FREAK_OF_NATURE Δημοσιεύτηκε December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 17, 2007 οι 3 υποψηφιοτητες για την eurovision συμφωνα με το επισημο δελτιο τυπου της ΕΤ ειναι : ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣhttp://tbn0.google.com/images?q=tbn:OOJl7-u1aezeVM:http://www.greekmusicshop.gr/eshop/images/T/10_b_0.jpg ΚΑΛΟΜΟΙΡΑhttp://tbn0.google.com/images?q=tbn:3GHRSXyfSrA6BM:http://www.knossosfm.gr/filemanager/userfiles/kalomira%25201.jpg ΧΡΥΣΠΑhttp://tbn0.google.com/images?q=tbn:q9vB_zwe0LiHgM:http://www.helexpo.gr/inst/platform/gallery/Image/Exhibitions/2005/TIF/gallery/2005_09_08_20.jpg Η σκεψη τους ηταν να στειλουμε την Ελλη Κοκκινου με απ ευθειας αναθεση..η Κοκκινου οπως,αρνηθηκε(λογω εγκυμοσυνης;; )και κατεληξαν σε αυτες τις υποψηφιοτητες. τα σχολια σας.. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Μα Χρύσπα;;; ΧΡΥΣΠΑ;;; Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε;; Μήπως να στείλουμε με απευθείας ανάθεση την άλλη με τα χείλια-σαμπρέλα που λέει "Είσαι τρελός, είσαι τρελός" ;;; "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 χαχαχα.την παολα λες!!!σιγα μη στειλουμε και το γωγουλινι βρε!ή ακομα καλυτερα..τον εθνικο μας σταρ:... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Εγώ λέω να στείλουμε και τους τρεις! Έτσι και αλλιώς κανένας δεν θα τους πάρει χαμπάρι!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 πω πω ρε freak τωρα το ειπανε στην τηλεοραση για πότε μπήκες εδώ μέσα αστραπιαία έκανες το θέμα ούτε η ταχύτητα του φωτός δεν σε προλαβαίνει..!! Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Που την βρήκες αυτη τη φώτο της Χρύσπας?Σαν την παναγιά είναι.. :pΕγώ ψηφίζω την πραγματικά παναγιά (δεν εννοώ τον Μαρτάκη) αλλά -> http://www.greekcity.com.au/content/images_content/images/2007/Jan/model_alexandratou.jpg [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Καθε χρονο και καλυτερα ! Μπραβο σ'αυτους που κανονιζουν για τους υποψηφιους :down: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Η Μπριζολέ δε μπορούσε; Μόνο αυτή είναι αντάξια του κύρους του θεσμού. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Καλομοίρα μπας και ψηφίσει κάνα πιτσιρίκι. Λυπάμαι τους Κύπριους, εγώ δε θα μας ψήφιζα φέτος αν έμενα εκεί! ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Καθε χρονο και καλυτερα ! Μπραβο σ'αυτους που κανονιζουν για τους υποψηφιους :down:΄ Πέφτει το μπάτζετ σιγά σιγά! Καιρός δεν ήταν να μην ασχολούμαστε ιδιαίτερα με το πανηγυράκι? Εγώ πάντως επιμένω και φέτος, μόνο η Έφη Θώδη είναι αντάξια του διαγωνισμού! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Εγώ λέω να στείλουμε και τους τρεις! Έτσι και αλλιώς κανένας δεν θα τους πάρει χαμπάρι!!! :lol: Συμφωνώ και επαυξάνω !!!! Η Μπριζολέ δε μπορούσε; Μόνο αυτή είναι αντάξια του κύρους του θεσμού. ΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol::lol::lol: καλό πραγματικά πολύ καλό !!!!! ΧΑΧΑ :lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 τη Μαλαμω να στειλουμε!!!:grin: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 χαχαχα.την παολα λες!!!σιγα μη στειλουμε και το γωγουλινι βρε!ή ακομα καλυτερα..τον εθνικο μας σταρ:... Ναι αυτή λέω. ΩΩΩΩΩ ναι! Εθνικός Σταρ ftw. Kαι έχουμε και στάνταρ 12άρι από Γαλλία, αν πει κανένα γαλλικό (βέβαια αυτή τη φορά θα τα πει με σωστή προφορά γιατί λέει στο Je Ne Regrette Rien, δεν έκανε τη σωστή γιατί η Piaf ήταν βλάχο-γαλλίδα και προσπάθησε να το πετύχει -I say he nailed it!) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Παιδιά για σας παρακαλώ. Έχετε κάνει προτάσεις για τον κάθε δεύτερο και τρίτο καλλιτέχνη. Δεν είστε εσείς ικανοί να στερήσετε την ευκαιρία από την Ελλάδα να διαπρέψει στο διαγωνισμό χωρίς τη συμμετοχή της μοναδικής, εξαιρετικής και ανεπανάληπτης ΣΤΕΛΛΑΣ ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ.:p Διότι τι πιο καλύτερο από τραγούδι επιπέδου: Θέλεις τραλαλά, θέλω τραλαλό. Θέλεις γλειφιτζούρι, χωνάκι παγωτό. Τα πράγματα είναι "σοβαρά", κι εμείς πρέπει να κάνουμε τη "σωστή" επιλογή. ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ ΔΑΓΚΩΤΟλοιπόν. Ας δεχτούμε προσφορές τέτοιου μονάχα επιπέδου. Βέβαια δε θα έλεγα όχι σε ντουέτο Εθνικού σταρ και Στέλλας για εξασφαλισμένη πρώτη θέση (από το τέλος;)) Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Παιδιά για σας παρακαλώ. Έχετε κάνει προτάσεις για τον κάθε δεύτερο και τρίτο καλλιτέχνη. Δεν είστε εσείς ικανοί να στερήσετε την ευκαιρία από την Ελλάδα να διαπρέψει στο διαγωνισμό χωρίς τη συμμετοχή της μοναδικής, εξαιρετικής και ανεπανάληπτης ΣΤΕΛΛΑΣ ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ.:p Διότι τι πιο καλύτερο από τραγούδι επιπέδου: Θέλεις τραλαλά, θέλω τραλαλό. Θέλεις γλειφιτζούρι, χωνάκι παγωτό. Τα πράγματα είναι "σοβαρά", κι εμείς πρέπει να κάνουμε τη "σωστή" επιλογή. ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ ΔΑΓΚΩΤΟλοιπόν. Ας δεχτούμε προσφορές τέτοιου μονάχα επιπέδου. Βέβαια δε θα έλεγα όχι σε ντουέτο Εθνικού σταρ και Στέλλας για εξασφαλισμένη πρώτη θέση (από το τέλος;)) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: +1 You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Παιδιά για σας παρακαλώ. Έχετε κάνει προτάσεις για τον κάθε δεύτερο και τρίτο καλλιτέχνη. Δεν είστε εσείς ικανοί να στερήσετε την ευκαιρία από την Ελλάδα να διαπρέψει στο διαγωνισμό χωρίς τη συμμετοχή της μοναδικής, εξαιρετικής και ανεπανάληπτης ΣΤΕΛΛΑΣ ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ.:p Διότι τι πιο καλύτερο από τραγούδι επιπέδου: Θέλεις τραλαλά, θέλω τραλαλό. Θέλεις γλειφιτζούρι, χωνάκι παγωτό. Τα πράγματα είναι "σοβαρά", κι εμείς πρέπει να κάνουμε τη "σωστή" επιλογή. ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ ΔΑΓΚΩΤΟλοιπόν. Ας δεχτούμε προσφορές τέτοιου μονάχα επιπέδου. Βέβαια δε θα έλεγα όχι σε ντουέτο Εθνικού σταρ και Στέλλας για εξασφαλισμένη πρώτη θέση (από το τέλος;)) δεν γινεται..το "θελεις τραλαλα" εχει κυκλοφορησει ηδη στη δισκογραφια της στελλας(:lol:) για την γιουροβιζιον θα χρειαστει αλλο ασμα. υγ.Καθως προσεθετα τα ονοματα των καλλιτεχνων για την δημοσκοπηση μου ηρθε αλλο ενα ονομα που θα εκανε παταγο ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΚΡΕΜΜΥΖΑΚΗΣ!!! :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Toν Μαρτάκη να στείλουμε! Όλοι οι gay της Ευρώπης θα μας ψηφίσουν! Και ο φίλος του Σάκη από την Ολλανδία :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 σωστο σκεπτικο...θα μας ψηφισουν οι γκει και τα κοριτσοπουλα..απο την αλλη ομως η καλομοιρα εχει αυτο το χαζοχαρουμενο ποπ στυλακι που "πουλαει" σε διαγωνισμους τυπου γιουροβιζιον. η χρυσπα για μενα ειναι η χειροτερη επιλογη που θα μπορουσαμε να κανουμε. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Ναι όντως που κολλάει η Χρύσπα; Οι άλλοι δύο πες (με 1-2 μπουκάλια ουίσκι) αντέχονται ως pop. Η Χρύσπα πέραν της εμφάνισης, δεν αντέχεται η κοπέλα. Το καλύτερο όμως που άκουσα ήταν ότι έπαιζε λέει να είναι και η Κελεκίδου στη shortlist. LOL!! "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 εχει εμφανιση η χρυσπα;;; εγω χοντρουλα την θυμαμαι... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 εχει εμφανιση η χρυσπα;;; εγω χοντρουλα την θυμαμαι... Μη γίνεσαι κακιά... :p Μια χαρά είναι η κοπέλα. Απλά αν άνοιγε τπ στόμα της λιγότερο (για να τραγουδήσει ή να μιλήσει) θα ήταν ακόμα πιο όμορφη. "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 δεν ειμαι κακια..απλα ετσι την θυμαμαι.οταν ειχε πρωτοβγει με ενα αστειο τραγουδι,ειχε κανει δηλωση μαλιστα πως δυσκολευεται να χασει τα περιττα κιλα. @caravodosi : η τηλεοραση δεν ειναι η μοναδικη πηγη ενημερωσης. επισης σχετικα με την Κελεκιδου: "Η Κέλλυ βάζει τα πράγματα στη θέση τους σε συνέντευξη της στο ΟΚ! που κυκλοφορεί. Είναι αλήθεια ότι θα συμμετάσχεις στη Eurovision;∆εν ξέρω για ποιο λόγο έχει γίνει τόσο μεγάλος θόρυβος. Μου έκανε τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι όλοι ασχολούνται με τη συμμετοχή μου στη Eurovision. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, θα σου πω ότι δεν μου έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση ακόμη. Σου αρέσει ο θεσμός της Eurovision;Ναι, μου αρέσει και τον παρακολουθώ όλα τα χρόνια. Ωστόσο, δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου μια συμμετοχή δική μου στη Eurovision. Αφήνω το χρόνο να λειτουργήσει και όταν θα έχω να πω κάτι επίσημα, τότε και μόνο θα ανακοινώσω κάτι. Προς το παρόν ασχολούμαι με τη δουλειά μου, τις εμφανίσεις στο μαγαζί και το νέο μου CD single με τίτλο Σε θέλω τρελά, που έγινε πριν από λίγες ημέρες χρυσό. Έκλαιγα από ευτυχία στην απονομή." σχετικα με τον Φραγκουλη "Αποφασισμένοι να πάει η Ελλάδα με κάθε κόστος στον τελικό της 24ης Μαΐου είναι οι ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης, οι οποίοι θορυβημένοι από την αλλαγή στους κανονισμούς του διαγωνισμού τραγουδιού, αποφάσισαν πως η καλύτερη λύση είναι η εκπροσώπηση από ένα ηχηρό όνομα, το οποίο θα έχει και την ανάλογη απήχηση στο ευρωπαϊκό κοινό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Τσαμποδήμου της Εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, πριν από μερικές ημέρες πρότειναν στον Μάριο Φραγκούλη να αναλάβει το ομολογουμένως δύσκολο έργο, βασισμένοι σε δύο γεγονότα. Το πρώτο είναι φυσικά η διεθνής αναγνώριση του τενόρου και το δεύτερο πως ο κ. Φραγκούλης είναι γνωστός φαν του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού. Οι πληροφορίες λένε πως ο τραγουδιστής είναι θετικός στο ενδεχόμενο να ταξιδέψει στο Βελιγράδι, αν και η αγωνία στο Ραδιομέγαρο για το ποια θα είναι η οριστική του απάντηση. Η άλλη επιλογή της κρατικής τηλεόρασης είναι μια βραδιά επιλογής ανάλογη με την περσινή, στην οποία θα διαγωνιστούν ο Κώστας Μαρτάκης, η Καλομοίρα Σαράντη και η Χρύσπα. Αν τελικά προκριθεί η δεύτερη λύση, ο εθνικός τελικός θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα στις 26 Φεβρουαρίου και παρουσιάστριες της βραδιάς θα είναι η Μπέτυ και η Ματθίλδη Μαγγίρα. Μάλιστα, η συμφωνία της ΕΡΤ με τις δύο τελευταίες ισχύει και στην περίπτωση που ο Μάριος Φραγκούλης πει το πολυπόθητο “ναι”, καθώς τότε θα διοργανωθεί βραδιά παρουσίασης του τραγουδιού. Πάντως, η επιμονή της κρατικής τηλεόρασης στα πρόσωπα των δύο παρουσιαστριών προκαλεί απορία, αν λάβει κανείς υπόψη του τις απόλυτα αρνητικές κριτικές που έλαβαν από το σύνολο του Τύπου μετά την παρουσίαση των δύο βραδιών του φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης." ο φραγκουλης ομως τους εφτυσε,οπως και η Κοκκινου,και καταληξαν στην αλλη επιλογη τους Που την βρήκες αυτη τη φώτο της Χρύσπας?Σαν την παναγιά είναι.. Εγώ ψηφίζω την πραγματικά παναγιά (δεν εννοώ τον Μαρτάκη) αλλά http://www.eurovision.gr/site/wp-content/uploads/2007/12/tzouliaalexandratou.jpg((ελπιζω να μην σε πειραξε που αλλαξα την φωτογραφια,αλλα δεν μπορουσα να γυρισω σελιδα)Το “Independent web site in support of the International Super Model Julia Alexandratou”, Juliainternational.com είναι ένα website που ενημερώνει τον κόσμο με νέα σχετικά με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Εκεί λοιπόν διαβάσαμε το εξής θεικό: “Σε συζητήσεις βρίσκεται ο πολύ φίλος της οικογένειας της Τζούλιας Αλεξανδράτου Σπύρος Καγκάδης με μεγάλη Αγγλική εταιρία παραγωγής. Το θέμα που διαλογίζονται είναι αν θα πρέπει να υποβάλουν επίσημη πρόταση στην Αγγλοελληνίδα Τζούλια Αλεξανδράτου να εκπροσωπήσει τη Μεγάλη Βρετανία στον Ευρωπαϊκό Μουσικό Διαγωνισμό της Eurovision. Σχετικό τραγούδι ειδικά γραμμένο για την Τζούλια Αλεξανδράτου ήδη υπάρχει καταχωρημένο αλλά το όλο θέμα είναι ακόμα στο καθεστώς των αρχικών συζητήσεων. Ελπίζουμε η απροσδόκητη υψηλού επιπέδου πρόταση αυτή να έχει ολοκληρωμένη και επιτυχή συνέχεια… Να αναμένετε όλοι ευχάριστες εξελίξεις.” To Juliainternational.com δεν είναι επίσημο site της Τζούλιας αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις οι επώνυμοι απλά έχουν επαφή με τον ιδιοκτήτη του website ως να υπάρχει επίσημη ενημέρωση. Με λίγα λόγια η Τζούλια ρίχνει άδεια να πιάσει γεμάτα αλλά ξεχνάει παλιότερες δηλώσεις της, όπως αυτή στη συνέντευξη που διαβάσαμε στο Yupi που λέει ότι “Δεν θα τολμούσα ποτέ να πάρω στις πλάτες μου την ευθύνη μιας ολόκληρης χώρας και να πάω στη Eurovision, γιατί δεν είμαι επαγγελματίας!” απο eurovision.gr :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Εγώ δεν θέλω να παέι κανεις από αυτούς.Καλύτερα να μη συμμετάσχουμε καθόλου φέτος αν αυτοί είναι οι υποψήφιοι.Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα που λένε!Αν όμως έπρεπε να διαλέξω οι επιλογές μου θα ήταν Μαρτάκης ή Χρύσπα, με μια προτιμησούλα στην Χρύσπα, και για κανένα λόγο Καλομοίρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Καλά θεωρω σχεδόν σίγουρο ότι η τελική επιλογή θα είναι μεταξύ Καλομοίρας & Μαρτάκη, με περισσότερες πιθανότητες στην πρώτη. (Ο Σαρμπέλ πού χάθηκε; ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Ε ναι. Η Χρύσπα απλά πάει για να ακουστεί λίγο μπας και πουλήσει κανα CD παραπάνω. (Γιατί πριν τη Eurovision που ήταν; :confused: ) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts