John_Locke Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Βρηκα κατι... http://nonews-news.blogspot.com/2008/06/blog-post_1942.html [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Μπορεί να θεωρώ άμπαλο τον Χαριστέα, αλλά χθες τον λυπήθηκα. Κοιτούσε σαν χαμένος ενώ του τα χωνε ο Αλέφας, το μόνο που μπόρεσε να πει ήταν, στο περίπου, «Το επίπεδό μου είναι πολύ υψηλό και δεν μου επιτρέπει να απαντήσω στον κύριο Αλέφαντο.» Ο Αλέφας τον διέκοπτε, του έλεγε ότι δεν είναι τίποτα κτλ, και ο Χαριστέας (εμφανώς νευριασμένος) είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει να είναι στο παράθυρο. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ο Αλέφαντος γίνεται τόσο μ.........ς, ώρες-ώρες. Δίκιο είχε σε όσα έλεγε, απλά έτσι όπως τα έλεγε ήταν εντελώς απαράδεκτος. ΟΚ, όσο άμπαλος και αν είναι ο άλλος, δεν είναι σωστό να τον ξεφτυλίζεις έτσι και να λες χύμα ότι παίζει στην Εθνική για να κάνει την μεταγραφή του. Το παράκανε. Ο ΧΧαριστέας αν μη τι άλλο έχει ρίξει κιλά ιδρώτα για την φανέλα, άσχετα με το αν είναι μπαλαδόρος ή όχι και αν οι συμεμτοχές του στην Εθνική τον βοηθάνε επαγγελματικά. Μαγκιά του στο κάτω-κάτω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Μπορεί να θεωρώ άμπαλο τον Χαριστέα, αλλά χθες τον λυπήθηκα. Κοιτούσε σαν χαμένος ενώ του τα χωνε ο Αλέφας, το μόνο που μπόρεσε να πει ήταν, στο περίπου, «Το επίπεδό μου είναι πολύ υψηλό και δεν μου επιτρέπει να απαντήσω στον κύριο Αλέφαντο.» Ο Αλέφας τον διέκοπτε, του έλεγε ότι δεν είναι τίποτα κτλ, και ο Χαριστέας (εμφανώς νευριασμένος) είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει να είναι στο παράθυρο. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ο Αλέφαντος γίνεται τόσο μ.........ς, ώρες-ώρες. Δίκιο είχε σε όσα έλεγε, απλά έτσι όπως τα έλεγε ήταν εντελώς απαράδεκτος. ΟΚ, όσο άμπαλος και αν είναι ο άλλος, δεν είναι σωστό να τον ξεφτυλίζεις έτσι και να λες χύμα ότι παίζει στην Εθνική για να κάνει την μεταγραφή του. Το παράκανε. Ο ΧΧαριστέας αν μη τι άλλο έχει ρίξει κιλά ιδρώτα για την φανέλα, άσχετα με το αν είναι μπαλαδόρος ή όχι και αν οι συμεμτοχές του στην Εθνική τον βοηθάνε επαγγελματικά. Μαγκιά του στο κάτω-κάτω. Ο Αλέφαντος φταίει; Το κανάλι που τον έβγαλε φταίει, όπως κι όλα που κάνουν το ίδιο με σκοπό να αυξήσουν την τηλεθέαση. Ντροπή τους- αλλά σιγά μην περιμέναμε κάτι διαφορετικό απο το κανάλι του Ευαγγελάτου. http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 παιδια λετε να κανει κανα τρελο η Τουρκια οπως και η Ελλαδα το 2004??πολυ σκηλιασμενους τους βλεπω τους Τουρκους... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Ο Αλέφαντος φταίει; Το κανάλι που τον έβγαλε φταίει, όπως κι όλα που κάνουν το ίδιο με σκοπό να αυξήσουν την τηλεθέαση. Ντροπή τους- αλλά σιγά μην περιμέναμε κάτι διαφορετικό απο το κανάλι του Ευαγγελάτου. Σωστος. Οι συγκεκριμενοι ειχαν τον Αλεφαντο και το Σαββατο στην αθλητικη εκπομπη,και μια ακομη φορα μες τη βδομαδα... Αθλιοι. [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Αν και πικρα η Εθνικη,το συγκεκριμενο εχει πολυ γελιο.. [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Αν και πικρα η Εθνικη,το συγκεκριμενο εχει πολυ γελιο.. Xaoxaxxaoxaxaxaoxaxaoaxa Einai ωραιοι αυτοι ... πολυ καλη δουλεια:D [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Αν και πικρα η Εθνικη,το συγκεκριμενο εχει πολυ γελιο.. απαιχτο το τραγουδακι...το εχω δει 5 φορες στην σειρα :lol: All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 το ιδιο parody απ τους ιδιους τυπους, μονο π κατ εμε ειναι καλυτερο απ' αυτο π βαλατε -> σπανε οι τυποι xD Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 το ιδιο parody απ τους ιδιους τυπους, μονο π κατ εμε ειναι καλυτερο απ' αυτο π βαλατε -> σπανε οι τυποι xD Χα χα χα χα!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ΦΟΒΕΡΟ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Σε εξέλιξη οι δύο αγώνες για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Ημίχρονο και στα δύο παιχνίδια, χωρίς σκορ: Πολωνία - Κροατία 0-0 Αυστρία - Γερμανία 0-0 Αποβολή και για τους δύο προπονητές στο παιχνίδι της Βιέννης, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Manuel Mejuto González απέβαλε τους Joseph Hickersberger και Joachim Löw. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Σε εξέλιξη οι δύο αγώνες για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Ημίχρονο και στα δύο παιχνίδια, χωρίς σκορ: Πολωνία - Κροατία 0-0 Αυστρία - Γερμανία 0-0 Αποβολή και για τους δύο προπονητές στο παιχνίδι της Βιέννης, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Manuel Mejuto González απέβαλε τους Joseph Hickersberger και Joachim Löw. Ποιό από τα 2 βλέπεις? Εγώ βλεπω το Αυστρία-γερμανία , γιατί νομίζω είναι πιο ενδιαφέρονκαι επιπλέον μου την σπάει να κάνω μπρος πίσω τα κανάλια:wacko:. Είχε καλό ρυθμό και η Αυστρία έπαιξε αρκετά καλά, δεν περίμενα να είναι τόσο επικίνδυνη. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Ποιό από τα 2 βλέπεις? Εγώ βλεπω το Αυστρία-γερμανία , γιατί νομίζω είναι πιο ενδιαφέρονκαι επιπλέον μου την σπάει να κάνω μπρος πίσω τα κανάλια:wacko:. Είχε καλό ρυθμό και η Αυστρία έπαιξε αρκετά καλά, δεν περίμενα να είναι τόσο επικίνδυνη. Κι εγώ μπρος-πίσω είμαι, με τα χέρια στο remote. Πιο πολύ το παιχνίδι της Αυστρίας με τη Γερμανία βλέπω. Πολύ ενδιαφέρον. Πολύ καλή η Αυστρία. Κατά τη γνώμη μου, αν δεν ανέβει σε απόδοση η Γερμανία, μπορεί να γίνει οτιδήποτε. :) Edit: Καταπληκτικό γκολ από τον Michael Ballack, στο 49', με απευθείας χτύπημα φάουλ. Αυστρία - Γερμανία 0-1 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Κι εγώ μπρος-πίσω είμαι, με τα χέρια στο remote. Πιο πολύ το παιχνίδι της Αυστρίας με τη Γερμανία βλέπω. Πολύ ενδιαφέρον. Πολύ καλή η Αυστρία. Κατά τη γνώμη μου, αν δεν ανέβει σε απόδοση η Γερμανία, μπορεί να γίνει οτιδήποτε. :) Χλωμά τα πράγματα Πάνο! Γκολάρα ο Μπάλακ!! Τον έστειλε άκλαφτο τον Μάχο! iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Στο 0-1 και το άλλο παιχνίδι. Η Κροατία ανοίγει το σκορ με τον Klasnić στο 53'. Δύσκολα τα πράγματα για Αυστρία και Πολωνία. Με τα σκορ των δύο αγώνων όπως έχουν, περνάει η Γερμανία ως δεύτερη του ομίλου και θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία στους προημιτελικούς. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Στο 0-1 και το άλλο παιχνίδι. Η Κροατία ανοίγει το σκορ με τον Klasnić στο 53'. Δύσκολα τα πράγματα για Αυστρία και Πολωνία. Με τα σκορ των δύο αγώνων όπως έχουν, περνάει η Γερμανία ως δεύτερη του ομίλου και θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία στους προημιτελικούς. Οπότε βλέπω για 4τράδα Πορτογαλία, Ολλανδία, Ισπανία και Κροατία βάση της εικόνας που έχουν δείξει μέχρι τώρα. Δεν πιστεύω ό,τι κάποια από τις Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία να μπορέσουν να κάνουν ή να δείξουν κάτι καλύτερο ή να κάνουν κάτι παραπάνω. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Οπότε βλέπω για 4τράδα Πορτογαλία, Ολλανδία, Ισπανία και Κροατία βάση της εικόνας που έχουν δείξει μέχρι τώρα. Δεν πιστεύω ό,τι κάποια από τις Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία να μπορέσουν να κάνουν ή να δείξουν κάτι καλύτερο ή να κάνουν κάτι παραπάνω. Κάτσε μην αποκλειστούν εντελώς οι Γάλλοι και οι Ιταλοί. Να δεις να κερδίσει η Ρουμανία την Ολλανδία και να έχουμε καμία έκπληξη. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Κάτσε μην αποκλειστούν εντελώς οι Γάλλοι και οι Ιταλοί. Να δεις να κερδίσει η Ρουμανία την Ολλανδία και να έχουμε καμία έκπληξη. ;) Ακόμα και ισοπαλία να φέρει η Ρουμανία, αν μείνουν και οι άλλοι 2 στην ισοπαλία πάλι περνάει στην επόμενη φάση, γιατί έχει καλυτερη διαφορά στα γκολ. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Ποιό από τα 2 βλέπεις? Εγώ βλεπω το Αυστρία-γερμανία , γιατί νομίζω είναι πιο ενδιαφέρονκαι επιπλέον μου την σπάει να κάνω μπρος πίσω τα κανάλια:wacko:. Είχε καλό ρυθμό και η Αυστρία έπαιξε αρκετά καλά, δεν περίμενα να είναι τόσο επικίνδυνη. εγω τα εβλεπα και τα δυο ταυτοχρονα βλεπεις εχω μια 29αρα με δυο τετραγωνα στην οθονη που διαλεγεις οποιο καναλι θελεις και αν θες βαζεις και 12 καναλια σε πιο μικρα τετραγωνακια ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Ακόμα και ισοπαλία να φέρει η Ρουμανία, αν μείνουν και οι άλλοι 2 στην ισοπαλία πάλι περνάει στην επόμενη φάση, γιατί έχει καλυτερη διαφορά στα γκολ. αφου η ρουμανια εχει 2 βαθμους αν φερει ισοπαλια και φερουν και οι αλλοι δυο αυτο το αποτελεσμα τοτε θα ειναι 1 ποντο μπροστα τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 αφου η ρουμανια εχει 2 βαθμους αν φερει ισοπαλια και φερουν και οι αλλοι δυο αυτο το αποτελεσμα τοτε θα ειναι 1 ποντο μπροστα τους. Αν χάσει ήθελα να πω, έκανα λαθος.:X EDIT Μάθαμε και τα πρώτα 2 ζυγάρια της φάσης των 8: Πορτογαλία- Γερμανία και Κροτατία-Τουρκία. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Λοιπόν, φινάλε και στον 2ο όμιλο. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Πολωνία - Κροατία 0-1 (Klasnić 53') Klasnić completes Croatia clean sweep ------------------------------------------------------------------------------------ Αυστρία - Γερμανία 0-1 (Ballack 49') Ballack shoots Germany into last eight ------------------------------------------------------------------------------------ Η τελική βαθμολογία του 2ου ομίλου έχει ως εξής: 1. Κροατία..........9 2. Γερμανία........6 3. Αυστρία..........1 4. Πολωνία.........1 Κροατία και Γερμανία στους "8". Έτσι έχουμε τα πρώτα δύο ζευγάρια των προημιτελικών του Euro 2008: Πέμπτη 19/6: Πορτογαλία - Γερμανία (21:45, ΝΕΤ) Παρασκευή 20/6: Κροατία - Τουρκία (21:45, ΝΕΤ) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 αν δεν ειχα σταματησει το στοιχημα θα επαιζα σκορ κροατια-τουρκια 2-0 και 3-0 ποση τυχη να εχουν αυτοι οι τουρκοι ακομα :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 αν δεν ειχα σταματησει το στοιχημα θα επαιζα σκορ κροατια-τουρκια 2-0 και 3-0 ποση τυχη να εχουν αυτοι οι τουρκοι ακομα :ninja: Δεν θα το ελεγα τυχη αντιθετα παθος θα το ελεγα. Το να καταφερεις να γυρισεις το 2-0 σε 2-3 δεν ειναι καθολου τυχαιο αλλα και παλι δεν νομιζω να πανε πολυ μακρια ισως καταφερουν να προκριθουν στο παιχνιδι με την κροατια αλλα για παραπανω δεν τους βλεπω. All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Δεν θα το ελεγα τυχη αντιθετα παθος θα το ελεγα. Το να καταφερεις να γυρισεις το 2-0 σε 2-3 δεν ειναι καθολου τυχαιο αλλα και παλι δεν νομιζω να πανε πολυ μακρια ισως καταφερουν να προκριθουν στο παιχνιδι με την κροατια αλλα για παραπανω δεν τους βλεπω. καλα κατσε και θα δεις...η εκπληξη του φετινου Ευρωπαικου θα ειναι οι Τουρκοι!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts