Jump to content

Μεγάλο μποϊκοτάζ στην ΔΕΗ 15/12/07 @ 12:00

makis_thess
 Κοινοποίηση

ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ?  

45 members have voted

1. 1. ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ?

• ΝΑΙ ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ !
    • ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ !
    • ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ !
    • ΔΕΝ ΞΕΡΩ - ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 69
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι εμένα σχεδόν όλοι μου οι συγγενείς εκεί δουλεύουν αλλα για πες μου, γιατί έχεις την εντύπωση ότι μετά απο 60 χρόνια η ενέργεια μας θα εξαρτάται απο τον λιγνήτη???

http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/lol.gif

Δεν είπα τίποτα τέτοιο απλά απάντησα στην ερώτηση του PCMan λέγοντάς του ότι έχουμε αποθέματα λιγνίτη για περίπου 60 χρόνια ακόμα!!!

Τώρα αν σε 10 χρόνια βρουν άλλη πηγή ενέργειας τότε καλύτερα για εμάς !!!!:D:D

Οκ, κατάλαβα :)

Όσο για το μποικοτάζ....

ΛΥΠΑΜΑΙ ΧΑΣΑΤΕ :lol::lol::lol::lol:

GAME OVER :D

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Αποθεματα Λιγνιτη 45 χρονια ακομα (σε 10 χρονια ομως το κοστος εξορυξης θα ειναι τριπλασιο λογω του μεγαλυτερου βαθους και της επεξεργασιας

Αποθεματα Πετρελαιου 50-70 χρονια.....

Αποθεματα Φυσικου Αεριου 35 χρονια

Αλλα ως τοτε δεν θα υπαρχει ο Πλανητης Γη (τουλαχιστον οποως τον ξερουμε) και η ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ...ΔΕΟΥΛΑ μας ειναι πολυ μα πολυ ασημαντη και δη οι κυριοι Αθανασοπουλοι κλπ.κλπ.

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Οπως ξαναεγραψα (αλλα κανεις απο του διαφωνουντες δεν το πηρε υπ'οψιν του) δεν ειναι το αν στεναχωρεθει η ΔΕΗ η αν πετυχουμε η οχι (κατι αμεσω οπως λετε) αλλα να δειξουμε ποσοι ειμαστε που διαφωνουμε με τις μονοπλευρες αυξησεις απο μια εταιρεια που ειναι μονοπωλειο.

Πως ακριβώς ήταν δυνατόν να δείξουμε πόσοι είμαστε, από μια κίνηση που εφόσον δεν έχει αντίκτυπο, δε μπορεί καν να καταμετρηθει ο αριθμός των συμμετεχόντων;; Να πεις ότι θα κάναμε μια διαμαρτυρία και θα μαζεύαμε online υπογραφές, τουλάχιστον αυτό είναι μετρήσιμο. Πως θα ήταν μετρήσιμη η συμμετοχη στο ιδιότυπο αυτό μποϋκοτάζ; :worry::confused:

Σε σχέση με την εμπειρία σου, την πορεία σου και την παραγωγικότητά σου νομίζα τα 3 (%) που σου αντιστοιχούν είναι μια χαρά. Ο Αθανασόπουλος με μια σύντομη έρευνα που είχα κάνει είναι πολύ πετυχημένος, έχει περάσει από τον ιδιωτικό τομέα και αυτό σημαίνει πολλά και κυρίως αναβάθμιση των ΔΕΚΟ.

Και για τα κέρδη (;) τόσων χρόνων δεν ήταν επικεφαλής αυτός.

Λοιπον θα συμφωνησω οτι στον ιδωτικο τομεα ειναι πετυχημενος, ΑΛΛΑ, στον ιδιωτικο τομεα (και μη προσπαθησετε να με πεισετε για το αντιθετο) ΠΡΩΤΑ φερνεις αποτελεσματα και μετα παιρνεις γενναια αυξηση... οχι να προκαλουμε με αυξησεις τιμης για να πετυχουμε τον στοχο (εξυγειανση) και να αυξανουμε αισχρα το εισοδημα μας οταν απο τετοιες κινησεις πλητετε το 90% της οικονομιας (αφου ΟΛΑ εχουν να κανουν με το ρευμα) την στιγμη που υπαρχουν οικογενεις που ζουν με 600-700 ευρω και αυτοι παιρνουν αυξηση 3%.

Οσο για το "Σε σχέση με την εμπειρία σου, την πορεία σου και την παραγωγικότητά σου νομίζα τα 3 (%) που σου αντιστοιχούν είναι μια χαρά." ... δεν το καταλαβα τι εννοει ο ποιητης.??? για καντο λιγι πιο λιανο.

Λοιπον θα συμφωνησω οτι στον ιδωτικο τομεα ειναι πετυχημενος, ΑΛΛΑ, στον ιδιωτικο τομεα (και μη προσπαθησετε να με πεισετε για το αντιθετο) ΠΡΩΤΑ φερνεις αποτελεσματα και μετα παιρνεις γενναια αυξηση...

Συμφωνώ ότι μια μεγάλη αύξηση ίσως να είναι πρόκληση ... αλλα όσον αφορά το μισθό, αυτός δεν είναι άμεσα συνδεδεμένος με την παραγωγικότητα. Τα αποτελέσματα της επιχείρησης θα επηρεάσουν το αν θα πάρει bonus, options κτλ. Όχι το μισθό αυτόν καθεαυτό ο οποιος διαμορφώνεται κυρίως από τις δυνάμεις της αγοράς.

οχι να προκαλουμε με αυξησεις τιμης για να πετυχουμε τον στοχο (εξυγειανση) και να αυξανουμε αισχρα το εισοδημα μας οταν απο τετοιες κινησεις πλητετε το 90% της οικονομιας (αφου ΟΛΑ εχουν να κανουν με το ρευμα) την στιγμη που υπαρχουν οικογενεις που ζουν με 600-700 ευρω και αυτοι παιρνουν αυξηση 3%.

Οι αυξήσεις του 3% είναι ελαφρώς άσχετες με το θέμα του μισθού του CEO της ΔΕΗ. Και ξαναλέω, δεν υποστηρίζω απαραίτητα την αύξηση, απλά κάνω κάποιες διευκρινίσεις. :)

Ίσως να είναι τυχαίο αλλά χθες στη κατερίνη 13-13,45 είχαμε διακοπή ρεύματος...Α!Παρακαλώ και όλους τους διαφωνούντες(δεκτή η διαφωνία σε κάθε θέμα) να σκεφτούν τρόπους δραστηριοποίησης...Ας ξυπνήσουμε όσο είναι νωρίς
:cry:

Συμφωνώ ότι μια μεγάλη αύξηση ίσως να είναι πρόκληση ... αλλα όσον αφορά το μισθό, αυτός δεν είναι άμεσα συνδεδεμένος με την παραγωγικότητα. Τα αποτελέσματα της επιχείρησης θα επηρεάσουν το αν θα πάρει bonus, options κτλ. Όχι το μισθό αυτόν καθεαυτό ο οποιος διαμορφώνεται κυρίως από τις δυνάμεις της αγοράς.

Οι αυξήσεις του 3% είναι ελαφρώς άσχετες με το θέμα του μισθού του CEO της ΔΕΗ. Και ξαναλέω, δεν υποστηρίζω απαραίτητα την αύξηση, απλά κάνω κάποιες διευκρινίσεις. :)

Αυτο ειναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ η αυξηση κατα "100.000" εγινε απλα γιατι ετσι ηθελε και θα εχει και μπονους που αφου μας τα παρει με τις παραλογες αυξησεις (3 εως τωρα και μια το καλοκαιρι) δειξει κερδη... μηπως ετσι μπορουσε ο καθενας να "συμμαζεψει" τα πραγματα στη ΔΕΗ?

Αλλα μαλλον θα εχει καποιο πλανο στο μυαλο του για μελλοντικες επενδυσεις... γιατι κατι τετοιο ακομα δεν εχει ανακοινωσει, τουλαχιστον αυτο θα εδειχνε οτι υπαρχει σχεδιο οχι μονο ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ αλλα και καποια στιγμη να εκσυνχρονιστει μια και εν ετη 2008 σχεδον μηλαμε για λιγνιτι και πετρελαιο...

Οσο για το 3% ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΕΣ δεν ειναι η αυψηση το CEO της ΔΕΗ ειναι των απλων εργαζομενων, ο CEO της ΔΕΗ πηρε αυξηση "30%" και τα στελεχη κατι πανω απο "10%" αυτος ειναι ο λογος που ΦΩΝΑΖΩ.

ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

και δεν νομιζω οτι κανω λαθος οτι μια εταιρεια με προβληματα (οικονομικα) πρωτα τα λυνει και μετα δινει αυξησεις (αυτο μαλλον δεν θελεις να το καταλαβεις).

Πως ακριβώς ήταν δυνατόν να δείξουμε πόσοι είμαστε, από μια κίνηση που εφόσον δεν έχει αντίκτυπο, δε μπορεί καν να καταμετρηθει ο αριθμός των συμμετεχόντων;; Να πεις ότι θα κάναμε μια διαμαρτυρία και θα μαζεύαμε online υπογραφές, τουλάχιστον αυτό είναι μετρήσιμο. Πως θα ήταν μετρήσιμη η συμμετοχη στο ιδιότυπο αυτό μποϋκοτάζ; :worry::confused:

Μηπως με μετρησεις στην διαφορα καταναλωσεις? δεν ειναι και τοσο δυσκολο!!!

Οσο για το 3% ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΕΣ δεν ειναι η αυψηση το CEO της ΔΕΗ ειναι των απλων εργαζομενων, ο CEO της ΔΕΗ πηρε αυξηση "30%" και τα στελεχη κατι πανω απο "10%" αυτος ειναι ο λογος που ΦΩΝΑΖΩ.

Δε μπερδεύομαι καθόλου, απλά λέω ότι οι αυξήσεις του 3% των απλών εργαζομενων δεν έχουν άμεση σχέση με το ποσο αύξηση θα πάρει ο Διευθύνων Σύμβουλος μιας εταιρίας που (πρέπει να) λειτουργεί με ορους αγοράς.

ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

και δεν νομιζω οτι κανω λαθος οτι μια εταιρεια με προβληματα (οικονομικα) πρωτα τα λυνει και μετα δινει αυξησεις (αυτο μαλλον δεν θελεις να το καταλαβεις).

Ηρέμησε λίγο. Καταλαβαίνω τα πάντα. Αλλα κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις. Μια εταιρία που έχει προβλήματα (όπως αναφέρεις) δε μπορεί να μην πληρώσει ανταγωνιστικούς μισθούς, γιατί τότε θα χάσει και τα στελέχη που έχει και θα πέσει σε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Για να βγει από τα προβλήματα χρειάζεται να έχει σωστούς managers. Για να έχει σωστούς managers πρέπει και να τους πληρώσει ανάλογα. Κι όχι ανάλογα με το ποσο είναι ο βασικός μισθός, ανάλογα με ποσο πληρώνονται οι αντίστοιχες θέσεις στην αγορά.

Αν λέμε ότι ο τωρινός διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ δεν είναι κατάλληλος να διοικήσει σωστά τη ΔΕΗ, τότε το πρόβλημα είναι στο πρόσωπο, όχι στο μισθό που παίρνει. Νομίζω γίνομαι σαφής.

Μηπως με μετρησεις στην διαφορα καταναλωσεις? δεν ειναι και τοσο δυσκολο!!!

Δεν είμαι τεχνικός και δεν ξέρω ποσο δύσκολο είναι να κάνει η ΔΕΗ μια τέτοια ανάλυση. Πάντως επειδή για τους λόγους που αναφέρθηκαν (Χριστούγεννα, μαγαζιά, νοικοκυρές, ελλιπής ενημέρωση, έλλειψη επιχειρημάτων του τι μπορεί να προσφέρει μια τέτοιακίνηση) αφενός η ίδια η ΔΕΗ δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί, αφετέρου και να υπήρχε μεγάλη κινητοποίηση, είναι στο χέρι της ίδιας της ΔΕΗ αν θα ασχοληθεί να κάνει τις μετρήσεις που αναφέρεις και ακόμα σημαντικότερο αν θα της δημοσιοποιήσει ώστε να έχει νόημα η οποια πίεση.

Δε μπερδεύομαι καθόλου, απλά λέω ότι οι αυξήσεις του 3% των απλών εργαζομενων δεν έχουν άμεση σχέση με το ποσο αύξηση θα πάρει ο Διευθύνων Σύμβουλος μιας εταιρίας που (πρέπει να) λειτουργεί με ορους αγοράς.

Δηλαδη θεωρεις λογικη μια αυξηση 30% (απο 200000 σε 300000)?

Και στο φιναλε ο μεγαλος μανατζερ τι εκανε? αυξησε την τιμη της ΔΕΗ υπερβολικα (και επεται συνεχεια το καλοκαιρι) για να την βαλει σε κερδοφορια.... ε, αυτο μπορουσα να το κανω και εγω.:mad:

Δηλαδη θεωρεις λογικη μια αυξηση 30% (απο 200000 σε 300000)?

Και στο φιναλε ο μεγαλος μανατζερ τι εκανε? αυξησε την τιμη της ΔΕΗ υπερβολικα (και επεται συνεχεια το καλοκαιρι) για να την βαλει σε κερδοφορια.... ε, αυτο μπορουσα να το κανω και εγω.:mad:

Καταρχάς από 200000 σε 300000 είναι 50% αύξηση κι όχι 30%.

Δεύτερον, δε νομίζω ότι θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Είπα ότι ίσως και να είναι υπερβολική. Αλλα δε μπορούμε να την κρίνουμε ούτε με δεδομένο τις αυξήσεις του 3%, ούτε την κερδοφορία της επιχείρησης (που επηρεάζει όπως είπα τα bonus, όχι το μισθό). Μπορούμε να την κρίνουμε με βάση το ποσο πληρώνει η αγορά τους Διευθύνοντες Συμβουλους σε αναλογου μεγέθους εταιρίες (με ανάλογο complexity κτλ). Συνεχίζεις όμως να μου λες τα δικά σου, οποτε δε μπορώ να συνεχίσω την κουβέντα. Είναι άσκοπο.

Καλή σου μέρα. :)

Καταρχάς από 200000 σε 300000 είναι 50% αύξηση κι όχι 30%.

Δεύτερον, δε νομίζω ότι θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Είπα ότι ίσως και να είναι υπερβολική. Αλλα δε μπορούμε να την κρίνουμε ούτε με δεδομένο τις αυξήσεις του 3%, ούτε την κερδοφορία της επιχείρησης (που επηρεάζει όπως είπα τα bonus, όχι το μισθό). Μπορούμε να την κρίνουμε με βάση το ποσο πληρώνει η αγορά τους Διευθύνοντες Συμβουλους σε αναλογου μεγέθους εταιρίες (με ανάλογο complexity κτλ). Συνεχίζεις όμως να μου λες τα δικά σου, οποτε δε μπορώ να συνεχίσω την κουβέντα. Είναι άσκοπο.

Καλή σου μέρα. :)

Το τι πληρωνει η καθε ιδιωτικη εταιρεια δεν με αφορα (ειδικα αν αυτο επιρεαζει την τιμη των προιοντων της) γιατι εχω ΔΙΚΑΙΩΜΑ επιλογης.

Ειναι ομως προκλητικο το λιγοτερο, να πληρωνω τους "διορισμενους" προεδρους σε μια ΔΕΚΟ = μονοπωλιο για να μου αλλαζουν τα "φωτα".

Και εδω δεν μιλαμε για μπονους... αλλα για νταβ@#$@κι που το αποφασισε μαλιστα μονος του!!! αυτο δεν ειναι κατι που θα πρεπει να περιμενω για να κρινω.

Επισης:)

Να σου πω κάτι, κατά βάθος συμφωνούμε. Από ένα σημείο και μετά είναι πρόκληση. ;)

Να κάνω κι άλλη μια ερώτηση. Πως αποφάσισε μονος του την αύξηση; Αυτά τα αποφασίζει το ΔΣ, no?:confused:

Να σου πω κάτι, κατά βάθος συμφωνούμε. Από ένα σημείο και μετά είναι πρόκληση. ;)

Να κάνω κι άλλη μια ερώτηση. Πως αποφάσισε μονος του την αύξηση; Αυτά τα αποφασίζει το ΔΣ, no?:confused:

Μα αυτο ειναι το γελειο του πραγματος Δ.Σ οπου αποφασιστικε ΟΜΟΦΩΝΑ οτι ... ο προεδρος του ΔΣ θα παρει αυξηση χ% και τα μελοι Ψ%....

Εγω αραγε μπορω να παρω ετσι μια αυξησουλα ... οχι πολυ... 7-8%?

Μα αυτο ειναι το γελειο του πραγματος Δ.Σ οπου αποφασιστικε ΟΜΟΦΩΝΑ οτι ... ο προεδρος του ΔΣ θα παρει αυξηση χ% και τα μελοι Ψ%....

Μην χαίρεσαι και πολύ :p:p

Τις αυξήσεις τις παίρνουν μόνο αυτοί φίλε μου δυστυχώς!!!:mad::mad:

Για να συνεχίσω να κάνω το συνήγορο του διαβόλου: είμαι σίγουρος (:rolleyes:)ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος (είναι και Πρόεδρος; ) απείχε από τη συζήτηση και ψηφοφορία εφόσον αυτή αφορούσε το δικό του μισθό.

Πάντως όσο γελοίο κι αν ακούγεται/είναι, σε όλες τις εταιρίες του κόσμου έτσι λειτουργούν τα πράγματα πάνω κάτω.