Em0ti0nB1ch Δημ. December 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Γι'αυτο ακριβως εχω μπουχτησει....πιεζομαι πολυ ψυχολογικα....παω κ φροντηστηριο κ με τη δουλεια μ πληρωνω κ για ιδιαιτερα...ξαναπηγαινω τριτη λογω προβληματος υγειας.. Παράθεση osa den ftanei h alepou ta kanei kremastaria...... t'akouteeeeee??????????:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Em0ti0nB1ch Δημ. December 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Προς axidous :) δικιο εχεις...υπαρχουν πολυυυ σοβαροτερα προβληματα....αλλα μας εχουν καταβαλει τοσο πολυ π θελουμε να ξεφευγουμε που κ που απο την μιζερια......παντως θα με ενδιεφερε ενα θρεντ(;) που δν θα ανεφερε απλως καποιο προβλημα αλλα θα ελεγε κ τροπους αντιμετωπισης.. Παράθεση osa den ftanei h alepou ta kanei kremastaria...... t'akouteeeeee??????????:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Βασικά οι emo/trendy είναι μέχρι μια ηλικία π.χ. 25-30. Μετά πώς θα βρούν δουλειά; (Ναι, τους συντηρεί ο μπαμπάς, αλλά μέχρι πότε;) Αν πάει ενας έμος σε ενα μαγαζί να μιάσει δουλειά, τί λέτε να του πεί ο ιδιοκτήτης; 1)"Μπράβο γιόκα μου! Είσαι και μέσα στη μόδα!" ή 2)"Άσε ρε φίλε, δε χρειάζομαι υπάλληλο αυτή τη στιγμή" Αλλά γενικά, φιλοσοφία έμο/trendy = με ταίζουν οι γονείς μου Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Εξαρτάται τι δουλειά πας να πιάσεις. Και ήμο να είσαι, αν σε αυτό που κάνεις γ@μ@ς και δέρνεις, θα σε πάρουν και θα σε χρυσοπληρώσουν. Α και btw, αυτό είναι ο ρατσισμός που ακούγεται εδώ και κάτι σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 εγώ δν θα σχολιάσω την φίλη μας γτ είναι emo ή γτ όχι, ας είναι ο καθένας ότι γουστάρει. Απαντήστε μου όμως, είναι στυλ αυτό των emo? Όλη μέρα down και να χαρακώνονται? Προσωπικά ξέρω ένα παιδί π έχει τσακωθεί μ τς γονείς του και χαρακώνεται για εκδίκηση :blink: Είναι δημιουργικότητα αυτό ή εκφράζει κάτι συγκεκριμένο? Τέλος δν μπορώ να καταλάβω προς τι αυτή η εξίσωση των 2 φύλων, δλδ να μην ξεχωρίζουν αγόρια από κορίτσια! Ούτε τα χαμουρέματα μεταξύ του ίδιου φύλου με την δικαιολογία οτι δν ειναι γκευ αλλά emo! Δείτε και το πολύ γνωστό πλεον συγκρότημα tokio hotel και πείτε μου αν πιστεύεται οτι είναι όλοι "άντρες". Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Δείτε και το πολύ γνωστό πλεον συγκρότημα tokio hotel και πείτε μου αν πιστεύεται οτι είναι όλοι "άντρες". :blink::blink: Θα ορκιζόμουν πως "το" lead του συγκροτήματος είναι γυναίκα :X Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 To χαρακωμα ειναι ενδειξη ψυχολικου προβληματος.Δεν ειναι κατι αστειο.Ειχα διαβασει καπου οτι ατομα πουεχουν βασανιστει η κακοποιηθει χαρακωνονται..Ετσι βγαζουν τον ψυχικο τους πονο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Em0ti0nB1ch Δημ. December 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Προς: xristinoula :-) πολυ σωστα τα λες.....τετοια ατομα βεβαια υπαρχουν σε ολες τις ομαδες...δν ειναι αναγκη να τα συνδεουμε με το ρευμα των Εmο..:) Παράθεση osa den ftanei h alepou ta kanei kremastaria...... t'akouteeeeee??????????:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 καλα τα μισα που βλεπετε ποζερια ειναι... Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Em0ti0nB1ch Δημ. December 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Πανω απο τα μισα...:) Παράθεση osa den ftanei h alepou ta kanei kremastaria...... t'akouteeeeee??????????:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Εγω θα ελεγα ολα... Για να θελει να ξεχωρησει καποιος με την εμφανιση του, ποζερι πρεπει να ναι... :p Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 και οχι μονο...απλα γιατι θελει να ναι διαφορετικος και μονο και επειδη ισως το γουσταρει και δν το κανει επειδιχτικα.... Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Δεν επικροτώ το συγκεκριμένο παράδειγμα διαφοροποίησης, αλλά 1) γιατί είναι κακό να διαφέρει κάποιος; 2) γιατί είναι κακό να διαφέρει κάποιος στην εμφάνιση/ντύσιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Δεν επικροτώ το συγκεκριμένο παράδειγμα διαφοροποίησης, αλλά 1) γιατί είναι κακό να διαφέρει κάποιος; 2) γιατί είναι κακό να διαφέρει κάποιος στην εμφάνιση/ντύσιμο; Για να έχουμε κάποιον να γελάμε και να κοροιδεύουμε νομίζοντας πως είμαστε καλύτεροι από αυτόν. Κι επειδή δεν έχουμε μάθει να σεβόμαστε τις επιλογές του άλλου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Για να έχουμε κάποιον να γελάμε και να κοροιδεύουμε νομίζοντας πως είμαστε καλύτεροι από αυτόν. Κι επειδή δεν έχουμε μάθει να σεβόμαστε τις επιλογές του άλλου. όταν οι επιλογές είναι τόσο ακραίες λογικό είναι να προκαλούν!!!:rolleyes: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 όταν οι επιλογές είναι τόσο ακραίες λογικό είναι να προκαλούν!!!:rolleyes: Και ποιος καθορίζει τι είναι ακραίο; :confused: Και για μένα είναι ακραίο να βλέπω πρωί-πρωί κάποιες να κυκλοφορούν λες και πάνε στα μπουζούκια, αλλά δεν κάθομαι να κράζω. Στην τελική δε μπορώ να καταλάβω γιατί σας καίει τόσο. Yet another pointless emothread. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 To χαρακωμα ειναι ενδειξη ψυχολικου προβληματος.Δεν ειναι κατι αστειο.Ειχα διαβασει καπου οτι ατομα πουεχουν βασανιστει η κακοποιηθει χαρακωνονται..Ετσι βγαζουν τον ψυχικο τους πονο.. Άσε ρε σ χριστινούλα που έχουν και ψυχολογικά προβλήματα... βσκ για να μαι ξεκάθαρος εγώ ναι έχω φράντζα, ντύνομαι στα μαύρα αλλά ούτε εμος είμαι ούτε ρέμος. Βσκ ξέρω ότι χαρακόνονται μόνο και μόνο για να προβάλουν τον εαυτό τους, κ υπάρχουν πολλές κοπέλες που ψαρώνουν σε τέτοια πράγματα. Αν είχαν ψυχολογικά προβλήματα αυτό που θα έναναν ήταν να κάθονται σπίτι κ να μην διατυμπανίζουν "Ειμαι καταθλιπτικός, χαρακώνομαι". Όσοι έχουν προβλήματα, αληθινά όμως είναι στην πλειοψηφία τους, κλεισμένοι στον εαυτό τους, φαίνεται.... Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Και ποιος καθορίζει τι είναι ακραίο; :confused: Και για μένα είναι ακραίο να βλέπω πρωί-πρωί κάποιες να κυκλοφορούν λες και πάνε στα μπουζούκια, αλλά δεν κάθομαι να κράζω. Στην τελική δε μπορώ να καταλάβω γιατί σας καίει τόσο. Yet another pointless emothread. αν βλέπεις ένα και δύο καλά είναι ούτε εγώ θα είχα πρόβλημα!!!!αλλά αν τους έχεις και στο ίδιο σου το σχολείο κάπου σε κουράζουν πλέον!!!!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 αν βλέπεις ένα και δύο καλά είναι ούτε εγώ θα είχα πρόβλημα!!!!αλλά αν τους έχεις και στο ίδιο σου το σχολείο κάπου σε κουράζουν πλέον!!!!;):) Πώς σε κουράζουν ακριβώς, τους βάζεις guyliner ή τους φτιάχνεις τα μαλλιά :rolleyes:? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 αν βλέπεις ένα και δύο καλά είναι ούτε εγώ θα είχα πρόβλημα!!!!αλλά αν τους έχεις και στο ίδιο σου το σχολείο κάπου σε κουράζουν πλέον!!!!;):) Κι εμένα με κουράζουν και δε μου αρέσουν ΠΟΛΛΑ πράγματα, αλλά δεν κάθομαι να ασχολούμαι με αυτά όλη μέρα και να τα θάβω. Απλά τα αγνοώ (από τη στιγμή που δε με επηρεάζουν σε κάτι φυσικά)... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Άσε ρε σ χριστινούλα που έχουν και ψυχολογικά προβλήματα... βσκ για να μαι ξεκάθαρος εγώ ναι έχω φράντζα, ντύνομαι στα μαύρα αλλά ούτε εμος είμαι ούτε ρέμος. Βσκ ξέρω ότι χαρακόνονται μόνο και μόνο για να προβάλουν τον εαυτό τους, κ υπάρχουν πολλές κοπέλες που ψαρώνουν σε τέτοια πράγματα. Αν είχαν ψυχολογικά προβλήματα αυτό που θα έναναν ήταν να κάθονται σπίτι κ να μην διατυμπανίζουν "Ειμαι καταθλιπτικός, χαρακώνομαι". Όσοι έχουν προβλήματα, αληθινά όμως είναι στην πλειοψηφία τους, κλεισμένοι στον εαυτό τους, φαίνεται.... κι ομως το να προσπαθει καποιος να ξεχωρισει κανοντας τοσο ακραια πραγματα(οπως το χαρακωμα)δειχνει ξεκαθαρα οτι εχει ψυχολογικα προβληματα.χρειαζεται απεγνωσμενα την προσοχη των αλλων. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Θεωρεις δηλαδη λογικο καποιος να χαρακωνετε για πλακα lowbap96? υπαρχουν ακομη τετοιες ηλικιες:lol::lol: Ξερεις ποσοι εχουν ψυχολογικα προβληματα κι δε τους φαινεται?Στο λεω παντως οποιος κανει τετοια ειναι καταθληπτικος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Και ποιος καθορίζει τι είναι ακραίο; Και για μένα είναι ακραίο να βλέπω πρωί-πρωί κάποιες να κυκλοφορούν λες και πάνε στα μπουζούκια, αλλά δεν κάθομαι να κράζω. +1 αν βλέπεις ένα και δύο καλά είναι ούτε εγώ θα είχα πρόβλημα!!!!αλλά αν τους έχεις και στο ίδιο σου το σχολείο κάπου σε κουράζουν πλέον!!!! Κοίταξε να δείς.. Ο καθένας βλέπει τον άλλον όπως θέλει. Εσυ τους βλέπεις ως κάτι ανατριχιαστικό, ο καλός μαθητής (μια και είπες για σχολείο) βλέπει τον κακό σαν κάτι που δεν ξέρει τι του γίνεται και που χαλάει το μάθημα, ο emo σε βλέπει σαν ρατσιστή που δεν ανέχεσαι την διαφορετικότητα του (δεν λέω να συμφωνείς, αλλά άλλο πράγμα η ανεκτικότητα). Και πάει λέγοντας... (Δε σε λέω ρατσιστή, μη παρεξηγηθείς, παραδείγματα φέρνω) Για να έχουμε κάποιον να γελάμε και να κοροιδεύουμε νομίζοντας πως είμαστε καλύτεροι από αυτόν. Κι επειδή δεν έχουμε μάθει να σεβόμαστε τις επιλογές του άλλου. Αυτό στην συγκεκριμένη περίπτωση. (Offtopic: Πιστεύεις και ότι γενικότερα η διαφοροποίηση είναι κάτι κακό και poserικο;) Στο κάτω κάτω δεν υπάρχει καμιά υποχρέωση σχέσης με emo.. κι ομως το να προσπαθει καποιος να ξεχωρισει κανοντας τοσο ακραια πραγματα(οπως το χαρακωμα)δειχνει ξεκαθαρα οτι εχει ψυχολογικα προβληματα.χρειαζεται απεγνωσμενα την προσοχη των αλλων. Περισσότερο κόμπλεξ θα το χαρακτήριζα αυτό. Φιλικά πάντα... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Γιατι τετοια γενικευση στο θεμα του αυτοτραυματισμου? Δηλαδη αποκλειεται να υπαρχουν και παιδια που αυτοτραυματιζονται λογο ασχημων προσωπικων εμπειριων ή ψυχολογικων προβληματων? Η μηπως εαν το κανει αυτο (τον αυτοτραυματισμο) ενα παιδι με πουκαμισο και γιλεκακι αυτοματως χρηζει περισσοτερης "κατανοησης"/συπαθειας ή οτι αλλο θες απο ενα παιδι που ντυνεται στα μαυρα, χτενιζει περιεργα τα μαλλια του και τα ρουχα του δεν συμβαδιζουν με αυτα των αλλων? Για να καταλαβω δηλαδη. Τωρα το γιατι ειναι κακο καποιος να προσπαθει ή να γουσταρει να ξεχωριζει-διαφοροποιειται απο τους αλλους εμφανησιακα...τα ειπαν και ο gkr41 και ο Xourxou και με καλυψαν απολυτα. Δηλαδη τι ειναι χειροτερο...να εισαι σε εναν χωρο με 10 ατομα και ο καθενας να ντυνεται οπως αισθανεται ή οπψς τον αντιπροσωπευει ή να εισαι με 10 αλλους οπου θα ειναι ολοι ντυμενοι το ιδιο? Το δευτερο λεγεται γαμος. Και οσο για το αν ειναι ακραιο ή οχι το ντυσιμο και το στυλ τους...σο f@ckin what? Καθε μα καθε γενια κι εποχη θα εχει εκεινους που θα ειναι "ακραιοι" και θα ειναι "διαφορετικοι". Τεσπα, προσωπικα οπως ειπα οταν κατι ΔΕΝ με εκπροσωπει δεν με ικανοποιει αλλα δεν με επιρρεαζει κιολας, το προσπερναω. Δεν καθομαι να το δακτυλοδειχνω και να το θαβω...λογικο ειναι μετα και εκεινοι να "αντιδρουν" με ακομα πιο ακραια στυλ. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Πώς σε κουράζουν ακριβώς, τους βάζεις guyliner ή τους φτιάχνεις τα μαλλιά :rolleyes:?αυτές είναι δικές σου δουλειές!εγώ κάνω ποιο απλά!!!:p Κι εμένα με κουράζουν και δε μου αρέσουν ΠΟΛΛΑ πράγματα, αλλά δεν κάθομαι να ασχολούμαι με αυτά όλη μέρα και να τα θάβω. Απλά τα αγνοώ (από τη στιγμή που δε με επηρεάζουν σε κάτι φυσικά)... με το να postάρεις σε αυτό το θέμα ήδη ασχολήσε με τη συγγεκρημένη ομάδα!!! κι ομως το να προσπαθει καποιος να ξεχωρισει κανοντας τοσο ακραια πραγματα(οπως το χαρακωμα)δειχνει ξεκαθαρα οτι εχει ψυχολογικα προβληματα.χρειαζεται απεγνωσμενα την προσοχη των αλλων. :(πολλοι έχουν ψυχολογικα προβληματα τι να κάνουμε τώρα Θεωρεις δηλαδη λογικο καποιος να χαρακωνετε για πλακα lowbap96? υπαρχουν ακομη τετοιες ηλικιες:lol::lol: Ξερεις ποσοι εχουν ψυχολογικα προβληματα κι δε τους φαινεται?Στο λεω παντως οποιος κανει τετοια ειναι καταθληπτικος.. μη τους λες τέτοια!!!όταν τους λες καταθληπτικούς χέρονται και λένε μωρέ δεν αυτοκτωνώ?????:Xδικό τους πρόβλημα τεσπαν!!!η αισθητική μας τι τους φταίει και τη σακατέβουν?????:cry::cry::cry: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts