tsitadim Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Ορίστε, έτοιμα εδώ: http://rapidshare.com/files/81261730/GreekMUISwm6PPC.rar Ευχαριστώ φίλε. Τα αρχεία αυτά τα κάνεις αντικατάσταση όπως είναι; Αν ναί πώς γίνεται η αντικατάσταση; Το Resco δεν με αφήνει ούτε ονομασία να αλλάξω στα είδη υπάρχοντα ούτε αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STAMATIOS Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Έχει δοκιμάση κανείς σε HTC KAISER ; Παράθεση Stamatis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvam27 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Καλησπέρα παιδιά! Είμαι καινούργιος στο forum και έχω την εξης απορία. Θέλω να αγοράσω το HTC Touch Cruise αλλά λόγω κόστους δεν μπορώ να φτάσω στα 750€ που κάνει το ελληνικό. Αν πάρω το αγγλικό απο το expansys και του κάνω αυτό το κόλπο με τα ελληνικά πιστεύετε οτι θα είναι ΟΚ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Αν πάρω το αγγλικό απο το expansys και του κάνω αυτό το κόλπο με τα ελληνικά πιστεύετε οτι θα είναι ΟΚ??? Θα σου συνιστούσα να μη στηρίζεσαι σε αυτό (προς το παρόν τουλάχιστον) για να έχεις ελληνικά στο Cruise. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Έχει δοκιμάση κανείς σε HTC KAISER ; Δεν παίζει σωστά. Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 se qtec 9100 to ekane kaneis ? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totalcmdext Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 εχοyμε κανενα νεο για Qtek 9100 ελληνικα με wm6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 εχοyμε κανενα νεο για Qtek 9100 ελληνικα με wm6? ενα αδειο θεμα απο ατομα εντελως ομως ... Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. May 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Τα ελληνικά αρχεία βρίσκονται εδώ: http://rapidshare.com/files/108744761/GreekMUIwm6.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_mar Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 σε ενα eten glofiish m700 που εχω δεν με αφηνει να κανω overwrite τα αρχεια ουτε με το resco explorer τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Pigaine me to Resco sto arxeio/a pou theleis na allakseis kai me paratetameno patima panw se afto epelekse "Properties" sto pop-up menu. Ekei apenergopoiise to Read-only, System gia na mporeseis na to kaneis edit. Prosoxi omws ti peirazoume ekei giati me kapoio lathos den to glytwnoume to hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_mar Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Pigaine me to Resco sto arxeio/a pou theleis na allakseis kai me paratetameno patima panw se afto epelekse "Properties" sto pop-up menu. Ekei apenergopoiise to Read-only, System gia na mporeseis na to kaneis edit. Prosoxi omws ti peirazoume ekei giati me kapoio lathos den to glytwnoume to hard reset. Παω στα αρχεια που θελουν αντικατασταση και τους ξε τσεκαρω το read only και το system και μετα παταω done για να παρει την αλλαγη αλλα οταν ξανα μπαινω στα properties του αρχειου τα βλεπω παλι τσεκαρισμενα. Τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. May 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Δοκίμασε με το total commander(είναι δωρεάν και με ελληνικά από εδώ :http://rapidshare.com/files/114544309/Total-Commander-v2.5-for-Pocket-PC.rar), εγώ αυτό χρησιμοποιώ και δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Επίσης δες αν στο settings -> system -> regional settings είναι επιλεγμένα τα ελληνικά. Αν όχι επέλεξε τα, κάνε μια επανεκκίνηση της συσκευής και δοκίμασε να αντιγράψεις τα αρχεία ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Otan ksetsekareis to read-only kai patas Done meta einai pali tsekarismeno? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_mar Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Otan ksetsekareis to read-only kai patas Done meta einai pali tsekarismeno? :confused: Ακριβως..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_mar Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Δοκίμασε με το total commander(είναι δωρεάν και με ελληνικά από εδώ :http://rapidshare.com/files/114544309/Total-Commander-v2.5-for-Pocket-PC.rar), εγώ αυτό χρησιμοποιώ και δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Επίσης δες αν στο settings -> system -> regional settings είναι επιλεγμένα τα ελληνικά. Αν όχι επέλεξε τα, κάνε μια επανεκκίνηση της συσκευής και δοκίμασε να αντιγράψεις τα αρχεία ξανά. Και με αυτο το προγραμμα τα ιδια μου κανει δεν δεχεται με τιποτα να αλλαξει. ΚΟΥΦΟ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_mar Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Τελικα καταφερα να τα περασω με τον resco με copy paste μεσα απο την συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Giati pws dokimazes, apo ton ypologisti? Fysika mono mesa apo ti syskevi mporeis na to kaneis afto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_mar Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 SOS.... Εκανα μετονομασια το (Windows\Start Menu\Settings) σε Ρυθμίσεις και δεν μπορω να μπω πουθενα στα windows μου εμφανιζει την εναρξη και η μονη επιλογη που εχει ειναι το "σημερα" today screen" Εκανα και hard reset και δεν εγινε τιποτα. ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ START MENU και απο το actyvesyng που μπαινω μεσα στη συσκευη ο φακελος του start menu ειναι κενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Eisai sigouros oti ekanes hard reset kai oxi soft reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_mar Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Eisai sigouros oti ekanes hard reset kai oxi soft reset? Δεν ειχε πιασει το hard reset πριν τωρα ολα οκ Τι εκανα λαθος πριν με τα ελληνικα μηπως φταιει που οταν μετονομασα το settings σε ρυθμισεις δεν ειχα βαλει τονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Έχω wm6.1. Βάζω τα αρχεία μέσα στο φάκελο των windows αλλά δεν αντικαθιστούν κάποια άλλα αρχεία.. edit: το πρόβλημα ήταν πως στα 6.1 τα αρχεία τελειώνουν σε 409 οπότε δε χρειαζόταν η μετατροπή τους. Δεν κράτησα τα ελλληνικά όμως, διότι είχα πρόβλημα στο αρχικό μενού σε μου εμφάνιζε τις ρυθμίσεις (έκανα κλικ και έβγαινε κενή σελίδα), καθώς επίσης στο μενού του ήχου τα έβγαζε διάσπαρτα. Ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια τον φίλο μας που έκανε το κόπο και τα ανέβασε. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. May 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Δεν ειχε πιασει το hard reset πριν τωρα ολα οκ Τι εκανα λαθος πριν με τα ελληνικα μηπως φταιει που οταν μετονομασα το settings σε ρυθμισεις δεν ειχα βαλει τονο? Ναι αυτό έφταιγε. Δε χρειαζόταν hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Έκανα τη διαδικασία αυτή στο HTC Touch ενός φίλου που μόλις αγόρασε, με αγγλικό μενού και αμέσως μετά το soft-reset, το τηλέφωνο μένει στην αρχική πράσινη οθόνη των WM6. Πάω για hard reset κι ελπίζω να μην υπάρχει άλλο πρόβλημα. Ξέρει κανείς κάποιον τρόπο να βάλω ελληνικά χωρίς να αλλάξω ROM; Εκτός από το Paragon LEng. Edit: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!! Δεν κάνει ουτε hard-reset. Τι κάνω τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 μπορεις να το βαλεις σε bootloader;αν ναι τοτε βαλτο και τρεξε την επισημη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts