FREAK_OF_NATURE Δημοσιεύτηκε December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 7, 2007 Βροχή μετεωριτών στον ουρανό της Ελλάδας το βράδυ της 13ης Δεκεμβρίου Μια λαμπερή βροχή από διάττοντες αστέρες θα προκαλέσει στο νυχτερινό ουρανό της Ελλάδας ο αστεροειδής 3200 Φαέθων, που θα περάσει κοντά από τη Γη στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Καθώς η τροχιά του αστεροειδούς θα πλησιάσει έστω και για λίγο εκείνη της Γης, ο ουρανός θα γεμίσει φωτεινά μετέωρα, που, σύμφωνα με τους αστρονόμους της ΝΑSΑ, θα πέφτουν με ρυθμό ακόμη και μερικών δεκάδων την ώρα. Η εφημερίδα Τα Νέα σημειώνει την Παρασκευή ότι το φαινόμενο αυτό, που θα είναι ορατό από τη χώρα μας το βράδυ της 13ης Δεκεμβρίου, λέγεται Διδυμίδες και χρωστάει την ονομασία του στο γεγονός ότι τα μετέωρα θα φαίνεται ότι πέφτουν στον ουρανό προερχόμενα από την περιοχή, όπου βρίσκεται ο αστερισμός των Διδύμων. Όπως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, οι αστρονόμοι δεν περιορίζονται στην ομορφιά του φαινομένου, αλλά θέτουν ερωτήματα. Στην περίπτωση αυτή το ερώτημα είναι με ποιόν τρόπο μπορεί ένας αστεροειδής να προκαλέσει βροχή μετεώρων. Ορισμένοι αστρονόμοι, όπως ο Μπιλ Κόουκ από το Κέντρο Διαστημικών Πτήσεων Μarshall της ΝΑSΑ, θεωρούν ότι ο 3200 Φαέθων συγκρούστηκε με κάποιον άλλο αστεροειδή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί γύρω του ένα σύννεφο από σκόνη και πετρώματα, που τον ακολουθεί κατά μήκος της τροχιάς του. http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/855518_b.jpg Newsroom ΔΟΛ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Μου θύμησες το παρακάτω ανέκδοτο http://www.sfinaki.gr/index.php?ind=reviews&op=entry_view&iden=55 :happy: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 ειναι επιβεβαιωμενο? μην ειναι σαν το αλλο εμαιλ που λεγαν οτι θα φαινονται 2 φεγγαρια στις χ του μηνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 ενδιαφερον,για να δουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 ouaou...fovero theama!!! to thema einai na mhn exei sunefia h na mhn brexei!!!:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Οποιος θελει και μπορει ας βγαλει ενα βιντεο να φυγει η απορια στους υπολοιπους ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 kalh h idea sou!:happy: kai na to vgalei me psifiako zoum gia na to vlepoume san nane dipla mas(kai oxi LP):D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 kalh h idea sou!:happy: kai na to vgalei me psifiako zoum gia na to vlepoume san nane dipla mas(kai oxi LP):D Φοβερό ακούγεται!:happy: Θα προσπαθήσω να τα βγάλω φωτό και βίντεο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Τι ωρα θα περασει ????:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 telika ti ora einai re pedia:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Pote 8a perasei gia na paw kamoia paralia katerinis i korinou:p;):):D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 τρομερο θεαμα! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 τι ωρα θα ειναι ορατο ξερουμε? παντως ειμαι πολυ τυχερος,θα ειναι την ιδια μερα με τα γενεθλια μου,αυτο θα πει σπανιο δωρο :D Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο λες οκ αλλά αν δεν γίνει καν????:wacko::blink::confused: Αντε και θέλω να περασω το βράδυ με κάποιο πρόσωπο!!! Παρασκευη δεν θα παω σχολειο και σαββατο δίνω αγγλικα οποτε θα μου κάτσει λουκουμι!!!Αν γίνει τελικά!!! Περιμένω ώρα παίδες!!!:O:X:shifty::cool::happy::p:rolleyes: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 ζω για να το δω κι αυτό.μια χαρά θα ναι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Διαβασα καπου οτι το φαινομενο θα ειναι ορατο μετα τις 21:00. Θελω να μου προτεινετε ρομαντικα μερη για να το δει κανεις... Εκτος Αθηνων βεβαια... Βλεπετε, ο μπαμπας μου θελει να κανει εκπληξη στη μαμα μου και να την παει καπου ρομαντικα...Ελεος, ερωτες στα γεραματα... Τι λετε για Πορτο Ραφτη, θα φαινεται καλα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Διαβασα καπου οτι το φαινομενο θα ειναι ορατο μετα τις 21:00. Θελω να μου προτεινετε ρομαντικα μερη για να το δει κανεις... Εκτος Αθηνων βεβαια... Βλεπετε, ο μπαμπας μου θελει να κανει εκπληξη στη μαμα μου και να την παει καπου ρομαντικα...Ελεος, ερωτες στα γεραματα... Τι λετε για Πορτο Ραφτη, θα φαινεται καλα? kala tha fenete,alla uparxoun kai kalhtera!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Διαβασα καπου οτι το φαινομενο θα ειναι ορατο μετα τις 21:00. Θελω να μου προτεινετε ρομαντικα μερη για να το δει κανεις... Εκτος Αθηνων βεβαια... Βλεπετε, ο μπαμπας μου θελει να κανει εκπληξη στη μαμα μου και να την παει καπου ρομαντικα...Ελεος, ερωτες στα γεραματα... Τι λετε για Πορτο Ραφτη, θα φαινεται καλα? Θα του πρότεινα του μπαμπά σου , να την πάει σε κανένα ακριβό εστιατόριο , ή σε καμιά σουίτα κυριλέ ξενοδοχείου ... ή έστω για κάνα κοψίδι στην στρούγκα --- μιας και ο καιρός δεν νομίζω να μας αφήσει να δούμε βροχή μετεωριτών , αλλά μόνο την βροχή της! :mad::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Θα του πρότεινα του μπαμπά σου , να την πάει σε κανένα ακριβό εστιατόριο , ή σε καμιά σουίτα κυριλέ ξενοδοχείου ... ή έστω για κάνα κοψίδι στην στρούγκα --- μιας και ο καιρός δεν νομίζω να μας αφήσει να δούμε βροχή μετεωριτών , αλλά μόνο την βροχή της! :mad::happy: malon to pithanotero auto einai!:lol: pantos an mou leges ti protimas,na deis tous meteorites,h na deis etsi ligo xionaki enopsi kai ton hmerwn kiolas.tha elega to xioni!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Θα είναι φανταστικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Θα είναι φανταστικό... ποιο ρε παιδια? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 ποιο ρε παιδια? e to fenomeno meteoritwn nte!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Εγω εχω βγει στο μπαλκονι...:cold: και ακομη να :blink: κατι..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Εγω εχω βγει στο μπαλκονι...:cold: και ακομη να :blink: κατι..:cool: Εδώ βρέχει:(:( Ε μετά τις 12 ντε!Ακομα είναι 23:52:p Βγάλε φωτογραφίες και βιντεο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Γιατί απόψε είναι; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts