Jump to content

Ποιο κινητό της Sony Ericsson να επιλέξω;

MaNoS-7-
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

File otan ennow eixa 4 k810i dn eixa mono auta:!:

Apla dn 8elw na anaferw posa exoun perasei gia na min lene oti perifaneuomai;)

Na parei w580i gt exei MAKRAN kalitero ixeio apo to k810i;)

2on!!!Einai poio mikrouli kai simazemeno kai poli mourato!!!

Exei flash menus!!!To mono arnitiko einai i kamera:!:

2mp kai xwris flash:!:

Epeisis kai ti na leei twra na parei k810i???Kai k850i mexri stigmis allaksa 3 opws kai 2 w910i;)

Dn 8elw na peneutw alla dwksa to 8eo ola ta se ta xw faei sti mapa me to koutali;)

Panta filika

Nikolas;)

Δεν θεωρω οτι ειναι κακο να αναφερεις οτι ειχες πολλα κινητα. Απο εκει κ περα,για το ηχειο συμφωνω,αλλα στην περιπτωση της μουσικης,δλδ αν πχ εισαι σε μια παραλια κ θες νακους απο το ηχειο,το w580 εχει πολυ δυνατο,σε αντιθεση με τα "Κ",στις κλησεις ομως την ιδια ενταση εχουν. Βεβαια το ηχειο για μουσικη δε ξερω ποσο σημαντικο ειναι για τον φιλο μας,εγω προσωπικα δε το εχω χρειαστει ποτε.

Τελος παντων,ειπαμε στο φιλο προτασεις,και επιχειρηματα για το καθε κινητο,αυτος ξερει τι θελει,ας αποφασισει! Εγω αν ημουν στη θεση του,με το κ800 θα επαιρνα κ850 μολις επεφτε η τιμη του λιγο ακομα ή αν ηθελα οπωσδηποτε τωρα,θαπαιρνα κ810,για να τα εχω ολα σε μια συσκευη.η καμερα νομιζω ειναι πιο σημαντικο απο το flah menu, που στην τελικη,μετα απο 5 μερες το βαριεσαι,δλδ οκ,δεν ειναι κ κατι τοσο φοβερο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 861
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν θεωρω οτι ειναι κακο να αναφερεις οτι ειχες πολλα κινητα. Απο εκει κ περα,για το ηχειο συμφωνω,αλλα στην περιπτωση της μουσικης,δλδ αν πχ εισαι σε μια παραλια κ θες νακους απο το ηχειο,το w580 εχει πολυ δυνατο,σε αντιθεση με τα "Κ",στις κλησεις ομως την ιδια ενταση εχουν. Βεβαια το ηχειο για μουσικη δε ξερω ποσο σημαντικο ειναι για τον φιλο μας,εγω προσωπικα δε το εχω χρειαστει ποτε.

Τελος παντων,ειπαμε στο φιλο προτασεις,και επιχειρηματα για το καθε κινητο,αυτος ξερει τι θελει,ας αποφασισει! Εγω αν ημουν στη θεση του,με το κ800 θα επαιρνα κ850 μολις επεφτε η τιμη του λιγο ακομα ή αν ηθελα οπωσδηποτε τωρα,θαπαιρνα κ810,για να τα εχω ολα σε μια συσκευη.η καμερα νομιζω ειναι πιο σημαντικο απο το flah menu, που στην τελικη,μετα απο 5 μερες το βαριεσαι,δλδ οκ,δεν ειναι κ κατι τοσο φοβερο.

Exei kai walkman V2:!:

Tespa o filos kserei kala ti na kanei kai sigoura 8a tan kalitera na perimenei na parei k850i gt tsampa money einai na parei to k810i;)

Nikolas;)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

ναι τοχω δει το walkman αλλα η ουσια,που ειναι ο ηχος,δεν εχει αλλαξει,με τα ιδια ακουστικα,ιδιο ηχο εχουν.

Επισης,το ιδιο πραγμα λεμε,να περιμενει να παρει το κ850,απλα συμπληρωσα οτι αν καιγεται τοσο πολυ να το αλλαξει,κατα τη γνωμη μου,συμφερει το κ810.τπτ αλλο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ναι τοχω δει το walkman αλλα η ουσια,που ειναι ο ηχος,δεν εχει αλλαξει,με τα ιδια ακουστικα,ιδιο ηχο εχουν.

Επισης,το ιδιο πραγμα λεμε,να περιμενει να παρει το κ850,απλα συμπληρωσα οτι αν καιγεται τοσο πολυ να το αλλαξει,κατα τη γνωμη μου,συμφερει το κ810.τπτ αλλο.

yeap!!!:!:pantws egw dn upirxe periptwsi na eperna k810i 8a perna me tin mia k850 an eimoun stin 8esi tou;)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

παιδες καλησπερα ,

αυτα με τις καμερες τα εχετε μπλεξει λιγακι . τα Μεγα πιξελ που λενε ολοι ειναι καθαρα για το μεγεθος της φωτογραφιας οχι για το ποσο καλη θα ειναι η ποιοτητα της .

2ο . Η ποιοτητα της φωτογραφιας ειναι αναλογη με τον φακο της μηχανης ,το διαφραγμα του φακου δηλαδη και κατι αλλα

3ο. ΤΟ ποσο καλη θΑ φαινεται η φωτογραφια στο κινητο ειναι θεμα οθονης του κινητου κατα 90%. να σας δωσω ενα παραδειγμα : περνουμε την ωραια 5 ΜΠ καμερα του κ850 και την βαζουμε στο τ68ι , θα πουμε ολοι οτι η φωτογραφικη μηχανη του κινητου ειναι χαλια .

οποτε η καλη φωτογραφια σε ενα κινητο ειναι μεταβλητη που εξαρταται απο πολλους παραγοντες . αν θελεται να συγρινεται φωτογραφιες απο διαφορα κινητα θα πρεπει να τις συγρινεται στον υπολογιστη η ακομα καλυτερα στο φωτογραφο... οχι στα κινητα που εχει το καθενα διαφορετικη οθονη .

τωρα στο θεμα μας . το κ850ι ειναι καλυτερο απο το κ810ι αλλα τα value for money του κ810ι ειναι τρομερο .

κ810ι --> 268ευρω

κ850ι --> 418ευρω

τιμες πλαισιου.

κ850ι> κ810ι>w580(το οποιο δεν εχει και ραδιοφωνο)

παιζει ολυμπιακος-παναθηναικος , δεν υπαρχει πουθενα τηλεοραση και ραδιοφωνο εκει που εισαι, βαζει 4 γκολακια ο γαυρος στον βαζελο και ουτε καν το ακουσες!!!!! Ντροπή

:)

Giv3 mE a b3aT !

παιδες καλησπερα ,

αυτα με τις καμερες τα εχετε μπλεξει λιγακι . τα Μεγα πιξελ που λενε ολοι ειναι καθαρα για το μεγεθος της φωτογραφιας οχι για το ποσο καλη θα ειναι η ποιοτητα της .

2ο . Η ποιοτητα της φωτογραφιας ειναι αναλογη με τον φακο της μηχανης ,το διαφραγμα του φακου δηλαδη και κατι αλλα

3ο. ΤΟ ποσο καλη θΑ φαινεται η φωτογραφια στο κινητο ειναι θεμα οθονης του κινητου κατα 90%. να σας δωσω ενα παραδειγμα : περνουμε την ωραια 5 ΜΠ καμερα του κ850 και την βαζουμε στο τ68ι , θα πουμε ολοι οτι η φωτογραφικη μηχανη του κινητου ειναι χαλια .

οποτε η καλη φωτογραφια σε ενα κινητο ειναι μεταβλητη που εξαρταται απο πολλους παραγοντες . αν θελεται να συγρινεται φωτογραφιες απο διαφορα κινητα θα πρεπει να τις συγρινεται στον υπολογιστη η ακομα καλυτερα στο φωτογραφο... οχι στα κινητα που εχει το καθενα διαφορετικη οθονη .

τωρα στο θεμα μας . το κ850ι ειναι καλυτερο απο το κ810ι αλλα τα value for money του κ810ι ειναι τρομερο .

κ810ι --> 268ευρω

κ850ι --> 418ευρω

τιμες πλαισιου.

κ850ι> κ810ι>w580(το οποιο δεν εχει και ραδιοφωνο)

παιζει ολυμπιακος-παναθηναικος , δεν υπαρχει πουθενα τηλεοραση και ραδιοφωνο εκει που εισαι, βαζει 4 γκολακια ο γαυρος στον βαζελο και ουτε καν το ακουσες!!!!! Ντροπή

Για μενα παρε k810i, εχουν περασει πολλα SE απο τα χερια μου,κ βλεπω οτι η ιστορια με το walkman ειναι λιγο βλακεια!Δλδ,σαν ποιοτητα ηχου,αν αγορασεις τα walkman ακουστικα εχεις ακριβως την ιδια. ο media player ειναι μια χαρα,βαζεις κ 2gb καρτα μνημης k me 310 ευρω εχεις ενα κινητο με αψογο ηχο κ πολυ καλη καμερα,οσο για τα 2 ή 3 mp εχουν μεγαλη διαφορα γιατι δεν ειναι απλως η αναλυση,αλλα ολος ο φακος που ειναι cybershot, ΤΟ k750i ΔΕΝ ειναι cybershot και οι photos δεν εχουν καμια σχεση,τα εχω κ τα 2.Στο κ810 ειναι πιο φωτεινες,πιο καθαρες κ φυσικα πολυ πιο καλο flash,καμια σχεση με το κ750,κ550 κλπ!Επισης τα πιο πολλα walkman,ειδικα τυπου w580 που ειναι ωραια,εχουν ιδια camera με κ750 κ πολλα δεν εχουν flash,οπως το πιο ακριβο,w910!Ειναι ξεφτιλα τοσα λεφτα για να λες απλα οτι ειναι walkman.

Παρε κ links να δεις τιμες για το κ810 συνολικα:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=953261

και

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000486

ισως να το βρεις αλλου κ πιο φτηνα. 260 η συσκευη περιπου.

http://www.photoagora.gr/sandisk-memory-stick-m-2-2-gb-p32289.html

26 ευρω τα 2gb, απο εκει ψωνισα κ γω τη μνημη του δικου μου.

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003116

23 ευρω τα ακουστικα

Πιστευω ειναι ο καλυτερος συνδυασμος σε αυτα τα λεφτα,κ το κινητο πανεμορφο,κ πολυ πιο ωραιο απο το k800.

Νομιζω οτι το εχουμε ξεκαθαρισει το θεμα περι καμερας, κ δεν υπαρχει λογος να μπαινουμε σε πλυ τεχνικες λεπτομερειες,εξαλλου κινητο εξεταζεις,οχι ψηφιακη,να κοιτας ταχυτητα διαφραγματος,διαμετρο,φωτεινοτητα,κλπ κλπ. Τα mp σε αυτα τα μεγεθη εχουν μια διαφορα,αλλα οχι τη βασικη. Επισης απο την ποιοτητα του φακου εξαρταται πως θα φαινεται η photo στο pc κ στην εκτυπωση.

tora to w580 dn exei radiofono auto pou to eidate?:S:S:S kai kalitero to w580 apo to k810...pou me to sar se psinei;)
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

oti sas erthei lete edw mesa..!to w580 exei radio!eleos:lol:

w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia

H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:!

...κ850ι> κ810ι>w580(το οποιο δεν εχει και ραδιοφωνο)

Στη συγκεκριμένη-και μόνο-περίπτωση καλύτερο όλων είναι το w580.Καλύτερα να μην έχεις ραδιόφωνο σε κάτι τέτοιες στιγμές... ;)

oti sas erthei lete edw mesa..!to w580 exei radio!eleos:lol:

sorry φιλε μου αλλα στο φυλλαδιο του πλαισιου λειι οτι δεν εχει . αν κανω λαθος συγνωμη.

Giv3 mE a b3aT !

sorry φιλε μου αλλα στο φυλλαδιο του πλαισιου λειι οτι δεν εχει . αν κανω λαθος συγνωμη.

Λαθος κανεις.τα φυλλαδια ποτε δεν λενε τα σωστα.μηπως μπερδευτηκες για το s500i που οντως δεν εχει ραδιο :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά είμαι σε τρελό δίλλημα:cry:... ποιο απ'τα δύο να πάρω;;;; Βασικά θέλω το p1 αλλά το μόνο που φοβάμαι είναι να μη κολλάει και μου σπάει τα νεύρα. Όποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει ας πει τη γνώμη του.:confused:

Παιδιά είμαι σε τρελό δίλλημα:cry:... ποιο απ'τα δύο να πάρω;;;; Βασικά θέλω το p1 αλλά το μόνο που φοβάμαι είναι να μη κολλάει και μου σπάει τα νεύρα. Όποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει ας πει τη γνώμη του.:confused:

Και εγώ είχα αυό το δίλλμα αλλά αποφάσισα και με διαφορά το P1i. Ήδη το έχω παραγγείλει. Τώρα για 'σένα δεν ξέρω. Ότι σου κάνει περισσότερο.

user10010 σαν δυνατοτητες σιγουρα ειναι καλυτερο το P1 αλλα μηπως εχει προβληματα με το λογισμικο;ξερεις αν κολλαει για απλες λειτουργιες; επισης εχω ακουσει οτι εχει δυσκολο μενου και κανεις χρηση αναγκαστικα και με τα δυο χερια.

user10010 σαν δυνατοτητες σιγουρα ειναι καλυτερο το P1 αλλα μηπως εχει προβληματα με το λογισμικο;ξερεις αν κολλαει για απλες λειτουργιες; επισης εχω ακουσει οτι εχει δυσκολο μενου και κανεις χρηση αναγκαστικα και με τα δυο χερια.

Καταρχήν novykh καλωσόρισες σο Forum.

Με το μενού θα δυσκολευτήτε την 1η εβδομάδα μόνο. Όσο για τα κολλήματα, ιδιαίτερο πρόβλημα είχε το Ρ990 και όχι το Ρ1. Όχι ότι δεν κολλάει, κολλάει αλλά όχι για ψίλου πήδημα. Και να κολάει με κάποια αναβάθμισει θα είναι όλα ΟΚ. Όσο το πλεονέκτημα του Ρ1 είναι το Symbian για να δέχετε και εφαρμογές .sis .Επίσης στην συσκευασία συμπεριλαμβάνει και GPS μαζί με πρόγραμμα για να μην χάνεις ποτέ ο δρόμο σου. Κατα την γνώμη μου το Ρ1 κατέχει σε όλα εκός την κάμερα που επίσης είναι πολύ καλή!

Eλα ρε νοβικη δεν θα καθεσαι και ολη μερα να βγαζεις τη Ραπο φωτογραφιες με το κινητο για να σε νοιαζει... αλλωστε εχεις και ψηφιακη. Εγω να φανταστεις ειμαι ευχαριστημενος με τις φωτογραφιες του k750 μου.

Eλα ρε νοβικη δεν θα καθεσαι και ολη μερα να βγαζεις τη Ραπο φωτογραφιες με το κινητο για να σε νοιαζει... αλλωστε εχεις και ψηφιακη. Εγω να φανταστεις ειμαι ευχαριστημενος με τις φωτογραφιες του k750 μου.

Το Κ750 βγάζει τις καλύερες Φώτο.;)

Εγω θα προτεινα αντιστοιχα το W960,κανει σχεδον οτι κ το Ρ1.

Εχει wifi ειναι symbian, εχει 3,2mp, κ 8GB μνημης! Επισης ειναι πολυ ωραιο..

pare w960!kanei oti to p1 (ektos tou gps pou einai exwteriko)!!alla exei 8GB MNHMH;)skepsou:shifty:

w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia

H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:!

thelw na parw to ericsson to w580i alla me tosa provlhmata pou lete oti vgazei.............to skeftomai arketa......:wacko:

thelw na parw to ericsson to w580i alla me tosa provlhmata pou lete oti vgazei.............to skeftomai arketa......:wacko:

W580i H K660i?????????????????????

Το πήρααα!!!! Το P1i εννοώ...:P Γαμάτο είναι και με ενδιαφέρον χειρισμό. Εμένα προσωπικά δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Μέχρι τώρα σε 2 μέρες λειτουργίας έχει μία επανεκίνηση λόγω κολλήματος. Κατά τα άλλα ωραίος σχεδιασμός, του έβαλα και ελληνικά οπότε όλα κομπλέ.

Το πήρααα!!!! Το P1i εννοώ...:P Γαμάτο είναι και με ενδιαφέρον χειρισμό. Εμένα προσωπικά δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Μέχρι τώρα σε 2 μέρες λειτουργίας έχει μία επανεκίνηση λόγω κολλήματος. Κατά τα άλλα ωραίος σχεδιασμός, του έβαλα και ελληνικά οπότε όλα κομπλέ.

Με γειά σου!

ir8e i wra na alla3w to poluagapimeno m pleon w800 k skeftomai na 3anaprotimisw se alla auti tin fora exw mplextei ... 8elw ena kin p na einai to idio stulato me w800 alla na exei k arketa kaloudia panw..any ideas ? ta nea kinita w pleon exoun arxisei na deixnoun polu mounta k "baria" .... exete na proteinete kati ??:O

ir8e i wra na alla3w to poluagapimeno m pleon w800 k skeftomai na 3anaprotimisw se alla auti tin fora exw mplextei ... 8elw ena kin p na einai to idio stulato me w800 alla na exei k arketa kaloudia panw..any ideas ? ta nea kinita w pleon exoun arxisei na deixnoun polu mounta k "baria" .... exete na proteinete kati ??:O

w890i

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

• The title was changed to Ποιο κινητό της Sony Ericsson να επιλέξω;
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked