουργίου να καταλάβετε... Εγω να δω αστυνομικό στη γειτονιά μου εδώ και ένα μήνα.

Υπάρχουν βέβαια κ χειρότερα, λιόσια, ασπρόπυργος κλπ

Vita Brevis

Απέλαση στα σύνορα, αν όχι, αστυνομικοί της γειτονιάς με πλαστικές σφαίρες, να καθαρίσουν τα φανάρια, οι πλατείες κλπ

Μήπως να κηρύξουμε και απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τις 8 το βράδυ? :rolleyes:

Μήπως να κηρύξουμε και απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τις 8 το βράδυ?

αλλα γι αλλα της παρασκευής το γάλα

Ο θεσμός του αστυνομικού της γειτονιάς υπήρχε σαν πλάνο πριν 5-6 χρόνια, κάποια στιγμή αντικαταστάθηκε με δημοτικούς (ανεκπαιδευτους) και τωρα πια τιποτα.

Η βόλτα και μόνο, 2 ανθρώπων με στολή σε μία γειτονιά είναι αποτρεπτική. Πιστόλι με πλαστικές σφαίρες ή κάποιο άλλο προστατευτικό μέτρο πρέπει να έχουν. Τι σχέση έχει να κάνει αυτό τώρα με μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, μόνο εσύ το ξέρεις :lol:

Vita Brevis

αλλα γι αλλα της παρασκευής το γάλα

Ο θεσμός του αστυνομικού της γειτονιάς υπήρχε σαν πλάνο πριν 5-6 χρόνια, κάποια στιγμή αντικαταστάθηκε με δημοτικούς (ανεκπαιδευτους) και τωρα πια τιποτα.

Η βόλτα και μόνο, 2 ανθρώπων με στολή σε μία γειτονιά είναι αποτρεπτική. Πιστόλι με πλαστικές σφαίρες ή κάποιο άλλο προστατευτικό μέτρο πρέπει να έχουν. Τι σχέση έχει να κάνει αυτό τώρα με μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, μόνο εσύ το ξέρεις :lol:

γιατι ξεχασες αγαπητε οτι ειναι μαγκια να πετας μια κοτσανα δεν το ηξερες? ε να και ο φιλος μας εδω πεταξε μια δηθεν προοδευτικη ιδεα να απαγορεψουμε την κυκλοφορια τα βραδια ντεμεκ χουντα και καλα..πηγαινε στην αμερικη να δεις αν δεν εχεις ταυτοτητα η πας να κουνηθεις περιεργα φωναζουν τη μανα σου το πρωι να σε αναγνωρισει