Jump to content

Eurovision 2008 - Eπιλογή τραγουδιού εκπροσώπησης

FREAK_OF_NATURE
 Κοινοποίηση

Ποιός καλλιτέχνης θα θέλατε να μας εκπροσωπήσει φέτος;  

142 members have voted

1. 1. Ποιός καλλιτέχνης θα θέλατε να μας εκπροσωπήσει φέτος;

• ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
    • ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΣΑΡΑΝΤΗ
    • ΧΡΥΣΠΑ

Recommended Posts

εχουμε ελπιδες λετε?γιατι εγω πιστευω ναι.

Εμείς ΟΧΙ

Η κύπρος αν έριχνε και λίγο τσιφτετέλι... τίποτ' άλλο δε ζητούσα!

Α και χωρίς τα φωνητικά

...

• Απαντήσεις 283
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

εχουμε ελπιδες λετε?γιατι εγω πιστευω ναι.

και βεβαια εχουμε ελπιδες!!!;):)
γιατι πραγμα ρωτας ταξιδιωτη αν εχουμε ελπιδες?

και για τι πραγμα εχουμε τελικα ελπιδες βλαμη?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ακριβως αυτο εννοω,για μια καλη θεσουλα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ακριβως αυτο εννοω,για μια καλη θεσουλα.

με τι? με ενα χαζο τραγουδι ?

με ενα χαζοχαρουμενο που μονο α.....ω......ου ξερει να λεει οταν μιλαει (τα Ελληνικα ακομα τα μαθαινει..)

με σεξ απηλ zero?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

με ενα χαζοχαρουμενο που μονο α.....ω......ου ξερει να λεει οταν μιλαει (τα Ελληνικα ακομα τα μαθαινει..)

με σεξ απηλ zero?

Κακώς ή ... πιο κακώς, τίποτα από τα παραπάνω δεν παίζει (επιβεβαιωμένα τουλάχιστο) ρόλο στην πρωτιά :)

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

με σεξ απηλ zero?

Αν ΔΕΝ έχει ''σεξ απήλ'' η Καλομοίρα, μήπως έχουν ο Καρράς, ο Μελάς, ο Μακρόπουλος και ο Γονίδης ?

Μπα μωρέ τι λες, αυτοί την ''ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ'' την Καλομοίρα στο sex apil ... Δεν νομίζω να αμφιβάλεις ? ........ :blink:

:!: - Η Παπαρίζου έφερε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ΕΛΛΑΔΑ, την ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ,

και Π.Α.Λ.Ι. ΑΡΚΕΤΟΙ - (όχι όλοι) -, πέσανε να ''την φάνε'', όπως ΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ, Κ.Υ.Ρ.Ι.Ο.Λ.Ε.Κ.Τ.Ι.Κ.Α. .... :(

Και φέτος - (παράδειγμα) -, αν γίνει το ίδιο με την Καλομοίρα, ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ, δυστυχώς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ...

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ να κατέβει στην ΕΛΛΑΔΑ και να την κάνει ΚΑΛΥΤΕΡΗ από την ΑΜΕΡΙΚΗ και την ΙΑΠΩΝΙΑ, και Π.Α.Λ.Ι. ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

:!: - ΠΟΙΟΣ-Α ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ? :blink: :mad:

Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ....

Όχι θα κάτσω στην Ελλάδα και θα ΧΑΡΑΜΙΣΩ τα ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΜΟΥ χρόνια, όπου το 80% - (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) - του πληθυσμού ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ - (από την ημέρα που γεννιούνται μέχρι την ημέρα που πεθαίνουν),- ενώ παράλληλα κάθε οικογένεια έχει 3-4 αυτοκίνητα και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ και ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ στα ΜΙΖΕΡΑ δελτία ειδήσεων της Ελληνικής Τηλεόρασης,- (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ) -, ότι ΔΕΝ έχει να αγοράσει πετρέλαιο για τον χειμώνα και ότι ''ΘΑ ΞΥΛΙΑΣΕΙ'' από το κρύο (!), και ότι ΔΕΝ έχουν να πάρουν λίγες ''ντοματούλες'' (!) από την λαϊκή αγορά, ενώ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ τα κέντρα διασκέδασης, οι καφετέρειες, οι ταβέρνες, τα ουζερί, τα fastfoodάδικα κτλ. κτλ., είναι FULL από κόσμο ..... :mad:

:!: - ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ''ΤΡΕΛΗ'' ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ Α.Τ.Ε.Λ.Ε.Ω.Τ.Η. ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .... :mad:

ΚΡΙΜΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ...... :(

Ότι να'ναι ο κ.α.θ.έ.ν.α.ς... :rolleyes:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αν ΔΕΝ έχει ''σεξ απήλ'' η Καλομοίρα, μήπως έχουν ο Καρράς, ο Μελάς, ο Μακρόπουλος και ο Γονίδης ?

γιατι χαθηκαν οι γυναικες τραγουδιστριες και αναφερεις μονο αντρες??συγκρινεις τωρα το σεξ απιλ της καλομοιρας (που δεν λεω οτι δεν εχει) με αλλων γυναικων τραγουδιστριων?οπως ειχε πει και καποιος αλλος(δεν θυμαμαι ποιος) οταν βλεπεις την π@παριζου λες"κοριιιιτσι μου.παμε σπιτι μου?" οταν βλεπεις την καλομοιρα λες" κοριτσι μου..παμε στα γκουντις?":lol:

επισης δεν στελνουμε αποστολες καθε χρονο με βαση το σεξ απιλ!!

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ να κατέβει στην ΕΛΛΑΔΑ και να την κάνει ΚΑΛΥΤΕΡΗ από την ΑΜΕΡΙΚΗ και την ΙΑΠΩΝΙΑ, και Π.Α.Λ.Ι. ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

:!: - ΠΟΙΟΣ-Α ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ? :blink: :mad:

Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ....

Όχι θα κάτσω στην Ελλάδα και θα ΧΑΡΑΜΙΣΩ τα ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΜΟΥ χρόνια, όπου το 80% - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ - του πληθυσμού ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ - (από την ημέρα που γεννιούνται μέχρι την ημέρα που πεθαίνουν),- ενώ παράλληλα κάθε οικογένεια έχει 3-4 αυτοκίνητα και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ και ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ στα ΜΙΖΕΡΑ δελτία ειδήσεων της Ελληνικής Τηλεόρασης,- (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ) -, ότι ΔΕΝ έχει να αγοράσει πετρέλαιο για τον χειμώνα και ότι ''ΘΑ ΞΕΙΛΙΑΣΕΙ'' από το κρύο (!), και ότι ΔΕΝ έχουν να πάρουν λίγες ''ντοματούλες'' (!) από την λαϊκή αγορά, ενώ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ τα κέντρα διασκέδασης, οι καφετέρειες, οι ταβέρνες, τα ουζερί, τα fastfoodάδικα κτλ. κτλ., είναι FULL από κόσμο ..... :mad:

:!: - ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ''ΤΡΕΛΗ'' ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ Α.Τ.Ε.Λ.Ε.Ω.Τ.Η. ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .... :mad:

ΚΡΙΜΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ...... :(

τα εχεις μπερδεψει μου φαινεται..τι σχεση εχει η οικονομια της χωρεας,ο πληθυσμος,τα ουζερι και τα κεντρα διασκεδασης με την γιουροβιζιον??

ενας διαγωνισμος ειναι και το εχουν αναγαγει αρκετοι σε εθνικο ζητημα...ηρεμηστε!ουτε οι ολυμπιακοι αγωνες ειναι ουτε ζηζητηση για το κυπριακο ή το σκοπιανο..

υγ.να σε παρακαλεσω προσωπικα να περιορισεις τα χρωματιστα γραμματα..ειναι ωραιο να εχουμε χρωμα στην ζωη μας,αλλα ορισμενες φορες κουραζει το ματι.μοιαζει σα να θες να τραβηξει την προσοχη μας το παρδαλο του γραπτου σου και οχι το νοημα του..ευχαριστω:)

οπως ειχε πει και καποιος αλλος(δεν θυμαμαι ποιος) οταν βλεπεις την π@παριζου λες"κοριιιιτσι μου.παμε σπιτι μου?" οταν βλεπεις την καλομοιρα λες" κοριτσι μου..παμε στα γκουντις?":lol:
Καμπουράκης, αν δεν το είπε άλλος πιο πριν. Και δεν έχει και άδικο... :p

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

TA ΓΕΝΙΚΕΥΣΑ απλά τα πράγματα, FREAK_OF_NATURE., ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, σε πληροφορώ.

Στο τέλος, θα με βγάλετε και ΤΡΕΛΟ και πως ΔΕΝ ισχύουν τα παραπάνω.

ΙΣΧΥΟΥΝ Ο.Λ.Α. και ''με το κερασάκι''. :!:

Σε συζήτηση που είχα με έναν φίλο στην Ελλάδα περί των παραπάνω γραφόμενών μου, η απάντησή του ΗΤΑΝ :

- ''Φίλε έτσι ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ (ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ), τα πράγματα (η κατάσταση) στην Ελλάδα. ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΦΥΓΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ''. :!:

Γι' αυτό και εγώ έφτιαξα την ζωή μου και ζω πλέον στο μουντό, συννεφιασμένο και ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, στο οποίο η ΓΚΡΙΝΙΑ, Η ΜΙΖΕΡΙΑ και τα υπόλοιπα ΤΡΕΛΑ που αναφέρω πιο πάνω και που συμβαίνουν στην Ελλάδα, ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ. :!:

Η Παπαρίζου είναι ''ΘΗΛΥΚΟ'' με ΟΛΗ την σημασία της λέξεως, ενώ η Καλομοίρα επειδή έχει αυτό το ''britneyspears'' στυλάκι ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΔΕΝ είναι ''ΘΗΛΥΚΟ'' και είναι για τα Goodys' ? (!) (my God) ....... (!) .......

Είδα και το 2005, που μας εκπροσώπησε το ''θηλυκό'' του '82, πώς ΓΡΙΝΙΑΖΑΤΕ και ΤΟΤΕ, και πώς σας έφταιγαν Ο.Λ.Α. :!:

Τίποτα, απλά, η Ελλάδα ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ, μια χώρα στην οποία ΙΣΧΥΕ, ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ η φράση ''ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ'' , ΝΑ ''ΤΟΥΦΕΚΙΖΟΥΜΕ'' ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ, όποιον ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ, γιατί ΔΕΝ τον φτάνουμε, η χώρα να γεμίζουν τα διάφορα forums στο Internet με κόντρες, για ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ η ώρα, η χώρα ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ, ΤΗΣ ΞΑΠΛΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΒΛΙ, η χώρα των βραδυνών ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΩΝ και ΜΙΖΕΡΩΝ παραθύρων στα δελτία ειδήσεων, η χώρα του Λαζόπουλου και του ''Καφέ της Χαράς'', η χώρα που ο ένας ΔΕΝ σταματάει να ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΕΙ τον άλλον, η χώρα στην οποία σπάζουν πιάτα στα ''Σκυλάδικα'', η χώρα του ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ η χώρα του ''άρπα κόλλα'',του ''χαλαρά'',της ''γκρίνιας'' και του ''χύμα'' ... :!:

- ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ. :!:

Φυσικά, ΔΕΝ σημαίνει ότι εδώ στην Αγγλία -(ή αλλού)-, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, είναι BETTER THAN THERE.

- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΠΡΟΟΔΟΣ (γειτονικών μας, Ευρωπαικών χωρών), ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. :!:

Συνεχίστε να γκρινιάζετε, να βλέπετε Λαζόπουλο και να παίζετε τάβλι στο καφενείο της γειτονιάς εκεί στην Ελλάδα, και ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Και μην μου πείτε, ''φίλε έτσι -(δυστυχώς ή ευτυχώς)- ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ στην Ελλάδα. Άμα ΔΕΝ σου αρέσει φύγε'' .....

Το έχω κάνει ΗΔΗ, έφτιαξα την ζωή μου και ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ. :!:

Άκου, θα με βγάλουν και ΤΡΕΛΟ και από πάνω .... :blink:

cool babys .... :!:

TA ΓΕΝΙΚΕΥΣΑ απλά τα πράγματα, FREAK_OF_NATURE., ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, σε πληροφορώ.

ΙΣΧΥΟΥΝ Ο.Λ.Α. και ''με το κερασάκι''. :!:]

κατ αρχην δεν σε ειπα τρελο.ειμουν σαφης σε αυτα που εγραψα.

Σε συζήτηση που είχα με έναν φίλο στην Ελλάδα περί των παραπάνω γραφόμενών μου, η απάντησή του ΗΤΑΝ :

- ''Φίλε έτσι ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ (ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ), τα πράγματα (η κατάσταση) στην Ελλάδα. ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΦΥΓΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ''.

Γι' αυτό και εγώ έφτιαξα την ζωή μου και ζω πλέον στο μουντό, συννεφιασμένο και ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, στο οποίο η ΓΚΡΙΝΙΑ, Η ΜΙΖΕΡΙΑ και τα υπόλοιπα ΤΡΕΛΑ που αναφέρω πιο πάνω και που συμβαίνουν στην Ελλάδα, ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.

κατ αρχην προσωπικα κρινω αφελη την αποφαση σου να φυγεις απο την Ελλαδα επειδη ετσι σου προτεινμε ενας φιλος σου.επειδη ωστοσο δεν μου πεφτει λογος για το τι κανει ο καθενας στην ζωη του μιας που αυτο ειναι δικο του θεμα αποκλειστικα,συνεχιζω

Η Παπαρίζου είναι ''ΘΗΛΥΚΟ'' με ΟΛΗ την σημασία της λέξεως, ενώ η Καλομοίρα επειδή έχει αυτό το ''britneyspears'' στυλάκι ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΔΕΝ είναι ''ΘΗΛΥΚΟ'' και είναι για τα Goodys' ? (!) (my God) ....... (!) .......

Είδα και το 2005, που μας εκπροσώπησε το ''θηλυκό'' του '82, πώς ΓΡΙΝΙΑΖΑΤΕ και ΤΟΤΕ, και πώς σας έφταιγαν Ο.Λ.Α.

den αντιλεγω πως η καλομοιρα εχει ενα στυλακι πιο "εφηβικο"

οσο για την απολυτη εθνικη ενατη,δεν θυμαμαι καποιος να ειπε ποτε πως ειναι γυναικα με την εννοια του "θηλυκου"

Τίποτα, απλά, η Ελλάδα ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ, μια χώρα στην οποία ΙΣΧΥΕ, ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ η φράση ''ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ'' , ΝΑ ''ΤΟΥΦΕΚΙΖΟΥΜΕ'' ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ, όποιον ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ, γιατί ΔΕΝ τον φτάνουμε, η χώρα να γεμίζουν τα διάφορα forums στο Internet με κόντρες, για ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ η ώρα, η χώρα ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ, ΤΗΣ ΞΑΠΛΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΒΛΙ, η χώρα των βραδυνών ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΩΝ και ΜΙΖΕΡΩΝ παραθύρων στα δελτία ειδήσεων, η χώρα του Λαζόπουλου και του ''Καφέ της Χαράς'', η χώρα που ο ένας ΔΕΝ σταματάει να ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΕΙ τον άλλον, η χώρα στην οποία σπάζουν πιάτα στα ''Σκυλάδικα'' ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ η χώρα του ''άρπα κόλλα'',του ''χαλαρά'',της ''γκρίνιας'' και του ''χύμα'' ...

και παλι γενικευεις..τι σχεση εχει παιδι μου ο διαγωνισμος με το καφενειο και το ταβλι?δλδ χωρες οπως η μολδαβια τι θα πρεπει να κανουν?να μην στελνουν εκπροσωπους σε εναν απλο διαγωνισμο επειδη η χωρα τους εχει χαμηλο επιπεδο?

- ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.

Φυσικά, ΔΕΝ σημαίνει ότι εδώ στην Αγγλία -(ή αλλού)-, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, είναι BETTER THAN THERE.

me geia σου και χαρα σου.δεν σ αρεσε,εφυγες/.νιωσε οπως θελεις.κανεις δεν σου επιβαλει να νιωσεις περηφανος για την καταγωγη σου ή για την πατριδα σου.

- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΠΡΟΟΔΟΣ (γειτονικών μας, Ευρωπαικών χωρών), ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

Συνεχίστε να γκρινιάζετε, να βλέπετε Λαζόπουλο και να παίζετε τάβλι στο καφενείο της γειτονιάς εκεί στην Ελλάδα, και ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Και μην μου πείτε, ''φίλε έτσι -(δυστυχώς ή ευτυχώς)- ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ στην Ελλάδα. Άμα ΔΕΝ σου αρέσει φύγε'' .....

Άκου, θα με βγάλουν και ΤΡΕΛΟ και από πάνω .... :blink:

δλδ αν κοψουν τον λαζοπουλο απο την τβ,απαγορευτει το ταβλι και ο φραπες,η ελλαδα θα γνωρισει μεγαλειωδη ακμη,θα ανθισει το εμποριο,οι τεχνες και οι επιστημες..και ολα αυτα λεγονται στο θεμα του διαγωνισμου της γιουροβιζιον:confused:

μηπως να τα ξεκαθαριζες λιγακι τα πραγματα?στο εγραψα και πιο πανω.η συμμετοχη μιας χωρας σε εναν μουσικο διαγωνισμο δεν εξαρταται απο το οικονομικο της επιπεδο,ουτε απο το τι προγραμματα προβαλει στην τηλεοραση,ουτε με το τι παιζουν οι ανθρωποι στα καφενεια.

παντως ενα μεγαλο βημα ηταν που σταματησες τα παρδαλα ποστ:lol:παμε τωρα να βγαλουμε και την υπογραμμιση:p

:):):)

ΙΣΧΥΟΥΝ Ο.Λ.Α. και ''με το κερασάκι''. :!:

- ''Φίλε έτσι ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ (ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ), τα πράγματα (η κατάσταση) στην Ελλάδα. ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΦΥΓΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ''. :!:

Γι' αυτό και εγώ έφτιαξα την ζωή μου και ζω πλέον στο μουντό, συννεφιασμένο και ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, στο οποίο η ΓΚΡΙΝΙΑ, Η ΜΙΖΕΡΙΑ και τα υπόλοιπα ΤΡΕΛΑ που αναφέρω πιο πάνω και που συμβαίνουν στην Ελλάδα, ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.

Είδα και το 2005, που μας εκπροσώπησε το ''θηλυκό'' του '82, πώς ΓΡΙΝΙΑΖΑΤΕ και ΤΟΤΕ, και πώς σας έφταιγαν Ο.Λ.Α. :!:

Τίποτα, απλά, η Ελλάδα ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ, μια χώρα στην οποία ΙΣΧΥΕ, ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ η φράση ''ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ'' , ΝΑ ''ΤΟΥΦΕΚΙΖΟΥΜΕ'' ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ, όποιον ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ, γιατί ΔΕΝ τον φτάνουμε, η χώρα να γεμίζουν τα διάφορα forums στο Internet με κόντρες, για ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ η ώρα, η χώρα ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ, ΤΗΣ ΞΑΠΛΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΒΛΙ, η χώρα των βραδυνών ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΩΝ και ΜΙΖΕΡΩΝ παραθύρων στα δελτία ειδήσεων, η χώρα του Λαζόπουλου και του ''Καφέ της Χαράς'', η χώρα που ο ένας ΔΕΝ σταματάει να ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΕΙ τον άλλον, η χώρα στην οποία σπάζουν πιάτα στα ''Σκυλάδικα'', η χώρα του ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ η χώρα του ''άρπα κόλλα'',του ''χαλαρά'',της ''γκρίνιας'' και του ''χύμα'' ... :!:

- ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ. :!:

- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΠΡΟΟΔΟΣ (γειτονικών μας, Ευρωπαικών χωρών), ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. :!:

Άκου, θα με βγάλουν και ΤΡΕΛΟ και από πάνω ....

Εγώ πάντως φίλε, διαβάζοντας σαν τρίτος, μόνο από εσένα βλέπω γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια...:happy:

Επίσης, να σε ενημερώσω ότι εδώ στην Ελλάδα ξέρουμε να διαβάζουμε και επισκεπτόμαστε τακτικά τον οφθαλμίατρο (οπότε και πρεσβυωπία να αποκτήσουμε, βάζουμε γυαλιά). Ακόμα, έχουμε μάθει να χρησιμοποιούμε τα σημεία στίξης και δεν βάζουμε άσκοπες τελείες ανάμεσα στα γράμματα μιας λέξης...

Τέλος, πολλοί από εμάς επιλέγουμε συνειδητά να μένουμε στην πατρίδα μας και προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Ετσι μόνο θα γίνει καλύτερη και η χώρα μας... Αν θες να την αλλάξεις, πρέπει πρώτα να αλλάξεις εσύ. Αν δεν θες, φεύγεις! Αλλά μην την κατακρίνεις από τη στιγμή που δεν έκανες τίποτα γι' αυτήν!:)

Φιλικά

Όροι Πρόσβασης και Χρήσης

Κεφάλαιο 4:

• Παράγραφος 6 Μορφοποίηση Περιεχομένου :

1. Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων για τη δημοσίευση οποιουδήποτε κειμένου. Τα κεφαλαία είναι ενοχλητικά και καθιστούν δυσανάγνωστες τις δημοσιεύσεις. Παράλληλα, η χρήση των κεφαλαίων γραμμάτων στη netiquette του Διαδικτύου, ισοδυναμεί με την αύξηση τόνου και πιθανότητα θα προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις στους επισκέπτες/χρήστες του myphone.gr και τους διαχειριστές του.

2. Απαγορεύεται η άσκοπη χρήση των δυνατοτήτων μορφοποίησης, που έχει ως αποτέλεσμα την υπερβολική και χωρίς λόγο αύξηση του μεγέθους της γραμματοσειράς σε μέρος ή σε ολόκληρο το δημοσιευμένο κείμενο. Επιτρέπεται η χρήση των συγκεκριμένων δυνατοτήτων μόνο για να δοθεί έμφαση σε ορισμένα σημεία της δημοσίευσης, όπως για παράδειγμα σε επικεφαλίδες και τίτλους.

3. Η αλλαγή των χρωμάτων, καθώς και η χρήση πλάγιας ή υπογραμμισμένης γραφής για να δοθεί έμφαση σε ορισμένα σημεία της δημοσίευσης είναι επιθυμητή. Ωστόσο, συνιστάται η χρήση σκούρων χρωμάτων, όπως π.χ. σκούρο μπλε και μαύρο, ώστε να το δημοσιευμένο κείμενο να είναι ευανάγνωστο.

SUMMER_2000[/member] έχουμε ξαναμιλήσει με pm για τον ίδιο ακριβώς λόγο.Τα posts αποτελούν παραφωνία στο γενικότερο σύνολο και βλέπεις ότι προκαλούν την αντίδραση πολλών.Φρόντισε σε παρακαλώ από δω και στο εξής να τηρείς τους παραπάνω όρους όπως κάνουν όλα τα μέλη του forum.

Δεν μπορείς εσύ να αποτελείς εξαίρεση για κανέναν λόγο.

h kalomoira kala kanei kai paei kata thn prosopikh mou apopsh,giati einai pop katastash kai thumizei opos eipe kai o summer, britney spears.To xeis dei polles fores se auto to mousiko diagonismo ths eurovision na phgainoun tetioi kalitexnes.To tragoudi tou martaki,me arese apla opos kai na to kanoume h kalomoira exei kati to diaforetiko,kai fresko.To mono sigouro einai pos h eurovision fetos tha xei tromerh thletheash,opos htan me ton rouba.Giati oooooooloi tha xoun thn aporia na doun pos tha tragoudisei h kalomoira:rolleyes:
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

:!:Βγηκε το video clip... Δειτε το εδω στο site της ΕΡΤ!

Προσωπικιη αποψη: Χαλι μαυρο...:X Μου φαινεται μονοτονο χωρις το beat που εχει το τραγουδι...

Επισης, οι χορευτριες πισω απο την Καλομοιρα καθε αλλο παρα χορογραφια εκτελουν... Η καθεμια με το δικο της ρυθμο και το αποτελεσμα παιδικο.... Οπως και στο τελος που ειναι σαν να μαζευτηκαν ολοι μαζι για να χοροπηδηξουν...

Θα μπορουσε καλλιστα να ειναι promo video για τη νεα κολεξιον ρουχων της φιρμας JLo με μοντελο την καλομοιρα....:p

Πραγματικα απογοητευτικο....:down:

ΥΓ: Κατι εκαναν και στην αρχη του τραγουδιου και με "ξενιζεί" λιγο...

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

μια χαρά είναι...μόνο που βλέπεις το προσωπάκι της (εκεί με το ίσιο μαλλί) "χαζεύεις" ...και δεν κοιτάς τίποτα άλλο.http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon12.gif
Ι need a six month vacation, twice a year.

h kalomoira kala kanei kai paei kata thn prosopikh mou apopsh,giati einai pop katastash kai thumizei opos eipe kai o summer, britney spears.To xeis dei polles fores se auto to mousiko diagonismo ths eurovision na phgainoun tetioi kalitexnes.To tragoudi tou martaki,me arese apla opos kai na to kanoume h kalomoira exei kati to diaforetiko,kai fresko.To mono sigouro einai pos h eurovision fetos tha xei tromerh thletheash,opos htan me ton rouba.Giati oooooooloi tha xoun thn aporia na doun pos tha tragoudisei h kalomoira:rolleyes:

το ιδιο πιστευω κι εγω,ωστοσο το τραγουδι παιζει αρκετα θα ελεγα.και στους ραδιοφωνικους σταθμους και στα clubs οπου βλεπω οτι αρεσει στον κοσμο.

μια χαρά είναι...μόνο που βλέπεις το προσωπάκι της (εκεί με το ίσιο μαλλί) "χαζεύεις" ...και δεν κοιτάς τίποτα άλλο.http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon12.gif

Ειναι οντως ομορφη... Εμενα μ'αρεσει κυριως στο τελος... Αλλα σα συνολο το video clip.....:X

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

καλα το video clip δεν με απασχολει κι ιδιαιτερα,ελπιζω να την προωθησουν κι εξωτερικο οπως ειχαν κανει και με την ελενη π.που δεν την ειχαν αφησει λεπτο να κατσει.

μετριο το κλιπακι.κατ αρχην να πουμε πως βγηκε ομορφη.προσωπικα την προτιμω με σπαστο μαλλι

το ακυρο ειναι η σκηνη με την μηχανη..δεν μου κολαει πουθενα...και θα ηθελα να χορευει περισσοτερο και να κουναει το φρυδι-κλεινει ματι λιγοτερο

Μια χαρα το κλιπακι.

Η εισαγωγη του χορευτικου με τις "σπασμωδικες" σε στυλ κινησεις των χορευτων μου αρεσε, καθως και το γενικοτερο λουκ της Καλομοιρας.

Η μηχανη οντως λιγο ακυρη, αλλα θα επηρεαστηκαν απο το My Humps.

Γενικοτερα παντως προσωπικα μου αρεσε.Και ιδιαιτερα η εμφανιση της.

:!:Βγηκε το video clip... Δειτε το εδω στο site της ΕΡΤ!

Προσωπικιη αποψη: Χαλι μαυρο...:X Μου φαινεται μονοτονο χωρις το beat που εχει το τραγουδι...

Επισης, οι χορευτριες πισω απο την Καλομοιρα καθε αλλο παρα χορογραφια εκτελουν... Η καθεμια με το δικο της ρυθμο και το αποτελεσμα παιδικο.... Οπως και στο τελος που ειναι σαν να μαζευτηκαν ολοι μαζι για να χοροπηδηξουν...

Θα μπορουσε καλλιστα να ειναι promo video για τη νεα κολεξιον ρουχων της φιρμας JLo με μοντελο την καλομοιρα....:p

Πραγματικα απογοητευτικο....:down:

ΥΓ: Κατι εκαναν και στην αρχη του τραγουδιου και με "ξενιζεί" λιγο...

Αλήθεια γιατί άλλαξαν το intro? μήπως επειδή ήταν και αυτό κλεμμένο? ;):confused:. Η εισαγωγή ήταν που ξεχώριζε και σε έβαζε στο κλίμα... τώρα πάει και αυτή.

Όσο για το βιντεοκλιπ πρόκειται για καθαρή αντιγραφή του βιντεοκλιπ της Beyonce - Green Lights.

http://www.youtube.com/watch?v=RaNLdKbu1iM

Ακριβώς ίδιο project με κοινά στοιχεία

το λευκό φοντο, τη κιθάρα, την εναλλαγή λευκού-μαύρου στα χορευτικά, το κόκκινο φόρεμα, το ξάπλωμα στο logo με το τίτλο του τραγουδιού...

το μόνο που βάλαμε εμείς είναι η μηχανή, κάτι το οποίο φυσικά είναι τελείως μα τελείως άκυρο με το γενικότερο project!!! :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=8vAa4kaiJ2k

Πάλι πρωτοτυπήσαμε!!!:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...