tfa Δημ. December 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Τελικά τις έκανες?????? Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 καλησπερα σαν θυμα κ εγω τησ τεχνολογιας εβαλα τα vista κακη ωρα.το προβλημα ειναι οτι δν μπορω να κανω την usb να αναγνωρισει το κινιτο με τιποτα εωω δοκιμασει τα παντα εχω κατεβασει drivers etc k tipota ξερει κανεις κατι δοκιμασμενο να αναγωωριστει εστω να μπορω να χρησιμοποιησω παλι το xs++ ty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. December 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Ρίξε μια ματιά εδώ και αν δεν λειτουργήσει πάλι με τον παραπάνω τρόπο βάλε το SEUS. drivers Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 tfa να εισαι καλα ρε αλανι ελυσα το προβλημα μ ειχα βρει αυτο το site alla oxi ayth την σελιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Παιδια μηπως μπορείτε να με βοηθήσετε με το w810i vodafone να το κάνω κανονικό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Eυχαριστώ για την βοηθεια θα δω τι θα κανω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 pote to pires? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thierry_14 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Ένας φίλος μου είχε κινητό vodafone live (sony-ericsson) το πήγε στον Γερμανό και του το έκαναν κανονικό με μια απλή αναβάθμιση. Παράθεση THIERRY HENRY 14 και να πα να γ....... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Παιδια δεν μπορώ να κατεβάσω το SEUS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 sorry ενταξει απλως είχε λιγο προβλημα το ιντερνετ μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Βρειτε μου λίγο το SEUS γιατί είδα οτι είναι μονο για vista Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Ένας φίλος μου είχε κινητό vodafone live (sony-ericsson) το πήγε στον Γερμανό και του το έκαναν κανονικό με μια απλή αναβάθμιση. Posa plirwse kai ti kinito itan??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 ^^Πότε πήρες το κινητό? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Άσχετο αλλά γιατί δεν μπορώ να κάνω τροποποίηση το πρώτο μου ποστ;;;;;;; Για patch ρίξτε μια ματιά εδώ. Για την νέα έκδοση του xs++ 3.1 εδώ Για το SEtool εδώ Και για τα υπόλοιπα ρίξτε μια ματιά στα δύο πρώτα sites που έγραψα. Κάποιο ενεργό λινκ για το SETools? Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. January 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 http://www.4shared.com/file/32072659/50e5b077/setool2lite.html Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thierry_14 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Πόσα πλήρωσε δεν ξέρω διστιχώς. Θα τον ρωτήσω αύριο και θα σου πω. Το κινητό πάντως ήταν το sony-ericsson S700. Παράθεση THIERRY HENRY 14 και να πα να γ....... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Πόσα πλήρωσε δεν ξέρω διστιχώς. Θα τον ρωτήσω αύριο και θα σου πω. Το κινητό πάντως ήταν το sony-ericsson S700. ara milame gia palies platformes!!! Simera me ta db3150 exoume faei fola!!! Vlepe w910i k630 v640 w910i:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 http://www.4shared.com/file/32072659/50e5b077/setool2lite.html Thanks! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Παιδιά ευχαριστώ τα καταφερα. Επιτλελους είναι νορμαλ κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tevo Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 srry κιολας αλλα ειμαι αρχαριος η διαδικασια που αναφερει ο tfa ισχυει μονο για w810 και αν οχι πως μπορω να την κανω για κ750? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tevo Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 μηπως ξερει καποιος πως με το SEtool (που μαλον ειναι παρομοιο με το πανω προγραμμα) να αυξησω τη μνημη των sms στο w800i?να αποθηκευονται δηλ σε καποιο φακελο χωρις περιορισμο. βρηκα αυτο (απο http://forum.unlock.no/index.php?showtopic=10183&st=0&p=55541entry55541): You'll need an advanced service tool for Sony-Ericsson (e.g. SEtool) to be able to modify the file system on your phone. Replace content in the following file from "/smsdata" to "/tpa" /ifs/settings/messaging/pref_store.txt Note: It's not possible to overwrite - you must DELETE it before you upload the updated file. When done, create the following directories in the file system: /tpa/messaging /tpa/messaging/sms /tpa/messaging/sms/msg /tpa/messaging/sms/FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF /tpa/messaging/sms/FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF/pending /tpa/messaging/sms/FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF/sm /tpa/messaging/sms/FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF/sr /tpa/system/messaging/sms Messages will now be stored in the sm directory you created in the tpa partition. αλλα δεν ξερω πως να μπω στο αρχειο που λεει και να το τροποποιησω.. αυτο μπορει να γινει γτ και γω ενδιαφερομαι, pls βοηθηστε, ειμαι απελπισμενος με την μηδαμινη μνημη μηνυματων(200 μυν. max) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peroukas Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Καλησπερα...Σημερα μαλλον εκαν το λαθος και αγορασα απο καταστημα Vodafone ενα Sony Ericsson W660i και δυστυχως εχει Vodafone Live Menu που ειναι χαρακτηριστικα εκνευριστικο. Θα ήθελα να ρωτησω αν ολη αυτη η διαδικασια που περιγραφετε παραπανω ισχυει για το συγκεκριμενο μοντελο. Αν οχι, παρακαλω προτεινετε μοθ μια λυση γιατι απηυδησα ηδη!!! Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Και η δική μου απορία αυτή είναι μιας κι έχω ενα W850i με Vod. Live εδώ και ένα χρόνο και θέλω να το ξεφορτωθώ άμεσα. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. January 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 @peroukas,Leon_mania Ναι η διαδικασία είναι η ίδια όσο αφορά το φλασάρισμα,αν έχεις τα κατάλληλα αρχεία γιατί αυτά που έχω στον οδηγό είναι για w810.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι τα βρειτε τα κατάλληλα αρχεία για τα κινητά σας. Peroukas: O scottas έχει ανεβάσει κάποια firmware με αυτά μετέτρεψα ένα κ530 σε w660 οπότε τα αρχεία είναι. FILESYSTEM :W660_R8BB001_FS_MEDITERR_RED52 MAIN:W660_R8BB001_MAIN_GENERIC_FY_RED52 CUSTOM PACK:Gen_CDA102568_4_R8A_GENERIC_MEDITERR Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 To ξέρω πως είναι υπερβολικό αλλά που μπορούμε να βρούμε τα κατάλληλα αρχεία για τα κινητά μας αν δεν ειναι w810 ? :O Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts