Jump to content

Euro 2008

aimilios
 Κοινοποίηση

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το κύπελλο;  

76 members have voted

1. 1. Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το κύπελλο;

• Πορτογαλία
    • Γερμανία
    • Κροατία
      0
    • Τουρκία
    • Ολλανδία
    • Ρωσσία
    • Ισπανία
    • Ιταλία

Recommended Posts

• Απαντήσεις 862
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμένα με κουράζουν αυτοί που δεν μπορούν ακόμα και τώρα που παίζει η Εθνική να βγάλουν έστω για 10 μέρες τα κίτρινα ή κόκκινα ή πράσινα γυαλιά και κρίνουν τους παίκτες της βάσει των οπαδικών τους προτιμήσεων.

Δε νομίζω να μετράει η βαθμολογία της UEFA για τις περιπτώσεις ισοβαθμίας. Στο Euro 2004 στον όμιλο ισοβαθμίσαμε με την Ισπανία. Και όμως περάσαμε αντί γι' αυτούς στα προημιτελικά. Γιατί? Απλά επειδή στις ισοβαθμίες παίζει ρόλο κατ' αρχήν η διαφορά τερμάτων. Αν έχουν ίδια διαφορά τερμάτων, περνάει η ομάδα με την καλύτερη επίθεση. Μετά από αυτό ίσως μετράει η βαθμολογία της UEFA, δεν είμαι σίγουρος για να πω την αλήθεια. :O

Tσεχια και Τουρκια εχουν την ιδια διαφοπρα τερματων και αν ερθουν ισοπαλια θα κτυπησουν πεναλντι συμφωνα με τους νεους κανονισμους

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Όντως σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πάνε στα πέναλτι. Αυτά είναι τα κριτήρια στην ισοβαθμία:

- Βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια

- Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια (αφορά την πολλαπλή ισοβαθμία)

- Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους παιχνίδια (αφορά πολλαπλή ισοβαθμία)

- Διαφορά τερμάτων στον όμιλο

- Καλύτερη επίθεση στον όμιλο

- Πέναλτι (σε διπλή ισοβαθμία και εάν οι δύο ομάδες αγωνίζονται μεταξύ τους στην τελευταία αγωνιστική)

- Συντελεστής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006, των προκριματικών του Euro 2008 και της τελικής φάσης του Euro 2008 (σύνολο βαθμών/σύνολο αγώνων)

- Συντελεστής Fair Play στους ομίλους

- Κλήρωση

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μάλιστα. Επομένως θα έχουν και οι δύο κίνητρο να νικήσουν. Πιστεύω ότι θα δούμε καλό ντέρμπυ. Ίσως η Τσεχία να έχει ένα κάποιο προβάδισμα. :)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μάλιστα. Επομένως θα έχουν και οι δύο κίνητρο να νικήσουν. Πιστεύω ότι θα δούμε καλό ντέρμπυ. Ίσως η Τσεχία να έχει ένα κάποιο προβάδισμα. :)

Και εγώ έτσι πιστεύω, θα γίνει δυνατό παιχνίδι και με ρυθμό πιστεύω. Και τα 2 χθεσινά παιχνίδια ήταν πολύ καλά, είχαν ένταση, φάσεις, ανατροπές. ;) Πιστεύω ο πρώτος γύρος αυτής της φάσης πήγε αρκετά καλά. Άντε και να δούμε και ακόμα πιο καλή μπάλα μέχρι το τέλος του Euro.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Βγες στο δρόμο και ρώτα 100 φιλάθλους της εθνικής και όχι οπαδούς του ΠΑΟ τι δεν τους άρεσε στην Εθνική και ποιος παίκτης ήταν ο χειρότερος.Αν βρεις κανένα ή έστω πάνω από 3 άμπαλους ,γιατί υπάρχει και το στατιστικό λάθος,που να σου πουν ότι το πρόβλημα της Εθνικής χθες ήταν ο Νικοπολίδης θα σου κάνω δώρο τα εισητήρια για Aυστρία ή θα σου αγοράσω νέα ΤV(γουστάρεις plasma ή lcd?)γιατί αυτή στην οποία βλέπεις τους αγώνες έχει προφανώς κάποιο σοβαρό πρόβλημα και μπερδεύεσαι.Όσο για τους ξάδερφους κάνε και μια βόλτα στον ξένο τύπο και βρες μου ένα δημοσίευμα που να κάνει κριτική στο Νικοπολίδη και όχι στο αντιποδόσφαιρο της κακιάς ώρας που παίζαμε και θα δεις ότι ήμαστε μεγάλο σόι το Νικοπολιδέικο:lol:. Βtw αν βρεις δημοσίευμα σου κάνω δώρο και τα εισητήρια και την ΤV επειδή σε συμπάθησα.

Υ.Γ Τώρα είδα ότι είπε ο Μίχος πως ο Νικοπολίδης ήταν αγχωμένος άρα ξέχνα όσα έγραψα!Νο ΤV no Αustria :(. Αφού το είπε ο Μίχος δεν είναι δήλωση πλέον αλλά θεώρημα!!!:X Αφού να φανταστείς επηρεασμένος από το Μίχο όλος ο εγχώριος και διεθνής τύπος αύριο θα γράφει.''Στο άγχος του Νικοπολίδη εντοπίζεται η κακοποίηση του ποδοσφαίρου που είδαμε την Τρίτη από τους Έλληνες!!!'' :rotfl: :lol: :rotfl:

Δεν είπα εγώ ότι το πρόβλημα της Εθνικής ήταν ο Νικοπολίδης ούτε ότι εξαιτίας του χάσαμε.Είπα ότι δεν ενέπνεε σιγουριά και δεν ήταν σταθερός.

Αν δε μπορείς να το διακρίνεις,δεν είναι δικό μου πρόβλημα.

Κατα τ άλλα,βεβαίως παίξαμε αντιποδόσφαιρο,βεβαίως το θέαμα ήταν οικτρό.Αλλά,κάνοντας ατομική κριτική στους ποδοσφαιριστές,ο τέρμας είχε αυτά τα προβλήματα που έγραψα παραπάνω.

Τέλος.

Οk ο τελευταίιος παίχτης στον οποίο θα έκανα κριτική εγώ αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου(ακούω πολύ ραδιόφωνο και μπορώ να την επικαλεστώ)μετά από την οικτρή,όπως λες και συ,εικόνα της ομάδας,θα ήταν ο τερματοφύλακας ο οποίος μάλιστα δε φέρει ευθύνη σε κανένα από τα 2 γκολ ,αφού τον εξέθεσε η άμυνά του, για να κάνουμε αναφορά σε αυτόν.Εδώ όμως το όνομά του ήταν από τα πρώτα που αναφέρθηκαν.Από κει και πέρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του..

Οk ο τελευταίος παίχτης στον οποίο θα έκανα κριτική εγώ αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου(ακούω πολύ ραδιόφωνο και μπορώ να την επικαλεστώ)μετά από την οικτρή,όπως λες και συ,εικόνα της ομάδας,θα ήταν ο τερματοφύλακας ο οποίος μάλιστα δε φέρει ευθύνη σε κανένα από τα 2 γκολ ,αφού τον εξέθεσε η άμυνά του, για να κάνουμε αναφορά σε αυτόν.Εδώ όμως το όνομά του ήταν από τα πρώτα που αναφέρθηκαν.Από κει και πέρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του..

Οk ο τελευταίος παίχτης στον οποίο θα έκανα κριτική εγώ αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου(ακούω πολύ ραδιόφωνο και μπορώ να την επικαλεστώ)μετά από την οικτρή,όπως λες και συ,εικόνα της ομάδας,θα ήταν ο τερματοφύλακας ο οποίος μάλιστα δε φέρει ευθύνη σε κανένα από τα 2 γκολ ,αφού τον εξέθεσε η άμυνά του, για να κάνουμε αναφορά σε αυτόν.Εδώ όμως το όνομά του ήταν από τα πρώτα που αναφέρθηκαν.Από κει και πέρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του..

η δική σου άποψη είναι αυτή.η δικιά μου είναι ότι έχει μερίδιο ευθύνης στο 2ο γκολ.δε γίνεται να συμφωνούν όλοι με όλους,φυσιολογικό είναι. :)

Eννοείται ότι είναι η δικιά μου αφού εγώ το γράφω.Να γράφω συνέχεια ''η δικιά μου άποψη είναι..'' καταντάει κουραστικό ή ''Εγώ πιστεύω πως..'' χτυπάει και άσχημα.Καταρχήν μετά την αλλαγή του Δέλλα η άμυνα ανοίγει σα βεντάλια στη φάση του 2ου γκολ.Και να φάει εκεί το γκολ ο Νικοπολίδης δε μπορεί να του πει κανείς τίποτα.Εδώ πιστεύω συμφωνούμε.Όμως δεν το τρώει,αποκρούει και η μπάλα παίρνει τροχιά προς το τέρμα.Δεν κάνει 2η επέμβαση,οπότε έχει κάποιο μερίδιο ευθύνης,αλλά δεν ήταν και το πιο εύκολο από τη στιγμή που η μπάλα απείχε αρκετά μέτρα από τη θέση που είχε όταν έκανε την επέμβαση + ότι υπήρχαν 3 παίκτες εκεί που πήγε η μπάλα και φυσικά είδες πώς μπήκε το γκολ με την τριπλή κόντρα...Οπότε πόσο μερίδιο ευθύνης μπορείς να του καταλογίσεις?Εγώ πάντως σίγουρα μικρότερο από αυτό των Άντζα,Κυριάκου.Στο 1ο γκολ που είναι και το κρίσιμο,γιατί πες μου πόσα 45λεπτα θα χρειαζόταν ο Σαμαράς για να ισοφαρίσει αν ο Νικοπολίδης δεν έτρωγε το 2ο,ο Ιμπραήμοβιτς πιάνει ένα ανενόχλητο και άπιαστο σουτ οπότε εκεί έχει 0% ευθύνη.Γι'αυτό είπα εξ΄αρχής ότι είναι αστείο να γίνεται αναφορά στο Νικοπολίδη.Εδώ μιλάμε ότι χάναμε και οι άλλοι κάναν πασούλες στην άμυνα και συζητάμε για το τέρμα...:dash: Πάθος 0!!!Μήπως είδες τους Τούρκους χθες??Νομίζω ότι ήμουν αρκετά σαφής.

Λοιπόν, αν μου επιτρέπετε, να κάνω μία παρένθεση στην αντιπαράθεσή σας και να πω ότι η Ευρώπη δε γυρίζει γύρω από την Εθνική Ελλάδας. Το Euro 2008 συνεχίζεται κανονικά. :O

Σήμερα για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου έχουμε τους αγώνες:

Κροατία-Γερμανία (19:00, ΝΕΤ)

Αυστρία-Πολωνία (21:45, ΝΕΤ)

-------------------------------------------------------------------------

Εν τω μεταξύ, αυτό που είχαμε σχολιάσει το πρωί για την πιθανή έκβαση του αγώνα Τουρκίας-Τσεχίας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Ιουνίου (μετάδοση 21:45, ΝΕΤ), επιβεβαιώθηκε και στο επίσημο site του τουρνουά:

Group A decider could go to penalties

Επομένως, αν οι δύο ομάδες, με τους βαθμούς και τα στατιστικά που έχουν αυτή τη στιγμή, έρθουν ισόπαλοι στο τέλος του 90λεπτου του αγώνα, τότε θα ακολουθηθεί η διαδικασία των πέναλτι, προκειμένου να αποφασιστεί ποιος θα προχωρήσει στη φάση των "8".

Απ' ό,τι κατάλαβα από το παραπάνω άρθρο, αν όντως ο αγώνας λήξει ισόπαλος, πριν από την διαδικασία των πέναλτι δε θα υπάρξει παράταση. Κατευθείαν τα πέναλτι. Παράξενος κανονισμός. :confused:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εννοείται, πρέπει να σε θέλει και η τύχη. Κι εμάς μας ήθελε το 2004, δε νομίζετε? :)

Πάντως ο αγωνιστικός χώρος ήταν άθλιος όσο έβρεχε.

Ακόμα και όταν σταμάτησε η βροχή, το τερραίν ήταν πολύ βαρύ για να παιχτεί αξιοπρεπές ποδόσφαιρο.

Παντως σαν κατι ελληνικα γηπεδα δεν ηταν διοτι οταν ριξει αυτη τη βροχη σε ελληνικο γηπεδο βλεπεις ενα βουρκο,απλα χτες στο συγκεκριμενο γηπεδο λογω της βροχης κολλαγε η μπαλα κατω,αλλο να κολλαει στο χορταρι που σημαινει οτι το τερεν κατω ειναι πολυ καλο και αλλο να εχει ανοιξει λακουβες κοντα κοντα απο τα πολλα τακλιν που σημαινει οτι το τερεν ειναι κακο η ΕΛΛΗΝΙΚΟ :lol::lol:τακλιν τροπος του λεγειν γιατι τρεχεις σε ελληνικο γηπεδο την ωρα της βροχης και σκαβεις με τα ποδια δηλαδη τι σκαβεις,οργωνεις κατι σαν το τρακτερ ας πουμε:lol:

Λοιπόν, αν μου επιτρέπετε, να κάνω μία παρένθεση στην αντιπαράθεσή σας και να πω ότι η Ευρώπη δε γυρίζει γύρω από την Εθνική Ελλάδας. Το Euro 2008 συνεχίζεται κανονικά. :O

Noμίζω το εξαντλήσαμε το θέμα.Μπορείς να συνεχίσεις. :p

Να γράψω και εγώ τα προγνωστικά μου για τα σημερινά παιχνίδια. Προβλέπω νίκη της Γερμανίας εναντίον της Κροατίας, όσο για το Αυστρία-Πολωνία το βλέπω ισόπαλο, αν και κανέναν δε βολεύει το αποτέλεσμα αυτό.

Κι εγώ πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα την πάρουν τελικά τη νίκη οι Γερμανοί απέναντι στους Κροάτες.

Για το Αυστρία-Πολωνία, δεν ξέρω. Μάλλον ψιλοαπρόβλεπτο το κόβω, σαν το χτεσινό ματς της Ελβετίας με την Τουρκία.

Θα δούμε. Ελπίζω μόνο να δούμε καλή μπάλα, αυτό είναι που μετράει κυρίως.

Και καλή επιτυχία στους τζογαδόρους, καλά κέρδη στο στοίχημα. :)

Σου λέω πες μου συγκεκριμένα πού έκανε το μεγάλο λάθος ο Νικοπολίδης και μου λες γενικότητες περί αστάθειας και εμπιστοσύνης και καταλήγεις πάλι γιατί να μη γίνεται ντε και καλά κριτική στον Νικοπολίδη.Είναι προφανές ότι δε βγαίνει ακρη έτσι και είμαι σίγουρος πως και την εμφάνιση του αιώνα να κάνει ο Νικοπολίδης πάλι θα πεις γιατι να μη γίνει κριτική στο Νικοπολίδη.Δηλαδή η άμυνα μάρκαρε με τα μάτια στο 1ο γκολ γιατί δεν της ενέπνεε εμπιστοσύνη ο Νικοπολίδης,άνοιξε ορθάνοιχτα όταν βγήκε ο Δέλλας στο 2ο γκολ γιατί δεν είχαν εμπιστοσύνη στο Νικοπολίδη,ο Σαμαράς δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του γιατί ήταν άπιστος κι αυτός προς το Νικοπολίδη και οι Σουηδοί κάναν περισσότερες επιθέσεις και πατούσαν πιο εύκολα περιοχή λόγω γενικής κακής ελληνικής αμυντικής λειτουργίας εξαιτίας του Νικοπολίδη βεβαίως.Αφού είναι τέτοια η επιρροή του Νικοπολίδη στο σύμπαν μήπως η Γη γυρίζει λόγω Νικοπολίδη??:shock: Από τη στιγμή που από το ναυάγιο και το αντιποδόσφαιρο που είδαμε,ο μόνος παίκτης στον οποίο αναφέρεσαι προσωπικά ειναι ο .....τερματοφύλακας:!:,δείχνει ότι τον αντιπαθείς και ότι καθόμαστε τζάμπα και συζητάμε.End of story.

Άμπαλοι Γερμανοί!Απορώ γιατί ασχολούνται με το αντιποδόσφαιρο και όχι με το Νικοπολίδη!!! :lol:

Βγες στο δρόμο και ρώτα 100 φιλάθλους της εθνικής και όχι οπαδούς του ΠΑΟ τι δεν τους άρεσε στην Εθνική και ποιος παίκτης ήταν ο χειρότερος.Αν βρεις κανένα ή έστω πάνω από 3 άμπαλους ,γιατί υπάρχει και το στατιστικό λάθος,που να σου πουν ότι το πρόβλημα της Εθνικής χθες ήταν ο Νικοπολίδης θα σου κάνω δώρο τα εισητήρια για Aυστρία ή θα σου αγοράσω νέα ΤV(γουστάρεις plasma ή lcd?)γιατί αυτή στην οποία βλέπεις τους αγώνες έχει προφανώς κάποιο σοβαρό πρόβλημα και μπερδεύεσαι.Όσο για τους ξάδερφους κάνε και μια βόλτα στον ξένο τύπο και βρες μου ένα δημοσίευμα που να κάνει κριτική στο Νικοπολίδη και όχι στο αντιποδόσφαιρο της κακιάς ώρας που παίζαμε και θα δεις ότι ήμαστε μεγάλο σόι το Νικοπολιδέικο:lol:. Βtw αν βρεις δημοσίευμα σου κάνω δώρο και τα εισητήρια και την ΤV επειδή σε συμπάθησα.

Υ.Γ Τώρα είδα ότι είπε ο Μίχος πως ο Νικοπολίδης ήταν αγχωμένος άρα ξέχνα όσα έγραψα!Νο ΤV no Αustria :(. Αφού το είπε ο Μίχος δεν είναι δήλωση πλέον αλλά θεώρημα!!!:X Αφού να φανταστείς επηρεασμένος από το Μίχο όλος ο εγχώριος και διεθνής τύπος αύριο θα γράφει.''Στο άγχος του Νικοπολίδη εντοπίζεται η κακοποίηση του ποδοσφαίρου που είδαμε την Τρίτη από τους Έλληνες!!!'' :rotfl: :lol: :rotfl:

Εμένα με κουράζουν αυτοί που δεν μπορούν ακόμα και τώρα που παίζει η Εθνική να βγάλουν έστω για 10 μέρες τα κίτρινα ή κόκκινα ή πράσινα γυαλιά και κρίνουν τους παίκτες της βάσει των οπαδικών τους προτιμήσεων.

Οk ο τελευταίιος παίχτης στον οποίο θα έκανα κριτική εγώ αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου(ακούω πολύ ραδιόφωνο και μπορώ να την επικαλεστώ)μετά από την οικτρή,όπως λες και συ,εικόνα της ομάδας,θα ήταν ο τερματοφύλακας ο οποίος μάλιστα δε φέρει ευθύνη σε κανένα από τα 2 γκολ ,αφού τον εξέθεσε η άμυνά του, για να κάνουμε αναφορά σε αυτόν.Εδώ όμως το όνομά του ήταν από τα πρώτα που αναφέρθηκαν.Από κει και πέρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του..

Τρέχα γύρευε...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Επομένως, αν οι δύο ομάδες, με τους βαθμούς και τα στατιστικά που έχουν αυτή τη στιγμή, έρθουν ισόπαλοι στο τέλος του 90λεπτου του αγώνα, τότε θα ακολουθηθεί η διαδικασία των πέναλτι, προκειμένου να αποφασιστεί ποιος θα προχωρήσει στη φάση των "8".

Απ' ό,τι κατάλαβα από το παραπάνω άρθρο, αν όντως ο αγώνας λήξει ισόπαλος, πριν από την διαδικασία των πέναλτι δε θα υπάρξει παράταση. Κατευθείαν τα πέναλτι. Παράξενος κανονισμός. :confused:

Εμενα αλλο με προβληματισε, οποτε ακολουθει αφελης ερωτηση:

Αν τα ματς εληγαν οπως εληξαν, και αντι να ειναι τελευταιο το ματς αυτο, ηταν πρωτο και ερχοταν ισοπαλο, τι θα συνεβαινε;

Οι ομαδες παλι θα ηταν ισοβαθμες σε ολα, αλλα το ματς μεταξυ τους θα ειχε συμβει μερες πριν. Οποτε τι θα εκαναν; Θα μαζευαν τους ποδοσφαιριστες των δυο ομαδων και θα τους εβαζαν σε ενα γηπεδο μονο για να χτυπησουν πεναλτυ; Και ποιους εξ αυτων; Οποιους ηθελε ο προπονητης ή μονο οσους επαιξαν στο μεταξυ τους παιχνιδι; :O

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Η κροατια μου θυμιζει την Ελλαδα του 2004 ομως οι κροατες παιζουν μπαλα δηλαδη καργα επιθεση που σημαινει καλο ποδοσφαιρο.Οι Ελληνες του 2004 ειχαν θεληση αυτο δηλαδη που εχουν και οι κροατες,αυτο μου θυμιζει,κατα τ'αλλα πολλοι απο τους παικτες της Κροατιας ειναι μπαλαδοροι ενω της εθνικης του 2004 δε μπορω να ξεχωρισω καποιον και να πω αααα αυτος ειναι μπαλαδορος,ισως να ειναι ο καραγκουνης ομως με τα θεατριστηκα που κανει συνεχως μου το χαλαει.

Για άλλη μια φορά τα επιχειρήματά σου είναι ατράνταχτα!!! :lol:

Όπως και η δική εμπάθεια... :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Συναρπαστικό παιχνίδι Klagenfurt. Η Κροατία μπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης, νικώντας τους Γερμανούς με 2-1.

Έτσι, στο παιχνίδι που ξεκινάει αμέσως τώρα μεταξύ των συνδιοργανωτών Αυστριακών και των Πολωνών, ο νικητής μπορεί να ελπίζει στην πρόκριση στα προημιτελικά.

Κροατία - Γερμανία 2-1 (Srna 24', Olić 62' - Podolski 79')

Olić kick-starts Croatia celebrations

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edit:

Έναρξη 2ου ημιχρόνου στο Αυστρία-Πολωνία.

Το σκορ είναι στο 0-1 για τους Πολωνούς, με το γκολ που πέτυχε στο 30' ο Guerreiro.

Όπως και η δική εμπάθεια... :)

Δε βγάζω νόημα αλλά η μόνη εμπάθεια που βλέπω είναι αυτή που έχεις με το Νικοπολίδη.Αφού έκανες quote όσα έγραψα με διευκολύνεις.Σε παραπέμπω στο quote no4 λοιπόν. :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...