Jump to content

Euro 2008

aimilios
 Κοινοποίηση

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το κύπελλο;  

76 members have voted

1. 1. Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το κύπελλο;

• Πορτογαλία
    • Γερμανία
    • Κροατία
      0
    • Τουρκία
    • Ολλανδία
    • Ρωσσία
    • Ισπανία
    • Ιταλία

Recommended Posts

Μπράβο στον Ίκερ.

Σταθερά άψογος τα τελευταία 4-5 χρόνια.

ενταξει δε λεω ειναι καλος αλλα στα πεναλτι το 90% ειναι θεμα τυχης για τον τερματοφυλακα δηλαδη σε ποια γωνια θα πεσει.

Έτσι έτσι!!! Σπίτι οι Ιταλοί! :D

οχι οι ιταλοι....οι παγκοσμιοι πρωταθλητες θα λες ;)

• Απαντήσεις 862
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ενταξει δε λεω ειναι καλος αλλα στα πεναλτι το 90% ειναι θεμα τυχης για τον τερματοφυλακα δηλαδη σε ποια γωνια θα πεσει.

Ε τότε έπρεπε να γράψεις "ο πιο τυχερός" :p:

Eλα ρε τζιτζι δειξε ποιος ειναι ο καλυτερος τερματοφυλακας στο κοσμο παμεεεεε
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

σπιτι σπιτακι οι παγκοσμιοι που καυοταν σαν κοτες και δεν δωθηκε και πεναλτυ στους Ισπανους...

σπιτι οι καταστροφεις του ποδοσφαιρου που περιμενουν σαν π!@#%^ς γιατι δεν εχουν εναν μα ΕΝΑΝ να παιξει μπαλα στρωτη...

αξιοι οι Ισπανοι με Σενα Σιλβα Κασιγιας πραγματικα συγκινητικους...

ed ora a casa stronzetti....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Καλή τύχη Squadra Azzura. :D

Μπορώ να έχω μία αλλαγή nickname παρακαλώ???

Από αύριο το αλλάζω σε Mitsotakis_75. :lol: :lol: :lol:

-----------------------------------------------------------------

Τέλος στη φάση των προημιτελικών με το παιχνίδι της Βιέννης:

Ισπανία - Ιταλία 0-0 (4-2 πέν.)

Spain advance on penalties after stalemate

Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης έχουν ως εξής:

Τετάρτη 25/6 Γερμανία - Τουρκία (Βασιλεία - St. Jakob-Park, 21:45 ΝΕΤ)

Πέμπτη 26/6 Ρωσία - Ισπανία (Βιέννη - Ernst Happel, 21:45 ΝΕΤ)

Όπως καταλαβαίνετε, από τώρα στέλνω όλες τις ευχές μου από καρδιάς στην εθνική ομάδα της Ισπανίας. :devil:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

σπιτι σπιτακι οι παγκοσμιοι που καυοταν σαν κοτες και δεν δωθηκε και πεναλτυ στους Ισπανους...

σπιτι οι καταστροφεις του ποδοσφαιρου που περιμενουν σαν π!@#%^ς γιατι δεν εχουν εναν μα ΕΝΑΝ να παιξει μπαλα στρωτη...

αξιοι οι Ισπανοι με Σενα Σιλβα Κασιγιας πραγματικα συγκινητικους...

ed ora a casa stronzetti....

γιατι καταστροφεις ρε φιλε επειδη εχουν μαθει ολους τους αλλους να παιζουν αμυνα;;;η επειδη ειναι παγκοσμιοι πρωταθλητες;;;και οι ιταλοι αν περναγαν αξια θα περναγαν με τοσες απουσιες που ειχαν.

Κατσε μην παει καμια Ρωσια-Τουρκια και αυτοκτονησουν οι μπουκ ολου του κοσμου. Δεν μπορει. Καποιοι θα τις επαιξαν.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

μια απορια που την εχω καιρο αλλα κανεις δεν μου εχει απαντησει

η ιταλια γιατι εχει μπλε φανελες?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Το μπλε είναι το χρώμα της Εθνικής Ιταλίας-

"Squadra Azzura", την ονομάζουν αν έχεις ακούσει σχολιαστές κλπ.

Νομίζω ότι ήταν το χρώμα της δυναστείας που ενοποίησε την Ιταλία.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Why do Italy play in blue?

"Their flag is green, white and red. So why do Italy play in blue?"

Blue is the colour of Savoia, which as you probably know, was the ruling house of Italy from 1861 until 1946. Until then, the country's flag always had the Savoy coat of arms on it. It is only since the Italian Republic was established post-war that the tricolor has been the national flag.

Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings

πιστευω οτι θα πανε Γερμανια-Ισπανια στον τελικο. Σταθερα καλες ομαδες.

Συμφωνώ αλλά πιστεύω πως θα το πάρει η Γερμανία.

Ρωσσία είναι στον τελικό. Θυμηθείτε με.

Στο Γερμανία - Τουρκία μάλλον θα περάσουν οι Γερμανοί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...

Είδατε χθες που τα φάουλ των Ιταλών στους Ισπανούς ήταν αόρατα για το διαιτητή... :whistle:

Θέλω να το πάρει η Τουρκία, την έχω παίξει 100 Ευρώ ότι θα το πάρει με απόδοση 100. :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

ρωσια ρε παιδια ποια γερμανια ποια τουρκια και ποια ισπανια,μεχρι τα προημιτελικα το καλυτερο ποδοσφαιρο το επαιξε η ολλανδια μετα απο τα προημιτελικα το παιζει η ρωσια γιατι δεν εχει αισθηση κινδυνου η ομαδα αν αποκλειστει απλα παιζει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΕΛΟΣ

ρωσια ρε παιδια ποια γερμανια ποια τουρκια και ποια ισπανια,μεχρι τα προημιτελικα το καλυτερο ποδοσφαιρο το επαιξε η ολλανδια μετα απο τα προημιτελικα το παιζει η ρωσια γιατι δεν εχει αισθηση κινδυνου η ομαδα αν αποκλειστει απλα παιζει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΕΛΟΣ

Και εγω πιστευω οτι θα το παρει η Ρωσια{σε μικροτερο ποσοστο η Ισπανια}Αντε να δουμε:):):)

Youtube΄s Channel:Kamilaririder

check out my bikepics account

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

Θέλω να το πάρει η Τουρκία, την έχω παίξει 100 Ευρώ ότι θα το πάρει με απόδοση 100. :)

Mπράβο έμπνευση!Είσαι άτυχος όμως γιατί θα έχει αρκετές απουσίες.Αν έπαιζαν κομπλέ,οι Γερμανοί θα τα έβρισκαν πολύ σκούρα.

Mπράβο έμπνευση!Είσαι άτυχος όμως γιατί θα έχει αρκετές απουσίες.Αν έπαιζαν κομπλέ,οι Γερμανοί θα τα έβρισκαν πολύ σκούρα.

Μπααα μη το λες,ειναι τοσο κωλοφαρδοι αυτοι που ακομα και με τον τριτο τερματοφυλακα μεσα σε θεση σεντερ φορ μπορουν να παρουν τη προκριση :wacko:

Μπααα μη το λες,ειναι τοσο κωλοφαρδοι αυτοι που ακομα και με τον τριτο τερματοφυλακα μεσα σε θεση σεντερ φορ μπορουν να παρουν τη προκριση :wacko:

Μακάρι γιατί τους έχω παίξει κι εγώ για να το πάρουν. :up:

Αν και το ποσό που θα πάρω εγώ αν κάτσει θα είναι πολύ μικρότερο από του Vampyre δε θα με χάλαγε καθόλου να χρηματοδοτήσω την καινούρια TV :p

:lol::lol::lol::lol:.

Δεν ειναι σιγουρο ομως οτι θα κερδισουν τους Γερμανους-οταν θελουν οι γερμανοι παιζουν καλη μπαλα:O:O

Youtube΄s Channel:Kamilaririder

check out my bikepics account

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

:lol::lol::lol::lol:.

Δεν ειναι σιγουρο ομως οτι θα κερδισουν τους Γερμανους-οταν θελουν οι γερμανοι παιζουν καλη μπαλα:O:O

σιγα τη μπαλα που παιζουν οι γερμαναραδες :lol: μπαλα μονο οι ρωσοι παιζουν.φανταστικο ποδοσφαιρο καταπληκτικο τελειο πως να το πω.οπως επαιζε η ζενιτ φετος στο ουεφα το ιδιο παιζει και η εθνικη ρωσιας στο euro γι'αυτο εχει φτασει ψηλα,αρκετοι παικτες απο τη ζενιτ παιζουν στην εθνικη ρωσιας.

Κατσε μην παει καμια Ρωσια-Τουρκια και αυτοκτονησουν οι μπουκ ολου του κοσμου. Δεν μπορει. Καποιοι θα τις επαιξαν.

Με ποιά λογική θα αυτοκτονησουν οι μπουκ; Πάρτυ θα κάνουν γιατί θα τους μείνουν τα λεφτά στα ταμεία! Το ίδιο πάρτυ που έκανε και ο ΟΠΑΠ με την εθνική Ελλάδος κυρίως στο πρώτο παιχνίδι και λιγότερο στο δεύτερο! :X

.

Συμφωνώ αλλά πιστεύω πως θα το πάρει η Γερμανία.

Ρωσσία είναι στον τελικό. Θυμηθείτε με.

Στο Γερμανία - Τουρκία μάλλον θα περάσουν οι Γερμανοί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...

Είδατε χθες που τα φάουλ των Ιταλών στους Ισπανούς ήταν αόρατα για το διαιτητή... :whistle:

Bρε να δειτε που η Τουρκια θα το παρει...:shifty:

Και εγω πιστευω οτι θα το παρει η Ρωσια{σε μικροτερο ποσοστο η Ισπανια}Αντε να δουμε:):):)

Εδώ που φτάσαμε, όποιος θέλει ας το πάρει, αρκεί να μην είναι η Ισπανία. :lol:

Οι Τούρκοι πάντως είναι αποδεκατισμένοι από κάρτες και τραυματισμούς.

Βέβαια με τη μπάλα που έπαιξαν οι Ρώσοι, θα ήθελα να το πάρουν αυτοί.

Να θυμίσω κάτι άλλο: οι Ρώσοι είναι από πέρισυ πρωταθλητές Ευρώπης στο μπάσκετ. Αν τελικά καταφέρουν να πάρουν και το Euro, θα έχουν πετύχει ό,τι κι εμείς το 2004-2005, που ενώ είχαμε ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα Ευρώπης στο ποδόσφαιρο (2004, Πορτογαλία) μετά από ένα χρόνο κατακτήσαμε και το αντίστοιχο στο μπάσκετ (2005, Βελιγράδι). ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Με ποιά λογική θα αυτοκτονησουν οι μπουκ; Πάρτυ θα κάνουν γιατί θα τους μείνουν τα λεφτά στα ταμεία! Το ίδιο πάρτυ που έκανε και ο ΟΠΑΠ με την εθνική Ελλάδος κυρίως στο πρώτο παιχνίδι και λιγότερο στο δεύτερο! :X

Ο μπουκ ποτε δεν χάνει..ας είναι καλά η γκανιότα :shifty:

Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings

Άρχισε το Γερμανία - Τουρκία.

Οι ενδεκάδες:

Γερμανία: Λέμαν, Φρίντριχ, Λαμ, Μερτεζάκερ, Μέτσελντερ, Ρόλφες, Σβαϊνστάιγκερ, Μπάλακ, Χίτσλσπεργκερ, Ποντόλσκι, Κλόζε.

Τουρκία: Ρουστού, Μπαλτά, Ζαν, Τοπάλ, Αουρέλιο, Σεντούρκ, Μποράλ, Καζίμ-Καζίμ, Αϊχάν, Σαμπρί, Αλτιντόπ.

------------------------------------------------------------------------------------------

Τρομερό παιχνίδι στο St.Jakobs Park. Στο 1-1 το σκορ με τα γκολ των Ugur Boral στο 22' και Schweinsteiger στο 26'. :D

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...