geo_boy Δημοσιεύτηκε December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 14, 2007 Μετα απο Φορματ εγκατεστησα το driver για τον ηχο!!!! Ομως δεν δουλευει!!!!!!!!!Μουν λεει οτι εγκατατσταθηκε αλλα δεν δουλευει(Realtek) Δεν εχω ηχο!!!! Παρακαλω βοηθεια!!! (Ξερετε τη σημαινει να μην εχετε ηχο στον υπολογιστη σας????:cry:) To driver ειναι απο cd αλλα το κατεβασα και παλι το ιδιο!!! Δεν μου εμφανιζει το "Control Panel" του driver HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση http:thebest.all-up.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Ειλικρινά φίλε μου δεν ξέρω τι να σου πω να κάνεις. Και εγω το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω απ'το καλοκαίρι και μετα στο Η/Υ στη δουλειά μου! Πάσα βοήθεια δεκτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Πήγαινε στη Διαχείριση Συσκευών (Control Panel--> System--> Hardware--> Device Manager) και πατώντας στα τετραγωνάκια με τα "+" βρες πού μπορεί να υπάρχει ερωτηματικό ή θαυμαστικό. Λογικά θα είναι στην κατηγορία Sound, video and game controllers. Κάνε κατάργηση, (δεξί κλικ και Uninstall) στην προβληματική συσκευή. Μη φοβηθείς να το κάνεις αυτό γιατί στην επόμενη επανεκκίνηση τα Windows θα την εντοπίσουν από την αρχή και θα προσπαθήσουν μόνα τους να βρουν τους drivers. Αυτοί μπορεί να υπάρχουν ήδη κάπου στο σκληρό δίσκο. Αν, όχι οδήγησέ τα να ψάξουν στο CD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 μπα κάτι άλλο θα συμβαίνει. Ανοιξε το "mixer" και απο εκεί επέλεξε "device". Εγώ έχω 2 devices. Στο ένα παίζει, στο άλλο δεν παίζει. Αν έχεις τικαρισμένο σε αυτό που δεν παίζει, δοκίμασε το άλλο (απο προσωπική εμπειρία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts