rafa1919 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Έχω αγοράσει το Tipo (την dual έκδοση) και μέχρι στιγμής το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει είναι αυτό με τον αντίλαλο, δηλαδή ο συνομιλητής ακούει τη φωνή του, αλλά δεν θα πρέπει να'ναι τόσο έντονο το φαινόμενο καθώς απ'όλους όσους έχω μιλήσει, μόνο ένας μου είπε ότι ακούει τη φωνή του, αλλά χωρίς αυτό να αλλοιώνει την κλήση. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά, κοίτα και το Xperia E που είναι καλύτερο, λίγο πιο ακριβό από το Tipo και πιο καινούργιο (μιλάμε πάντα για τιμές skroutz). Ωραίος! Θα το λάβω υπόψιν. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Ραφαήλ Μητόπουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis12Laos Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Το Tipo είναι υπερβολικά μικρό. Κοίτα καλύτερα κάποιο από τα E, Miro και U. Νομίζω οι 3,5" είναι το ελάχιστο που πρέπει να κοιτάζεις. Στη μητέρα μου έχουμε πάρει το Miro εδώ και 6-7 μήνες και είναι αρκετά ικανοποιμένη. Η μπαταρία δε κρατάει αρκετά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafa1919 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Το Tipo είναι υπερβολικά μικρό. Κοίτα καλύτερα κάποιο από τα E, Miro και U. Νομίζω οι 3,5" είναι το ελάχιστο που πρέπει να κοιτάζεις. Στη μητέρα μου έχουμε πάρει το Miro εδώ και 6-7 μήνες και είναι αρκετά ικανοποιμένη. Η μπαταρία δε κρατάει αρκετά. ;) Τελικά κι εγώ νομίζω ότι θα κινηθώ τελικά προς το U. νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα για την τιμή του. Μόνο η μπαταρία με προβληματίζει. Παράθεση Ραφαήλ Μητόπουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalisti Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Τελικά κι εγώ νομίζω ότι θα κινηθώ τελικά προς το U. νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα για την τιμή του. Μόνο η μπαταρία με προβληματίζει. H μπαταρία μη σε προβληματίζει γτ είναι μιαχαρά . Δεν έχω ακούσει πουθενά αρνητικά σχόλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntiok Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ανάλογα με τα λεφτά που διαθέτεις......Προτείνω xperia p μέχρι 200 ευρώ , μέχρι 300 ευρώ xperia t και το μεγαθήριο xperia z στα 472 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Καλημέρα, πλησιάζει η αναβάθμιση μου, πο ειναι κάπου 350 γιουρια σε vodafone. Xperia T/LT30p ή Xperia SP ? Τι επιλέγω από τα 2 και για ποιο λόγο ?(ειμαι μεταξύ τους) Κάθε άλλη πρόταση δεκτή έστω και για άλλη συσκευή Υγ είμαι μέχρι σήμερα με samsung galaxy 2 υπερ-ευχαριστημένος, του έχω αλλάξει τα φώτα στο φλασάρισμα και του χω περάσει και 2500 mha μπαταρία και με το 4.2.1 έχει γινει αλλο τηλ. Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Στα Samsung τους άλλαξες τα φώτα, ετοιμάσου στα Sony να στα αλλάξουν αυτά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parmenino Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 To sp σίγουρα ....αν διαθέτεις κάτι παραπάνω το αδιάβροχο xperia z θα ήταν η καλύτερη επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion98 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Καλησπέρα φιλοι.Ειμαι νεος στο φορουμ και το βρισκω πολύ ωραιο.Εψαχνα ένα τετοιο φορουμ για να μαθω και να λυσω τις αποριες μου σχετικα με τα κινητα της sony και γενικα με το συστημα android.Για να μπω στο ψητο,λοιπον: 1) Ενδιαφέρομαι για την αγορα ενός κινητου sony xperia και είμαι αναμεσα σε δυο: στο Sony Xperia M ( http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-sony-xperia-m-4gb-mayro/prod4850280pp/ ) και ( http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-sony-xperia-e1-4gb-mayro/prod5640038pp/ ) Ποιο να διαλέξω και γιατι? Ρωτησα μια πωλητρια στα PUBLIC και μου ειπε ότι το M εχει καλυτερο επεξεργαστη (στην ιστοσελιδα το λεει με 1.00 GHz ενώ από κοντα στις περιγραφες ελεγε 1.5 GHz)...αξιζει λοιπον να διαλέξω το Μ λογω επεξεργαστη αλλα να παρω λιγο παλιότερης εκδοσης λογισμικο? (M-4.1 ενώ E1-4.3) Και γενικα πιο είναι καλυτερο και γιατι? 2)Το τωρινο μου κινητο είναι ένα Sony Xperia X8,το εχω 4 χρονια ενώ το λειτουργω τα 3.Το κινητο εχει πεσει παρα πολύ από όταν το ειχα παρει.Ωστοσο,σημερα εκανα ένα format το κινητο και βλεπω μια σημαντικη βελτιωση στην γρηγοραδα του αλλα αυτό θα το διαπιστωσω σε λιγες μερες.Μεσα από αυτό,ηθελα να ρωτησω,γιατι τα κινητα με λογισμικο android γινονται πιο αργα με την παροδο του χρονου ενώ τα κινητα της apple Με λογισμικο IOS όχι? Τι είναι αυτό που το προκαλει? Γιατι το android αφηνει "καταλοιπα" στο κινητο? Και πως μπορούμε να το διορθώσουμε η να το καθυστερήσουμε σημαντικα ? 3) Για πιο λογω το IPhone 4s είναι καλυτερο σε επεξεργαστη από το sony xperia M? Ιδια GHz (αν οντως είναι 1.5 το Μ,εχει και πιο πολλα) Σας ευχαριστω πολύ εκ των προτερων και συγνωμη αν σας κουρασα !!! Φιλικα,Orion98 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazakos Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 καλησπέρα παιδιά μια γνώμη όποιος θέλει....τι θα προτιμούσατε? το Ζ2 με τις 5,2 ίντσες ή το Ζ3 αλλά λόγω μπάτζετ στην κόμπακτ έκδοση των 4,6 ιντσών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 καλησπέρα παιδιά μια γνώμη όποιος θέλει....τι θα προτιμούσατε? το Ζ2 με τις 5,2 ίντσες ή το Ζ3 αλλά λόγω μπάτζετ στην κόμπακτ έκδοση των 4,6 ιντσών? Εγώ z2 θα σου πρότεινα.Η μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη του,για μένα υπερισχύει της ελάχιστα καλύτερης κάμερας και μπαταρίας του μικρού.Άσε που είναι και πιο φτηνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Αν δεν σε πειράζει το γεγονός ότι το Ζ2 είναι πολύ πιο μεγάλο σε μέγεθος διαστάσεων από το Z3c, τότε ναι Ζ2, αν σε ενδιαφέρει κόμπακτ μέγεθος τότε ασυζητητί το Z3c. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts