manolissinger Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Πσαχνω να βρω ενα επ <νομιζω ηταν απ τον κοκινο κυκλο> οπου στην αρχη δειχνει 2 κριτικους να @@@@@ εναν τυπο λογο βεντετας <οταν βγηκε απ το αμαχι του> και η αραβwνιαστικια του να ουρλιαζει...:X. και μετα επεσαν οι τιτλοι της αρχης του επεισοδιου..αλλα δυστηχως δεν επεσαν μονο οι τιτλοι,αλλα και η συνδεση και δεν το ειδα ποτε .... :lol:καμια ιδεα πως λεγεται το επ;; α και μη μου πειτε το τελος..:lol::lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Παιδια αν μπορειτε καντε μου μια αναλυτικη περιληψη του επεισοδιου του κοκκινου κυκλου ο επισκεπτης!αφου δε μπορω να το δω ας μου πει καποιος τι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Ψάχνω ένα επεισόδιο απο 10η εντολή και δεν μπορω να το βρω πουθενά Έπαιζε ο Συσσοβίτης,η Παπούλια και ο Αλαφούζος. Η Παπούλια ήταν παντρεμένη με τον Αλαφούζο και είχαν και παιδί.Ο Συσσοβίτης ήταν φίλος νομίζω του Αλαφούζου και τα έφτιαξε με την Παπούλια.Χώρισε αυτή και παντρευτηκε με τον Συσσοβίτη.Ομως αυτός την ζήλευε πολύ και κάποια στιγμή την σκότωσε και κάπου πέταξε το πτώμα.Και μετά έκανε ότι την έψαχνε.Πηγαινε στον πρωην και τον κατηγορούσε οτι κατι της εχει κανει..... Το ξέρει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blintz Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Δε θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες αλλά το συγκεκριμένο επεισόδιο πρέπει να ήταν από τα λίγα που είχαν Α' και Β' μέρος, αν αυτό σε βοηθάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Δε θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες αλλά το συγκεκριμένο επεισόδιο πρέπει να ήταν από τα λίγα που είχαν Α' και Β' μέρος, αν αυτό σε βοηθάει. Ναι το ξέρω αλλα δεν μπορω να το βρω.Ξερει κανείς αν υπάρχει πουθενα?Νομίζω λεγόταν 'σε βαθιά νερα' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra22 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Να ρωτήσω,είχα πετύχει κάποια στιγμή ένα επεισόδιο του Κόκκινου κύκλου μάλλον(μπορεί να ήταν κ 10η εντολή μόνο περιστασιακά τις έχω δει),που έπαιζε η Ναταλία Τσαλίκη κ προξένευε την κόρη της με το γιο μιας γειτόνισσας,αλλά το προξενιό χάλασε.... anyway,δε θυμάμαι πολλά αλλά θυμάμαι οτι η Τσαλίκη ήταν εκπληκτική σ'αυτό το επεισόδιο κ θέλω πολύ να το ξαναδώ,ξέρει κανείς τον τίτλο του???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Να ρωτήσω,είχα πετύχει κάποια στιγμή ένα επεισόδιο του Κόκκινου κύκλου μάλλον(μπορεί να ήταν κ 10η εντολή μόνο περιστασιακά τις έχω δει),που έπαιζε η Ναταλία Τσαλίκη κ προξένευε την κόρη της με το γιο μιας γειτόνισσας,αλλά το προξενιό χάλασε.... anyway,δε θυμάμαι πολλά αλλά θυμάμαι οτι η Τσαλίκη ήταν εκπληκτική σ'αυτό το επεισόδιο κ θέλω πολύ να το ξαναδώ,ξέρει κανείς τον τίτλο του???? οντως πολυ ωραιο επεισοδιο ονομαζετε 10η εντολή : Αρραβωνιάσματα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra22 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 οντως πολυ ωραιο επεισοδιο ονομαζετε 10η εντολή : Αρραβωνιάσματα :) αχ,ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!! τρέχω να το βρω............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 αχ,ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!! τρέχω να το βρω............. να σαι καλα :) σιγουρα ειναι αυτο ε; πες μας οταν σιγουρευτεις! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra22 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 να σαι καλα :) σιγουρα ειναι αυτο ε; πες μας οταν σιγουρευτεις! :) ναι,ναι!!αυτό είναι,το βλέπω τώρα!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 ναι,ναι!!αυτό είναι,το βλέπω τώρα!!!!!!!!και αν χαναφας καλτsουνια να μου τρυπησεις την μυτη:lol::lol: τιποτα για το επεισοδιο που ανεφερα παραπανω;; μαλον ηταν απ την 10η εντολη.. Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ell99 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 το επεισοδιο λεγεται σε βαθια νερα.εχει 2 μερη κ ειναι στο 10 κυκλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Ευχάριστα νέα για τους fans των σειρών του Κοκκινόπουλου, καθώς στο έψιλον θα ξεκινήσει ναι προβάλλεται από την νέα σεζόν η νέα σειρά του με τίτλο "ου φονεύσεις". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Ευχάριστα νέα για τους fans των σειρών του Κοκκινόπουλου, καθώς στο έψιλον θα ξεκινήσει ναι προβάλλεται από την νέα σεζόν η νέα σειρά του με τίτλο "ου φονεύσεις". Ελπιδοφόρα θα τα έλεγα τα νέα. Εξαιρετικά θα είναι αν έχουν την ποιότητα του Κόκκινου Κύκλου και της 10ης Εντολής. Άμα είναι να είναι φτηνιάρικες παραγωγές καλύτερα youtube και επανάληψη των παλιών επεισοδίων. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Ο ιβαν, έχει ακουστεί ότι θα βάλει 35 εκ στο κανάλι για τη σεζόν 2018-2019, άρα έχουμε να περιμένουμε πολλά.. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Ξεκινάει η σειρά του στο open την τετάρτη στις 11. Δείτε εδώ:https://neaselida.gr/h-alli-selida/me-pano-kokkinopoylo-i-premiera-toy-quot-open-quot-oy-foneyseis-i-nea-seira-poy-tha-syzitithei/ Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Εμένα πάλι δεν μου γεμίζει καθολου το μάτι αυτό το κανάλι και οι παραγωγές του. Κρατάω αρκετα μικρό καλάθι και δεν περιμενω κατι το τρομερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Γιατι δεν σου γεμιζει το ματι? Ειναι στελεχωμενο απο κοσμο που κανουν πολλα χρονια τηλεοραση στην Ελλαδα. Ειναι σαν να πηγαινεις σε κυριλε εστιατοριο και να βλεπεις στην κουζινα την μαγειρισα της ταβερνας της γειτονιας σου. Ετσι ξερεις απο πριν τι φαγητο θα φας και δεν ξεγελιεσαι απο την προχω διακοσμηση και τα διαφορα φρου φρου. Απλα αντι να γραφει Αντεννα ή Μεγκα θα γραφει Οπεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 (edited) Γιατι δεν σου γεμιζει το ματι? Ειναι στελεχωμενο απο κοσμο που κανουν πολλα χρονια τηλεοραση στην Ελλαδα. Ειναι σαν να πηγαινεις σε κυριλε εστιατοριο και να βλεπεις στην κουζινα την μαγειρισα της ταβερνας της γειτονιας σου. Ετσι ξερεις απο πριν τι φαγητο θα φας και δεν ξεγελιεσαι απο την προχω διακοσμηση και τα διαφορα φρου φρου. Απλα αντι να γραφει Αντεννα ή Μεγκα θα γραφει Οπεν. Μου φαινεται εντελως προχειροστημενο το ολο εγχειρημα.Τι να πρωτοσχολιασω.Το τελειως προχειρο και ανεμπνευστο ονομα?Τα κακογυρισμενα τρεϊλερ των νεων σειρων?Το γεγονος οτι βιαστηκε να αλλαξει το λογοτυπο πριν καλα καλα αλλαξει ονομασια επισημα?Το οτι εβγαλε καινουριο τρεϊλερ για το δελτιο ειδησεων και το απεσυρε μετα απο μια μερα γιατι ειχε συνηδειτοποιησε οτι ειχε κανει τεραστια γκαφα με το μουσικο σημα(ειχε χρησημοποιηθει στο δελτιο ειδησεων του kontra)?Tο οτι συνεχιζει να εχει εκπομπη ο Σιχαμενιος?Το οτι συνεχιζει να διαφημιζει κρεμες,αλοες και υαλουρονικαΤο οτι ετοιμαζει ενα ακομα ριαλιτυ μοδας,ενα ακομα ριαλιτυ μαγειρικης,ενα ακομα μουσικο ριαλιτυ,πραγματα που εχουμε χιλιοδει απο τα αλλα καναλια?Το αυστηρο dress code που εχει επιβαλει ο Ιβαν με τις απαγορευσεις δια ροπαλου σε οσα χρωματα θυμιζουν αντιπαλους του ΠΑΟΚ οπως κοκκινο και κιτρινο? Τι να πω,μακαρι να διαψευστω.... Edited October 22, 2018 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Μου φαινεται εντελως προχειροστημενο το ολο εγχειρημα.Τι να πρωτοσχολιασω.Το τελειως προχειρο και ανεμπνευστο ονομα?Τα κακογυρισμενα τρεϊλερ των νεων σειρων?Το γεγονος οτι βιαστηκε να αλλαξει το λογοτυπο πριν καλα καλα αλλαξει ονομασια επισημα?Το οτι εβγαλε καινουριο τρεϊλερ για το δελτιο ειδησεων και το απεσυρε μετα απο μια μερα γιατι ειχε συνηδειτοποιησε οτι ειχε κανει τεραστια γκαφα με το μουσικο σημα(ειχε χρησημοποιηθει στο δελτιο ειδησεων του kontra)?Tο οτι συνεχιζει να εχει εκπομπη ο Σιχαμενιος?Το οτι συνεχιζει να διαφημιζει κρεμες,αλοες και υαλουρονικαΤο οτι ετοιμαζει ενα ακομα ριαλιτυ μοδας,ενα ακομα ριαλιτυ μαγειρικης,ενα ακομα μουσικο ριαλιτυ,πραγματα που εχουμε χιλιοδει απο τα αλλα καναλια?Το αυστηρο dress code που εχει επιβαλει ο Ιβαν με τις απαγορευσεις δια ροπαλου σε οσα χρωματα θυμιζουν αντιπαλους του ΠΑΟΚ οπως κοκκινο και κιτρινο? Τι να πω,μακαρι να διαψευστω.... δεν αντιλεγω αλλα τι σχεση εχουν αυτα με τη σειρα του κοκκινοπουλου:wacko:.ουτε και γω το παω ιδιεταιρα το καναλι και οι τρας εκπομπες καλα κρατουν βλεπε σιχαμενιος :lol:.αλλα αλλο σειρα με ενδιαφερον και ταινιες,και αλλο εκπομπες ριαλιτι και αλλα.Αν εχει μια ταινια καλη το επσιλον που τελευταια βαζει αρκετες σαν το σταρ κατι χρονια,να μη τη δω; επειδη ειναι στο επσιλον; το ιδιο και με τη συνεχεια του 10 η εντολη η αλιως ου φονευεσεις. δεν ειμαι φαν των ελληνικων σειρων αλλα η συγκ το πετυχε τελεια να σε σοκαρει με τις ιστοριες της.πες μου ,μια αντιστοιχη στο μαμα αμερικα να εχει τετιο θεμα και να σοκαρει.Ηταν προτωτυπη σειρα και ακομα ειναι ,και διαχρονικη αφου ξεκινησε σαν ανατομια ενος εγκληματος απ τον αντενα το 92, αρα δεν με νιαζει που θα προβληθει η σειρα,το θεμα ειναι οτι εχει το κοινο τησ Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Η εκπομπή του σιχαμένιου παραμένει μέχρι το καλοκαίρι μόνο και μόνο επειδή είχε βάλει στο συμβόλαιο με την ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ιδιοκτησία ότι αν το σπάσουν πρέπει να καταβάλουν ρήτρα 3 εκ ευρώ!!Ακόμη και αν δεν μεταδοθεί η εκπομπή 1 φορά πχ έκτακτο δελτίο τότε έχει ρήτρα!!Έτσι τον κρατούν μέχρι το καλοκαίρι.Μετά ΟΥΣΤ. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 (edited) δεν αντιλεγω αλλα τι σχεση εχουν αυτα με τη σειρα του κοκκινοπουλου:wacko:.ουτε και γω το παω ιδιεταιρα το καναλι και οι τρας εκπομπες καλα κρατουν βλεπε σιχαμενιος :lol:.αλλα αλλο σειρα με ενδιαφερον και ταινιες,και αλλο εκπομπες ριαλιτι και αλλα.Αν εχει μια ταινια καλη το επσιλον που τελευταια βαζει αρκετες σαν το σταρ κατι χρονια,να μη τη δω; επειδη ειναι στο επσιλον; το ιδιο και με τη συνεχεια του 10 η εντολη η αλιως ου φονευεσεις. δεν ειμαι φαν των ελληνικων σειρων αλλα η συγκ το πετυχε τελεια να σε σοκαρει με τις ιστοριες της.πες μου ,μια αντιστοιχη στο μαμα αμερικα να εχει τετιο θεμα και να σοκαρει.Ηταν προτωτυπη σειρα και ακομα ειναι ,και διαχρονικη αφου ξεκινησε σαν ανατομια ενος εγκληματος απ τον αντενα το 92, αρα δεν με νιαζει που θα προβληθει η σειρα,το θεμα ειναι οτι εχει το κοινο τησ Εννοειται οτι αμα ειναι καλη μια σειρα θα την δω σε οποιο καναλι και να παιζει,δεν μπα να 'ναι και στο High tv.Απλως αυτο το open προς το παρον μου φαινεται οτι βγαζει σαν συνολικη εικονα προς τα εξω μια ελλειψη επαγγελματισμου,μια προχειροτητα που θυμιζει περιφερειακο καναλι,γι'αυτο εχω και τις επιφυλαξεις μου.Βεβαια κοντος ψαλμος αληλουϊα,αυριο ξεκιναει επισημα το προγραμμα,θα δουμε και θα κρινουμε.Απο ποιοτητα εικονας παντως δεν εχω παραπονο,το HD του ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο. Edited October 23, 2018 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Μου φαινεται εντελως προχειροστημενο το ολο εγχειρημα.Τι να πρωτοσχολιασω.Το τελειως προχειρο και ανεμπνευστο ονομα?Τα κακογυρισμενα τρεϊλερ των νεων σειρων?Το γεγονος οτι βιαστηκε να αλλαξει το λογοτυπο πριν καλα καλα αλλαξει ονομασια επισημα?Το οτι εβγαλε καινουριο τρεϊλερ για το δελτιο ειδησεων και το απεσυρε μετα απο μια μερα γιατι ειχε συνηδειτοποιησε οτι ειχε κανει τεραστια γκαφα με το μουσικο σημα(ειχε χρησημοποιηθει στο δελτιο ειδησεων του kontra)?Tο οτι συνεχιζει να εχει εκπομπη ο Σιχαμενιος?Το οτι συνεχιζει να διαφημιζει κρεμες,αλοες και υαλουρονικαΤο οτι ετοιμαζει ενα ακομα ριαλιτυ μοδας,ενα ακομα ριαλιτυ μαγειρικης,ενα ακομα μουσικο ριαλιτυ,πραγματα που εχουμε χιλιοδει απο τα αλλα καναλια?Το αυστηρο dress code που εχει επιβαλει ο Ιβαν με τις απαγορευσεις δια ροπαλου σε οσα χρωματα θυμιζουν αντιπαλους του ΠΑΟΚ οπως κοκκινο και κιτρινο? Τι να πω,μακαρι να διαψευστω.... Στα περισσότερα που αναφέρεστε φίλε, θα συμφωνήσω απολύτως. Ειδικά για αυτό που λέτε για τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ, με κάνατε και γέλασα πολύ. Για τα τρέιλερ των νέων σειρών, γιατί λέτε ότι είναι κακογυρισμένα; Γιατί εγώ, ότι το τρέιλερ της νέας σειράς του Κοκκινόπουλου τα σπάει. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Εμένα πάλι δεν μου γεμίζει καθολου το μάτι αυτό το κανάλι και οι παραγωγές του. Κρατάω αρκετα μικρό καλάθι και δεν περιμενω κατι το τρομερο. Το είδες τελικά σήμερα;Πολύ ωραίο, κατά τη γνώμη μου. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΤΡΟΜΕΡΟ!!!!!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 (edited) Μπορω να πω οτι με εχει εκπληξει ευχαριστα.Ισως να βιαστηκα να βγαλω συμπερασμα.Δεν μπορω να μην σχολιασω και το γεγονος οτι ηταν το πρωτο καναλι που ειχε τα κοτσια να βγαλει δελτιο ειδησεων σε native HD την στιγμη που ολα τα αλλα καναλια παιζουν τα δελτια τους σε upscaled.Ομως οι κωμικες σειρες του(για παντα παιδια,ελευθερη σχεση) μου φανηκαν λιγο σαχλαμαρα απ'οτι ειδα στα τρεϊλερ.Μονο ο Κοκκινοπουλος αξιζει. Edited October 24, 2018 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts